crazy week hos get inspired

Reflection

I dag kicker Crazy Week i gang hos Get Inspired, det betyr at masse digge treningsplagg er satt ned med så mye som 20 – 50 prosent rabatt i EN HEL UKE 🙂 Du finner blant annet min favorittjoggedress på salget, Nike Vintage-settet bor jeg nesten alltid i når jeg har muligheten og det er også det jeg har på meg på disse bildene. Sjekk ut hele salget HER

Get_Inspired_reflection


– flere favoritter fra salget har jeg samlet i denne collagen – 

GI CRAZY WEEK

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 


– happy shopping, første mann til mølla 🙂 – 

4 kommentarer

 1. Dear Caroline, I really love you in this amazing trainings suit!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. bilder med refleksjon er så utrolig tøft 🙂

 3. Susanne

  Stilige bilder! Kvaliteten på bloggen din skiller seg ut i fht. de andre toppbloggerne 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *