antrekksdetaljer: dåpen

dapsdetaljer_3

Nå begynner vi å bli klare for dåp og jeg har lyst til å dele noen detaljer med dere 🙂 Begge antrekkene til Naia er klare, både det hun skal ha i kirken og det hun skal ha etterpå. Dåpskjolen hun skal ha har vært i familien til Lars-Kristian siden 1956, og om jeg ikke tar helt feil er jeg ganske sikker på at det er farmoren hans som har sydd den – altså oldemoren til jentene Kjolen har blitt brukt av både onkelen og tanten til Lars-Kristian, av pappaen til Lars-Kristian, av Lars-Kristan, lillebroren hans Rasmus og snart begge jentene våre. Det er så skjønt synes jeg! Båndet under brystet og lenger ned på kjolen kan byttes ut i ønskelig farge og da vi mottok kjolen var det lyseblått. 

dapsdetaljer_2

dapsdetaljer_4

Jeg har bestilt en nydelig dåpslue for anledningen og sko med personlige detaljer ♥ Begge deler er fra Etsy.com! 

dapsdetaljer_5

Etter seremonien skal jentene ha like kjoler på seg! Jeg falt sånn for disse fra Pascal  ♥ Og så lurer jeg på om Naia skal ha på seg de samme skoene som Nelia brukte etter seremonien da hun ble døpt! Disse er så skjønne! 

dapsdetaljer_7

dapsdetaljer_6


Så nå begynner ting å bli klart, vi blir over 30 stykk i morgen og får besøk fra Ålesund senere i dag, det blir så fint! Snart skal vi ned på Festiviteten for å sjekke ut lokalene og droppe av litt pynt og så videre, er så deilig at det bare er en gåtur unna! Vi triller gjennom Kulåsparken og så er vi der 🙂 Håper dere har en fin lørdag! 

40 kommentarer

 1. Camilla

  Hei Caroline
  Den blomsten som er bak på luen, vet du hvor jeg kan få tak i slike eller hårbånd/luer med sånn på? Vi skal ha navnefest om en måned og jenta mi skal bruke en kjole jeg hadde som baby som har akkurat slike blomster på seg
  Lykke til med dåpen
  Håper du tar deg tid til å svare

  1. Caroline Berg Eriksen

   Luen er herfra: https://www.etsy.com/no-en/shop/HankysHankies

   Men jeg vet ikke hvor de selger slike blomster separat, dessverre :/

 2. Det er noe eget og spesielt med dåpskjoler som går i arv, familie historie, super koselig 🙂 Jentene kommer til å bli så søte i morgen, så gøy at de skal ha på seg like kjoler i selskapet 🙂 Ønsker dere en fiiin dåps søndag i morgen 🙂

 3. Så nydelige detaljer! Utrolig fint å tenke på at dåpskjolen har vært i familien så lenge <3 Også må jeg bare påpeke den fantastiske kvaliteten på bildene her om dagen. De blir virkelig bare bedre og bedre, tar av meg hatten for dere! Håper dere får en kjempefin dag i morgen <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så innmari koselig å høre, Christina! Tusen takk! Vi hadde en nydelig dag <3

 4. Ingrid Grace

  Så flott kjole! Det er så fint med sterke familietradisjoner, det å døpe mennesker gjennom tiår og i flere generasjoner i samme kjole er veldig spesielt. Dåpsluen og alt det andre var kjempefint, jentene blir kjempefine på de store dagen i morgen.

  Ønsker dere alle lykke til og varmt gratulerer med morgendagen. En av livets store festdager, den første for Naia etter fødselen. Håper dere får en flott dag sammen med familie og venner.

  Ingrid Grace

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ingrid Grace <3

 5. Hei!

  Et spørsmål ang baby-utstyr;
  Jeg venter Nr 2, og er klok av skade etter at Nr 1 kun sov på meg de første 5 mnd. Jeg tenkte på en liten og hendig vugge og ser du har den fra Stokke Home. Hva er din (eller andres leseres) vurdering av den?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes den er helt super, barnet bysses litt i søvn av egne bevegelser også – i hvert fall etter hvert når bevegelsene blir større og vuggen vugger pga. det 🙂 Den er også såpass enkel å ta med seg rundt i huset at den fint kan brukes flere steder enn kun et sted 🙂

 6. Charlotte

  Jeg googlet tanngnissing om kom over et gammelt innlegg fra 2014 (der jeg faktisk hadde kommentert også). Lurer på om du fremdeles sliter med tanngnissing? Jeg gjorde dette for noen år siden, men startet igjen i julen og nå er det SÅ ille. Begynte å gå til Dentalia og tannlege Gullaksen selv. Super fornøyd med dem og går dit enda. Har så vondt i kjeven, prøvd bittskinne av ulike slag, akupunktur direkte i kjevemusklen, og nå denne uken tok jeg botox til 3900 kr og merker INGEN forskjell… Sitter her dypt frustrert og har nettopp inntatt 2 gram paracet og ibux som heller ikke hjelper. Føles som migrene i kjeven og tinningen. Dentalia utfører ikke Botox, så skal sies at jeg ikke gjorde det der. Har du noen råd??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg sliter fortsatt med dette og fikk laget en gnisseskinne som skulle hjelpe. Men denne kaster jeg bare fra meg i søvne om natten og nå har jeg mistet den :/ Jeg har ikke gjort noe med problemet utover dette, men skal snart til Dentalia igjen faktisk 🙂 Det er ikke like plagsomt som det en gang var, men det er fortsatt et problem :/ Du kan i hvert fall be om å få en gnisseskinne? Kan jo være at du lar den bli i munnen :p

   1. Det som hjelper faktiskt er avslappende kvelder og ta en liten herbal beroligende tablett om kvelden!:)

 7. Lykke til i morgen <3 Gleder meg til å se bilder fra dagen! Jeg skal også i dåp i morgen faktisk, til datteren til kusinen min 🙂

 8. Nydelige kjoler! Masse lykke til med dåpsdagen! Håper dagen blir fin 🙂
  Blir kjekt å se bilder av pynt, kaker osv 🙂

 9. Therese

  Så nydelig dåpslue og sko, husker du hvilken etsy forhandler det er fra? Er selv på jakt etter dåpslue med initialer på, men kunne ikke finne frem til det designet du har 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dåpsluen er herfra https://www.etsy.com/no-en/shop/HankysHankies og skoene finner du her https://www.etsy.com/no-en/shop/LoveofRuby 🙂

   Stor klem <3

   1. Hei Caroline,

    Er dåpsluen til Naia i standardstørrelsen deres på 14 inch? Eller fikk du tak i større størrelse? Lille snuppa er 4 mnd når hun skal døpes og lurer på om den kan være i minste laget…

   2. Caroline Berg Eriksen

    Du kan bare sende dem en epost / melding å be om større strl. 🙂

   3. Therese

    Tusen takk for at du tar deg tid til å svare:D nå skal tuppa vår blir fin på dåpsdagen sin! Håper dere hadde en kjempe fin og minne rik dag i går 🙂

 10. Alt du legger ut er så vakkert. Jeg FATTER ikke hvordan du får det til! Skulle ønske jeg hadde litt mer av de egenskapene du har med planlegging OG vellykket gjennomføring. Jeg er heller hun som velter kaffekoppen utover den hvite blusen min på vei til et møte, fordi jeg måtte bråbremse for en fotgjenger jeg så i siste liten, fordi jeg satt og tenkte på noe helt annet.

  Men jeg beundrer deg altså. All ære til deg og de andre som faktisk henger med i nåtiden og får ting gjort på en flott og elegant måte!

  Håper du får ei kjempefin helg 🙂 Er alltid fint å titte innom bloggen din.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3 Men det er jo litt fint at vi mennesker er forskjellige også 🙂 Håper helgen din har vært fin!

 11. Kristin

  Så utrolig fin dåpskjole og for en søt dåpslue! Og de kjolene fra Pascal var jo helt nydelige! Du har god smak!:)

 12. Så nydelige plagg <3 tillykke med dåpsdagen i morgen, kos dere masse 🙂

 13. Jeanette

  Herlighet så skjønt! Håper dere får en kjempefin dag i morgen!

 14. Nydelig <3
  Masse lykke til i morgen, og med dét fine navnet da! Synes Naia er SÅ fint 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det synes vi også 🙂 Stor klem!

 15. Kan du linke til etsy shopen?

 16. Tvillingjenter

  Hei!

  Er det riktig at det skal stå Naia 2016? Dåpsdagen er jo i 2017.

  1. Er vel født i 2016, da.

  2. Caroline Berg Eriksen

   Det som broderes er fødeåret 🙂

 17. Så flott at dere døper Naia❤
  Ønsker dere en magisk dag.
  Vh Berit

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Berit <3

 18. Hei! Hvilken størrelse har du i den hvite Ganni-genseren? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Small 🙂

 19. Trenger dåpsinspirasjon, så takk for tips så langt! Gleder meg til å se mer 🙂

  1. Men hvordan funker etsy? Aldri brukt det før. Er det for eksempel mulig å finne lik lue nå? Eller var den i ett eksemplar som på finn.no?

   1. Caroline Berg Eriksen

    De lager spesielt til deg om du spør 🙂

 20. Så fine kjoler! Masse lykke til <3

 21. Therese

  Hei
  Så nydelig lue og bånd du hadde fått kjøpt på etsy. Er båndet bestilt fra samme leverandør som luen?
  Mvh
  Therese Madsen

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tenker du på båndene på skoene eller på luen? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *