10 vårlige jakker under 500,-

jacket

– foto bulls – 

Våren nærmer seg! Mars er jo faktisk den første vårmåneden og den er ikke langt unna, derfor er det lov til å snuse litt på vårplagg allerede nå. Bomberjackets i både lange og korte varianter, skinnjakken, olajakken og camojakken er perfekte å slenge utenfor et hvilket som helst plagg – om du tar den på deg eller bare lar den henge over skuldrene. De er like kule til sneakers som til høye hæler og er enkle å style, og jeg har funnet frem noen deilige alternativer til under 500-lappen 🙂 


jackets

(annonselenker) rosa bomber HER / olajakke HER / camojakke med blomsterprint HER / marineblå bomber HER / rød kåpe HER / grønn lang bomber HER / rosa lang bomber HER / oransje kåpe HER / kort maritim jakke HER / imitert skinnjakke HER 


– ♥ – 

15 kommentarer

 1. Åh, herremin- ELSK på bildet øverst til høyre!!
  Dama, klærne, stilen!!
  Hvor fant du det/hvem er hun?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har abonnement hos bulls press og fant det der, så jeg vet ikke dessverre :/

   1. Jeg så det sto under bildet, etter at jeg hadde spurt, men takk for svar! Digget både jakken og buksen, så må se om jeg ikke kan finne noe sånt.. Lykke til i huset i morgen- godt valg å ta inn på hotell. Virker som det kan være fint å følge litt godt med/opp disse håndtverkerne – og da er det godt å bo nært. Flytting er kaos, jeg husker fra når vi flyttet selv… Verst mens det står på, man glemmer heldigvis etterhvert. Om en stund er det bare en «god» historie å fortelle. Men helt grusomt mens det står på!!

 2. Martine K. Akselsen

  Ganske sykt at mars er den første vårmåneden. Det gjelder hvertfall ikke for Nord-Norge, haha 🙂

 3. Man mister ikke hår av å amme, man mister hår av stresset kroppen påføres under fødsel.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tommel opp for at det har kommet senere denne gangen, som jeg husker det så oppdaget jeg mine første ammehår etter 4 mnd. tid da jeg ammet Nelia 🙂 Det var ikke så ille og heldigvis under håret, så det var jo for det meste jeg som så det.. med mindre jeg gikk med håret bakover :p Spent på om det blir likt eller annerledes denne gangen 🙂

   1. Jeg mener å huske at på spørsmål om håravfall/ammehår i tiden etter Nelia så svarte du at det merket du ingenting til, og at du brukte Nisim som hindret håravfall? Jeg kom til å tenke på det fordi jeg brukte Nisim samtidig som deg etter min første fødsel, og den hadde til min frustrasjon ikke helt samme supereffekt på meg som det du gav uttrykk for at den hadde på deg… Det var heldigvis ikke så ille da, men hadde jo vært så fint hvis det var noe som virkelig kunne hindret det irriterende håravfallet etter fødselen 😉

 4. Elsker slike innlegg, takk! <3 Har savnet det 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy, Emma 😀

 5. Den oransje kåpen var superlekker! Så deilig at alt ikke trenger å være så himla dyrt hele tiden <3

 6. En ny vårjacka hade suttit fint nu, längtar till vår! Men det är något fel med länkarna? Jag kan inte öppna dom 🙁

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så leit! Jeg finner ikke noe galt med dem :/

 7. Den jakken nederst til venstre(kort maritim jakke) kommer jeg ikke inn på, er dette fordi den er utsolgt? var så fin<3

 8. Ja, til flere slike innlegg 😀

 9. Ønsker gjerne innlegg om vårkåper / trench coats som passer til hverdags. Sliter med å finne en til grei pris og som jeg kan gå med skolesekk til uten at den blir stygg i stoffet av friksjonen….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *