Naias første flytur

flyreise_5

Vi er i Stockholm! Og Naia gjennomførte sin første flytur med glans, det gikk så fint  Benyttet meg av trikset med å amme både under take off og landing, og jeg tror det hjalp på å unngå dotter i ørene. Det var bare litt misnøye et par ganger opp og ned før hun hadde det veldig fint  Lille vennen min som blir så stor! Hun er allerede 5 måneder hun! Tenk på det! Det har gått så fort at jeg ikke forstår hvor tiden blir av. Er så glad for hvert eneste sekund vi har sammen, å bare sniffe henne i nakkegropen og susse de runde, gode kinnene hennes  Ren lykke! Jeg synes det er fantastisk å reise med barna mine, det gjør meg så rolig selv fordi jeg vet at jeg må ta meg sammen på grunn av dem og dermed blir jeg mer skjerpet og automatisk mindre redd. Så flyturen i dag gikk veldig fint, selv om jeg kjente at det var en stund siden forrige gang jeg reiste med fly. Det var vel på vei hjem fra Hellas i sommer. Føles nesten som i går, men det har jo hendt SÅ mye siden den gang! 

flyreise

flyreise_2

flyreise_3

flyreise_4


Men vi er altså her i forbindelse med jobb, jeg skal spille inn en reklamefilm i morgen og hele dagen kommer til å gå med til det. Det blir spennende! Har så lyst til å ta kvelden snart så jeg er opplagt til det stappfulle tidsskjemaet, men kjenner jeg meg selv rett er jeg altfor spent. Det skjer alltid i forkant av slike ting, jeg blir så redd for å forsove meg at det ender med nesten null søvn fordi jeg er våken annen hver time for å sjekke klokka. Hah! Vi blir heldigvis her helt til torsdag, så jeg får heller sove ut på onsdag 🙂 Håper dere har hatt en fin ukestart! 

41 kommentarer

 1. Åå så spennende:-) Lykke til med reklamefilmen <3

  Vi har også hatt yoyo vogn til lille – såååå fornøyd! Er dere også? Vi fikk ikke prøvd babydelen, men 6+ delen var super! 🙂

  Klemmer fra Lena

  http://lenatherese.blogg.no/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Ja, vi elsker denne vognen! Begge bag-delene er helt supre! 🙂

 2. Er Nelia med

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nelia er sammen med farmoren og farfaren sin 🙂 Skrev det i blogginnlegget tidligere 🙂

 3. Hei hva heter fargen på neglene og hvilket merke er den fra? Superfin

  1. Caroline Berg Eriksen

   Neglene er lagt hos Saras Nailfashion i Sarpsborg (sponset) og hun brukte en shellack som heter oh so chic 🙂

 4. Hei Caroline!

  Dette kommer ganske på etterskudd egentlig, haha, men jeg har lurt på noe en stund: Da du hadde den «time outen» altså reklame tingen for freia – ta den gode tiden tilbake, så ble det jo postet en klokke på bloggen din. Jeg så at forfatteren av det innlegget var noen som het «Joachimsandli», hvem er dette? Jeg trodde iallefall at det var bare du som postet på bloggen, og i hovedsak deg og LK som jobber med bloggen. Spør kun av ren nysgjerrighet altså 🙂

  Ha en fantastisk kveld i Stockholm! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er kun jeg som poster blogginnlegg, men den klokken hadde en veldig vanskelig HTML-kode som jeg ikke fikk til :/ Samme hvor mye jeg prøvde så kom koden opp og ikke klokken, derfor måtte jeg ha hjelp fra en i UI som fikk min log-in og fikset det for meg 🙂

   Tusen takk!

   1. ahh, skjønner!
    takk for at du tok deg tid til å svare, nå fikk jeg stillet nysgjerrigheten haha! 😀

 5. Natalie

  Bare lurte på hvilke beskjeder du har fått når du reiser med fly med de små ang amming under take off og landing. Første gang jeg reiste med lillegutt (som for øvrig også er 5måndeder) så fikk jeg beskjed at han måtte sitte oppreist og samme vei som meg og at jeg ikke skulle amme.. Syntes det var rart siden jeg hadde lest og hørt fra andre at amming var anbefalt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er aldri noen som har sagt noe på dette 🙂 Heldigvis! Det er jo viktig at setebeltet er på begge to, men det er jo ingen problem å amme med det 🙂

   1. Flyvertinne

    Jeg forteller alltid foreldre med små barn at ryggen til babyen skal være mot mors/fars mage, altså sittende samme vei som mor og far, under take-off og landing. Dette fordi om flyet skulle bråbremse/krasjlande/krasje inn i et annet fly/bil på rullebanen, så er denne sittestillingen tryggest for barnet. Samme med små barn som ligger og sover lent på mor/far under landing – lander man hardt da kan ryggen få seg en skikkelig støyt blant annet fordi ryggraden er i en skjev posisjon. Det er ikke meningen å skremme altså, slike episoder tilhører heldigvis sjeldenhetene, men min jobb er hovedsakelig våre passasjerers sikkerhet 🙂

    Gratulerer med vel gjennomført første flytur, forresten! 🙂

    Mvh flyvertinne

   2. Jeg kan ikke forstå at å sitte med ansiktet frem er tryggest for små barn er tryggest ved en eventuell kollisjon? Det motstrider jo prinsippene som gjelder når en kjører bil da hodet ikke tåler å kastes fremover? Spør fordi det interessant og aktuelt for egne barn her, ikke for å kverulere. Det er viktige temaer! 🙂

   3. Når man sitter i en bakovervendt bilstol blir jo rygg, nakke og hode presset inn i stolryggen ved en kollisjon. I mor eller fars armer er det ikke mer som holder igjen barnet enn armene, og da vil nakken slenges bakover dersom barnet er vendt mot mor mor/far.
    Hilsen en som fortsatt har bakovervendt til 4-åringen:-)

   4. om vi bråbremser så vil barnet «falle» forover i en naturlig posisjon. I verste fall om man bremser hardt nok kan ryggen til de små få alvolige skader om de ligger. Husk at man rett før takeoff har en fart på over 350 km i timen. Kabincrewet har ansvar for å sjekke at alt er som det skal før takeoff nettop for å passe på at alle sitter riktig osv. Dette er internasjonale regler.

    -En annen flyvertinne:)

   5. S.Helene

    Ei flyvertinne her mener at flyene har ca 350 km/t rett før takeoff. Dette stemmer ikke for de fleste passasjerfly, i hvertfall ikke for en boeing 737 som er et av de vanligste passasjerflyene. Avhengig av totalvekt på flyet, vind og værforhold m.m så er det mer rundt 250 km/t som er normal take off speed for en 737.

    Hilsen pilot og flyinteressert 😉

   6. Theresa

    Jeg fikk også beskjed om det en gang, men når jeg sa at jeg helst ønsket å amme for å unngå dotter i ørene var det greit 🙂

 6. Hvor er den kule lommeboken fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra zara 🙂

 7. Johanne

  Du er så utrolig pen ❤ elsker håret ditt å den vakre gløden du har i ansiktet!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Johanne! Det var veldig hyggelig av deg <3

 8. Så kult at dere er på besøk i min by!!
  Håper dere nyter oppholdet og får litt tid til å se verdens fineste by❤ Sol er det også på alle hjerters dag! Kan ikke bli bedre Ha det fantastisk! Klem

 9. Ranveig

  Likte så godt kåpen din, kjempefin farge til deg 🙂 Kan jeg spørre hvor den er fra? Kos dere masse i Stockholm, superfin by, mye bra shopping 🙂

 10. Jeg må bare få gratulere deg med å takle flyangsten så bra!

 11. Adele Kristin

  Når skal Naja døpes? Det er vanlig at barn døpes i 3-4mnd alder.

  1. Det er vel ikke en fasit på alderen på barn når de døpes. Det gjør man når det passer best, som oftest innen første leveår. Mine var ca 6mnd da de ble døpt, flere barn i min familie og blant mine venner har vært mellom 5-8mnd.

  2. Cathrine

   «Vanlig» liksom… Helgigvis helt frivillig, og store forskjeller, på når det passer å døpe sitt eget barn! Vi døpte en ved 3 mnd og neste 6 mnd..

  3. Caroline Berg Eriksen

   Hun skal døpes neste helg 🙂 For øvrig er det ingenting som er vanlig 🙂

  4. S.Helene

   Hehe min sønn var 8 mnd! ikke uvanlig eller unormalt på noen måte.

 12. Michelle

  Hei! Lurte på hvor den grå kåpen din er fra?

  Kos dere masse i Stockholm!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tenker du på denne grønne? Den er fra designers remix 🙂

   1. Michelle

    Oi, med lav lysstyrke så den grå ut! Men ser at den er grønn nå. Kjempefin likevel!!

    Tusen takk for svar 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Den er veldig fin 🙂 Men jeg kjøpte den i København i 2014, så jeg vet ikke om den finnes lenger :/

    Klem 🙂

 13. Vil bare si at du virker å være en så utrolig flott og god mor! Tar utfordringer på strak arm og gjør det så hyggelig og «normalt» for barna dine som mulig, selv om dere bor i koffert for øyeblikket og man ikke kan stoppe jobb og oppussing. Det syns jeg du fortjener å få høre at du virker å håndtere utrooolig bra:)
  Jeg venter min første nå om bare noen få uker, og kan nesten ikke vente!

  L

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dette gjør meg så glad, L! Tusen takk <3 Og masse lykke til med tiden du har foran deg <3 Det er fantastisk å være mamma <3

   Stor klem!

 14. Margrethe

  Hvilken veske er det du har på vognen? Den så fin ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er en veske fra min egen kolleksjon med Adax – Caroline heter den 🙂

   1. Bør ikke innlegget da merkes som reklame/annonse/veske fra egen kolleksjon?

   2. Caroline Berg Eriksen

    Kanskje, men jeg syntes ikke vesken var spesielt synlig og vurderte det sånn at om noen spurte hvilken veske det var skulle jeg svare at det var fra min egen kolleksjon 🙂

 15. Hva tenker du om å fly så hyppig som dere gjør og miljøbelastningen flytrafikken er?

 16. Hei! Hvor er den fine jeans buksen i fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *