finn igjen energien på Nordens største spa

boblebad_ute

Kjenner du at hverdagen fort kan bli litt for hektisk, at du går med høye skuldre og lett får hodepine fordi du har så mye å tenke på? Selv elsker jeg det hektiske tempoet i hverdagen, full fart hele tiden og masse punkter på planen, men dersom jeg tar meg tid til å bare stoppe opp i noen minutter å kjenne på hvordan jeg virkelig har det, hender det jeg kjenner at det ville være godt med et lite avbrekk. I hvert fall akkurat i disse tider med oppussing og alt som følger med. Det er gøy, men det er ingen hemmelighet at det er slitsomt også, så da The Well spurte om jeg ville komme til dem en tur for en behandling, ble jeg så glad!

the_well_7

boblebad_ovenfra

The Well holder til på Kolbotn, så det er en kort kjøretur unna Oslo og fra Sarpsborg brukte vi i underkant av en time. The Well er Nordens største spa, over 10.000 kvadratmeter med bare nytelse og de tilbyr alt fra velværepakker og behandlinger til manikyr og pedikyr. Du kan også bare dra hit for å slappe helt av i fredelige omgivelser, bade litt, spise en god lunsj og kanskje være med på yoga i over 40 grader eller delta på et te-rituale. Mulighetene er så mange, de har en fyldig aktivitetsplan og dette stedet er bare så flott! Timene går fort når du er her, så jeg anbefaler deg å sette av god tid når du først tar turen hit. 

the_well_1

the_well

the_well_2

Denne gangen fikk jeg 50 minutter med klassisk massasje og denne behandlingen seiler opp på topp 3-listen min over alle spabehandlinger jeg har fått! Trykket var HELT nydelig, jeg hadde krysset av på at jeg ønsket hard massasje i forkant og det fikk jeg også. Endelig! Det er ikke alltid det blir hardt nok for meg selv om jeg sier ifra, men dette var helt perfekt! Jeg trenger å kjenne at jeg får massasje, det skal ikke bare være kos hele tiden, men det skal gjøre noe for kroppen min også, og jeg har så vondt i nakke og skuldre om dagen at jeg virkelig trengte dette. Jeg gikk fra behandlingsrommet med en helt salig følelse i kroppen og det var en fryd å velte seg ut i det varme vannet og bare ligge der og flyte etterpå. 

the_well_10

the_well_8

Denne gangen rakk jeg dessverre ikke å spise noe her, men de serverer deilig mat som nytes i badekåpen i deres restaurant (elsker konseptet) eller om du vil nyte litt snacks ute i selve spaområdet. De har startet med servering av raw kaker her også, det er skikkelig nammis og hører med på et sted som dette. Sunnhet og velvære tvers gjennom! 


The Well er det perfekte stedet å dra dersom du ønsker å senke skuldrene og bare nyte eller om du bare ønsker å være litt i for deg selv – eller med noen du er glad i. Her er det nemlig mobilforbud, telefonen må ligge igjen i bilen eller i garderobeskapet. Så fort den er lagt bort kjenner i hvert fall jeg at alt blir litt distansert og at det er lettere å stenge verden ute, og det er så godt! 

the_well_3

the_well_6

bonsai

japan

The Well består av 3 etasjer hvor du finner wellness loungen i første, behandlingsrommene i andre og i tredje etasje dukker det opp en helt fantastisk Japansk sone med meditasjonssauna, dampbad, Japansk sauna, peisrom, flere ulike dusjer og utendørs japansk hage. Ute finner du også Onsen, som direkte oversatt betyr varm kilde, og her sitter du i varmt vann til brystet og ser over tretoppene eller på en klar, blå himmel 🙂 SÅ fint! De har også et vanlig utendørs basseng med solsenger og sitteplasser. 

the_well_9


Har du lyst til å ta deg en tur til nordens største spa? Da kan du bruke den unike rabattkoden CAROLINE og få en gratis Scent of The Well ansiktsskrubb om du kjøper heldagsinngang og oppgir koden – CAROLINE – i resepsjonen 🙂 Hvor deilig er ikke det?! Tilbudet gjelder ut mars 2017 ♥ 

37 kommentarer

 1. Kristin

  Herregud, dere tar så vanvittig fine bilder! Er så imponert 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Kristin! Virkelig 🙂

 2. Kathrin

  Der er det helt fantastisk å være . Ei venninne og jeg tilbrakte 8 timer der med ren nytelse. Vi hadde ikke behandlinger utenom de som er innkludert. Og den Finske sauna behandlingen var helt fantastisk. Utendørs boblebad under stjernehimmelen i 8 minus grader gir gode minner. Vi har avtalt at vi fra nå av gir hvetandre en tur til The Well til jul og bursdager.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tiden går så fort når du er her! Det er en utrolig deilig plass. Jeg var her med mamma og søstra mi i sommer også, timene bare forsvant :p Veldig fornuftig å ønske seg slike gaver, og jeg er enig! En trenger ikke nødvendigvis behandling, bare å bruke stedet er behandling i seg selv 🙂 Håper du / dere får brukt koden i dette innlegget da, om dere vil teste 🙂

 3. Herregud så heldig du er, at det er mulig å få absolutt alt sponset, helt vilt :p Nyt det, skulle ønske jeg hadde råd til alt du får 😉

  1. Det er jo faktisk en stor del av jobben til Caroline; å tjene penger på å reklamere for ulike produkter og bedrifter. Dette er også noe hun må skatte av, da det regnes som inntekt.

  2. Marianne

   Hun er heldig ja, men jeg vil også kalle det hardtarbeidende 🙂

 4. Så deilig det ser ut, Caroline! 🙂 Virkelig noe jeg kunne trengt nå i en tøff hverdag! 🙂
  Jeg bor 2 min unna, men har aldri vært der før. Grunnen til det er at jeg har hørt så mye rykter om at folk går nakne der, og at i badstuen må man ta av seg badetøyet!
  Stemmer dette, og hvordan opplevde du det isåfall?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er absolutt ikke slik at man må være naken på The Well, men du har muligheten til å bruke enkelte soner uten badetøy. Når du sitter i sauna eller dampbad er det ikke lov med badetøy. Der kan du derimot sitte med håndkle rundt deg, eller en peshtemal (slik jeg har på bildene) som du får kjøpt i resepsjonen. Utover det, må alle dekke seg til med håndkle eller den deilige badekåpen når man beveger seg rundt. Les mer om reglene deres her https://thewell.no/ditt-besoek/hygiene-og-trivselsregler 🙂

  2. Selvfølgelig går folk nakne, men det føles helt naturlig. Det blir ikke rart, folk er ikke der for å vise seg frem, og man har på badekåpe i fellesområdene. Men jeg skjønner at for noen kan det føles unaturlig før man har vært der.

   The Well prøver å være miljøvennlige med mindre klor og legge til rette for bedring på alle måter. Man må derfor vaske hele kroppen (hår også) før man en gang går inn, man må ta av seg i de varme rommene, badetøyet må kjøpes der (spesiallaget, og man må kjøpe det første gangen) og man får håndklær/badekåpe utdelt til bruk. Ingen peiver rundt med eller presser utstyret sitt i trynet på folk, da folk er der for å slappe av og de fleste er spa-entusiaster som vet hvordan man oppfører seg. På samme måte som om ingen driver å hyle fra ene siden til den andre. Nakenhet er og blir veldig naturlig. Jeg er ok komfortabel i min kropp, men jeg er ikke glad i at andre ser den naken, og jeg har ingen problemer med å gå naken i rommene der, fordi det bare er sånn. Ingen stirrer, ingen peker, alle bare er der for seg selv.

   Første gang dro jeg med to venninner, og til slutt gadd vi ikke ta av og på badetøy for man føler seg liksom comfy etterhvert. Det kan ta tid for noen, og man må heller ikke hvis man ikke vil.

   Prøv, det er SÅ verdt opplevelsen, og bare maten er en opplevelse i seg selv! Jeg anbefaler å tilbringe mye tid oppe i den japanske avdelingen – Onsen er bare fantastisk i sin enkelhet, særlig når det er mørkt og stjerneklart ute.

   (Jepp, jeg er superfan av The Well 😉 Hele familien leter egentlig bare etter nye anledninger til å komme oss dit – og det er balsam for min dårlige helse!)

  3. Kathrin

   Dra dit på en tirsdag, da må alle ha på badetøy. Maten og restauranten var veldig bra og lunch/middag i morgenkåpe var avslappende. Hele stemnigen er avslappende og som sagt tirsdager er dagen om du vil ha på badetøy.

  4. På tirsdager er det badetøysdag – https://thewell.no/badetoeydag 😉 Jeg var der på en tirsdag med en venninne. Og med samboeren min på en søndag. Dekket meg til med pesthemal når vi var i badstu, og det funket helt fint. Jeg er av den sjenerte sorten, så vil helst dekke meg til hvis jeg har mulighet til det 🙂

 5. Wow That Spa place, Dreams! me and my boyfriend we’ve been to Ystad ( near Malmo, Sweden) last year and although it was really nice I have to say, it’s nothing compared to this one. Wish I would bade in that big pool. Hope you enjoy it!
  https://mihabalan.com/2017/02/23/building-your-spring-wardrobe/

 6. Christin

  Vond nakke- vet hva du snakker om! Nå som du har flytta til særp kan du teste naprapathuset på Wilbergjordet.. de er så flinke . Tar bort spenningshodepine/ nakkehode pine på 45 min. Gleder meg til jeg flytter tilbake og kan bruke de igjen

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tips, Christin! Skal sjekke det ut 🙂 Er ikke noe godt når det fører til hodepine så å si hver dag :O

   Klem!

  2. Henriette

   Skriver under på denne! De er dødsflinke 🙂 Vet ikke om hun jobber der lenger, men pleide å gå til Therese, og hun fikset alt på et par behandlinger.

 7. Kommer gjerne en tur dit hvis de spør
  Ellers har jeg ikke råd…

 8. Er det mannen din som har tatt bildene denne gangen også? De var utrolig flotte! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er Lars-Kristian 🙂 Tusen takk 😀

 9. Har allerede lagt igjen ett langt svar til noen, men åh, jeg bare elsker The Well. Kroniske smerter, vond kropp, så å komme på The Well er som å flyte rundt på en sky. Kjente igjen plassen på Snapchat den kvelden, og syns det er fint at de får god promo med så nydelige bilder! Ålesunder’n e flink! Dette er et så gjennomført spa at de fortjener all oppmerksomhet, og den massasjen kan jeg tenke meg gjorde underverker! Maten er virkelig nydelig, håper du får prøvd den neste gang! Middag i morgenkåpe er så undervurdert.

  Gleder meg til neste gang jeg skal. Familien min har det som gulrot akkurat nå. I påsken skal vi flytte noen inn i ny leilighet, bygge ny bod i en annen, og da er det deilig å vite at det venter oss en dag med avslapping etter att vi er ferdige. Ikke er det noe dyrt heller, selv for oss sunnmøringene.

  1. Denne kommentaren gjorde meg glad! 😀 Jeg sliter selv med vond kropp og kroniske smerter, og synes vel massasje er en ordentlig vond opplevelse. Men når du skriver det du skriver, tenker jeg at jeg kanskje skal gi det ett forsøk! 🙂

 10. Kristin

  The Well er virkelig helt fantastisk. Jeg har vært der en gang, og kommer til å dra dit så ofte studentøkonomien tillater det, og enda mer når studietiden er ferdig 😀 Jeg elsker spa, og The Well er utvilsomt det beste jeg har besøkt!

  For de som ikke vil gå naken i de sonene der det er påbudt, så kan man jo dra på tirsdager når der er påbudt med badetøy overalt 🙂

 11. Må bare få skryte av bildene – helt fantastisk flotte! Du skriver så godt og når det i tillegg blir lagt ved så flotte bilder løfter det virkelig innleggene 🙂

 12. Ser ut som et flott sted. Bildene er helt fantastisk amazing, utrolig flink fotograf du har funnet deg 😉

 13. Kanskje du har vond nakke pga feil/uheldig ammestilling? Tenk på det? Du kan få vurdering hos helsesøster eller fysioterapaut på helsestasjonen

 14. Ser veldig deilig ut. Skulle gjerne vært der en tur.
  Men var du der etter stengetid siden det er helt tomt? Eller er det bare lite besøkt? Ser litt «ensomt» ut

 15. Dette så helt herlig ut, og er absolutt fortjent, håper du fikk en pust i bakken 🙂
  Må jammen si Lars Kristian tar fine bilder! 🙂

 16. Herregud du ser så fantastisk ut!!
  Og dere tar så fine bilder!

 17. The Well er fantastisk!
  alt snakket om nakenhet er ikke noe jeg la merke til med mindre jeg bestemte meg for å glane ihjel folk
  var der for å kose meg , og det gjorde jeg 🙂

 18. Hva slags pulsklokke er det du har nå, og hvor kjøpte du den? 🙂

 19. Wow! Amazing photos and you look gorgeous!

 20. Victoria

  Hei, gjelder dette tilbudet hvis jeg kjøper et gavekort på heldagsinngang?

 21. The well er fantastisk! Var der før jul og det var bare helt utrolig herlig! Var der etter jeg så reklamen din på bloggen din faktisk 🙂 Det snødde ut, og det var bare så deilig å sitte inne i badstuen å sitte å se snøen dale utenfor! 🙂 Anbefales 🙂

 22. Så utrolig flott du er Caroline! Og fantastiske ben – de skulle jeg gjort mye for! 🙂

 23. Oi, det ser helt magisk ut! Jeg skal definitivt ta med kjæresten hit.
  Ville bare spør om en ting – er det helt stappfullt i helgene? Den eneste dagen som kunne passet oss i mars er en lørdag, men jeg ville helst gått på en ukedag tidlig slik at det ikke er for folksomt så kanskje jeg bør vente da.

 24. Anne-line Mourier

  Hvor er badedrakten fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den får du kjøpt på The Well 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *