fargevalg på barnerommene

farge_5

Takk for innspill i går, fine mennesker! Stue nummer to er herved døpt til salongen! Biblioteket, salongen og spisestuen 🙂 Eller tv-stuen i stedet for biblioteket tror jeg, Lars-Kristian kommer med protester på sidelinjen her! Tv-stuen, salongen og spisestuen – haha, så snasent!

090217_jenterom_0530

I går var vi innom Fargerike og denne gangen var det barnerommene sin tur! Vi har faktisk fått egen konto hos Fargerike nå, SÅ mye har vi vært der! Men FOR noen fine folk, de er så flinke og utrolig hyggelige hele gjengen, sånt blir det fine farger på veggene av 🙂 I går dro jeg med meg en rull med tapet til hvert av rommene for å finne passende farger til disse, jeg har nemlig falt helt for jubileumstapeten til FERM Living, den er utrolig flott! De finner du hos Babyshop HER og HER (det er faktisk 25 prosent på den rosa akkurat nå) Jeg ønsker ikke å tapetsere hele rommet, men gjerne ha en vegg med tapet – i hvert fall inne hos Nelia. 

farge_3

Nelia har mye mintgrønt interiør på sitt rom fra før av, så jeg ønsker å tapetsere en vegg med den nydelige tapeten med gullconfetti. Hvor fin?! Nelia er en skikkelig rosajente, så vi kommer ikke utenom rosa på veggene, men rosa i kombinasjon med mint er jo nydelig! Spørsmålet er bare hvilken rosafarge? Selve rommet er fullt av hjørner og har en litt merkelig utforming, men den største og tommeste veggen uten vinduer får tapet. Resten må bli rosa. Når jeg ser på disse kombinasjonene i ettertid, tenker jeg at Lille Prinsesse kan passe veldig bra (den minste fargeprøven) Men den mørkeste rosafargen er også utrolig flott. Hva synes dere? Det passer jo utrolig fint med Soft Mint også (den lyse mintfargen, den andre er faktisk Minty Breeze som vi har på spisestuen) men helgrønt rom blir nok ikke så populært 😉 Det kommer også inn en ganske stor seng på dette rommet som skal stå mot den mintgrønne veggen, denne sengen er rosa og hvit, så jeg tenker også at vi bør teste rosafargen vi ender på opp mot rosafargen i sengen, så det ikke spriker fullstendig. Mye man skal tenke på 😉 


farge

Så er det Naia! Rommet hennes består av to rom, hvor det innerste kommer til å bli brukt som gjesterom nummer 2 nå mens hun fortsatt er såpass liten, men jeg ønsker likevel å skape en helhet i rommene. Hun har brystning i hele det første rommet som skal få fargen klassisk hvit og over brystningen tapetserer vi med denne nydelige dusrosa tapeten med gullconfetti. Hele det første rommet får altså tapet og hvit brystning. Jeg ble nok litt overivrig og bestemte meg før jeg tenkte over at hun faktisk har en del rosarosa interiør, men det meste er hvitt og det meste som er rosa kommer nok til å stå inntil den hvite brystningen, så jeg TROR at det skal fungere. Eller hva tror dere? 

farge_1

Vi fant frem til en nydelig pudderrosa farge som da mest sannsynlig havner i det innerste rommet. Jeg synes begge de rosa vi fant frem til får frem rosafargen i tapeten på en veldig fin måte. Veldig rosa inntil denne kan fort få tapeten til å se brun ut og ikke pudder, men hvilken av de to duse rosa passer best inntil? Ser du i det hele tatt forskjell? Kom gjerne med innspill og forslag til en av disse fargene mot tapeten, eller om du tenker noe helt annet 🙂  Ps! Gulvet til jentene blir lyst og ikke mørkt. Vi vurderer å ha litt hvitpigment i oljen til gulvet 🙂 


Og med det ønsker jeg dere en superfin fredag! Vi sees senere ♥ 

79 kommentarer

 1. Så fine farger! Går rundt med en liten krabat i magen og dersom det et en liten jente, så er den fargepaletten til Nelia helt perfekt! Da er det bare å vente i 6 uker på ultralyd

 2. Nelia: syns den lyseste av de rosafargene, fordi den mørke blir for mye farge mot den grønne syns jeg 🙂

  Naia: den lille fargeprøven er finest mot tapeten, fordi den er likest. Den andre er ikke like lik (:P), og syns at dere isåfall skal gå for en som utgjør større forskjell mot tapeten. Hvis du skjønte hva jeg mente? Enten helt lik farge eller mer ulik 🙂 ikke en som er nesten lik, da virker det som man har bomma liksom. Det lærte hvertfall jeg på skolen da jeg gikk formgivning 😉
  Så mulig jeg syns at dere skal finne en som er lysere, altså ingen av dem. Samme fargetone, men lysere!

  Lykke til 🙂

  1. Nei, nå ble jeg usikker! Ser på bildene på pc nå, og ikke iPhone, og alt ser annereldes ut 😛 Ang fargene på Naia sitt rom, de to fargeprøvene ser jo helt like ut her! Og Nelia sin tapet ser ikke så grønn ut som på iPhone. Syns begge rosafargene der passer sånn jeg ser det nå 🙂

   Haha, du må nok følge hjertet og velge, alle ser sikker små variasjoner på forskjellige enheter!
   Klem!

  2. Enig med deg 🙂

 3. Soft mint er nydelig. For å ta igjen fargene mer på rommet til Nelia ville jeg faktisk sett på nettopp Soft mint til det innerste rommet til Naia. Den passer fint til duse pudderrosa farger også! 🙂

 4. Sjekk denne fine rosafargen fra Jotun, DECO PINK 2782

 5. Er det så nøye at alt matcher inne på et barnerom

  1. Caroline Berg Eriksen

   Når man først skal velge farger, hvorfor da ikke velge noe som passer sammen? Det gir jo ikke mening å velge noe som ikke passer, når man har muligheten til det motsatte.

   1. Hah, selvfølgelig er det nøye…? Jeg hadde vært likedan må jeg innrømme!

   2. Går jo an å velge noe som bryter litt mer, og er litt mer fargerikt. Alt må ikke være dus*dus^2 liksom. Håper ikke du tror det er tilfeldig at Nelia er «skikkelig rosajente»…

   3. Caroline Berg Eriksen

    Ja, selvsagt kan det bryte, det har vi også vurdert 🙂 Men selv om det bryter så må det også matche 🙂

   4. Enig, Caroline! Gjør det beste ut av alting, alltid! Super livsfilosofi, som man bør ta med seg i alle områder av livet! 😉

   5. Joda men om det må matcr leker etc så syns kanskje jeg det blir litt mye 🙂 men det er meg, da:)

  2. Kristin

   Ja, det er nøye! Mener du at man skal prøve å finne farger som IKKE passer sammen?

 6. Ingeborg

  Jeg ville gått for den lyseste rosafargen! Jeg malte et barnerom rosa i sin tid, og da valgte jeg en litt sterkere rosafarge, resultatet ble litt «tres-isaktig» (hvis du skjønner hva jeg mener?). Men på hytta har vi en helt lys rosafarge i sovealkovene og det er blitt veldig fint og ikke for mye. Lykke til!

 7. Hei! Synes dere er utrolig flinke til å velge ut flotte farver, og ikke bare safer med hvitt og grått. Særlig deco blue- helt fantastisk!
  Jeg har en svigermor som er interiør konsulent. Ville bare gi et råd om lister, og det er at gulvet og listen skal samsvare. I stuen hadde jeg da malt gulvlister i samme farve som gulvet
  Lykke til videre

 8. Åh, jeg ville gjerne hatt all tapeten som innpakkingspapir! Men det er vel for tykt til det! 🙂

 9. Hei, synes dere har vært litt uheldig med fargevalg i stuene. Det er i utgagnspunktet nydelige farger begge to, men deco blue harmonerte ikke med gulvet. Mulig det blir bedre hvis listene blir hvite. Dette er ett rom med tunge møbler, så rommet blir veldig mørkt. En grå farge hadde vært utmerket her. Her kan man mikse og blande farger så den blir perfekt. En fargekonsulent er flink på dette. Møblene forsvinner i romme på en måte. Minty breeze er en leken farge og den blir også litt feil opp mot spisestolene som er kraftige. Dere burde gått for en grå tone i hvert av rommene, som harmonerer med hverandre. En naturlig overgang, men allikevel ikke like. Dere burde leid inn en konsulent som hadde hjulpet dere med disse valgene. Har selv minty breeze på kjøkken med høyglans innreding, Valgene på jenterommene var nydelige.

 10. Tapetene var nydelige <3 Disse pudderrosa fargene passet utrolig godt mot det fine mørke gulvet deres! Synes Deco pink passet best mot den rosa tapeten, mens en lysere, varm, rosa farge hadde passet godt mot mint – så det ikke blir for kaldt. Skikkelig vanskelig med farger altså! Alt for mye å velge i 😀 Slitsomt å stå i alle valgene, men det blir så verdt det når det er ferdig 🙂

 11. Dette er altså andre gang jeg kommenterer på bloggen din i det hele tatt, men er inne så og si hver dag og leser 🙂 og nå må jeg bare si at jeg synes du er så flink!! Den tålmodigheten du har i denne prosessen tror jeg er ganske unik! Jeg vet jeg hadde vært dritt lei for lenge siden.. Vet det kommer til å bli kjempefint med kreativiteten og stå-på-viljen som du har 🙂 ang. fargene til Naia sitt rom, synes jeg helt klart den største fargeprøven sammen med tapetet. Det så på en måte bare mye mer riktig ut!
  Ha en fin fin helg!

 12. Jeg har hatt rosa tapetsert vegg på barnerom og man blir veldig lei av det. Det er også så mye rosa leker at det fort blir for mye. Så jeg ville faktisk styrt unna rosa på vegg og heller brukt rosa på detaljer, men ser jo at vi har ekstremt forskjellig smak også. Ville aldri hatt så tunge møbler til tungt mørk gulv og mørke vegger. Det blir for mye rett og slett.

 13. Caroline G

  Hei Caroline, jeg pleier aldri å legge igjen kommentar når jeg er inne å leser – selv om jeg har vært fast følger i mange år. Nå vil jeg likevel si, som sikkert mange andre har sagt, at disse oppussingsinnleggene dine er utrolig morsomme å lese og jeg er innom flere ganger om dagen for å se om du har lagt ut noen nye oppussings-innlegg! Du er flink! Bravo!

 14. Kristin

  Har deco pink på rommet til datteren min. Jeg har malt en vegg i den, også har jeg laget en storbyslihouett på veggen ved siden av, i samme rosa. Fargen er nydelig og passer perfekt sammen med både grått og grønt.

  Kom nettopp på noe. Så du tid for hjem på tirsdag? Der malte de med en farge som var grå, men med grønt i seg? Den så så fin ut. Kanskje det er fint mot den rosa? Har ikke sett de sammen selv, men tenkte at side både rosa passer med grønt og grått… Fargen het i alle fall «reinlav» og var fra jotun.

 15. Så fin tapet! Veldig klassisk, men også litt barnslig på samme tid:) Lurer på en liten ting, kunne dere tenke dere flere barn, eller er det «nok» med to?:) Ha en strålande dag!

 16. Leste den siden der du introduserer deg (about). Et lite tips; kanskje det er på tide å oppdatere? 😛 Du har vel neppe tid til det oppi alt oppussingsstyret, men tenkte å si det 🙂

 17. Jeg hadde lille prinsesse på ett barnerom før vi flytta. Var veldig fornøyd med den. Den er veldig klar babyrosa og matcher perfekt til det meste interøret fra kids consept og smallstuff ol. Den er og veldig lik på expeditserien til ikea som finnes i rosa 🙂 Kjøkkenet som Nelia har er jo en annen rosa, det har mi også men syns ikke det gjorde noe :)Nå har vi gått for lilla og hvitt som og er litt sprekere til ei litt større jente, fortsatt mye rosa interiør 🙂 Lykke til!

 18. På Nelia sitt rom ville jeg gått for mint fargen, syns rosafargene fikk tapet til å se litt grønn ut… Hvis hun vil ha rosa ville jeg gått for den lyserosa 🙂

 19. Vi hade «lille prinsesse» på dotterns rum och endte upp med ett lilla rum. Ja faktisk mer lilla en rosa så vi malte om igjen i fargen «Duft» fra jotun

 20. nei ikke mer rosa!!!!! La din jente få fokus på noe annet en å være prinsesse. Tillat henne andre energier nå!!!
  Kanskje vill hun bli ingeniør, filosof eller kvantfysikker når hun blir stor. Kanskje ikke som du, som bare har prinsesse arketype HELE tiden!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Åja, så fordi man har rosa på rommet, eller liker rosa som farge, så kan man ikke bli noe av det du nevner her? Det var i så fall nytt for meg.

   1. Pernille

    Bra svart!

   2. Naimah

    Mange jenter går gjennom rosa prinsesse-perioder. Det blir folk av de/oss også. Til og med kvantefysikere og filosofer.

    Samtidig blir det litt rart å forfekte at det er helt tilfeldig at ens datter liker rosa og prinsesser, mens sønnen vil ha blått og biler når hele rom er dekorert i tilsvarende tema fra den dagen de kom ut av magen. Det er ikke det at rosa eller blått er feil, men kanskje det er fruktbart å reflektere vi som foreldre og samfunn kjønner barn; når det gjelder klær, oppførsel og aktiviteter.

   3. Jeg er faktisk enig med Arya. Det er veldig mye rosa. Hvorfor ikke lys blått eller lys gul? Hva tapet med faktiske motiver? Da jeg var barn elsket jeg mintgrønn, så det forslaget ditt var morsomt å se. Jeg er lei av disse stereotypiske jente- og guttefargene. Dette er noe som barn blir lært til å like gjennom hva de møter i hverdagen, hvilke farger lekene deres har mm. Hadde vært så mye kulere om du faktisk brøt litt med dette.

    Hilsen kvinnelig ingeniør som hadde sandkasse, action man OG rosa barbies.

   4. Haha dummeste jeg har lest! Farger på rommet har vel ikke noe å si for fremtiden? Jeg er selv jente-jente som alltid har elsket rosa og sminke. Jeg har bachelor i både statestikk og samfunnsøkonomi, og skal videre på master til høsten. Så det du sier er relativt nytt for meg også.

   5. Celina

    Oh no! Jeg er snart utdannet jurist OG jeg liker rosa(!) – noe jeg også gjorde da jeg var på Nelia sin alder. En sak for VG? 😛

   6. Hvorfor i det hele tatt svare på slike uttalelser…

   7. Enig med Caroline – la nå jenta få ha et rosa soverom, det er ikke det som avgjør hva vi blir 🙂
    Og uansett hva hun kommer til å bli, så er det bra nok. Du er tydeligvis ikke KVANTEFYSIKER (kvantfysikker som du kaller det) selv… <3

   8. Det stemmer også Caroline Jeg hadde lyseblått rom som barn…kan du tenke deg hvordan jeg har blitt…
    Det kommer til å bli så fint! Synes dere er flinke og ungene kommer til å bli så fornøyde. Moro å at vi får følge dere i opppussingen. God helg

   9. Vibeke

    Jeg er kirurg…….og eeeeelsker rosa!!!

   10. Enig med deg her Caroline! Er selv sivilingeniør og elsker fremdeles rosa og prinsessefilmer :p Merkelig hvor kritisk folk skal være.. Tror fargene her blir nydelig <3

   11. De fleste jenter har en rosa periode fra de er 2 år til 4 år også er de helt over det

   12. Cecilie

    Bra svar Caroline, det var iallefall nytt for meg også 🙂

   13. Vibeke

    Ikke så mange jenter som blir prinsesser egentlig. Så sant du ikke er i arverekken…

    Rosa og fersken er veldig riktige farger på barnerom også på guttas faktisk,, beroligende og innhyllende.

   14. Hihi 🙂

   15. Selvfølgelig kan Nelia bli det hun vil, men det ligger faktisk veldig mye «energi» i farger. Visste du for eksempel at folk med høyt energi og/eller stressnivå ikke burde male i «knæsje» farger? De børe heller velge duse, rolige farger. De som er «late» bør heller velge for eksempel rød stuevegg. Og rosa, det er farge som påvirker psyken til å bli «svakere» i form av for eksempel mindre konkurranseinstinkt, mindre tøff, etc.

    Fargene dere har i stua ser jeg for meg passer dere perfekt, som har et travelt liv med mye som skjer hele tiden. Jeg tror også jenter også har godt av å leke med biler, kle seg i rødt og blått og få superhelt-kostyme til karneval 🙂

   16. Kristin

    …og min datter har funnet frem til rosa helt på egenhånd – og når hun vil bli stor skal hun bli mamma og pusse tennene- og kle på barna sine. Burde presse på henne en annen farge slik at hun kan ha høyere ambisjoner.

    I blame it on the pink.

  2. Herregud, dette må være noe av det merkeligste jeg har lest på lenge. At farger kan bestemme hvilken vei du skal gå når du utdanner deg . Og så bruken av utrops tegn da, virkelig seriøst dette. Tenker at det blir flott med rosa og sånn som foreldrene velger, så kan nok helt sikkert Nelia få lov til å bruke andre farger om hun ønsker det når den tid kommer. Tror helt sikkert hun kommer til å kunne bli akkurat det hun ønsker når hun blir stor også selv om hun elsker rosa nå når hun er 3 år… Kjenner sånne kommentarer fra folk irriterer meg, bry seg med at jente mammaer velger rosa og pastell farger . Hva menes da, at rommet skal være mørke grønt, knall gult ? eller mørke blått ? Enig med Caroline her på fargene, dette er nydelige , duse fine farger og det er Caroline og familien som skal bo her. Alle jeg kjenner bruker da typisk «jente» og «gutte » farger til barne rom når ungene er små. Absolutt ikke unormalt.

  3. Natalie

   Dette må være det dummeste jeg har lest.. haha!
   Fargen på rommet,klærne,lekene dine eller annet er ikke med på å bestemme hvem og hvordan du blir som voksen..
   Alt man skal «ta» denne bloggen på altså..
   Tåpelig.

  4. Eh, utrolig teit kommentar. Jeg hadde rosa rom. Elsker fortsatt rosa. Og er sivilingeniør. Så…ja..teit kommentar.

  5. Å gurimalla, for en fordummende kommentar! Jeg kjenner både ingeniører og filosofer som digger rosa og glitter! 😀

 21. Hei! Har dere leid inn interiørkonsulent til valg av farger og møbler i stuen/spisestuen?
  Nydelige farger til barnerommene.

 22. Språknerden i meg lurer på noe… 😉 Sier du virkelig spisestuen og sengen? Eller er det bare når du skriver? Bare lurer, siden du er fra Sarp ville jeg trodd at du sier spisestua og senga 🙂

 23. Ååå.. lille prinsesse er så fin! Vi malte den på rommet til jenta vår og valgte en kontrastvegg med ugler. Finfin farge!

 24. Så fint det kommer til å bli! 😀
  Jeg tror den minste fargelappen kommer til å passe best med tapeten da den ser ut til å være likere bakgrunnsfargen på den. 🙂

  Ha en fin dag! 🙂

 25. Nelia’s rom: Nydelig tapet! Jeg ville valgt den lyseste rosafargen, da jeg tror den mørke kan bli litt vel mye rosa. Den lyserosa er mere avdempet og rolig, og den blir i tillegg veldig delikat mot klassisk hvit.
  Naia’s rom: Nydelig tapet, her også! Brystning i klassisk hvit med denne tepeten blir flott! I rommet innenfor ville jeg valgt den rosafargen som er mest lik tapeten, på denne måten skaper du en fin helhet mellom rommene. Evt kan det også være fint med en helt annen farge her inne, feks Soft Mint.

  Vedr rosa prinsesse-jenter: Jeg har fire jenter, fire individualister – med hver sin favorittfarge og sine favorittleker, uavhengig av hvilken farge de har på veggen. Dessuten trenger man ikke oppgi veggfarge på barnerommet når man søker høyere utdanning 😉

 26. Synes fargene er kjempefine, men må si meg enig i at det kan bli litt vel mye rosa. Rosa seng, rosa vegg, rosa tapet, rosa leker, rosa klær… Jeg vet at mange små jenter liker rosa helt på egen hånd og det er selvsagt ingen sammenheng mellom farge på barnerom og suksess her i livet. Men å omringes av pudderrosa fra de er nyfødt er ihvertfall i mine øyne veldig bakstreversk og ensformig, det er jo du som har valgt å dekorere rommet til Nelia i stort sett utelukkende rosa (og pastellgrønt) fra hun var født, og nå skal Naia ha det samme. Det virker egentlig ikke som om dere har vurdert andre farger heller, du sier jo selv det er så gøy med ulike farger på stuene, synes det er veldig rart at dere da velger nærmest identisk fargepalett til barna deres sine to, eller faktisk tre rom. Dere vet jo ingenting om hva Naia foretrekker eller hvem «hun er» enda, jeg synes det er litt kjedelig å se at dere da velger å tilvenne begge barna at alt skal være rosa – bare fordi de tilfeldigvis er jenter.

  1. Beklager, men nå kjenner jeg at jeg provoseres, ikke bare av denne kommentaren, men av flere. Hva er egentlig galt med rosa? Hva er galt med å påvirke de til å like rosa? Forutsigbart kanskje, men overhode ikke skadelig på noen måte. Og at de ikke vet hvem Naia er enda, mener du at de skal vente med å male rommet enes til Naia kan velge selv? Jeg syns at før barnet er stort bok til å bestemme skal foreldrene bestemme. Og Caroline er/var en skikkelig rosajente selv, dermed er det jo helt naturlig at hun vil velge rosa til barna sine. (ikke sint altså!) 🙂

 27. Jeg har malt med » lille prinsesse » og ja det er en fin farge, men personlig synes jeg den ble litt for blass. I varm belysning ser du nesten ikke forskjell på den og hvit. Men det avhenger jo mye på lyset i rommet deres. Uansett blir nok Nelia veldig fornøyd (det er verre med oss mødre). Har også en veldig rosa/rosa prinsesse her hjemme og vil da påpeke til Ayra at det spiller ingen rolle hvilken farge ho har på rommet sitt. Jeg malt hennes grønt med frosker, men nå er det rosa og prinsesser som gjelder uansett hva jeg prøver å overtale henne til. Og hva som blir viktig i framtiden avhenger mer på vennekrets hun er i enn hva ho mor sier her hjemme 🙂

 28. Heihei!

  Den som heter deco pink passer best til tapeten! Et tips er å myse med øynene så alt blir blørete, da ser man lettere hvilken farge som er likest! Jeg jobber som interiørarkitekt og har mye trening i å se forskjell på farger folk flest tror er identiske. Ofte kan en liten forskjell ha veldig mye å si Lykke til! Gleder meg til å se når alt er ferdig! Slitsomt men veldig moro å pusse opp!

 29. Haha! Aryas kommentar er latterlig, og ganske kvinnediskriminerende! Er det kun damer som heller mot å kun like «typiske guttefarger/ting» som kan bli yrker som nevnt over, om hun tror det sier hun isåfall at det feminine er underlegent det maskuline! Noe som er langt fra sannheten! Jenter trenger ikke undertrykke sin femininitet for å briljere innenfor noen slags fagretninger! Og «by the way»; et jentekast er et sabla bra kast og ikke et pinglete tullekast!!

 30. Nelia: Jeg ville ikke gått for «lille prinsessse». Den ser nydelig ut på fargekartet, men både jeg og andre har erfaringer med at den i virkeligheten er så lys at den nesten ikke er rosa. Men nå er jeg veldig glad i rosa og vil gjerne ha rosa som viser som rosa, hehe!

 31. Ikke for å være gledesdreper, men jeg synes at ALTFOR MANGE foreldre velger det de selv synes er finest, og legger barnets ønsker litt vekk.
  Har du hørt med Nelia og hva hun ønsker av farger? Det er faktisk hennes sitt lille fristed 🙂

  Men når det er sagt, så er du utrolig dyktig med farger. Synes den mørke rosafargen var utrolig fin, og synes den passet til tapene. Og når det gjelder Naia sitt rom, så synes jeg at begge fargene var synt fine. Gleder meg til å se hva dere kommer frem til 🙂

 32. Hvorfor lar dere ikke Nelia velge farger på rommet sitt selv?

 33. Solveig H

  Jeg ville gått for deco pink på det innerste rommet til Naia. På bilder ser den mest lik ut som tapeten. Eller så ville jeg valgt samme fargetone som deco pink, men et par hakk lysere 🙂

  Til Nelia ville jeg valgt lille prinsesse, men den lyse fargeprøven som ligge oppe på den som er mørk rosa er også fin. Hva heter den?

  Lykke til med valget og ikke hør på de negative tilbakemeldingene over. Det er utrolig behagelig å være i et rom hvor fargene matcher og er duse. Barna skal tross alt falle til ro der også etter lang dag med lek og aktivitet 😉

 34. Elisabeth L

  Som jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet, er så spennende:) syns den mørkeste rosa fargen virker varmere og passer bedre til den grønne tapeten 🙂 og fargevalgene av Naia sitt rom er så nydelige <3

 35. Hmm… Min datter elsket rosa som liten. Hun planlegger å studere til sivilingeniør. Det kan altså gå bra likevel 😉

 36. Nydelig tapet! Elsker pudderrosa sammen med gull! Har det selv på barnerommet. Og jeg synes faktisk ikke det gjør noe med rosarosa interiør inntil, var redd det skulle skjære helt, men det gjør ikke det. Ser ikke forskjell på de pudderrosa fargeprøvene, men de ser fine ut til tapeten. Den grønne tapeten var også kjempefin:) Ville definitivt gått for mintgrønn eller hvitt til tapeten, soft mint ser finest ut av de grønne da den er lysere enn tapeten. Personlig synes jeg det blir litt vel mye farger om dere velger noen rosa vegger og noen mint på samme rom. Siden hun har mye rosa interiør, vil jo det gi litt rosa innslag, evt rosa wallstickers:).

 37. Vi har jotun «duft» på barnerommet, er ikke så fin på fargeprøven, men utrolig fin i rommet, skifter farge etter hvilke farger du har i kombinasjon, med hvit blir den svakt fin rosa, i forhold til rosa blir den litt mer beigerosa, er så fornøyd! Har malt detaljer og mønster i «lille prinsesse» og «roseblad» og hvite møbler som base. Og ett hav med farger på lekene, hehe

 38. Okay I totally love your shirt :))
  https://listiration.com

 39. Nydelige tapeter. Jeg vil valgt den lyseste rosa inntil, altså den største prøve. Til den duse tapeten ville jeg valgt den minste prøven som ser dusest ut. Ps. Jeg er ganske så sikker på at Nelia kan bli akkurat det hun vil fordi om hun har rosa rom;-) Mange jenter er rosa en periode og det skal dem få lov!

 40. Kjempefine farger og fin tapet! Jeg synes dere burde gått for mer tapet nede i stuene også jeg. Men det er jeg da. Artig (og vanskelig) med fargevalg uansett!

 41. Tenker at det er litt synd at vi synes jentebabyer må ha lyse farger og mest rosa, når det er så fantastisk mange farger å velge melkom 🙂 Det handler mest om hva vi voksne synes er søtt. Men her tenker jeg at på Nelias rom, den lyseste rosa. På Naias rom gjerne ton-i-ton. Når alt er så hvitt-og-rosa for begge jentene både på vegger, møbler og interiør så skal det godt gjøres å få alt likt eller helt matchende, men synes ikke det nødvendigvis gjør noe. Ikke for ungene i hvert fall, men interiør handler jo mest om de voksnes smak uansett, det er jo sånn 🙂 Barn trives der det er farger og leker, særlig små barn. For øvrig veldig fine farger i stuene!

 42. MARIANN

  Deco pink er en nydelig støvrosa farge.

  Har den selv på et soverom med sort tilbehør, lekkert 🙂

  Så har 16 åringen i huset fargen på 2 vegger, hvor hvit er kontrastfargen.

  Deco pink passer fint til både deco blue og minty breez (har selv deco blue i stue og minty breez på toalett).
  Syntes selv det er viktig at alle fargene i huset harmonerer med hverandre.

  Uansett lykke til:)
  Syntes det blir kjempe fint hos dere og utrolig gøy å følge med. Nyter alle innleggene deres:)

 43. Lille prinsesse malte venninnen min et barnerom med. Med mindre de hadde gjort noe galt i butikken og blandet feil i hennes tilfelle, er den dessverre ikke lik i virkeligheten som på prøvelappen. Var mye mer knallfarget og de endte opp med å male om hele rommet i en dusere og lysere farge. Etter min mening er den alt for knall (med forbehold for at det da ikke var gjort en feil i venninnen min sitt tilfelle- det kan jo skje)… Går kanskje bra om det er mindre flater og mye vinduer/dør/møbler i hvitt. Tips; mal opp et testspann slik dere gjorde nede. 🙂

 44. En rosafarge som er NYDELIG er Jotun sin «duft». Vi har både «minty breeze» og «soft mint» her hjemme, fantastiske farger!

 45. Nydelige tapeter, jeg ville gjort som du skriver, funnet ut av rosa fargen på sengen til Nelia før jeg hadde bestemt eksakt rosa farge 🙂 Som du sier, de fargene kan kræsje og det blir uheldig 🙁 Men forslagene dine med den lyseste rosa fargen var lekkert og passer den opp i mot senge fargen, så go for it 🙂 Og når Nelia elsker rosa, så må hun jo få fargen rosa på rommet sitt! Det er jo tross alt under oppussing og morsomt at hun kan få farger hun selv liker 🙂 Pssst. Elsker rosa selv jeg 😉 God helg :-))

 46. Får ikke Nelia velge selv??

 47. Hei,
  Prøv Butinox sin farge Sukkerspinn til den mintgrønne tapeten. Lyserosa blir ofte litt blass. Datteren sitt rom er malt med den fargen. Veldig fin, og passer godt til mintgrønn.

  Vi malte gutterom i både Soft Mint og Minty Breeze. Ser i ettertid at alle vegger helst skulle vært i Minty Breeze. Soft Mint er veldig lys.

  I gangen utenfor soverommene har vi Antikk grå, og på foreldrerommet Deco Blue. Alle tak, lister og dører i Klassisk hvit.

  Tydelig hva som er populært om dagen 🙂

 48. Har du sjekket Minimoderns «starling»?
  Likner på den du har valgt ut fra Ferm Living, men med «pip pipper» på. Sjekk den ut 🙂

  https://www.minimoderns.com/category/wallpaper

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *