vinn bryllupsfotografering

collage-bryllup

Det er så viktig å være fornøyd med bildene fra bryllupsdagen sin, de skal tross alt være et minne for livet og skal også finne sin naturlige plass på veggen hjemme hos dere. Jeg har alltid vært så glad for at det ble akkurat Benny som fotograferte oss, og faktisk ble det slik at vi har holdt kontakten helt siden 2010 og også jobbet sammen i flere anledninger etterpå. Benny er utrolig dyktig og fanger de vakreste motivene, og i dag gir vi deg muligheten til å vinne bryllupsfotografering med ham til deres store dag! Så dersom du liker hans arbeid synes jeg du skal hive deg rundt og delta i konkurransen 🙂 


 dette vinner du 

♥ 6 timers fotografering på bryllupsdagen ♥ coffee table book ♥ USB-minne med bildene i full oppløsning til en verdi av 25 000,- 

For å delta sender du en e-post til tavling@ottossonphoto.com med navn, e-post, telefon, dato og sted for bryllupet pluss et bilde av dere som par. Bilde fra mobil går helt fint! Fortell også kort om hvorfor akkurat dere skal vinne 🙂 Konkurransen avsluttes 3. mars og juryen består av Benny fra Ottosson Photo og meg. Reisen fra Tanumshede og eventuell overnatting / hotell for fotografen betaler vinneren. Bryllupet må skje i mars, april, september, oktober, november eller desember 2017 🙂


masse, masse lykke til! 

6 kommentarer

 1. I’m already married very happy 🙂 Many luck for everybody who joins!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Å så snill du er som gir oss lesere en sånn fin mulighet! Her gir du jo faktisk en gave som sikkert koster ganske mye. Jeg skal ikke giftes på mange år, men håper du finner en fin vinner 🙂

 3. Kathinka

  Åhhhh- utrolig synd konkurransen ikke gjelder oss som skal gifte oss i august! Det hadde vært supert å fått lov å konkurrere om:-)

 4. Christina

  Jeg er spent!:-) Helt fantastisk premie du gir bort. Bildene deres er jo ren perfeksjon!

 5. Hvem vant?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Celia Fosse Svendsen & Matthew Fitzgerald fra Stavanger 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *