that morning moment

torsdag_morgen_220217_0382

Det gylne øyeblikk når du våkner, begge barna sover og du har tid til en kaffekopp i stillheten. Det hører med til sjeldenhetene, men noen ganger klaffer det og når det gjør det… så er det vanvittig digg. 

morgen

torsdag_morgen_220217_0356

Og så våkner den ene og deretter det andre og morningen blir sykt hektisk i løpet av 2 minutter. Det er sånn det er, tross alt skal det være litt action i hverdagene 😉 Jeg hadde planer om å starte dagen med en treningsøkt, men nøt kanskje den kaffekoppen i ti minutter for lenge, for plutselig gikk klokken altfor fort og jeg måtte amme, hive meg rundt for å rekke frokost, levering i barnehagen og andre ting. I går brukte jeg flere timer på å vaske ned kjøkkenet hjemme, det er dekket av kanskje førti lag med støv og enda er det ca. tyve igjen 😉 Så nedvasken fortsetter i dag, for vi vil så gjerne inn før helgen! Og da kan vi bo på de tre stuene nede pluss kjøkkenet samt det ene badet oppe. Jeg tror det blir fint sånn, vi får gjort så mye mer der også, når vi bare bor der.

morgen_1


Rommet til Naia får sitt siste lag med olje i dag og før jeg kan starte å innrede det må det nesten være lager til de andre rommene er ferdig, men når vi bor i huset kan vi i hvert fall starte å legge klærne hennes på plass og kanskje _kanskje_ få litt mer orden i pappeskene som inneholder våre klær. Vårt soverom er nok ikke ferdig før om 3-4 uker ennå, men jeg smører meg med tålmodighet, for jeg vet at det blir så fint!  Oppi alt dette har vi dåpssamtale i dag og så har jeg lovt Nelia en tur på kino. Hvorfor ikke bare fylle planen fullere enn den egentlig er? Haha, det er jeg så flink til. Men sola skinner og det er jeg så glad for! Nå gleder jeg meg til våren 🙂 

32 kommentarer

 1. Så utrolig fine bilder!:-) Masse lykke til med vasking i huset, blir nok fint å bo der fremover 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Helene 😀

 2. Christine

  For et vakkert innlegg!! Rett og slett 🙂
  Mvh C

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Christine! Det setter jeg / vi pris på å høre <3

 3. Dear Caroline, You are one of the biggest blogger in Norway and have many fans all around the world, like me, who are still waiting to read Your blog in English. Give this chance to us, hire a translator or someone to help You with that for me and people like me, Thank You. with love :*

 4. For noen fantastisk fine bilder 🙂 Gleder meg sånn til å se hvordan det blir hos dere!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Christina 😀

 5. Dear Caroline, I really understand as how challenging each morning can turn out …
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 6. Du har alltid virket så organisert og gjennomtenkt, men det opplegget her stresser til og med meg – som er rimelig laidback til det meste. Blir ikke ungene dine stresset av det her!?

  1. Hvis du blir stressa av å lese dette, ta en pause. Flytting og oppussing kan være stressende, men det går over. Tror nok ungene takler dette utmerket. Pust inn og ut med nesa, sakte ti ganger og gå en lang tur 🙂

  2. Caroline Berg Eriksen

   Vi har tenkt godt gjennom alt sammen og alle valgene vi tar og har tatt, men man kan ikke gjøre så mye med det når folk som jobber med oppussingen drøyer ting eller uventede ting skjer :/ Dessverre. Vi bodde jo 14 dager hjemme hos mamma og pappa og så 14 dager på hytta og nå på hotell, det går veldig fint, men det er forferdelig styrete for alle sammen, selvfølgelig. Vi gjør det beste ut av situasjonen og jeg føler ikke at det stresser barna 🙂 Likevel tror jeg det blir godt for alle å lande i huset og nå går jo ting heldigvis fremover 🙂

 7. Elisabeth

  Så fine bilder!

 8. Beautiful Pictures 🙂

 9. Kathrin

  Nydelige bilder. Svatt hvitt kan ofte gi ett bedre inntrykk av stemningen. Roligere morninger er gull.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt enig, Kathrin! 🙂

 10. Så fine bilder 🙂
  Ha en fortsatt fin dag i sola 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Tone! Dagen var så fin, avsluttet med kinobesøk sammen med Nelia, mamma og Anette – jentene på tur! Gleder meg til Naia kan være med også 😀

 11. Jannike

  Hei Caroline 🙂 Har følgt bloggen din helt fra starten av, og har vært med på «utviklingen» av kvaliteten på bildene deres på veien. Må bare ta av meg hatten, dette er av ypperst kvalitet 🙂 Er det snart på tide med litt foto tips? Lars Kristian har kanskje mye gode tips til oss «hobby» fotografer? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Han har blitt så flink og interessen øker jo daglig, det er så gøy å se! 🙂

 12. Nyyydelige bilder <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Oda 😀

 13. Annonym

  Blir nok godt for dere å bo hjemme nå.. men kan dere ikke bare gå hjem nå da? Bare å vaske selv om kidsa er der det vel?
  Får du lite kommentarer om dagen? Syns det er så få, eller så har du kanskje ikke tid til å godkjenne dem.. få etr midlertidlig klesskap opp på badet dere skal bruke imens.. da kan dere jo sove i stua og bo som vanlig egentlig.. styre å stelle litt på kvelden når ungene har sovna..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er litt mer stille denne uken enn vanlig, tror det henger sammen med vinterferien 🙂 Vi må få vasket kjøkkenet skikkelig først, så kan vi flytte inn 🙂 Regner med å være ferdig i morgen 😀

 14. Annonym

  Håper det for deres skyld 🙂

 15. Absolutt noen av de aller beste bildene jeg har sett på bloggen din!

  1. Caroline Berg Eriksen

   😀 <3

 16. Kjempe stilige bilder ! Men det er på tide med pedikyr Caroline ;-):-)

 17. Julie Storlien

  Så utrolig nydelige bilder! Det svart-hvite framhevet virkelig stemningen :O

 18. Så vakre bilder av deg, Caroline!!!

 19. Martine

  Altså, jeg har ikke ord! FOR noen fantastisk nydelige bilder. Bøyer meg i støvet!! Og innlegget var flott skrevet:)

 20. Anita paulsen

  For noen nydelige bilder. Helt fantastisk. Lars Kristian har blitt superdyktig. Fy søren altså! Du skulle hatt noen slike bilder på veggene i huset. PLuss det bildet av Nelia og bamsen i mørket, fra ett tidligere innlegg. Det hadde vært fint. Lykke til med resten av oppussingen. Det er sååå spennende å følge med om dagen. Elsker det!

  God helg til deg og den fine familien din <3

 21. Jeg må også berømme dere for bildene, fy søren så god han er blitt! Så nettopp bildene fra The Well, og nå disse, og jeg er så imponert. I tillegg produserer dere jo slike flotte reportasjer 2-3 ganger daglig, hele tiden O.o
  Etter å ha sett mange av familie-/hverdagsbildene dere legger ut, så kjenner jeg at jeg virkelig burde sette av tid til å lære meg litt mer om foto selv og. Jeg trenger det jo ikke til jobb, men tenk å kunne henge SÅ flotte bilder på veggen hjemme <3

  Masse lykke til videre med oppussingen! Det var/er jammen et myyyye større prosjekt enn jeg trodde da jeg først leste om det på bloggen din, fy søren. Resultatet blir nok KNALLBRA 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *