piñata

pinata_1

Piñata er jo et karnevalsmust, er du ikke enig? Denne fant jeg på Nille og jeg klarte ikke å gå forbi noe så fargerikt uten å ta den med meg hjem, så da ble det sånn. Den minner meg om Mexico! Herregud, som jeg vil tilbake dit!I kveld dekket vi hele hytta med confetti, haha! Mamma, vi har støvsuget opp alt allerede, ikke få panikk 😉 

pinata

pinata_3

Dette var stor stas, og så var det selvfølgelig superkult for Nelia å kunne gå i marihønekostymet helt til hun skulle legge seg, det har jo faktisk vært på siden syv i dag tidlig. Haha 🙂 For en dag! Ikke rart hun sovnet med en gang hodet traff puta, er nesten sliten selv jeg! 

pinata_2pinata_4

Men nå er det endelig voksentid, begge barna sover og vi skal snakke om tiden fremover. Det er mye spennende som skjer utenfor husoppussing også, noen ganger vet jeg ikke hvordan jeg skal klare å gape over alt, men det er utrolig hva man får til med den rette innstillingen. Først er det i hvert fall helg og den skal nytes! God helg, dere! Og god vinterferie til de som er så heldige å ha det 🙂 

15 kommentarer

 1. Du og nelia ligne veldig. Spesielt på det tredje bildet i denne posten. Veldig koselig bilde, ordentlig feel good! 🙂

 2. Linn Hansen

  Hei, så flink du er med interiør. Det er kjempegøy å følge med på oppussingsprosjektet, og alt med interiør. Kan du legge ut alle fargene dere har valgt til alle rom med bilder når dere er ferdig? Vi skak også male og trenger inspirasjon. Linn

 3. Åh, jenta mi maste om denne da vi var på Nille i går 🙂 Men vi skal jo ikke ha noe karneval, så jeg tenkte det bare var tull… men jeg har nesten litt lyst til… vi kan jo ha karneval bare vi, begge jentene og kanskje et par venninner, en lørdag, kle seg ut, fylle den med godteri og slå på 🙂 og ha disko på rommet etterpå 🙂
  Vi får se…. Det så i alle fall himla gøyt ut, og dekorativt var det og.
  Hva har du fylt den med?

 4. Ja, i kalde februar savner jeg og Mexico, hadde gjort seg med litt sol og varme nå. Gleder meg til å se hvordan festen din med Dia de los Muertos tema blir 🙂

 5. Camilla

  For en nydelig genser! Hvor er den fra?

 6. blouse brand

 7. Vet du, jeg blir så imponert over kapasiteten din!!:) Du kjører på og det virker som du tar det meste med et stort smil!:) Har ei venninne i Sarpsborg som har møtt deg på en butikk, og hun sa du var akkurat like blid i virkeligheten som på bloggen!;)

  Stå på tøffa! Og blir det for mye, så er det ingen skam å roe ned litt. De aller fleste hadde alt aaaaalt nok bare med å være i barselpermisjon! Hehe;)

  God helg til deg og dine!

 8. Jeg så den på Nille i dag og tenkte på deg 🙂

 9. Så fin du var her! Jeg har aldri sett deg med fine linjer under øynene før(!) og lurer på hvor mye dere egentlig redigerer bildene dine til vanlig?

  1. Nå ble jeg nysgjerrig og måtte se om det virkelig var sånn at linjene ikke vises på andre bilder, men Hvis du zoomer inn på headerbildet så ser du «fine linjer» der, og det samme på bildene i innlegget før dette: «marihøne og en kaotisk dag» 🙂 Så det virker ikke som om Caroline går inn for å redigere de bort akkurat 😉

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg har disse «fine linjene» under øynene på stort sett alle bilder 🙂 Det er ikke gjort noe annerledes her enn i andre bilder.

    Men tusen takk 🙂

 10. Hei 🙂 hvor er genseren i dette innlegget fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Samsøe & Samsøe 🙂

 11. Er samsøe genseren fra årets kolleksjon? I såfall hvor har du kjøpt den ? Finner den ikke noen plass på nettet

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg kjøpte den på Boozt for noen uker siden 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *