pom pom shoes

pompons

Jeg er ganske sikker på at man enten elsker eller hater disse skoene. Vel, jeg elsker dem! De er lekne og fargerike, men kan også være helt vanlige hvite sneakers om jeg blir lei av det rosa og fluffy – noe jeg ikke tror jeg blir med det første. De blir kjempefine til lyse jeans og en blondetopp eller bare til en enkel hvit t-skjorte når vår og sommer nærmer seg. Gleder meg til å lufte dem De er fra Zara! 

pompons_3

Pom poms er jo dessuten å spotte på alt fra sko og vesker til hatter og gensere i år, så det er bare å kaste seg på trenden! Jeg pyntet veskene mine med det i fjor og fortsetter med det i år 🙂 

pompons_1

Og du! Gjett hvem som skal trene nå da? Jeg skal! Kveldstrening + Caroline er egentlig ikke sant, men jeg må jo bare komme meg inn i rutiner igjen. Hverdagssvette sånn på ordentlig, som ikke er forårsaket av stress, er noe jeg har savnet lenge nå og nå er jeg jo i gang! Kan ikke stoppe da 🙂 Håper dere har hatt en fin tirsdag! 

18 kommentarer

 1. Nope. Tror ikke det er hat/elsk forhold, tror folk tenker mer på i hvor stor grad de digger å kjøpe noen så fine sko som mest sannsynlig kommer til å bli skitten etter en dag

  1. Caroline

   Da tror jeg at det er veldig mange som ikke bryr seg om at de blir skitne, og kjøper skoene likevel fordi de liker de, uavhengig av farge. Jeg har flere par hvite sko, og bruker dem når det er vær til det 🙂 Blir de skitne, så vasker jeg dem.

  2. Herlig!…og jeg lar meg ikke stoppe av at skoene kan bli skitne… det er jo fullt mulig å gi skoene en runde i vaskemaskinen 🙂

 2. Love love love!!!

 3. Så utrolig kule! 😀 Tenker litt «moderne Tingeling» når jeg ser dem (og det er alt annet enn negativt).

 4. Det er noen som bare kler alt:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 5. skodilla

  jeg ser du har veldig tydelige blodårer, jeg har sett at jeg har litt blodårer utover fingrene, jeg er ikke så begeistret for det og tenkte kanskje det har en sammenheng med kolesterolet, men du er jo så flink til å trene og da tenker jeg det kanskje ikke er så farlig, men jeg skjønner ikke hvordan du har fått så tydelige årer. Synes du det er fint?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hvor tydelige blodårer man har er vel mer avhengig av genetikk og underhudsfett 🙂 Kolesterolet har ingenting med det å gjøre 🙂

 6. brand?:)nice

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 7. Silje Victoria

  De var kjempetøffe!

 8. Ville bare rose deg/dere for bildene på bloggen! Kvaliteten er alltid bra, men det som imponerer meg mest er variasjonen. Altfor mange bloggere kjører på med en rekke nesten identiske bilder i hvert eneste innlegg, eller så bruker de alltid samme kameravinkel eller poseringer. Du er så flink til å variere! Ofte jeg tenker at bildene kunne vært i et magasin eller en reklame. Det gjelder også bildene i dag.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre 🙂 Vi legger mye arbeid i bildene, og da er det gøy å få skryt.

 9. Jeg syns disse var supersøte 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ikke sant? 🙂

 10. Hvilken størrelse har du? Er Zara store i størrelsene?

 11. Hihi, elsk-hat tror jeg er riktig – for meg ble det «hat»! Selve skoene var fine, men jeg kunne aldri selv tenkt meg å bruke pompoms 🙂 Men, smaken er som baken. Det fins ikke noe fasitsvar på hva som er fint og ikke, bare man kler seg i det man selv liker! Dessuten: alt kler den smukke, så det ble ikke feil på deg 😉 God fredag ønskes deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *