tusen takk for oss

scandic_5

Vi har hatt kjempefine dager på Scandic, og litt rart har det jo vært å være turist i egen hjemby, men veldig fint også! Hotellet ligger så sentralt, vegg i vegg med flere hundre butikker og bare noen få steg ut til gågaten 🙂 Dessuten har det nesten nettopp blitt pusset opp fra topp til tå, det er så fresht her nå! 

scandic_7

scandic_1

 

scandic_4 scandic_3

Vi har benyttet oss av den sentrale beliggenheten og det har jo bare vært noen minutter og gå hjem til huset også, så vi har fått unna en del denne uken og i dag flytter vi inn! HURRA sier jeg bare! Selv om vi enda ikke kan bruke annen etasje, skal det blir godt å bare få pakket ut tingene våre, være i samme hus som vaskemaskin og tørketrommel. Vi får bruke kjelleren og stuene så godt vi kan. Det ER så digg å være i hus!

scandic_6

  

scandic

Kvelden skal vi bruke til å – hold deg fast – vaske annen etasje siden vi skal bruke det ene badet der og trappen og gangene har blitt flittig brukt av alle som har jobbet her de siste ukene. Men det blir bare hyggelig med et glass vin til 🙂 Så skal jeg opp på loftet og lete rundt i dåpsesken til Nelia etter ting som skal brukes i dåpen til Naia. Bare 2 dager til! Etterpå blir det beina høyt om vi rekker, men det tviler jeg på! Uansett så svinger vi oss på kjøkkenet nå, det er så koselig å lage mat igjen! Håper dere har en fin kveld ♥ 

20 kommentarer

 1. Så fin den stripete genseren din er! Hvilket merke er den fra? 🙂

 2. Hei! For det første Caroline, tre reklameinnlegg etterhverandre? Da hjelper det ikke at du prøver å skrive folkelig i de innleggene, for det er jo uansett styrt av reklameverdien og tilsnittet blir således. Du har skrevet om hvor slitsomt det har vært med 14 dager hos dine, 14 dager på hytta, og så tok dere bare inn på Scandic hotell skriver du tidligere. Og på det fine rommet/leilighet.. og så er det også reklame/spons faktisk! Hvem hadde ikke gjort det i verste byggeperioden med støv, dritt og lort i eget hus? Men vi får det ikke gratis, så da går jo ikke det liksom. Nå kjeder bloggen meg, mens du tjener penger. Unnskyld, unnskyld

  1. Meg. det er vel ikke 3 reklame innlegg etter hverandre ? Det er vel forskjell på disse innleggene og ikke reklame som en ren annonnse. The Well var det, men premien på fotografering var sponset premie og da er det for oss lesere som kan vinne noe. Og her er det sponset opphold og igjen ikke en ren annonnse/reklame . Det er fordi hun må merke det slik og ikke noe annet. Når hun får ting sponset så må hun skatte av det, og et hotell sponser vel ikke bare mannen i gata, men en stor blogger som Caroline vil jo kunne ha en verdi for dem å sponse. Og som vi kunne lese for noen innlegg siden så betalte de for de første nettene selv. Så litt sjalu kanskje og hvorfor er det galt at Caroline tjener penger ?

   1. For meg oppfattes alle de innleggene som annonser, jeg som bloggleser nyanserer ikke der. Er ikke sjalu, ble bare litt irritert av all reklamen, thats all… Men takk for at du passer på Caroline. 😀 Ha-ha.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er greit å nyansere litt, sånn som lk skriver. En annonse er ikke en annonse, det finnes mange ulike typer og alt kan ikke oppfattes likt 🙂 Det meste jeg mottar som spons er ting jeg hadde gjort eller kjøpt uavhengig av om det ble sponset eller ikke. På samme måte er det med annonselenker for klær fra Boozt, Nelly osv. Jeg betaler for disse klærne av mine egne penger, men fordi jeg benytter meg av en annonselenke som gir meg litt kickback så må jeg merke det.

   3. Jeg er enig med deg. Er vel hvordan vi som lesere oppfatter det som til syvende og sist er avgjørende. Ikke hvordan det defineres gjennom regler.. jeg skrev en kommentar til dette også om at jeg ikke likte så mange spons/annonse etc. på rad, men det ble ikke godkjent. Det handler ikke om misunnelse men mer om at i dagens samfunn hvor det dreier seg så mye om kapitalisme og det blir til tider så mye kjøpepress over alt, og det er jo reklame det oppleves som, selv om dere kanskje ikke definerer det og ser på det som reklame.

 3. Elisabeth h

  Skjønner dere har kost dere på hotellet, men må si det virker utrolig dystert med det mørke,nesten industrielle taket! Hadde følt jeg fikk hele taket litt i hodet….deilig for dere å kunne flytte inn i huset, om enn litt stykkevis og delt. Dere er utrolig flinke til å dokumentere fremgang (og motgang, he he) i oppussingsprosessen, og jeg sier ‘dere’, fordi selv om du er bloggermester er virkelig Lars Kristian blitt en dyktig fotograf! Har en fotografmann selv, så jeg er ‘opplært’ i å se på fotografier med ‘fotograføynefilter’, og de bildene dere deler nå om dagen oser av kvalitet. Gjør bloggen enda mer inspirerende, tiltalende og fin, heia heia! Lykke til med dåp og alt.

 4. Kariann

  Halo og god helg til dere!! 🙂
  Bare et lite spørsmål, for du sa på snap i dag at du hadde strips på tennene. Tannbleking? I så fall hvilken bruker du med tanke på amming. Har liksom ikke funnet noen som er godkjent. 😛
  Så må dere bare kose dere i hus og hjem. Og slappe av litt mellom slagene, så gleder jeg meg så til å se bilder fra dåpen på søndag. Tror ikke jeg kan få sagt det nok ganger. Men du er så flink til å pynte og stelle og få det gjennomført!! 😉
  Igjen, god helg <3
  Klem

 5. Fine deg<3 flyttet selv i år, så kan tenke meg dere synes det blir deilig å flytte inn i huset igjen 😀 god fredag til dere 🙂

 6. Så bra at dere kan flytte inn! Vil gjerne se noen bilder fra huset deres nå 🙂 Det er sikkert blitt kjempefint der 🙂

 7. Nora Johansen

  Hei Caroline!

  Må først og fremst si at du inspirerer meg veldig på alle fronter 🙂
  Så lurte jeg på hvor genseren din er fra? Veldig fin!

  God helg!

 8. Wow stylish place! Love your sweater by the way:)

  Marketa

 9. Kan du drikke vin når du ammer?

 10. Haha, som jeg skvatt av overskriften

 11. Den genseren altså

 12. Susanne

  Det var så koselig å se på snap, begynner å gå seg til nå!! Gleder meg til å få se rommene

 13. Lurer på en ting.. Hvor mye alkohol drikker du gjennomsnittlig i uken?

 14. Hei på deg 🙂
  Noen dager siden jeg var inne og jeg må bare si – fy søren så fine bilder. Man skal ha tatt noen
  bilder for å skjønne riktig justering på kameraet, for dette her er det ikke brukt full auto på.
  Får virkelig frem riktig lys og stemning. Regner med at det er Lars Kristian som tar de fleste
  bildene. Jeg er skikkelig imponert. Veldig bra! Jeg sitter og drømmer meg bort i bildene og som
  jeg har sagt en gang før – det er følelsen man får, at man nesten er der selv 😉

  Ha en fortsatt fin helg (med litt jobbing, forstår jeg?) God klem på vei.

 15. Så flott vogn dere har her. Hva slags er det?

  Hilsen en som veldig snart blir mamma 🙂

 16. Det første bildet var et veldig fint bilde av deg:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *