happy valentines day

valentine

Hurra for kjærligheten! Bursdag, morsdag og nå valentinsdagen? Jeg har fått så mange fine ord og kjærlighetserklæringer de siste ukene at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg hadde i hvert fall ikke forventet at Lars-Kristian skulle gi meg noe som helst i dag, men likevel våknet jeg opp til en kopp kaffe som han hadde hentet nede ved frokosten, et nydelig kort og enda bedre sjokolade 🙂 Han der altså! Tenk at vi har vært kjærester i 10 år til sommeren! Tiden går fort og kjærligheten blir bare sterkere. Etter at vi ble foreldre og spesielt nå midt i flyttingen og barn nummer to har vi ikke i nærheten av like mye tid til hverandre som vi en gang hadde, men kjærligheten er liksom bare der likevel. Det er oss to og det er så riktig. Og så holder det gjerne med de kyssene og klemmene vi rekker i løpet av dagen, hverdager er det mest av og det er viktig å huske på kjærligheten mellom slagene – selv om dager som i dag gjør det ekstra hyggelig å være sammen Men valentinsdagen er ikke bare til for kjærester, det er like viktig å sende en tekstmelding eller en liten oppmerksomhet til en venninne eller andre personer i  livet ditt som er viktige for deg. I dag er liksom en ekstra fin mulighet til å fortelle noen hva de virkelig betyr for deg! 

valentine_1


Nå skal vi avgårde til filmsettet, jeg er skikkelig spent! Håper dagen blir god, gjør den så fin du bare kan ♥ 

30 kommentarer

 1. Er en trist dag for noen som nylig har blitt dumpa (ikke meg), og jeg vil nå heller promotere for å dyrke og vise kjærligheten alle dager. Bra du også skrev det med å ta vare på andre enn kjæresten også. Vi må bli flinkere til det hele året!

 2. Åh vilken otroligt fin kjol du har på dig, vad är det för märke? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er fra Zara 🙂

 3. Happy Valentines day ❤️ Håper dere har hatt en fiiin dag 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk det samme, Anita <3

 4. Oii Så nydelige kler på en nydelig dame❣
  Hvor kjøpes dette da?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Genseren er fra h&m og skjørtet er fra zara 🙂

 5. Det der er bare den beste sjokoladen i verden da!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   I knoooow! Farlig god! :O <3

   1. Åh, så det var ikke Freia som var best likevel? :p du reklamerer jo kun for ting du går god for?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er mange sjokolader som er gode, blant annet Freia sine.

 6. Happy Valentine’s Day to you! 🙂
  http://listiration.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you dear <3

 7. God valentines dag! Hvor er den fine røde genseren fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra h&m 🙂

 8. Happy valentine!! Jeg har sett litt på den dongeribuksen du hadde på deg når du hadde den pudderrosa kåpen (som for øvrig var drit fin!!). Er det samme bukse som du også har på deg når du har dongeri og blå genser?
  Hvordan er buksen i størrelsen? Og er den strechy? Jeg bruker som oftest xs i bukser som er strechy, men må nok opp en størrelse dersom den ikke er det. Litt usikker på størrelsen, håper du kan hjelpe meg <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er en jeans fra nakd, mine favorittjeans for tiden – både fordi de er dødsdeilige å ha på seg, men også fordi jeg ikke finner de andre buksene mine i alt kaoset! Haha 🙂 Den er stretchy og du kan fint gå for 34 vil jeg tro 🙂

   1. Tusen takk for raskt svar. Ha en fin dag fine vakre du <3

   2. Lite ekstraspørsmål. Må man betale toll når man bestiller fra nakd?

 9. Hvor er det fine antrekket ditt i fra?Skjørtet og genseren

 10. Hei! Vi sitter å titter på Elementary på Netflix og jeg må bare si at Sherlock ( Jonny Lee Miller) ligner så på LK… Uten sammenlikning forøvrig . Ha en fortsatt fin kveld!

  A

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, det har jeg ikke tenkt på før 🙂

 11. Er det en grunn til at kommentarene mine ikke godkjennes?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg finner ingen kommentarer fra deg, så spør gjerne igjen 🙂

 12. Elsk på det skjørtet! Hvor er det fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er fra zara 🙂

 13. Å, Stockholm er så fint. Håper dere får tid til å se litt av byen. Nå vet jeg ikke hvor i Stockholm dere bor. Men ta en trilletur gjennom drottningatan( hovedgata ) over riksbron, så får dere se riksdagshuset, og videre inn i gamla stan til kungliga slott. Mm+++ ellers er det fint rundt nybrohamnen og strandvegen. I nærheten der er restaurant Richie. Og rett over veien ligger nathalie schuterman( «70 på schutti»for den som har sett Solsidan) . Strandveien 1. Teatergrillen.
  Og ta turen innom NK. Kos dere !

 14. Aldri har jeg sett deg i et plagg mer enn en gang, bruker du virkelig aldri gensere og skjørt omigjen? Du har så mye fint 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det må være feil, for jeg bruker klærne mine om igjen, men styler det i så fall forskjellig 🙂 Når det er sagt så ser du meg jo heller ikke hver dag i dagens antrekk 🙂

 15. Hvordan får du til og lage de krøllene ? Hva bruker du for og lage di ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *