kontortid og lunsj på scandic

scandic_lunsj_2

Hei tirsdag! I dag er sola hos oss og jeg blir så glad 🙂 Vi avsluttet dagen i går klokken to i natt, vi var nemlig i Oslo-området for å ta noen bilder i forbindelse med jobb, så vi kom litt treigt i gang her på morgenkvisten. Dermed gikk vi glipp av hotellfrokosten og fikk nettopp summet oss til å bestille litt mat hos Joe & The Juice. Det ligger jo nesten vegg i vegg med hotellet vi bor på, helt perfekt! Vi har booket oss inn på Scandic for anledningen, det ligger midt i Sarpsborg sentrum og det er så godt å være så sentralt igjen. Vi får gjort så mye mer og ting går automatisk mye kjappere når det vi trenger bare finnes en armlengde (nesten) unna. Snart skal vi hente storesøster i barnehagen og så får vi se hva vi skal finne på til middag i dag. Det er jo ikke klart på kjøkkenet helt ennå, så noe matlaging kan vi ikke få til der for øyeblikket. Men snart! Og gulvet til Naia er forresten ferdig. Det ble så fint! Gleder meg til å vise dere 🙂 

scandic_lunsj_1scandic_lunsj

Tidligere i dag fikk jeg telefon om at dåpskjolen til Naia er ferdig også, den har blitt håndbrodert og hun har med det tatt opp den siste plassen på familiens dåpskjole som har gått i arv siden 50-tallet en gang. Husker dere Nelia bruke den også? Jeg viser den til dere snart jeg! Håper bare dåpsluen hennes finner frem til oss ganske kjapt også, sammen med noen andre ting som må komme innen helgen. Jeg skal også fremkalle litt bilder og diverse i dag som skal få pynte opp dåpslokalene og skal straks ut på rammejakt 🙂 Trilletur i sola! Det er så deilig! Håper dere har en fin tirsdag, vi sees senere ♥ 

24 kommentarer

 1. Hei, hvor er buksene fra? De så super fine ut!! 🙂 Ha en fin dag videre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Zara 🙂 Tusen takk! Ha en fortsatt fin dag du også <3

 2. A sunny day is always a good day … especially with your perfect sweater, dear Caroline!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 3. Lille My

  Jeg skjønner ikke denne: SPONSET OPPHOLD – «vi booket oss inn på Scandic….»? Det henger liksom ikke helt på greip. Bloggen er business, det er jo sånn det er, men jeg mister inspirasjon og glede av å lese innlegg når så og si hvert eneste innlegg har en form for spons. Sponset klær, sponset tapet (!), sponset opphold etc. Det blir litt… Uekte alt sammen. Bildene er superfine, du skriver jo veldig hyggelig og godt, men det blir for kjøpt og betalt alt sammen.

  Ikke kritikk, bare tanker jeg har gjort meg i flere måneder nå. Blir litt lei når ingenting virker ekte, dvs ikke sponset.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det henger veldig «på greip» faktisk 😉 Vi sjekket inn her på søndag og har betalt full pris for to netter. Avtalen om sponset overnatting kom først på plass i dag og varer til lørdag. Angående dette med sponsing og ekte vs ikke ekte, så er det ingenting «uekte» i forbindelse med sponsing. Den eneste forskjellen er jo at jeg slipper å betale for produktet, jeg hadde med all sansynlighet skrevet om det uansett 🙂

   1. Hvordan foregår en slik avtale egentlig? 🙂 Er det slik at dere da tar kontakt med hotellet og spør om å få det sponset? 🙂 Dette spørsmålet er ikke ment negativt, men lurer oppriktig hvordan det foregår. Eller om det er hotellet som spør dere, eller hvilken vei det går på en måte 🙂 Heldige er dere hvertfall, som har mulighet til å få ting gratis.

 4. Så spennende med dåp! Masse lykke til!Hvor er de fine brillene dine fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Brillene er fra Zara 🙂

 5. Veldig fine briller! Jeg er over middels interessert i briller og har mange par selv!

 6. Elsker brillene dine! Hva heter de? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det vet jeg ikke, men de er fra Zara 🙂

 7. Sivertsen Monica

  Hei 🙂 hvor har du kjøpt de kule blanke brillene dine? De er super fine!

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra zara, elsker dem! 🙂

 8. Kan dere ikke spise på Egon . Det er da lettvint.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi gjorde det på søndag, orker ikke å spise der hver dag :p

 9. Jeanette

  koselig med dåpskjole som går i arv! Slik er det i min familie også

 10. Victoria

  Hvor er genseren fra?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Ganni / boozt.com 🙂

 11. Bare et spørsmål i forhold til dåpskjolen, syns ikke søsteren din det er trist at du brukte opp de siste plassene til dine barn? Hva med eventuelt hennes? Kjolen har jo gått i arv i hennes familie også…. mener ikke noe vondt med det, bare håper dere har tenkt på det. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det blir i så fall broren til Lars-Kristian, for det er fra hans side av familien 🙂 Det er jo mulig den kan gjøres lenger også, legges ned 🙂 Det går sikkert fint!

   1. Hehe, skjønner. Fint at det tenkes på. Koselig at det går i arv! Hilsen en søster som er redd for at arven «brukes opp» før man rekker å komme så langt selv. :p

 12. Jeg ser det står sponset opphold, og lurer på hvordan sånt skjer?
  Er det dere som tar kontakt og spør om å få bo gratis mot at dere skriver om det på bloggen, eller tar de forskjellige kontakt med dere og tilbyr gratis/sponset opphold.
  Dette gjelder flere ting, og og også andre bloggere – du trenger selvsagt ikke svare hvis du synes spøsmålet er for nærgående.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det går helt fint at du spør om det 🙂

   Det fungerer egentlig på tre måter:

   1. Jeg tar kontakt og spør om et samarbeid hvor de sponser meg og jeg betaler tilbake i form av reklame.
   2. De tar kontakt og spør om et samarbeid hvor de sponser meg og jeg betaler tilbake i form av reklame.
   3. De sender ut et produkt i posten uten å spørre, jeg mottar det og liker det, og skriver om det.

   Det er stort sett sånn det foregår 🙂

   1. Takk for svar, Caroline.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *