min morsdag i bilder

morsdag_7

Gratulerer med morsdagen! Uansett om du er mor eller ikke, så har du jo en mamma og da håper jeg at du har brukt litt av dagen på å feire henne i dag, at du har blitt feiret selv eller begge deler Det er så fint at vi har en dag i året hvor vi setter fokus på både mamma og pappa, jeg har alltid synes at det har vært ekstra hyggelig å gi blomster, et kort eller noe annet fint til foreldrene mine på en dag som denne og i dag var intet unntak!

morsdag

morsdag_1

morsdag_2

Jeg er jo så heldig å få være mamma til to fantastiske jenter selv og jeg fikk faktisk sove helt til kvart på ni i dag! Det var godt etter en natt hvor noen timer gikk med til trøsteamming- og byssing på grunn av tett nese hos minstemann  Så fikk jeg beskjed om å komme ut på stuen og der ventet Nelia og Lars-Kristian ved frokostbordet med fyr i peisen, pakke og kort! Så koselig! Utover dagen dro vi til huset for å vaske klær og pakke om kofferter, jeg måtte finne frem litt mer klær til både meg og jentene, for vi skal på en liten tur i morgen. Jeg GLEDER MEG SÅNN til å flytte inn nå! Teller dager, timer og nesten sekunder. Klarer fortsatt ikke å se for meg at det er der vi skal bo eller at det noensinne kommer til å bli ferdig. Men vi kommer jo dit!

morsdag_9

morsdag_3

morsdag_8

Etter noen timer med styring i huset (tiden går altfor fort når noe ligger nede, noe ligger oppe, noe ligger på bunnen av eske nummer tre i en stabel på fem og ikke minst når noe er på vask) dro vi til mamma og pappa 🙂 Tenk at vi bare kan gjøre det, komme på søndagsmiddag! Det har vel aldri skjedd før, siden det vanligvis har tatt oss tre timer én vei, så det var innmari koselig. I hvert fall på en dag som i dag.  Så der ble det fersk suppe og kake og alt som er godt. Bare velstand! Jeg fant en kjempefin gave til mamma i år, denne boken falt jeg sånn for da jeg så den i bokhandelen. Dette skal bli boken om mamma, hun skal fylle side opp og side ned, og så skal hun gi den tilbake til meg når den er klar. Hun kan gjerne bruke flere år på den! Og så skal jeg gjemme på den for alltid  Kanskje får jeg vite noe om mamma som jeg ikke visste også, eller kanskje blir jeg minnet på ting jeg har glemt. 

morsdag_10

morsdag_6


Vel! I morgen er det mandag, så det er bare å komme seg i seng snart! Håper dere har hatt en nydelig dag! Stor klem ♥ 

50 kommentarer

 1. Jeg har ingen mamma…

 2. Forestår at du ønsker å skjerme Naia, men hadde syntes at det hadde vært så hyggelig å sett deg sammen med begge jentene dine på akkurat dette innlegget.
  Ellers virker du som en varm og god mamma for jentene dine.

 3. «Uansett om du er mor eller ikke, så har du jo en mamma..»
  Ikke alle er så heldige og fortsatt ha mamman sin her på jorden.. :'(

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, og det er selvsagt veldig trist :/ Men man har fortsatt en mamma, og kan jo f.eks gjøre noe for å minnes henne eller kanskje besøke graven? Det var i hvert fall det som var poenget mitt.

   1. Akkurat det gjorde vi <3 mannen min sin mamma er ikke hos oss lenger, men han har jo fremdeles en mamma! På morsdagen besøker vi graven og tenner lys og legger en ekstra tanke til hvor fantastisk hun var når hun var her <3

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er så fint å ha et sted å minnes de som ikke er her lenger! Mamma tenner alltid lys for mimmi også <3

 4. Henriette

  Mulig å få se inni boken? Er den helt blank, eller er det spørsmål inni? Prøvde å Google men fant ikke utav det.

 5. Så koselig idé. Jeg så et innlegg i lokalavisa om denne boken tidligere idag faktisk! En kjenning fra hjembyen (Risør) hadde nemlig lagd designet på boka! Utrolig gøy å se at den slår an egentlig. Tror det var noe Nederlandsk prosjekt i bunn og grunn, men uansett – fryktelig stas! 😀
  Håper du hadde en fin morsdag – det ser sånn ut fra bildene i alle fall 🙂

 6. åh så koselig! <3

 7. Koselig morsdag <3
  Det er frustrerende å bo i kofferter og esker over tid, vi gjorde også det da vi bygget hus og det ble forsinkelser. Men da setter man enda mer pris på orden, skuffer, skap og ikke minst hjemmekos når ting er på plass:-)

  Kos dere på tur 🙂

 8. Andrea W

  Den kaken så utrolig god ut! Hva slags kake er det? 🙂

 9. Mariann

  God morgen og gratulerer med overstått morsdag!

  Helt enig i at det en kjempefin dag å feire – både morsdag og farsdag. Jeg mistet moren min for 6 år siden til kreft, så dagen er litt ekstra sår, men man kan ikke gro fast i sorgen heller. Her tennes det lys ved bildet av henne for å minnes. I tillegg har jeg adoptert svigermor litt (haha) slik at jeg har noen å gi gaver og blomster. Ikke helt det samme, men fyller mye på tomrommet <3

  Liker så godt å lese både bloggen og kommentarene dine, for det gir meg ofte en liten reminder om å heller fokusere på det positive. Takk for det 🙂

 10. Det er det selvfølgelig mange som ikke har, en levende mamma, uansett er det nemelig en dag for å ta fram de gode minnene som jeg inderlig håper at vi alle har om våre mødre, ikke en anlednjng til å bli indignert nok engang…

 11. Hvor er boka kjøot? 🙂

 12. Åå, så utrolig fin bok! Hvilken bokbutikk kjøpte du denne på? Virkelig noe jeg vil kjøpe til min mor, og noe jeg angrer på at jeg ikke kjøpte til min bestemor da hun fortsatt levde. Stå på Caroline, du er utrolig inspirerende!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er så fin! Kjøpte den på libris 🙂

  2. Elisabeth h

   Har den også på Norli

 13. Christine

  Så koselig! 🙂 feiret min første morsdag igår og syntes det var kjempestas. Hvor har du kjøpt den fine boken?

  Syns det er så spennende å følge med på alt som skjer i det fine huset deres 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Mener det var Libris 🙂

 14. Så stor Nelia har blitt! Fine ungen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 15. Den boken fikk jeg også! <3

 16. Nydelige bilder !:) nelia ligner på Lasse mer og mer 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hun er en fin blanding av oss begge, men hun er veldig lik meg da jeg var liten 🙂 vi så film fra jeg var liten på hytta og hun trodde at det var henne :p

   Men kanskje Lasse og jeg egentlig er like :p

   1. Helt enig, jeg synes Nelia er LK opp av dage 🙂 men det kommer jo såklart veldig an på øyet som ser 🙂 Nydelig er hun!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det er klart 🙂 Hun er verdens fineste <3 Til å spise opp!

   3. Susanne

    Jeg syntes også det.. helt til jeg så bilde av deg Caroline som liten!! Som snytt ut av nesa di! ❤

  2. Synes også Nelia er som snytt ut av nesa på pappaen sin 🙂
   Naia derimot, synes jeg er så utrolig lik pappaen din Caroline 🙂

 17. Så herlige bilder:-)).

 18. Kristine

  En super og omtenksom gave. Jeg har bestillt den nå så får min mamma den som ekstragave neste gang vi treffes. Vil ikke vente til neste morsdag, vet jo aldri hvor lenge vi får ha våre kjære her.

 19. Drev du å kysset foreldrene dine på munnen da du var liten også?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, så absolutt!

  2. For all del – det har vel alle gjort.

   1. Jennie

    Eh, nei?

  3. Er DET krenkende også, nå da? Kjærlighet, lissom. Jeg gir opp.

  4. Dette hysteriet rundt kyssing av foreldre på munnen altså. Hva er GALT med det? Det er jo ikke annet enn kjærlighet. Jeg gjorde også det da jeg var lita.

   1. Yvonne

    Jeg nusset mamma på munnen når jeg var liten, og etterhvert så slutter man bare med det naturlig. Så lenge foreldrene ikke presser til nuss, så er det vel greit:-)

 20. Gratulerer med morsdagen i går! Nydelige bilder av deg og Nelia 😀
  Og så utrolig fint huset deres blir! Det er spennende å følge med på oppussingen 🙂 Artig med litt «uvanlig» fargevalg 😀
  Klem til deg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Mari! Tusen takk <3

 21. Hvor har du kjøpt den boken? Så utrolig flott gave 🙂

 22. Så fin gaveide! Hvor er den flotte blusen fra?

 23. God morsdag på etterskudd! Jeg så på Snapchat her om dagen at du hadde satt på vippeextentions igjen, ble veldig fint! Kan du si noe om lengde og type vipper? 🙂

 24. Kathrine

  Heisann!
  Gratulerer med morsdagen 🙂
  Jeg lurte på hvor du har fått tak i de 2 flotte stolene som er på bildet? De som er litt store, i beige stoff.
  Hadde blitt sååååååå glad for svar 🙂

 25. Selv om jeg har to gutter, og lite rosa i skapet, savner jeg Nelias outfit of the day. Kanskje dette er noe du kan starte med igjen når støvet har senket seg? Eller Naias outfit of the day <3

 26. De Loveseat stolene, er det de dere solgte for ett par uker siden? Var dere fornøyd med de?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, veldig 🙂

 27. Så flott bluse! Hvor er den fra?

  1. Hadde satt veldig stor pris på svar <3

 28. Hei! Veit du hvor de grønne buskene(?) som står i vinduet er fra? De var så fine!

 29. Så nydelig du skriver om din mor og boken,fikk tårer i øynene av å bare lese det. Det er veldig Gøt å følge deg på daglig basis og enda mer spennende under all oppussing. Stå på, dere er fantastiske.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *