trilletur i gamla stan

gamla_stan_1

Vi tok rett og slett bare en trilletur rundt i den gamle bydelen i dag, vi. Litt av en utfordring skal jeg si deg, med denne vognen! Men det visste jeg egentlig fra før av – den kan ikke være en ener på alle områder, og brostein er ikke akkurat  denne vognens beste venn. Haha! Naia sovnet da – kanskje ikke så rart 😉 Vi gikk litt rundt og kikket før vi fant en kjempekoselig plass hvor vi satt oss ned for å spise, 17 het det der. Jeg spiste en superdigg vegetarsalat og Lars-Kristian endte på burger som (nesten) alltid. Jeg prøver forgjeves å overtale ham med noe annet spennende hver gang, hah! Vi satt vel der i et par timer før vi dro hjem igjen – og så spennende ble vårt Stockholm-opphold 😉 Vi kom oss bare så altfor sent ut i dag og er ganske slitne etter gårsdagen begge to, eller egentlig alle tre. Så det er viktig med rutiner for minstemann i dag igjen, derfor er hun i seng allerede og jeg tenkte at jeg skulle sitte og gjøre litt småting i forbindelse med dåp og andre ting før jeg begynner å pakke sakene våre. Flyet går ikke så veldig sent i morgen så vi må tidlig opp og avgårde. Stockholm er alltid en by hvor jeg er altfor kort til å rekke å se nok, så jeg vil gjerne tilbake en annen gang, om mulig for bare pleasure. Det hadde vært fint! Her kommer uansett noen bilder fra i dag 🙂 


gamla_stan_2

godjenta vår ♥ 

gamla_stan_3gamla_stan_4

en av de mange vakre gatene i Stockholm 

gamla_stan_6gamla_stan_7

haha – he is so funny 

gamla_stan_9gamla_stan_11

far- og datterkos ♥  

gamla_stan_8

gamla_stan_5

Jeg har publisert en ny film på youtubekanalen min, klikk deg inn HER om du vil ta en titt på den og abonner gjerne på kanalen min også, så får du et varsel hver gang det kommer noe nytt 🙂 Ha en deilig kveld! 

63 kommentarer

 1. Vakre bilder og vakre dere! Men gubbanoa den vogna var ikke noe fin! Fysjom!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vognen er helt genial, det er en reisevogn som du slår sammen på typ 10 sekunder eller mindre :p Og som går som håndbagasje på flyet 😀 Men på brostein er den ikke så god 😉 Og Lars-Kristian han montert på feil kalesje, holdt på å svime av da jeg skulle slå opp vogna! Haha! Denne hører egentlig til den andre delen (6+) og blir fort litt kort til denne delen for 0 + :p Men, men! Den er veldig brukbar uansett og så må vi bare huske å bytte før vi skal reise neste gang :p

   1. Den er fortsatt ikke fin da men Skjønner ikke hvorfor du bytter fra emmaljunga, for den er så nydelig? Jeg elsket den til mine to i hvertfall, og da slipper du å ha flere vogner for å dekke behovene? Men vi bor på landet da og kanskje du bare triller i byen og på kafé for da skjønner jeg behovet for en mindre og anderledes vogn 🙂 Stockholm må dere forresten gi en ny kjangse! Det slår alt om du bare setter av romantikken og litt tid. Jeg ble så positivt overrasket! God tur i morgen!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Emmaljungaen var absolutt en fin vogn som vi for så vidt fortsatt har (brukte den i barnehagen til Nelia) men vi følte behovet for en større vogn nå som vi har to såpass tette barn og jeg elsker virkelig bugaboo-vognen 🙂 Den dekker alle behov, supert med låste hjul og svingbare hjul, søskenvogn, ekstra plass, søskenbrett, snacksbrett, enkel å håndtere og så videre! Emmaljungaen var også fin og jeg er jo så å si aldri på kafé og bodde heller ikke i byen da vi hadde den, men som sagt så ønsket vi en ny vogn nå. Vi hadde jo Stokke mellom disse to og det er fordi jeg synes den var utrolig fin og hadde litt vogndilla :p Den er jo også genial på sitt vis, med sittedelen som gjør at barnet kommer ekstra høyt opp, noe jeg opplevde var viktig for Nelia på den tiden vi kjøpte den 🙂

    Uansett! Vogn er smak og behag 🙂 Og denne lille skjønnasen er en reisevogn som ingen andre kan måle seg med – tør jeg påstå! Den er HELT genial! Bare ikke på brostein :p

   3. Ahaaa da er det godt mulig det er feil kalesje som gjør at den ser så rar ut. Merkelig sak, haha. Håper dere har hatt en fin tur.

 2. Linn Therese

  hvor er den fine jakken din kjøpt? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er noen år gammel, fra Nelly 🙂

 3. Så nydelig liten bebiiiis <3 er hun veldig lik pappa'n sin? Er hun lik nelia da hun var på samme alder eller ser dere stor forskjell 🙂 Fin kåpe du har på deg, knæsj farge som du virkelig kledde =) God tur hjemover i morgen! Gleder dere til å se storesøster igjen tenker jeg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hihi, hun er skjønn <3 Jeg synes hun og Nelia har en del til felles da de var på samme alder, de er veldig snarlike og jeg ser stor søskenlikhet, men om du sammenligner er de faktisk ganske ulike også 🙂 Jeg synes Naia er veldig lik pappa'n sin 🙂 Men ofte er det jo øyet som ser!

   Tusen takk, Bell <3 Storesøster er virkelig savnet <3

 4. Naia er SÅ lik Lars Kristian, helt sykt! Mens Nelia ligner utrolig mye på deg, hun blir bare mer og mer lik deg synes jeg 🙂
  Nydelige er de begge to <3
  God tur hjem fra Stockholm!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Julie <3 Vi gleder oss til å komme hjem til storesøster 😀 <3

   Klem 🙂

 5. Den kåpa har jeg også, kjøpte den sporenstreks da du hadde den på bloggen for noen år siden. Får alltid masse skryt når jeg har den på!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy! Den er kjempefin 🙂

 6. Stockholm er min absolutte favorittby i Norden, skulle gjerne bodd der…hehe 🙂
  Flott antrekk, men det ser kaldt ut med bare legger!

 7. Hei! Så skjønn Naia er. Jeg har en liten en som er akkurat like gammel som Naia, og lurer derfor på hvordan du gjør det ift rødvin og amming? Minsten vil nemlig ikke ta flaske her heller, og skulle gjerne tatt meg et glass vin i ny og ned 😉

  Kunne du tenkt deg å skrive et innlegg om hva en må pakke med på reise med disse små? Skal snart ut å reise for første gang med minsten, og skulle gjerne hatt noen tips! Det ville vært supert.

 8. Undrende

  Brrr.. det så kaldt ut med bare legger. Fryser aldri du?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var kaldt med bare legger 🙂

 9. Åhhhh så herlig Naia er 🙂 Og blitt stor, de vokser så fort det første året!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det går veldig fort :O Altfor fort! <3

 10. Madelen

  Hun er jo prikk lik LK 😀

 11. Hvor er babyen under alt det pleddet? den jakka var grisefin! Og du ser så fresh ut til å være tobarnsmamma og jobbe så mye som du gjør- all kreds til deg!! 🙂

 12. Har du link til jeansen? 😀

 13. For en skjønnas dere har altså! En perfekte miks av LK og Nelia synes jeg – og det er LITT av et kompliment hehe 😉
  Masse lykke til alle sammen i denne travle tiden! Pass på å nyte de gode øyeblikkene midt oppi alt kaoset <3

 14. Åå så utrolig vakker Naia er <3 akuratt like fin som resten av familien!

  Tusen takk for at du svarte meg på Snapchat ang boken til mamma, både hun og jeg satt stor pris på det❤️ Stor klem til dere!

 15. Skjønner ikke at du gidder å ha med to digre kåper på en liten tur til Stockholm.. hadde vel klart seg fint med den grønne du reiste i..?

  1. Herrefred, hva i alle dager har det å si for deg? Synes DU det ble trangt i kofferten? Slet du veldig med dette? At det er muuuuuulig, sier jeg bare…

 16. Så lik Naia er LK 🙂 Og Nelia ligner på deg 🙂

 17. Så fine bilder! Hvor er jeansen fra? 🙂

 18. Hehe, da jeg så bildet komme opp på fb (med link til bloggen) tenkte jeg å gå inn og høre hvordan vognen var på brostein… Jeg har nylig kjøpt den, så er spent på hvordan den er ute (hittil bare brukt inne). Men så skrev du jo det, og jeg fikk noen tips til klær i vognen nå på vinterstid

 19. Oh my for en søtnos! Dere har virkelig fått en av hver, Nelia har jeg alltid syntes er innmari lik deg, og det vises tydeligere jo eldre hun blir. Men Naia er jo som snytt ut av nesen på mannen din! Ser absolutt litt søskenlikhet. Søte jentene du har! You are blessed <3

 20. Så koselig å se bilder av Naia! ♥ Og super flott gatebildefoto (nr 4)! 🙂

 21. Så skjønn og blid liten Naia 🙂 Disse bildene minnet meg veldig om dagen vi giftet oss i Stockholm. Vi gikk en trilletur i Gamla Stan på formiddagen med en liten fyr i vognen, og ble senere på ettermiddagen viet i vakre omgivelser i hagen ved den norske ambassaden 🙂

 22. For ei god lita jente ….

 23. Jeanette

  så skjønn Naia er 😀

 24. Elisabeth L

  Nydelige Naia <3 elsker å gå rundt i Gamla Stan, er så koselig der! Kan du skrive hvor antrekket ditt er fra? Eller kommer det en outfitpost senere? 🙂

 25. Den kåpen vil jeg ha!! Du kledde den så godt! Link?

 26. For noen nydelige barn dere har <3 Og for noen fine bilder!! Det bare oser av kvalitet her inne .. <3

 27. Herlighet så skjønn hun er! Jeg opplever det som at vi har fått sett mye mer av henne i det siste. I begynnelsen husker jeg at jeg var veldig nysgjerrig på hvordan hun så ut, følte vi ikke fikk se ansiktet så ofte, ikke at det på noen måte er noe jeg forlanger. Men jeg lurte på om det har vært en bevisst tankegang rundt dette, eller om det bare er tilfeldig? 🙂 Hilsen en som lurer på alt 😉

 28. Så koselig 🙂 Stockholm er en skikkelig fin by !

 29. Salat og spennende hører ikke hjemme i samme setning :p

 30. Jeanett

  Hei, hvor har du kjøpt blusen du har her? Den var super fin

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Zara 🙂

 31. Bare sånn til info så er det kjempe irriterende når folk skal henge seg opp i hva man bestiller når man er ute å spiser hele tiden:p
  Personlig er jeg ikke glad i salat,men jeg spiser det hjemme,fordi jeg vet det er bra for meg.men om jeg foretrekker pizza/burger/blåskjell når jeg spiser ute synes jeg det er heeelt greit:)
  Hilsen ei som heller aldri varierer mye når hun spiser ute.

 32. Nydelige bilder som alltid. Naia er så lik Lars Kristian !:) wow for en likhet også
  Søte, lille sjarmtroll 🙂

 33. Hei, jeg lurer på om du syns ultralyd bildene av barna dine var like? Vi venter nr2 nå, og hadde jeg lagt ultralydbildene oppå hverandre hadde det sikkert vært samme bilde/baby! Ser jo at barna dine er veldig like hverandre nå
  Er så spent på hvordan lille i magen blir seende ut

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det synes vi at de var 😀 Det skjønner jeg at du er! <3

 34. Ahh, forfriskende med noe annet enn oppussing, selv om jeg forstår at det naturlig nok blir mye av det nå. Savner den «gamle» bloggen kjenner jeg 🙂

 35. Hvor er den rutete blusen/skjorta du har på fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 36. Ann kristin

  fine bilder,men hvor er den rutete toppen fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 37. Hvor er blusen/skjorten fra?:D

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zara 🙂

 38. Takk for svar! Kjente ikke helt igjen materialene av blusen, så beklager om jeg maser, men er den litt myk i stoffet, og hvilken størrelse har du? 😀

 39. Benedicte

  Ser du har hengt stellevesken på. Blir den veldig fremtung? Så veldig lurt ut, men lurer på hvor mye vekt den tåler. Har akkurat kjøpt samme trille selv og gleder meg til å brule den 🙂 Var det noe stress å få den med inn på flyet? Har hørt flere slite med det.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi pleier å ha den på håndtaket, men hadde glemt krokene å henge den på 🙂 Gikk egentlig like greit å ha den her, følte ikke at den ble fremtung i det hele tatt, mens jeg heller kan føle at den blir det om vi bruker kroker på akkurat denne vognen, ettersom den er så liten og lett 🙂 Ikke noe stress å få den med på flyet, men jeg anbefaler å pakke den ned før dere kommer til gaten, så slipper de å se på at det faktisk er en vogn 😉 Den eneste gangen vi måtte «krangle oss til» å få den med, var da vi trillet den helt frem :p Men det gikk fint da, for den er liten nok 🙂

   Klem!

   1. Benedicte

    Takk for svar 😀 Da må den fine Carolinevesken min bli med på tur. Den er jo utrolig lett så jeg har ikke turt å bruke kroker, så dette var en super løsning.! Takk for tips ang å pakke den ned. Greit å unngå krangling. Masse lykke til med oppussinginnspurt. Vet akkurat hvor slitsomt det er når man står i det, men det er såååå verdt det til slutt! Klem tilbake.

 40. Hei! Hvor er skoene dine fra?:)

 41. Hei! Fint antrekk. Hvor har du kjøpt ankel bootsene? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Bianco 🙂

 42. Hei!!! Så fin du var! Hvor er buksa fra? Den var sååå fin på!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra nakd 🙂

 43. Charlotte

  Naia likner så på Lars Kristian!
  Synes Nelia likner mest på deg. Moro å ha «en av hver» 😀

  Leser ikke så mye blogg lengre som før, men din – den må jeg få med meg.
  Du er så inspirerende. Du og Lars Kristian er forbilder for hvordan jeg drømmer om fremtiden med min kjæreste; så mye utstrålende kjærlighet, hus på landet, hunder og søte barn.

  Lykke til med oppussingen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *