(not) a walk in the park

300117_Antrekk_Kulås_9062

Takk for forståelse under forrige innlegg, virkelig! Haha, lurer på om ikke mine første dype rynker kommer med denne prosessen 😉 Det er så godt å høre at flere har vært i samme situasjon og forstår at ting kan være litt kaotisk og styrete om dagen. Jeg mener på ingen måte å klage, herlighet! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har presisert på denne bloggen hvor utrolig heldig jeg er som er i den situasjonen jeg er i. Jeg tror jeg skrev det minst fem ganger forrige helg, da jeg fylte år. Hvor takknemlig jeg er for familien min, for alle rundt meg, for at jeg har ting på stell og for at vi i det hele tatt har mulighet til å pusse opp såpass mye som vi gjør. Jeg tar ingenting for gitt, og det vet jeg at de fleste av dere er klar over. Men likevel så er det alltid slik at noen skal misforstå det jeg skriver.

300117_Antrekk_Kulås_9098

300117_Antrekk_Kulås_9080

300117_Antrekk_Kulås_9075

Jeg skrev ikke forrige innlegg for å klage, jeg skrev det for å gi et bilde av hvordan det faktisk er å stå i alt dette, med to små barn og full jobb. Jeg klager på ingen måte, for fy søren, jeg er klar over hvor heldig jeg er! Men det er likevel ingen grunn til å tro at alt går glatt og at alt er en dans på roser. Veldig ofte er det slik at mange av dere søker etter realiteten i tekstene mine, en beskrivelse av hvordan ting egentlig er, at dere ikke kun vil få servert hvor fantastisk og flott alt er. Og det er jo nettopp det jeg forsøker å gjøre, gi dere et realistisk bilde på hvordan det faktisk er å pusse oppe – selv om vi har fagfolk som gjør det for oss. For bak all koordinering og bestemmelser står jo vi, og det er vi som må flytte på oss fordi vi ikke har noe hjem ennå. Og jeg vil bare fortelle at det er faktisk ikke så glatt og enkelt som man kanskje skulle tro.

300117_Antrekk_Kulås_9109

300117_Antrekk_Kulås_9113

Det var ikke meningen å klage. Det er så rart det der, de gangene jeg er hundre prosent ærlig og forteller at ting ikke er lett, så er ikke det greit heller. Nå er jeg plutselig ikke takknemlig, samme hvor mange ganger jeg tidligere har presisert at det er jeg virkelig. Jeg vet godt hvor heldig jeg er. Men hadde jeg unnlatt å fortelle om oppussingen bak fasaden, unngått å fortelle at man blir sliten og at det er et puslespill ut av en annen verden som faktisk tar fra deg nattesøvnen, selv om det også er gøy, så hadde det også vært feil, for da hadde jeg ikke vært ærlig om det hele? Det var også en som sa at jeg var nedverdigende ovenfor de som gjør jobben med gulvet her, men det føler jeg virkelig ikke at jeg er. Jeg har aldri oppgitt firmaet som jobbet her hos oss, og det kommer jeg ikke til å gjøre heller. Jobben de gjør betaler vi flere hundre tusen for, og da forventer vi selvfølgelig en viss standard. Gulvet blir HELT nydelig, det er absolutt ingenting i hele verden å utsette på det ferdige resultatet, de er virkelig dyktige fagfolk, men veien hit har ikke vært helt enkel og det har skapt en del problemer, dessverre. 

300117_Antrekk_Kulås_9042

300117_Antrekk_Kulås_9096

skjørt h&M / jakke zara (annonselenker) skjorte HER / sko HER / veske HER 


Men alt i alt – denne prosessen er fantastisk! Jeg elsker å dele med dere, at dere engasjerer dere og at dere kommer med tilbakemeldinger. Det er så gøy og dette er nok once in a lifetime for oss også, så vi tåler at ting ikke går på skinner, at ting drøyer og at det tar lenger tid enn først planlagt. Sånn er det bare! Men det må være lov å stå i det og si at det er LITT slitsomt. For det er det faktisk. Men det overskygges for det meste av at vi vet at det blir så bra tilslutt, alt i alt er det egentlig bare spennende og litt av greia er jo at ting ikke går helt etter planen. Tror jeg. Og enda gøyere er det å dele det med dere 🙂 

113 kommentarer

 1. Folk klager på alt du gjør.
  Enten er du for positiv og alt er for perfekt, ellers er du for negativ?? Nei og nei, ikke hør på dem. Her sittet jeg, begynnelsen av 20-årene , og elsker alt du skriver om oppussing, og egentlig alt du skriver. Håper du gir faen. Folk følger med på livet ditt, du skal ikke leve etter hva folk vil.

  Et spørsmål. Har så lyst på hund. Tibetansk spaniel! Er den grei som førstegangshund, eller bør vi styre unna? 🙂

 2. Klage!!?? Du??
  Du er nå den mest positive personen jeg vet om og jeg beundrer deg virkelig!!
  Sitter selv her med en 4 mnd gammel baby og hadde dødd hadde jeg vert i deres sko! Gleder meg til hvert innlegg- og så kjekt å følge dere på veien! Klag i vei, dere er bare mennesker dere også! Masse lykkenril videre. Jeg gleder meg på deres vegne og ikke minst til å se resultatet!

  Power to you! ❤️

 3. Synes da ikke at du får så mange negative kommentarer da,,eller er d slik at du kanskje sletter er endel, ? Syns d er veldig koslig å følge med på oppussing, veldig ok å få ideer, morro å se,

 4. Jeanette

  Hei Caroline ,
  Hurra for ærlighet, det er lov å si at ting er slitsomt 🙂 Gøy å følge dere på veien og spennende blir det å se det ferdige resultatet 🙂 Dere har hatt et par innlegg tidligere om fotografering, jeg tenkte å spørre ydmykt om det kanskje kunne komme et til i fremtiden? Bildene LK tar er utrolige bra, jeg lurer litt på hvilket utstyr dere bruker og slikt. Hadde vært morsomt å høre litt om hans fotograf planer også 🙂

 5. Julianne

  Elsket det forrige innlegget ditt! Elsker forsåvidt alle oppussingsinnleggene, og alle de andre innleggene hvor virkeligheten skinner litt igjennom:) Forstår godt frustrasjonen din og må si jeg er kjempe imponert at dere orker å bo i kaoset og i alt oppussing og flytting innebærer! Selv er jeg veldig glad for at jeg ikke trengte å bo i kaoset da vi totalrenovert..
  ønsker dere masse lykke til. Det blir rålekkert:)

 6. Jeg syntes ikke du skal forklare deg. Setter heller pris på at du er ærlig og deler din erfaring.
  Syntes derimot det er altfor mange håndverkerfirma som ikke holder det de lover, det kan være alt fra oppmøte tidspunkt til ferdigresultatet, altfor mange kunder som blir lurt og sitter igjen med slett/dårlig arbeid.
  Blir vanskelig å oppnå kontakt eller så gjør de seg selv utilgjengelig for kunden.
  Har selv erfaring med dette og kjenner også en god del som sitter igjen med slike erfaringer.
  De fleste kommer seg altfor lett unna, og det er ikke greit. Man sitter med drømmer, og det er for noen en livsinvestering som man kan ha brukt halve livet på å spare opp.
  Syntes det er supert at du setter lys på dette.
  Masse lykke til videre, dere er flinke. Og ikke minst så er planleggingen bak all oppussingen nesten det vannskligste spør du meg.

 7. LailaLi

  Jeg tror…..uten av jeg VET det….at grunnen er at du hele tiden har fremstått så perfekt. Alltid ryddig og fint rundt deg på alle bilder, håret og sminken er pen, barna er velkledde og rene….i det hele tatt….Og du har jo også fremstilt livet ditt som ganske perfekt også. Tidligere. Du skrev en gang at du ville inspirere, og at du da ikke ville være negativ og virke sliten på bloggen. Såååååååå…..jeg tror egentlig at du har lagt opp til dette litt selv. Nå når leserene dine ser at du og ditt liv ikke er så «perfekt» likevel, så fryder folk seg. For du ER jo ikke perfekt Caroline….ingen er det, selv om de gjerne vil fremstå slik!

 8. Først: Så flott antrekk! Den fargen kler deg virkelig 🙂
  Og så må jeg bare legge til at det er lov å klage litt når ting er slitsomt! Å bo oppi oppussing med to små barn må være veldig krevende, det tror jeg de aller fleste forstår.

 9. Hei skjønne Caroline! Fyrst og fremst vil eg berre skryta øve blogginga di! I denne prosessen og hektiske perioden du er i, er du likevel sååå flink på jobbefronten, og eg besøker bloggen din utallige ganger om dagen (hihi).. så har eg eit spørsmål som eg håååper du kan svare på… litt utenfor temaet til dette innlegget då, men…:
  Min herlige hund (cocker spaniel) blir heile ti (!! Herlighet så fort tida går..) år denne månaden.. og eg har så lyst å lage ei hundekake til han. Eg husker eg såg du lagde bursdags»kaker» til Hugo og Ronaldo. Kunne du kanskje gitt meg oppskrift eller tips? 🙂 så min lille kosebamse får ein velfortjent feiring.

  Klem <3

 10. Æsj, alt du gjør blir feil. Det må da for tussan være lov å klage/bli lei/ oppgitt uten at du skal bli beskyldt for å være utakknemlig! Jeg er sikker på at alle klager litt av og til – og det er helt greit. Som du sier, hadde du ikke skrevet om hva som skjer «bak fasaden», hadde det vært feil å. Neimen ikke lett å tilfredstille alle :p Kos dere masse med nytt hus og oppussing – klag litt iblant, og vær mektig stolt over jobben dere har lagt ned i å skape en karriere og en nydelig familie! Jeg heier i hvertfall på dere og gleder meg som et lite barn til å se det ferdige resultatet! 🙂

 11. Lille My

  Man må nesten ha vært gjennom et stort oppussingsprosjekt før man får til et tilnærmet knirkefritt ett. Vi pusset opp halve huset selv, det tok 1,5 år. Med jobb på dagtid og barn løpende rundt på ettermiddagen, det var slitsom og frustrerende. Vi så jo etterhvert vi burde spart opp og latt profesjonelle ta deler av jobben. Det vet vi hvertfall når kjøkkenet står for tur kan du si 😉 du er frustrert fordi når man står i det er det frustrerende. Man har jo trossalt barn som trenger å falle til ro. Men det er verdt det, når dere kommer hjem til nyoppusset flott hjem er alt glemt…nesten som å føde, etterpå er alt glemt 😉

 12. Jeg prøver vanligvis å unngå kommentarfeltet, for jeg blir helt matt av de surere og klagete kommentarene folk lirer av seg. Uansett hva du skriver/gjør, får du pepper. Dette gjelder flere bloggere jeg følger. At dere orker å stå i det hver dag! Stå på videre. 🙂

 13. Ei dame som har sans for deg

  Har fulgt bloggen siden vi gikk gravide «sammen» for snart 4(!) år siden, og nå meldte lysten seg til en liten kommentar.

  Livet er litt slik at man får jo lønn for strevet sitt og hvis man prioriterer underveis når man faktisk drømmen sin. At dere prioriterer å jobbe og ta vare på jentene deres, for heller å leie inn fagfolk til jobben er jo det mest naturlige i verden. Dere har stått på til alle døgnets tider for å bygge deres bedrift, prioritert økonomisk slik at dere har tingene på stell for et boligbyttet dere visste kom en dag..

  Leser skjelden kommentarer, da det er for provoserende til tider..
  Hvis denne goden av år med hard jobbing og innsats er noe du må beskrive som «ja, jeg vet jeg er heldig og priviligert» og i tillegg forsvare hvorfor dere leier inn fagfolk, så henger ikke det på greip!

  Litt sunn fornuft og økonomisksand tilsier at dette har dere jobba for i flere år!
  Det er ingen menneskerett og kjøpe sin egen bolig, klart dere er heldige. Men når det kommer til å forsvare oppussingen og at det sliter på dere, er det å dra den for langt.

  Har selv vært i, eller er, i deres sko. Begge jobber 100% + eget firma og barn. Vi pusser opp selv, og det koster alt av overskudd vi har. Er det verdt det? Ja!
  Klager jeg når det blir for mye? Ja, til alle som gidder å høre på meg;)
  Unnskylder jeg meg for det og at jeg er heldig som har økonomi til å gjøre hva pokker jeg vil med huset mitt? NEI, for dette har vi jobbet for de siste fem årene og dette er drømmen vår.

  Stå på Caroline! Du motiverer meg enormt med ditt pågangsmot, sans for business og som en fantastisk mor, kjæreste og venn for de du har kjær:)
  (Har også hatt en gulvsliper som har støvet ned hele huset, omg!)

 14. Elisabeth

  Har lest bloggen din i over seks år. Har fulgt deg gjennom flere faser av ditt liv, og du har vært med meg i flere faser av mitt. Det er litt morsomt å tenke på, syns jeg da, at jeg har vokst opp med deg. Jeg er så glad i deg og i å lese om hverdagen din. Takk for at du er en del av min hverdag.

 15. Cecilie

  Håpløst med slike kommentarer!!

  Og at du må «unnskylde deg».

  Synes, som et par andre over her, at du burde slutte å være så diplomatisk. Det er faktisk ganske kjedelig å lese 😮 Skriv det du mener! Uten å unnskylde eller være så takknemlig. De som hater kommer til å lese bloggen din uansett om du er takknemlig eller utakknemlig.

  Og ALT er slitsomt når man har baby og lite barn på slep!!! Holder på å rable for meg iblant, selv om vi har alt på stell 😀

  Hilsen av-og-på-leser

 16. Kjedelig å lese!
  Vi kommer hitt ikke for å lese at noen har lagt inn kommentar med noe dritt og at du syntes at det er urettferdig mot deg.
  Du bør huske at de menneskene ikke har det bra og de ønsker å dele med andre hva de har til overs.

 17. Hei! Sånn er livet, det trodde jeg alle skjønte .. Det er ikke En dans på roser , 2 små jenter krever sitt og skal få den oppmerksomheten , de daglige rutiner ig gjøremål. De skal få stell kos og omsorg, det er ikke lett å være 100% tilstede til enhver tid, det er ekstra slitsomt for mammaen i de perioden ikke alt er på stell, det er vi som merker ekstra på at det daglige ikke går på skinner , i tillegg til å ta masser av valg!
  Er og har vært i husbygging fasen selv, det er en givende og morrsom , men samtidig fryktelig slitsom periode !
  Ønsker dere all lykke til , og alt godt!
  Hilsen fra gamlebyen Fredrikstad

 18. Forstår godt at du blir frustrert! Du får kritikk for å skrive for rosenrødt, mens når du er ærlig om negative følelser får du høre at du klager. Det skal ikke være lett.

  Jeg synes hvertfall at du har en fin balanse på bloggen for tiden. Du er klar på når ting er bra, du inspirerer og du fremstår veldig takknemlig. Samtidig liker jeg når du åpner deg litt mer om hvordan ting faktisk er, bak bloggen. Det er fint at du også sier ifra om og lar oss ta del i det som ikke er så bra. Så stå på videre, du er virkelig god som får til alt du gjør. Lykke til videre med oppussingen!

 19. Blir nesten litt sliten av bloggen din, ikke på grunn av innholdet, men fordi du må drive å beklage deg. Hadde du løst verdenskrisen ville folk slengt dritt likevel. Du må være skikkelig sterk som orker alle idiotiske kommentarer. Folk skal vet drite i om dere bruker folk til det ene eller andre vel?! Om du hadde ansatt en person til å tørke deg i ræva hadde det ikke vært noen business det heller. Satt på spissen så klart. Gleder meg til å se resultatene! Jeg liker innleggene om oppussing jeg 😀

 20. Forstår frustrasjonen din veldig godt! Slitsom prosess og med to små barn. Jeg synes dere gjør det beste ut av situasjonen og ikke rart man blir fortvila når det blir store forsinkelser i oppussings fasen, man vil flytte inn lissom. En oppmuntring til deg, du ser like bra ut som alltid 🙂

 21. Hei !
  De som velger å kritisere deg mtp forrige innlegg aner ikke hva de snakker om. Det bør være en selvfølge at en gulvsliper tenker selv, og lukker døra, men dessverre er det ikke slik. Fagfolk han være superdyktige, men slike praktiske detaljer får de ikke helt med seg. Og om man har en totalentreprise så bør ting gå på skinner – men det gjør det aldri. Vi hadde anledning til å få pusset opp huset før vi flyttet inn, men jeg var likevel innom hver dag og fulgte opp arbeidet, passet på detaljer og var til stede for spørsmål som dukket opp under veis. Hver ettermiddag var jeg innom og «ryddet» opp og sjekket over. tror det sparte meg for mye hodebry i etterkant 😉
  Jeg hadde med meg ett-åringen på armen, men for deg som har 2 små, og i tillegg bor i huset så skjønner jeg at det blir enormt krevende. Forsøk å senke skuldrene- pust og fatt mot ;-)- Det komme til å bli ett flott sted å bo i årene fremover 🙂

 22. Hej Caroline,

  Jag förstår dig jätte väl! Jag bor i Sveits och jobbar fulltid i en firma, samtidigt som jag bloggar pa heltid och startar ett märke! Jag ser verkligen inte pa barn eller att vara “hemma och blogga” som någon dans pa rosor.

  Just nu ser jag mitt heltids jobb som mitt “barn” och bloggandet är liksom natt och kvälls jobb. När jag far barn kommer det vara samma sak bara att jag distribuerar tiden lite annorlunda. Du har hus, barn och blogg och det är 3 heltids jobb; jag har jobb, blogg och startup det är samma sak. Plus att vi bada har tva män som skall tas hand om också. Hang in there, var stark och lyssna inte pa alla negativa kommentarer! STOR KLEM! //Sofia.

 23. It is good when you keep it rwal, then you loose the immature readers who pressure perfection. You have a right to be human.

 24. Kristin

  Hei Caroline. Jeg ikke bare si du er helt rå med alt du for til!
  Jeg begynte å følge deg fast i sommer da du gikk gravid med Naia. Da jeg ventet selv i høst ble jeg så fenget da du la ut oppdatering på graviditeten. Vi sto mitt i flytting da, hadde solgt men ikke funnet et sted å bo. Og vi ventet fjerde mann. Jeg husker da jeg så du la ut bilder av Naia sitt sove rom , jeg tenkte jeg skulle ønske det var meg. Kunne ikke gjøre noe klart for lillesøster. Til slutt fant vi drømme huset, vi måtte leie en månde for vi fikk ikke overlappet overtagelse. Der var jeg høygravid og hadde tre barn. Vi overtok huset dagen etter lillesøster og meg kom hjem fra barsel. Jeg forstår deg så innmari godt, vi har tidligere vært igjennom to renoveringsobjekt. Men aldri bodd i det, vi leide mens vi holdt på. Å skulle bo mitt i det, med to små bare det kreves tolmodighet og mot mens du/dere driver en av Norges største blogg i tilleg. Sko/extensions lanseringer. Å all kommentarer som og kommer med , nei nå måtte jeg legge igjen en kommentar. Bøyer meg i støvet, tar av hatten for deg Caroline og alt dere for til . Heier på deg❤️ Klem fra Kristin som følger deg fast

 25. Camilla

  Nogle mennesker vil bare have noget at beklage sig ove, og i dette tilfælde kan det vel næsten kun bunde i jalousi. For hvem ville ikke elske at have et hus som jeres?? Jeg synes du gør det SÅ godt. Du virker utrolig varm, sympatisk og velovervejet, så lad endelig ikke de få negative kommentarer gå dig for meget på, for vi er mange, der nyder at følge med!
  P.S. Jeg må straks ud og købe den nederdel.

 26. Aaah, folk som ikke har pusset opp veit ikke hvor EKSWPSJONELT slitsomt det er! Ikke beklag deg! Og lykke til med vaskinga..

 27. Hei Caroline 🙂 Det skjønner jeg godt, må være lov til å klage litt iblandt også i en ellers hektisk hverdag! Syntes det er såå spennende å følge med på opppussingen med huset deres, det ser jo så fint ut. Har dere forresten tenkt til å gjøre noe utenpå huset, eller bare inne? Ha en finfin onsdag<3

 28. HERREGUD, ALTSÅ-MENNESKER!! du må slutte å beklage deg! Folk klager over at du bare fremstiller det bra, og så klager de fader meg også når du sier ting er slitsomt! Altså, Caroline, du MÅ skjønne at folk kommer til å være misfornøyd uansett!! De leter jo bare etter drit… Når det er sagt, så tror jeg flesteparten (meg inkludert) synes det er bra du forteller både negativt og positivt! Alle må ha lov å klage, og ikke bare få høre at folk har det verre. Om ikke kan strengt tatt ingen i Norge klage- for man bor tross alt ikke i slummen i Afrika… Nei, skjerpings!

 29. Therese

  Hei Caroline!

  Det er så synd at folk skal rakke ned på andre på den måten. Du et jo et menneske du også, som alle andre, og alt går ikke på skinner til enhver tid, sånn er det bare. At du faktisk skriver om det, viser jo bare oss lesere at du faktisk er menneskelig du også 🙂 Stå på, tommel opp til deg!

  Jeg har et spørsmål jeg håper du vil svare meg på. Det har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men håper det går bra likevel. Jeg er gravid i 11. uke, og under dine graviditeter skrev du om mange forskjellige tips til produkter osv. Men fant ikke igjen det jeg lette etter. Hva brukte du for å unngå strekkmerker? Og hvor tidlig begynte du å smøre deg? Er liiivredd for å få strekkmerker ;/

  Krysser fingre for at du vil svare meg 🙂

 30. Jeg leser bloggen din hver eneste dag og flere ganger om dagen, men kommenterer aldri!
  Tenk det! Du som gir meg så mye inspirasjon, glede og interessant lesestoff! Beklager så mye for at jeg ikke gir noe tilbake!

  Du gjør en knallbra jobb! Har en kjempeinteressant blogg med så mye variert og fint. Du er nydelig! Og har så masse fint å dele fra livet ditt! Både hus, hjem, interiør, mat, trening, familie og fashion. Stå på Caroline!! Du gjør virkelig en knallbra jobb!

  Og i dette innlegget er du bare slående vakker! Du er rålekker, husk det!!

  Mvh fast leser i 7 år.
  Siv-Elin

 31. Det er helt grusomt å pusse opp. Jeg hatet det. Ble helt gal. Alle vet det og det må da for svarte være lov å si det!

 32. Det er helt på sin plass å være ærlig! Alltid. Jeg skjønner deg veldig godt! Keep your eyes on the prize!
  Plutselig begynner sikkert ballen å rulle igjen, og da går ting raskt og smertefritt.

  Selv om jeg selv, synes alt av oppussing er galskap. Bare det å handle møbler og ting til huset ville jeg sett på som et slit. Jeg er nok mer typen som liker å komme til «dekket bord»! Luksus.

  Stå på, og gjør ting enkelt der de kan gjøres enkelt. Det er nok nødvendig i en slik tid.

  Lykke til videre, og hold på humoren i det hele, det tror jeg passer dere godt 😀

  Klem fra Katrine

 33. Johanna

  De misforstår ikke, de bare vil og må kritisere. Har et forslag til de som ikke ser all jobben du/dere legger ned i bloggen og bare irriterer seg, la være og klikk dere inn. Lover dere at det funker 🙂
  Tar av meg hatten for at du orker alt du gjør med to små barn og to hunder.. bloggen din er fantastisk, og det er den fordi du jobber hardt, ingenting kommer gratis til deg, så de som måtte misunne deg bør kanskje tenke etter om de hadde orket å være så dedikert til jobben sin.
  Lykke til videre med oppussingen. Elsker snappene og gleder meg til å se hjemmet deres ferdig.

 34. Synes ikke du klagde så mye i forrige innlegg jeg, var heller et ærlig innlegg om hvordan det er å pusse opp. Vi pusset opp i høst, har også to små jenter og valgte å overlate jobben til andre ettersom vi ikke ønsket å gjøre det selv. Og vi møtte også utfordringer og mye frustrasjon underveis, orker fortsatt ikke å se oppussingsprogram, haha. Uansett så synes jeg at slike innlegg er topp, for da ser man at det er likt for de fleste. Jeg blir ikke inspirert av å lese at alt er så rosenrødt og alt går på skinner hele tiden, liker mer de ærlige innleggene som beskriver hvordan livet faktisk er og som msn kan kjenne seg igjen i 🙂 stå på videre Caroline! Og hurra for ærlighet 🙂

 35. Jeg forstår ikke at folk ikke forstår at hvis man forteller at nå er det faktisk litt slitsomt i hverdagen så er ikke det samme som å klage! Det handler om å være ærlig om situasjonen og ikke bare late som om alt er rosenrødt! Dette gjelder spesielt om tema oppussing og barn har jeg også erfart. Man har ikke lov til å si at det er slitsomt, selv om alle som har vært gjennom det vet innmari godt at det faktisk er det, til tider! Men nei, da får man høre at man er utakknemlig og har et luksusproblem! Slike holdninger gjør jo at folk får depresjoner og går på veggen fordi de tror det er unormalt å være sliten og tror at alle andre er supermammaer som får til alt. Veldig bra at du sier det som det er! De som synes du klager, bør du bare ignorere. Vet det ikke er så lett, jeg er jeg så lei av å veie ordene for å ikke virke utakknemlig selv.

 36. Det er lov å være sliten og litt frustrert, det er vi alle. Du har to små barn og er midt oppi oppussing og flytting. Jeg syns flytting (uten oppussing) var kjempeslitsomt. Noen vil alltid klage på deg uansett hva du gjør, ikke bry deg om de. Klem!

 37. Hei! Det er fint med slike innlegg som forrige, alle som har pusset opp kan kjenne seg igjen i følelsene du beskriver. Det som derimot ikke er veldig interessant å lese (beklager å si det), er slike innlegg som dette hvor du trekker frem et fåtall negative kommentarer og forsvarer deg/unnskylder deg. Slutt med det! Stå for det du skriver og de valgene du tar – ikke bruk masse tid på å forklare deg for noen surmagede enkeltpersoner. Masse lykke til videre med oppussing og kaos 🙂

 38. Rebecca Eskeland

  Fine caroline hvilken leppestift har du her? Lekker

 39. det er lov å ha det kjipt selvom andre har det verre !!!

 40. Å herregud! Hva er det med folk? Akkurat den prosessen dere går gjennom der har jeg akkurat lagt bak meg selv, så jeg vet VELDIG godt hvordan det er. det er rett og slett drittøft.
  Vi har holdt på i halvannet år med å bygge drømmevillaen vår, nå er den endelig ferdig, men dæven døtte så lekker den har blitt.
  Vi har riktignok gjort veldig mye selv, noe som tilsa at den ene av oss har vært mye alene med 2 tette barn, på nå 2 og 3. Jeg kan faktisk ikke anbefale andre å gå inn i det samme. Jeg elsker barna mine, men fy søren så tøft det er når de er så tette i alder, også den byggeprosessen på toppen der.
  Jeg føler jeg nesten har blitt «smågal» av det hele, så nå er det restitusjon på høyt nivå.
  Stå på dere. de andre som sitter der totalt uvitende om hvordan en slik prosess er kan ta seg en bolle.!
  Ha en nydelig dag!
  og du: hvis du kunne tenke deg å se bilder fra villaen vår så sjekk ut instagrammen min. @sirenrmagnussen.

 41. Haha, det er som du sier i jantelov-Norge, enten framstiller du ting som FOR perfekt, eller så «klager» du, noe du IKKE har rett til, fordi du får ting gratis 😉 Er til å bli svett av! Jeg personlig liker dette innblikket i virkeligheten, og syntes absolutt ikke du klager, stå på!

  Side note: Er øyenbrynspennen din kanskje litt i lyseste laget nå som du har fått mer fyldige og mørke bryn? Ser på det ene bildet at det øyenbrynet til venstre i bildet ser ut som det er fylt ut av en for lys penn, spesielt på undersiden? Kan være blitzen for alt jeg vet, tenkte bare å gjøre deg oppmerksom på at man ser et skille mellom brynshår og pennestrøk 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   En evig problemstilling! Man kan ikke tilfredsstille alle :O

   Jeg har ikke tenkt over det egentlig, tror det bare er blitzen 🙂

 42. Domínio é constituído de uma área física
  dique por nove enfermarias, qualquer uma com três leitos e também um banheiro, lactário com cinco leitos e também um isolamento com um
  leito, totalizando portanto 34 leitos, posto de Enfermagem, um banheiro para os funcionários,
  um banheiro masculino e outro feminino para os pais e também
  acompanhantes. https://www.goodreads.com/user/show/64041207-mosegaard

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *