dåpsdag

dåpsdag_2

God morgen! Jeg er nesten klar til å reise i kirken allerede, jeg! Da Nelia skulle døpes kom vi type 10 minutter før seremonien startet, det skal ikke skje denne gangen! Derfor har jeg har sovet så dårlig i natt i frykt for å forsove meg, så jeg skal bare ta på meg finstasen før jeg er klar for dagen. Nelia er også klar, og nå venter vi bare på dåpsbarnet som ligger og sover. Hun aner ikke hva som skal skje i dag, men vi skal i hvert fall ha en superfin festdag for henne! Vidunderlige Naia som alltid er blid som en sol  

dåpsdag

dåpsdag_1

dåpsdag_4


I går spiste vi middag med hele familien fra Ålesund og det var så koselig! Til og med oldefar Per har reist den lange veien Vi var på Festiviteten hvor vi skal ha festen i dag, så det var egentlig veldig greit. Det er så hyggelig der! Nå er lokalet så festpyntet og utrolig flott, gleder meg til etterpå! Noen av dere kjenner kanskje igjen vimpelrekken over? Den fikk jeg laget til dåpen til Nelia, den er jo så fin! Og så er det skikkelig koselig å få bruke den om igjen 🙂 Jeg har også fått laget en minnebok til Naia, for jeg hadde jo en til Nelia også, som alle gjestene skrev en hilsen til henne i. Den er så hyggelig å bla i, så Naia må få samme minne fra sin dag  Ha en super dag dere, så håper jeg at jeg rekker å kikke innom i kveld! 

39 kommentarer

 1. Therese

  Håper du kan legge ut linker til gjesteboken og vimpler

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gjesteboken bestilte jeg fra pusleriet (sjekk dem ut på facebook) og vimplene kan bestilles her: https://www.etsy.com/no-en/shop/AllTheTrimmingsUK?ref=profile_shopicon

   Klem 🙂

 2. Annikken

  Lykke til på den store dagen! 😀

  Hvor kan jeg få tak i «gaver» vimpelen?
  Den var nydelig!
  Skal ha ei litta jente i juli så dåp er allerede i tankene her:-p

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er custom made, men denne dama lager det meste! Er så flink 🙂 https://www.etsy.com/no-en/shop/AllTheTrimmingsUK?ref=profile_shopicon

   1. Annikken

    Takk for svar! 🙂

 3. Wow, dear Caroline, wonderful girls and what a cute party!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you, Rena! It was great 🙂

 4. Så utrolig nydelig! Dåpsdag(er) er så nydelige, og man koser seg alltid ekstra mye når det er en av de nærmeste. Jeg hadde ett spørsmål kjære Caroline, selvom det kanskje ikke passer inn med dette innlegget. Jeg lurte på om du hadde noen spesielle treningsøvelser for at man skal kunne få «bort» det lille fettet som henger under rumpeballene, hvis du skjønner. Dette er noe som plager meg veldig og jeg trener selv hver eneste dag, men jeg lurte veldig på om du hadde noen spesielle øvelser ( gjerne noen man kan gjøre hjemme ) for å få bort det skvulpet, som henger og slenger under(?)
  Hadde vært moro om du kunne ha laget ett innlegg med forskjellige øvelser, hvis jeg husker riktig gjorde du det en liten periode før(?) 🙂
  Kos deg masse i dag!

  1. Du menerer det fettet som gjør at rompa holder seg oppe og ikke siger nedover baksiden av låra? Det ville jeg beholdt om jeg var deg 😉 Dessuten går detdet ikke an å punktslanke. Trener du derimot rompe/lår, så vil du få strammet opp området.

  2. Caroline Berg Eriksen

   Jeg lager ofte innlegg med forslag til øvelser, du finner alle sammen under kategorien «trening»

   https://www.carolinebergeriksen.no/category/trening/

   Så snart treningsrommet er på plass, så starter jeg på med å dele øvelser igjen! Gleder meg 🙂

   Ang. øvelsen du sikter til, er jeg litt usikker på hva du mener?

   Vi hadde en super dag i går, tusen takk! 🙂

 5. Thea Marie

  Gratulerer så mye med dåpsdagen!
  Så mye fine detaljer!

  Hvor har du fått tak i boken? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Jeg har bestilt den fra Pusleriet 🙂

   1. Thea Marie

    Tusen takk for svar! 😀
    Jeg venter ei lita jente i slutten av Juni, så har mye planer allerede 🙂 får mye inspirasjon av deg, synes du er utrolig flink! 🙂

 6. Hei. Hvor er minneboken fra? Takk og ha en flott dag i Dag 🙂

 7. Gratulere så masse med dåpsdagen til Naia <3
  Håper dere får en fantastisk flott dag ! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Tonje 😀

 8. Hvor er buksa fra? 🙂 Veldig fin farge!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra h&m 🙂

 9. Veldig fin bluse. Ny? Hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kjøpte den på divided i forrige uke 🙂

   1. Hvor har divided butikker? Eller er det H&M sitt merke du mener ?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, merket divided fra h&m 🙂

 10. Så fin genser 🙂 Hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   divided 🙂

 11. Camilla

  Hvor er buksen din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra h&m 🙂

 12. Gratulerer så mye med dåpsbarnet <3
  Kan tenke meg dere har hatt en fin og minnerik dag:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Helene <3

 13. Therese

  Gratulerer med dagen til dere alle ❤

 14. Gratulerer med dåpsbarnet! Gleder meg til å se bilder fra dagen.

 15. Hvor får du tak i sånne vimpler? Kan man velge bokstaver? Lag gjerne et innlegg hvis du har tips til nettsider eller butikker som har mye fint til dåp 🙂

 16. Gratulerer med dåpsdagen til Naia
  Håper dere hadde en fin og lykkelig dag med nære og kjære

 17. Hvilken leppestift har du på disse bildene

 18. Hei Caroline 🙂 er det denne buksen du har på, tror du? https://www.hm.com/no/product/64113?article=64113-A
  Den så kjempefin ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg tror ikke det er den. Jeg skal se etter om det står hva den heter, kan ikke finne noen som ligner på nett :p

 19. Jeanette

  Heisann! Jeg skal ha dåp i mai, og lurer på hvor du har fått laget bordkortene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra papercrush oslo 🙂

 20. Gratulerer med dåpsbarnet! Vi døpte også vår jente i går 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gratulerer så mye, Line 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *