sunday mood

hotel_5

Vi har tatt inn på hotell for et par dager, midt i sentrum! Det føles helt fantastisk oppi alt sammen, det er så godt å være såpass nære alt igjen! Hovedgrunnen til at vi endte på dette valget er rett og slett den at vi ser for oss å flytte inn i huset i løpet av noen dager, vi kan nemlig oppholde oss nede i stuene + på kjøkken og oppe på det ene badet så snart kjøkkenet er ferdig, men da må vi vaske en god del først, pakke ting på plass og være effektive. Det er vanskelig å være så effektive som vi ønsker når vi har den ekstra reiseveien ut til hytta og hele tiden må planlegge rundt det, så da ble det sånn. I kveld spiste vi middag på hotellrestauranten og nå skal vi snart køye. I morgen skal vi møte en rørlegger i huset klokken syv, og da er det enda greiere at vi bor et sted såpass nærme! 

hotel

hotel_2

hotel_3

hotel_1

hotel_4


Jeg gleder meg stort til å starte uken med en treningsøkt! Fytti, uken som var har igjen vært en av de mest hektiske på grunn av Stockholmtur og andre ting, men nå kan mandagen bare komme! Det skal bli så fint 🙂 

17 kommentarer

 1. Så deilig! Godt at dere unner dere dette nå 🙂 Kos deg med trening i morgen!

 2. Jeg forstår at bloggen skal handle om din hverdag. Men synes det i hvert innlegg er snakk om hvor heltisk du har det, hvor lite du har sovet eller trent, hvor travle dere er, hvor stresset du er. Det er liksom alltid et lite stikk av dette og jeg kjenner at jeg blir litt sliten av det. For meg har bloggen din vært et avbrekk og pusterom. Et sted man skal kunne drømme seg litt bort, slik er det ikke nå. Så nå tar jeg et opphold og kommer tilbake når du er tilbake til normal hverdag igjen. Lykke til med alt som er foran deg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så leit å høre, E! Jeg er bare ærlig om situasjonen vi er i og forsøker likevel å være en inspirasjon med å sjonglere flere ting på en gang og med å være positiv i situasjonen til tross for at ting er hektisk 🙂 Synes det er synd at jeg gjør deg sliten, det er absolutt ikke meningen, dette er jo en superspennende prosess som jeg bare er glad for å være i! Men det er jo fint at de som eventuelt skal pusse opp i fremtiden også er forberedt på at ting ikke alltid kan gå på skinner 🙂

   Bloggen blir tidsnok normal igjen, velkommen tilbake da 🙂

   1. Synes det er bra du gir et reelt inntrykk av hvordan det er å pusse opp og at du tør å vise nyanser i hverdagen 🙂 det er viktig med bloggere som er ærlige om livet!

  2. Jeg er desverre enig i dette. Har lest bloggen din i mange år, men nå orker jeg ikke. Det er så mye fokus på hvor mye du har å gjøre, hvor sliten du er osv. For meg blir det lite motiverende. Håper du tar dette til deg, og kanskje prøver å fokusere mer på det positive, og ikke føler du må «klage» i hvert innlegg. Jeg tror ikke du mener å gjøre det en gang, kanskje du bare vil unnskylde at du ikke gjør den jobben du pleier? Vi er mange i samme situasjon som dere, som bygger hus eller renoverer, og ja, det ER slitsomt. Men jeg trenger hvert fall ikke å bli minnet på det hver dag. Gleder meg til å komme innom igjen når dere har flyttet inn og det blir et annet fokus her.

 3. Hei,
  Vil du fortelle hvor t-skjorta di er i fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra nakd 🙂

   1. Takk skal du ha! 🙂

 4. Imponert over alt dere får til. Dere sliter ikke akkurat ut sofaen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Rekker sjelden å sitte der :p Takk Mari! 🙂

 5. Hei:-) lurer på om du vil dele noen tips og råd til hvordan du organiserer og sorterer bilder (fra mobil, kamera og data). Regner med det blir en del bilder hos dere både privat og jobbmessig, og det er jo mange fine minner man gjerne vil ta vare på. Utfordringen er at det lett blir mange bilder. Tenker at det vil være fint å lage fotobok (som jeg vet du har nevnt på tidligere). Ønsker meg noen råd og tips til gode løsninger på bildefronten.
  Ha en super dag! Elsker å følge med i oppussingsverden deres! Tommel opp for det:-)

 6. Selvom ting har tatt litt ekstra tid, så blir det veldig fint tilslutt! Gode ting tar tid:) Hvorfor er dere ikke hos moren og faren din under denne prosessen forresten?

  Håper dere har like deilig vær som oss i Skien:D

 7. Jeg kan IKKE si meg enig i E sin kommentar her. Jeg synes det er helt fantastisk å lese at oppussings kaoset preger selv dere, og at ikke alt er fryd og gammen. Hilsen ei som selv bor midt i et oppussingskaos 🙂

 8. Dere har mildt sagt mye å holde på med! Sliten bare av å lese hvor mye dere er frem og tilbake, hit og dit.
  Hva tenker du rundt Naia oppi dette? Selv har jeg en gutt på 4mnd og hverdagen hjemme med han, i rolige omgivelser med fult fokus på kos med han. Blir det ikke litt mye for en liten baby? Jeg tenker det er viktig at de har ro og tid til å få ligge på gulvet, være hjemme i vandte omgivelser, få tid og rom til å utvikle seg. Ikke minst full oppmerksomhet og nærhet fra foreldre. Jeg sier ikke at man aldri kan dra noe sted med baby, men jeg regner du forstår hva jeg mener. Når du selv synes det er travelt og hektisk nå, så tenker jeg en baby blir mer sliten av alt. Ikke minst så mye nye inntrykk hele tiden. Regner med Naia er en rolig baby når dere kan ta henne med på alt? Selv har vi rutiner gjennom dagen, med faste sovetider osv. Vanskelig å opprettholde slikt med så mye farting. Men alle er vi forskjellige og bra er det. Håper du får tid og ro med babyen din også, tiden går så fort. Kjedelig å bli sittende igjen å angre på at man kanskje prioriterte litt feil, de vokser jo så fort.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det betyr ikke at ikke jeg har fullt fokus på Naia selv om jeg har mye å gjøre 🙂 Naia stortrives, er blid og fornøyd hele tiden og sover når hun skal. Til uken begynner vi på babysvømming, det blir gøy 🙂 Nå har jo vi Nelia fra før av og hun var også en veldig tilfreds baby, derfor vet jeg hvor viktig det er med rutiner, for det var vi veldig flinke med da hun var liten også 🙂 Naia har sine rutiner og de har vi klart å opprettholde til tross for hektiske dager og reising (med noen få unntak selvfølgelig, som ikke har gått utover hennes livskvalitet) Heldigvis er det slik at alle foreldre vil det beste for barna sine og jobber kanskje derfor enda hardere og målrettet for å gjøre dem mest mulig fornøyd og for å holde på rutiner 🙂 Jeg gjør ingenting jeg angrer på, jeg storkoser meg med Naia <3 Og jeg liker å ha mange baller i luften, så en rolig barseltid hadde ikke vært noe for meg 🙂

 9. Hei. Jeg synes dere er gode! Tror nok flere hadde benyttet seg av valgene dere tar, om de hadde hatt mulighet. Jeg skal selv flytte inn i en eldre leilighet snart. Så jeg tar imot alle tips og inspirasjon jeg kan få 😉 Jeg synes du generelt får alt for mye pepper. Men husk at de aller fleste av oss synes du gjør en fantastisk innsats, selv på travle dager med mye stress:)
  Kan jeg spørre hvilket merke/ modell du har på skoene på bide?
  Klem Hilde

 10. Hei!
  Hvor er joggedressen din fra?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *