(not) a walk in the park

300117_Antrekk_Kulås_9062

Takk for forståelse under forrige innlegg, virkelig! Haha, lurer på om ikke mine første dype rynker kommer med denne prosessen 😉 Det er så godt å høre at flere har vært i samme situasjon og forstår at ting kan være litt kaotisk og styrete om dagen. Jeg mener på ingen måte å klage, herlighet! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har presisert på denne bloggen hvor utrolig heldig jeg er som er i den situasjonen jeg er i. Jeg tror jeg skrev det minst fem ganger forrige helg, da jeg fylte år. Hvor takknemlig jeg er for familien min, for alle rundt meg, for at jeg har ting på stell og for at vi i det hele tatt har mulighet til å pusse opp såpass mye som vi gjør. Jeg tar ingenting for gitt, og det vet jeg at de fleste av dere er klar over. Men likevel så er det alltid slik at noen skal misforstå det jeg skriver.

300117_Antrekk_Kulås_9098

300117_Antrekk_Kulås_9080

300117_Antrekk_Kulås_9075

Jeg skrev ikke forrige innlegg for å klage, jeg skrev det for å gi et bilde av hvordan det faktisk er å stå i alt dette, med to små barn og full jobb. Jeg klager på ingen måte, for fy søren, jeg er klar over hvor heldig jeg er! Men det er likevel ingen grunn til å tro at alt går glatt og at alt er en dans på roser. Veldig ofte er det slik at mange av dere søker etter realiteten i tekstene mine, en beskrivelse av hvordan ting egentlig er, at dere ikke kun vil få servert hvor fantastisk og flott alt er. Og det er jo nettopp det jeg forsøker å gjøre, gi dere et realistisk bilde på hvordan det faktisk er å pusse oppe – selv om vi har fagfolk som gjør det for oss. For bak all koordinering og bestemmelser står jo vi, og det er vi som må flytte på oss fordi vi ikke har noe hjem ennå. Og jeg vil bare fortelle at det er faktisk ikke så glatt og enkelt som man kanskje skulle tro.

300117_Antrekk_Kulås_9109

300117_Antrekk_Kulås_9113

Det var ikke meningen å klage. Det er så rart det der, de gangene jeg er hundre prosent ærlig og forteller at ting ikke er lett, så er ikke det greit heller. Nå er jeg plutselig ikke takknemlig, samme hvor mange ganger jeg tidligere har presisert at det er jeg virkelig. Jeg vet godt hvor heldig jeg er. Men hadde jeg unnlatt å fortelle om oppussingen bak fasaden, unngått å fortelle at man blir sliten og at det er et puslespill ut av en annen verden som faktisk tar fra deg nattesøvnen, selv om det også er gøy, så hadde det også vært feil, for da hadde jeg ikke vært ærlig om det hele? Det var også en som sa at jeg var nedverdigende ovenfor de som gjør jobben med gulvet her, men det føler jeg virkelig ikke at jeg er. Jeg har aldri oppgitt firmaet som jobbet her hos oss, og det kommer jeg ikke til å gjøre heller. Jobben de gjør betaler vi flere hundre tusen for, og da forventer vi selvfølgelig en viss standard. Gulvet blir HELT nydelig, det er absolutt ingenting i hele verden å utsette på det ferdige resultatet, de er virkelig dyktige fagfolk, men veien hit har ikke vært helt enkel og det har skapt en del problemer, dessverre. 

300117_Antrekk_Kulås_9042

300117_Antrekk_Kulås_9096

skjørt h&M / jakke zara (annonselenker) skjorte HER / sko HER / veske HER 


Men alt i alt – denne prosessen er fantastisk! Jeg elsker å dele med dere, at dere engasjerer dere og at dere kommer med tilbakemeldinger. Det er så gøy og dette er nok once in a lifetime for oss også, så vi tåler at ting ikke går på skinner, at ting drøyer og at det tar lenger tid enn først planlagt. Sånn er det bare! Men det må være lov å stå i det og si at det er LITT slitsomt. For det er det faktisk. Men det overskygges for det meste av at vi vet at det blir så bra tilslutt, alt i alt er det egentlig bare spennende og litt av greia er jo at ting ikke går helt etter planen. Tror jeg. Og enda gøyere er det å dele det med dere 🙂 

113 kommentarer

 1. Du trenger ikke å beklage deg. Alle som har pusset opp, bygget nytt, vet hvor mye styr det blir. Og JA, det skjer alltid et eller annet som gjør at det blir forsinket. That’s life. Heldigvis er det bare luksusproblemer 🙂

  Kos dere med oppussingen. Når dette er ferdig, så kommer dere til å se tilbake på det med et stort smil om munnen.

  Ha en fortsatt fin dag!

 2. Nydelig vakker er du:-) Gleder meg til hvert innlegg på bloggen din!!!

 3. Skjønner så godt det er slitsomt og er rett og slett imponert over alt du får til som 2 barnsmor. Stå på og la jantelovkommentarene prelle av!!! Klem fra 2 barnsmor (som ikke orket å koordinere oppussing og hus og leide inn prosjektleder til det)

 4. Hei 🙂 Kan du lage et innlegg om base-sminken din igjen? Eller benytter du fortsatt samme produkter? Du har så fin hud på disse bildene!

 5. Hei! Syns du har en ærlig og fin blogg jeg! stå på Caroline! Det er helt lov å være sliten,selv for deg! Heier på dere!

 6. Så utrolig slitsomt at du må fovare deg selv hele tiden. Du er menneske som os andre og alt trenger ikke være topp hele tiden. Ønsker deg en fortsatt fin dag, og lykke til med resten av oppussingen 🙂

 7. Så utrolig slitsomt å lese. Jeg skjønne at ting ikke har gått helt på skinner, men de to siste innleggene er nesten utmattende å lese. Hadde du hatt litt mer humor i tragedien, så hadde det løftet innleggene mange hakk. Ikke vondt ment, men bare en liten tilbakemelding fra fast leser.

  1. Johanne

   Jeg synes det er så synd at det blir kritikk uansett hva Caroline gjør – om hun ikke viser kaos, er det feil, om hun viser kaos, er det også feil – og nå er det også feil å skrive om dette? Det er frivillig å lese bloggen, og jeg mener vi lesere kan gi litt «slack» til Caroline denne perioden. Jeg synes ikke man kan forvente magasin-kvalitet på alle innlegg i denne situasjonen (når hun egentlig også skulle vært i fødselspermisjon!)

   1. Jeg sier på ingen måte at hun ikke bør skrive om hva som har hendt av uheldige hendelser, men jeg ble sliten av å lese innleggene pga måten de har blitt skrevet på – mye irritasjon i første innlegget, og mye beklagelse i innlegget her, fullstendig blottet for humor. Jeg velger fritt å lese bloggen, og jeg regner med Caroline ønsker både ros og kritikk på innleggene, da hun har åpent kommentarfelt.

 8. Jeg regner med det dreier seg om kommentarer du har fått på forrige innlegg? Men siden kommentarene ikke er godkjent enda så vi andre får sett dem, er det litt vanskelig å skjønne hva du snakker om. Annet enn at du føler et behov for å forsvare deg. Og det forstår jeg, men klarer altså ikke helt å sette meg inn i hva slags type kommentarer du har fått!

 9. Haha, visste det måtte komme noen sånne kommentarer! For min del må jeg si det var skikkelig digg å lese at det til og med for deg ikke alltid går på skinner 😉 Lykke til videre! Klem

 10. Hvorfor unnskylder du deg? Alle har lov til å synes ting er dritt av og til, selv du. Det er ikke noe galt i å klage eller å rett og slett si det som det er.

 11. Hmm, jeg kan være uenig med deg i mye, men de som kritiserer deg for dette har virkelig aldri pusset opp stort før- det er jeg bombesikker på!
  Frustrasjonen din er «kjent og kjær» hos meg i alle fall

  Det jeg dog stusset litt på er hvordan du fremhever det selskapet som gjør sponset arbeid, mens de andre selskapene får «skylden» for problemene. Jeg tror ikke det er det du mener, men det fremstår nesten sånn i teksten din. Du er bare så påpasselig med å presisere at det sponsede firmaet ikke har noe med gulv problemene å gjøre, det virker nesten som du skriver det sånn med vilje (håper jeg tar feil!)

  1. Selvfølgelig skriver hun det med vilje 🙂 det er jo veldig uheldig dersom noen hadde misforstått og trodd at det var det firmaet som sponset som hadde gjort en dårlig jobb, da ville jo hele avtalen om spons vært mot sin hensikt da de faktisk hadde fått dårlig reklame. Spons i bytte mot god reklame. Så det er absolutt veldig viktig at hun presiserer at det ikke er dem 🙂

  2. Caroline Berg Eriksen

   Jeg presiserer det kun fordi at folk ikke skal tro at det er de som har gjort den feilen 🙂 Da ville jo deres samarbeid med meg være totalt mot sin hensikt! 🙂

 12. Heier på dere, Caroline! Stå på <3

 13. Jeg tror de fleste forstår hva du mener og at det bare er noen som er ute etter å lete feil, og som du sier vil de alltid finne feil enten det er at du viser hvor takknemlig du er eller om du viser at ting også kan være vanskelig. Jeg setter pris på å få se begge sider av ditt liv, både det som er herlig og som jeg kan drømme meg bort i, men også det som viser at du og dere også er mennesker og at det finnes utfordringer med alle situasjoner av livet.

  Og med det sagt så syns jeg ikke at du trenger å forsvare deg selv, selv om jeg forstår at du vil det. Du har lov til å «klage» i blant du også selv om du har mat på bordet og tak over hodet!

  Lykke til videre med oppussingen, det er en glede å få følge dere! 🙂

 14. Nå må jeg bare legge igjen en liten kommentar her. Jeg synes absolutt ikke du klager, og det skal ikke være nødvendig for deg å poengtere hvor heldig du er i hvert innlegg, for vi som har lest bloggen din en stund vet at dette ikke er noe du tar for gitt! Og uansett – alle har lov til å klage! Man har ulike forutsetninger her i verden, og jeg synes at alle har lov å klage, uten at man begynner å sammenligne klager ;-p haha – håper du skjønte hva jeg mente!

  Masse lykke til videre med huset! Så gøy å følge med! <3

 15. Haters will always be haters. Ikke bry deg om det de sier, vi som har fulgt deg i mange år vet hvor du står. Jeg har full forståelse for at det er lov å være litt frustrert, selv om man innerst inne er takknemlig. Du trenger ikke alltid forsvare deg 🙂 Det er supergøy å følge oppussingen. Stå på!

 16. Marianne

  Jeg blir matt, at de gidder! Du er da vel ikke utakknemlig og nedverdigende mot håndverkerne selv om du forteller om situasjonen dere er i nå. For meg virker det sværte lite ålreit å flytte rundt med to små barn på den måten dere gjør nå. Skjønner godt din frustrasjon også i forhold til nissene som aldri kan holde kjeft. Hjelp! Hilsen bursdagsbarnet som heier på dere.

 17. Kjære deg <3
  Du skal ha din fulle rett til å klage akkurat som oss andre når ting er utfordrende. Jeg forstår deg iallefall kjempegodt. Vi skulle flyttet inn i vår nye leilighet som var lovet ferdig i juli i fjor. Januar i år ble alt klart (inne, derimot ute gjenstår endel)….så jeg forstår det GODT! 😉
  Gode klemmer fra Lena

  https://lenatherese.blogg.no/

 18. Janicke

  Jeg syns du har en velbalansert tilnærming til det meste du blogger om – samtidig som du er privilegert, som du og poengterer, viser du at du er en varm, takknemlig, reflektert og fokusert kvinne! Heier på deg.

 19. Hei Caroline!
  Synes det er helt utrolig at man aldri kan vinne hos enkelte uansett hva man gjør. Det blir liksom feil uansett. Sånn vil det nok alltid være, men håper du tar til deg kommentarene fra oss andre som liker deg så godt for den du er. Du har en blogg som er positiv og inspirerende. Noe av det jeg liker best er måten du håndterer hverdagen på. Husker den gangen du skrev et innlegg om hvordan man kunne få til isbiter med blomster i. Hvor fantastisk er ikke det? Hverdagsluksus er noe av det beste jeg vet. Der er du virkelig fantastisk.
  Har lest bloggen din i mange år og du er virkelig en inspirasjon. Lykke til videre i oppussingen – jeg følger med 🙂

  Klem fast leser

 20. Jeg bøyer meg i hatten, som Heidi Weng sier 😉
  Synes dere er utrolig flinke! Har selv vært gjennom oppussingsprosjekt, og ikke-noe-sted-å-bo-i-rotet situasjon. Det ER så slitsomt å skulle bo og leve på en annen måte enn det man normalt sett gjør. Og jeg var jo alene når jeg holdt på med dette, dere har i tillegg 2 små barn og ta vare på. Jeg er rett og slett imponert 🙂 Og det kommer til å bli så fint, er så kjekt å følge med og få inspirasjon og ideer! 🙂
  Stå på videre, tiden går så fort, og plutselig har dere flyttet inn på ordentlig og har alt på stell. Selv om det føles til en evighet når man står oppi det.
  Lykke til, jeg gleder meg til å følge med på fortsettelsen!

 21. For å være helt ærlig så hadde jeg hatet den prosessen dere er i! Det har ingenting med å være utakknemlig.. jeg er et ordensmenneske og hater når ting flyter og er kaotisk. Jeg tror mange med meg også… det er så teit å måtte vri det du skriver til noe annet og du har ikke en gang klaget… jeg blir helt matt! All ære til deg som klarer alt dette på en gang! Ja du er heldig som har alt du har, men jeg gidder ikke være sjalu på deg og vri alt du sier. jeg vil heller glede meg for deg og glede meg for det jeg har!

 22. Så utrolig kjedelig å måtte forsvare og forklare seg selv hundre ganger om og om igjen!!! Føler med deg,vi er mange som sitter i samme båt . Livet er stressende, slitsomt og hektisk av og til , det må være lov å ytreDigger bloggen din og degTakk for herlige bilder og masse tips

 23. Mette Dahl

  Kjære Caroline. Du har selvfølgelig lov å «klage» like mye som alle andre kan det. Det betyr ikke at du er mindre takknemlig for det du har rundt deg <3 Oppussing er slitsomt mens det står på men herlighet så fantastisk når dere får hverdagen tilbake igjen… Når man har småbarn itillegg slik som dere så har man jo ikke bare seg selv å tenke på heller <3 Veldig spennende å følge med på "reisen" deres, gleder meg til å se hvordan ting blir etterhvert hos dere. Takk for at du deler. Klem til alle fire eller alle seks 😉 Hilsen Mette

 24. Opplevde deg overhode ikke klagete i forrige innlegg. Du må jo få lov å være frustrert oppi prosessen som både er slitsom og morsom på samme tid. Folk henger seg opp i det meste, og sikkert ute etter å ta deg og andre som ikke er/har det som de selv. Kan tenke meg at de aller fleste av leserene dine forstår deg godt og støtter deg. Jeg setter veldig pris på din ærlighet og for at du deler denne prosessen med oss, og det vet jeg mange med meg også gjør:-)

  Keep up the good work!

  Jeg heier på deg og din familie 🙂

 25. Wow! Jeg elsker dette antrekket! Så klassisk og nydelig! 😀
  Et spørsmål, har du ikke noe arkiv på bloggen? Altså hvis man vil gå noen år tilbake uten å trykke på eldre innlegg hver gang, hvis du skjønner hva jeg mener? haha, ikke så flink til å forklare..

  Fiiiin tirsdag til deg, Caroline 🙂

  1. Du kan googlesøke 🙂 Feks «caroline berg eriksen mai 2011»

 26. Miriam Stenberg

  Så fint antrekk. Du kler marineblått godt!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 27. Vet så godt hvordan du har det! Da vi bygde hus, eller noen bygde hus for oss knappe 2 år siden var det veldig få som kunne skjønne hvordan vi ble så slitne siden noen bygde det for oss. Men med barn og alle viktige avgjørelser som skal tas er det virkelig en utfordring. Og det er ikke lett å vite hvordan det er før man faktisk har vært det. Synes ikke du skal føle på at du «klager», jeg kjenner meg veldig igjen og synes du har god grunn til det.

  Lykke til med oppussingen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂 Det er mange valg å ta, og de valgene tar man på lik linje som om man pusser opp selv. Det er klart at det fysisk er mer krevende å gjøre arbeidet selv, men det er det vel ingen som er uenig i 🙂

 28. Jeg har virkelig sansen for at dere deler det virkelige liv! Forstår godt at det kan være utfordrende å stå i prosessene deres gjør nå. Vi kommer vel alle med en liten klagesang innimellom, samme om det er små eller store utfordringer?! Jeg heier på dere!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Tonje! Jeg er helt enig med deg 🙂

 29. Du er god

 30. Susanne

  Synes det er så fint at du er oppriktig da vi pusset opp, bodde vi i huset samtidig, og det var virkelig slitsomt å bo i så mye støv, å ha klær pakket vekk, isolasjon, maling, passepartout og skruer liggende overalt 🙁 det var forferdelig til tider. vi gjorde alt selv, men jeg hadde lang ferie, så det var vel greit. Husker jeg brukte hele bursdagen min på å legge nytt tak. Det jeg egentlig skulle frem til var at det bare skulle gå 1-2 mnd før jeg savnet oppussing, og jeg gleder meg faktisk til neste gang vi skal kjøpe og pusse opp, haha! Så gøy å finne fine farger og samspill til gulv, nye romløsninger osv

 31. Herregud Caroline, du må virkelig ikke bry deg! Vi kjøpte et hus fra 1950 for MANGE år siden, å jeg vet alt om hvor slitsomt det er. I prosessen har vi fått to barn og det gjør alt mye verre. Klart det ikke er opptimalt å bo slik dere bor nå, å det er «stress» i seg selv.
  Folk som mener du ikke har lov til å «klage» har nok aldri gjort noe større en å malt vegger, FØR de flyttet inn og uten barn på slep. Det er ikke alltid jeg er enig i alt du skriver, men da lar jeg være å skrive noe. Man kan ikke alltid være enige med alle om alt, men du har lov å si i fra om at livet er utfordrende av og til! Klem

 32. Flotte bilder, L-K! Spesielt de to nærbilder. Blotte, dype og kreative!! 🙂
  Og kjære Caroline, Ikke bruk all den energi på å forsvare og forklare deg! Uansett hva du skriver eller ikke skriver, kan du ikke gjøre alle fornøyd. Det vil alltid være noen som oppfatter annerledes enn det som var tenkt. Oppgi fullstendig tanken/ønsket om å tilfredsstille alle, for det er komplett umulig. Kan du slippe det ønske, tror jeg du vil kunne slappe mye mer av og bare være helt deg selv! ♥

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg skal hilse fra L-K og si takk 😉

 33. Hallo, det må da være lov å klage for alle og enkvar innimellom?
  Vi holder på å pusse opp nå og jeg holder på å klikke av rot og kaos!!
  Jeg klager og syter også, uten skrupler
  Som sagt før, jeg syns det er veldig Ok at du ikke viser bare glansbilder.

 34. christine

  Hei! Jeg har ikke oppfattet det dithen at du ikke er takknemlig! Det er faktisk greit at du deler disse erfaringene for hvis jeg noen gang skal hyre noen inn for å pusse et gulv, så kommer jeg til å huske at det kan være greit å følge opp at det faktisk ikke blir et støvkaos. Tror jeg hadde blitt veldig fortvilet om hele huset, ting og klær var dekket av tynne lag med støv. Det er jo til og med ting som absolutt ikke bør bli dekket av støv på den måten. Så, du har min fulle forståelse og jeg håper du vil dele oppriktig og ærlig videre, det er erfaringer som kan være nyttige for andre som skal pusse opp eller lignende! Synes også det er fint at du ikke har delt navn på firmaet som gjør jobben.
  Lykke til, det kommer til å bli et kjempefint hus for deg og familien din. Til slutt 😉

 35. Det er jo faktisk helt utrolig at du ikke skal få fortelle hvordan det er å stå i en sånn prosess – både det positive og det negative. Alle som har pusset opp hus, vet hvordan det er. Det er ikke annerledes, selv om dere er «priviligerte». Lurer på hva folk egentlig mener jeg. Er man priviligert og kan ikke klage, om man har god råd og kan sette bort arbeidet? Og den eneste grunnen til at dere har god råd, er hardt og målrettet arbeid over mange år – det har ikke akkurat kommet gratis. Hvis de som kritiserer hadde giddet å jobbe like hardt, hadde de også kunne vært velstående. Det er blitt sånn at det er forbudt å klage, fordi det alltid er noen som har det verre. Misunnelse er noe av det verste som fins i samfunnet vårt.

  Jeg synes det er supert, jeg – at du deler både positive og negative sider, at ikke alt behøver å være som en glossy magasinforside til enhver tid. Det er lett å kjenne seg igjen i. Og du beskriver det så godt. Det er noe med at man bare må heve seg over de negative kommentarene. For som du sier, det blir feil samme hvordan du gjør det! Klem!

 36. Nina Marie

  Synes at det er så trist at du hele tiden må poengtere hvor takknemlig og heldig du er, det burde vært like greit for deg å fortelle noe av det som er slitsomt i livet ditt som alt annet!
  Noen av innleggene dine handler nærmest mer om hvor heldig du er enn hvor sliten du er, og likevel skal folk klage?

  Ja, det er ikke alle som har råd til å betale for fagfolk eller prioritere så mange prosjekter på én gang, men det er da ikke dermed sagt at de som har de mulighetene tar alt for gitt.
  Jeg får inntrykk av at det sitter noen smålige mennesker rundt i dette landet som får et lite blaff av selvtilfredshet av å såre andre ved noen få tastetrykk :0/

  Jeg ville egentlig bare si at du har i hvert fall en leser som stoler på at du kan styre dine penger selv, se skjønnheten i stort og smått, har jobbet (helt på ekte) for å komme dit du er i dag og at du er en sterk person som sjonglerer ganske mange viktige ting på en flott måte hver eneste dag! :0) ♡

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Nina Marie <3

 37. Elisabeth L

  Syns det er greit å klage av og til jeg! Ingen dager er liker og om man har en mindre god dag syns jeg man har rett å si det uten å få en bøtte av kreft over seg, selvom jeg vet at du kun skrev innlegget for å fortelle om prosessen 🙂 men syns ikke du trenger å forklare deg 100 ganger, de som følger bloggen din jevnlig vet at du ikke tar noe for gitt 🙂 jeg har stilt spm ang leppestiften sin i tidligere innlegg, kunne du se om du fikk svart på det? <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Selvsagt kan jeg det 😀

   Det er Posiebalm fra Benefit, og buksen er fra http://www.nakd.com 🙂

   1. Elisabeth L

    Tusen takk <3

 38. Utrolig slitsomt å se på videoene dine når de skifter sånn inn og ut av fokus… Sikter spesielt til de oppussing/hus videoene fra youtube den siste tiden

  1. Caroline Berg Eriksen

   Enig :/ Vi skal bli flinkere! 🙂

 39. Merete nilssen

  Støtter deres beslutning med å benytte fagfolk, en for holde seg til det en kan rett og slett. Lykke til fremover. Nyt kvelden med jentene.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Skomaker bli ved din lest, er det vel noe som heter 🙂

   Tusen takk!

 40. Cathrine

  Hei Caroline. Det er trist å høre at noen skriver så negative kommentarer til deg og jeg blir så trist når du unnskylder deg fordi du er et menneske!
  For meg er denne bloggen menneskelig og god og jeg setter stor pris på at du velger å dele såpass mye av livet ditt. Det er ikke en selvfølge og jobben du gjør sammen med familien din gjør du veldig bra!
  Lykke til med stressende oppussing og sannsynligvis mange frustrerte øyblikk! Det er et herlig herk å pusse opp 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Cathrine 🙂

 41. Angelica

  Man kan ikke tekkes alle Digget den blusen din altså Hvor er den kjøpt?

 42. Hei Caroline!
  Jeg syns du skal slutte å forsvare deg, slike innlegg er rett og slett kjedelige å lese om! De som kommenterer negativt vil alltid gjøre det, dessverre er det noen som alltid finner feil og mangler hos andre. Det er synd å måtte forsvare alt man sier og gjør, og bloggen din blir overfladisk og uekte hvis du lar disse menneskene styre hva du skriver. Mulig jeg tar helt feil, men jeg har lest bloggen din siden du startet, og jeg syns du har blitt mer og mer diplomatisk og «redd» for å støte noen i det du skriver. Vær deg selv, og gi mer beng i hva andre mener, ikke la disse negative «bedreviterne» begrense det du skriver.
  Just sayin:)
  Jeg pleier ikke å kommentere og jeg leder sjelden kommentarene, nettopp fordi jeg syns mange blander seg og mener de utroligste ting. Det sjokkerer meg at enkelte har et så stort behov for å vurdere andre negativt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 De er ganske kjedelig å skrive også :p Så derfor gjør jeg det sjeldent 🙂

   Du har nok et poeng i det du skriver 🙂

 43. Hei Caroline. Innledningsvis vil jeg be deg pent om å senke skuldrene dine, og strekke nakken litt fra side til side og så frem og tilbake, trekk pusten godt inn og så slipp pusten sakte ut.
  Dette går bra, du har det bra og dine nærmeste har det også bra.

  Jeg har noen år lenger enn deg på baken, har bygd hus og pusset opp hus og holder fortsatt på med oppussing i vårt tredje hus. Som vi også bor i, så dette er hjemmet vårt, mens vi pusser opp.

  Tilbake til deg, da. Grunnen til at jeg leser en del på bloggen din i havet av dagens blogger, er først og fremst at du skriver lettleselig og har gode bilder. Mange av temaene er uinteressante for meg, men det er ikke noe å tenke på for deg. Bloggen er din, og du kan skrive om det som interesserer deg. Her kommer jeg nok til kjernen, for du utleverer deg i bloggen din, byr virkelig på deg selv. Hva slags motiver folk har til å følge med på deg og det du skriver, er garantert veldig forskjellige. Så ikke ofre de motivene, og det folk lirer av seg noe energi. Når det er noe negativt, vel og merke. For det er mest positivt, og fokuser på det.

  Masse lykke til videre med oppussingen, det er veldig omfattende prosess dere står midt oppe i. Ta vare på hverandre underveis, og ta en dag av gangen

  Og til sist, velkommen hjem, Sarpsborg er så bra by å bo i!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Line 🙂

 44. Elisabeth h

  Det er alltid alltid ALLTID noen som tolker og leser ting i verste mening, så drit i dem. Synes det er kjempemorsomt å følge flytte-og oppussingsprosessen, med opp-og nedturer. Og, nei, du henger ikke ut noen, du beskriver enkelte feilskjær og lite gjennomtenkte løsninger, men du har jo ikke sagt hvilket firma, bare delt frustrasjonen. Gleder meg til å se når alt er ferdig, men gøy å se steg-for-steg-bilder også.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Akkurat 🙂 Om jeg skrev fullt firmanavn hadde det vært noe helt annet, men det kommer jeg «aldri» til å gjøre 🙂 Det er klart at om det skjer noe helt ekstraordinært, så ville jeg kanskje gjort det, men alle kan gjøre feil 🙂

 45. Folk missforsår ikke, de bare gidder ikke forstå, og leter etter ting å «ta deg» på… Er jo bare trist..

  Lykke til videre i prosessen, gleder meg til å se resultatet! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Marte 🙂

 46. Hei!
  Jeg vet egentlig ikke hva jeg snakker om, men jeg tror jeg hadde tatt et valg når det gjaldt de negative kommentarene du får. Personer som har behov for å kritisere og rakke ned på deg gjør det fordi de ønsker å såre deg – det finnes faktisk ingen annen grunn. Jeg ser at mange forsøker å dekke over med fraser som «ikke meningen å….», «spør bare fordi jeg er i samme situasjon selv», men det er ingen tvil om at det er dårlig fordekte spydigheter som ligger under. Du bestemmer selv hvordan du vil oppdra barn, sminke deg, pusse opp hus, pleie kjærligheten, bruke penger osv., og om jeg var deg ville jeg valgt og ikke offentliggjøre de som rakker ned fordi de bør ikke å få sin stemme hørt.

  Du skal ikke måtte unnskylde dine valg, for til dags dato har du ikke gjort noen vondt og du lever helt etter noen av verdens viktigste lover og regler – Kardemommeloven og Den gylne regel!

  Hilsen Kari.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt enig, Kari, og det er stort sett det jeg også gjør 🙂

 47. Jeg hadde tre små barn og pusset opp kjøkken og stue. Det sto på i nærmere 3 måneder, så jeg skjønner godt hvordan dere har det! Stå på og hold ut. Det er strevsomt, og vi er takknemlige for alt vi har, men vi blir slitne av prosessen. Det er absolutt lov, Caroline! For meg er dette nå en kort og strevsom periode i livet som jeg nesten har glemt 😀

 48. Etter å ha totalrenovert snart to hus, vet jeg alt om hvor slitsomt det er. Det er mange valg og avgjørelser som skal tas raskt. Kommunikasjon og oppfølging av håndverkerne er en avgjørende del av det hele. Hold fokus på målet, det kommer til å bli kjempefint til slutt! Selv måtte jeg ha ett års pause, men skal snart i gang igjen for å gjennomføre en ny etappe i mitt drømmehus. Lykke til!

 49. Jeg kan bare forestille meg at det ikke alltid er enkelt å være deg altså, du må jo forklare deg for alt du gjør.
  Hadde jeg vært i din situasjon hadde jeg nok blitt helt matt, det må være så utrolig frustrerende å ikke ha et skikkelig hjem enda og måtte bo i en koffert.
  Masse lykke til videre, håper alt ordner seg og at ting kommer i rute 🙂

 50. Hvis LK er i foreldrepermisjon og du i arbeid igjen, hvorfor tar han bilder og video til bloggen (jobber) da? Har han gradert uttak?

 51. Folk klager på alt du gjør.
  Enten er du for positiv og alt er for perfekt, ellers er du for negativ?? Nei og nei, ikke hør på dem. Her sittet jeg, begynnelsen av 20-årene , og elsker alt du skriver om oppussing, og egentlig alt du skriver. Håper du gir faen. Folk følger med på livet ditt, du skal ikke leve etter hva folk vil.

  Et spørsmål. Har så lyst på hund. Tibetansk spaniel! Er den grei som førstegangshund, eller bør vi styre unna? 🙂

 52. Klage!!?? Du??
  Du er nå den mest positive personen jeg vet om og jeg beundrer deg virkelig!!
  Sitter selv her med en 4 mnd gammel baby og hadde dødd hadde jeg vert i deres sko! Gleder meg til hvert innlegg- og så kjekt å følge dere på veien! Klag i vei, dere er bare mennesker dere også! Masse lykkenril videre. Jeg gleder meg på deres vegne og ikke minst til å se resultatet!

  Power to you! ❤️

 53. Synes da ikke at du får så mange negative kommentarer da,,eller er d slik at du kanskje sletter er endel, ? Syns d er veldig koslig å følge med på oppussing, veldig ok å få ideer, morro å se,

 54. Jeanette

  Hei Caroline ,
  Hurra for ærlighet, det er lov å si at ting er slitsomt 🙂 Gøy å følge dere på veien og spennende blir det å se det ferdige resultatet 🙂 Dere har hatt et par innlegg tidligere om fotografering, jeg tenkte å spørre ydmykt om det kanskje kunne komme et til i fremtiden? Bildene LK tar er utrolige bra, jeg lurer litt på hvilket utstyr dere bruker og slikt. Hadde vært morsomt å høre litt om hans fotograf planer også 🙂

 55. Julianne

  Elsket det forrige innlegget ditt! Elsker forsåvidt alle oppussingsinnleggene, og alle de andre innleggene hvor virkeligheten skinner litt igjennom:) Forstår godt frustrasjonen din og må si jeg er kjempe imponert at dere orker å bo i kaoset og i alt oppussing og flytting innebærer! Selv er jeg veldig glad for at jeg ikke trengte å bo i kaoset da vi totalrenovert..
  ønsker dere masse lykke til. Det blir rålekkert:)

 56. Jeg syntes ikke du skal forklare deg. Setter heller pris på at du er ærlig og deler din erfaring.
  Syntes derimot det er altfor mange håndverkerfirma som ikke holder det de lover, det kan være alt fra oppmøte tidspunkt til ferdigresultatet, altfor mange kunder som blir lurt og sitter igjen med slett/dårlig arbeid.
  Blir vanskelig å oppnå kontakt eller så gjør de seg selv utilgjengelig for kunden.
  Har selv erfaring med dette og kjenner også en god del som sitter igjen med slike erfaringer.
  De fleste kommer seg altfor lett unna, og det er ikke greit. Man sitter med drømmer, og det er for noen en livsinvestering som man kan ha brukt halve livet på å spare opp.
  Syntes det er supert at du setter lys på dette.
  Masse lykke til videre, dere er flinke. Og ikke minst så er planleggingen bak all oppussingen nesten det vannskligste spør du meg.

 57. LailaLi

  Jeg tror…..uten av jeg VET det….at grunnen er at du hele tiden har fremstått så perfekt. Alltid ryddig og fint rundt deg på alle bilder, håret og sminken er pen, barna er velkledde og rene….i det hele tatt….Og du har jo også fremstilt livet ditt som ganske perfekt også. Tidligere. Du skrev en gang at du ville inspirere, og at du da ikke ville være negativ og virke sliten på bloggen. Såååååååå…..jeg tror egentlig at du har lagt opp til dette litt selv. Nå når leserene dine ser at du og ditt liv ikke er så «perfekt» likevel, så fryder folk seg. For du ER jo ikke perfekt Caroline….ingen er det, selv om de gjerne vil fremstå slik!

 58. Først: Så flott antrekk! Den fargen kler deg virkelig 🙂
  Og så må jeg bare legge til at det er lov å klage litt når ting er slitsomt! Å bo oppi oppussing med to små barn må være veldig krevende, det tror jeg de aller fleste forstår.

 59. Hei skjønne Caroline! Fyrst og fremst vil eg berre skryta øve blogginga di! I denne prosessen og hektiske perioden du er i, er du likevel sååå flink på jobbefronten, og eg besøker bloggen din utallige ganger om dagen (hihi).. så har eg eit spørsmål som eg håååper du kan svare på… litt utenfor temaet til dette innlegget då, men…:
  Min herlige hund (cocker spaniel) blir heile ti (!! Herlighet så fort tida går..) år denne månaden.. og eg har så lyst å lage ei hundekake til han. Eg husker eg såg du lagde bursdags»kaker» til Hugo og Ronaldo. Kunne du kanskje gitt meg oppskrift eller tips? 🙂 så min lille kosebamse får ein velfortjent feiring.

  Klem <3

 60. Æsj, alt du gjør blir feil. Det må da for tussan være lov å klage/bli lei/ oppgitt uten at du skal bli beskyldt for å være utakknemlig! Jeg er sikker på at alle klager litt av og til – og det er helt greit. Som du sier, hadde du ikke skrevet om hva som skjer «bak fasaden», hadde det vært feil å. Neimen ikke lett å tilfredstille alle :p Kos dere masse med nytt hus og oppussing – klag litt iblant, og vær mektig stolt over jobben dere har lagt ned i å skape en karriere og en nydelig familie! Jeg heier i hvertfall på dere og gleder meg som et lite barn til å se det ferdige resultatet! 🙂

 61. Lille My

  Man må nesten ha vært gjennom et stort oppussingsprosjekt før man får til et tilnærmet knirkefritt ett. Vi pusset opp halve huset selv, det tok 1,5 år. Med jobb på dagtid og barn løpende rundt på ettermiddagen, det var slitsom og frustrerende. Vi så jo etterhvert vi burde spart opp og latt profesjonelle ta deler av jobben. Det vet vi hvertfall når kjøkkenet står for tur kan du si 😉 du er frustrert fordi når man står i det er det frustrerende. Man har jo trossalt barn som trenger å falle til ro. Men det er verdt det, når dere kommer hjem til nyoppusset flott hjem er alt glemt…nesten som å føde, etterpå er alt glemt 😉

 62. Jeg prøver vanligvis å unngå kommentarfeltet, for jeg blir helt matt av de surere og klagete kommentarene folk lirer av seg. Uansett hva du skriver/gjør, får du pepper. Dette gjelder flere bloggere jeg følger. At dere orker å stå i det hver dag! Stå på videre. 🙂

 63. Ei dame som har sans for deg

  Har fulgt bloggen siden vi gikk gravide «sammen» for snart 4(!) år siden, og nå meldte lysten seg til en liten kommentar.

  Livet er litt slik at man får jo lønn for strevet sitt og hvis man prioriterer underveis når man faktisk drømmen sin. At dere prioriterer å jobbe og ta vare på jentene deres, for heller å leie inn fagfolk til jobben er jo det mest naturlige i verden. Dere har stått på til alle døgnets tider for å bygge deres bedrift, prioritert økonomisk slik at dere har tingene på stell for et boligbyttet dere visste kom en dag..

  Leser skjelden kommentarer, da det er for provoserende til tider..
  Hvis denne goden av år med hard jobbing og innsats er noe du må beskrive som «ja, jeg vet jeg er heldig og priviligert» og i tillegg forsvare hvorfor dere leier inn fagfolk, så henger ikke det på greip!

  Litt sunn fornuft og økonomisksand tilsier at dette har dere jobba for i flere år!
  Det er ingen menneskerett og kjøpe sin egen bolig, klart dere er heldige. Men når det kommer til å forsvare oppussingen og at det sliter på dere, er det å dra den for langt.

  Har selv vært i, eller er, i deres sko. Begge jobber 100% + eget firma og barn. Vi pusser opp selv, og det koster alt av overskudd vi har. Er det verdt det? Ja!
  Klager jeg når det blir for mye? Ja, til alle som gidder å høre på meg;)
  Unnskylder jeg meg for det og at jeg er heldig som har økonomi til å gjøre hva pokker jeg vil med huset mitt? NEI, for dette har vi jobbet for de siste fem årene og dette er drømmen vår.

  Stå på Caroline! Du motiverer meg enormt med ditt pågangsmot, sans for business og som en fantastisk mor, kjæreste og venn for de du har kjær:)
  (Har også hatt en gulvsliper som har støvet ned hele huset, omg!)

 64. Elisabeth

  Har lest bloggen din i over seks år. Har fulgt deg gjennom flere faser av ditt liv, og du har vært med meg i flere faser av mitt. Det er litt morsomt å tenke på, syns jeg da, at jeg har vokst opp med deg. Jeg er så glad i deg og i å lese om hverdagen din. Takk for at du er en del av min hverdag.

 65. Cecilie

  Håpløst med slike kommentarer!!

  Og at du må «unnskylde deg».

  Synes, som et par andre over her, at du burde slutte å være så diplomatisk. Det er faktisk ganske kjedelig å lese 😮 Skriv det du mener! Uten å unnskylde eller være så takknemlig. De som hater kommer til å lese bloggen din uansett om du er takknemlig eller utakknemlig.

  Og ALT er slitsomt når man har baby og lite barn på slep!!! Holder på å rable for meg iblant, selv om vi har alt på stell 😀

  Hilsen av-og-på-leser

 66. Kjedelig å lese!
  Vi kommer hitt ikke for å lese at noen har lagt inn kommentar med noe dritt og at du syntes at det er urettferdig mot deg.
  Du bør huske at de menneskene ikke har det bra og de ønsker å dele med andre hva de har til overs.

 67. Hei! Sånn er livet, det trodde jeg alle skjønte .. Det er ikke En dans på roser , 2 små jenter krever sitt og skal få den oppmerksomheten , de daglige rutiner ig gjøremål. De skal få stell kos og omsorg, det er ikke lett å være 100% tilstede til enhver tid, det er ekstra slitsomt for mammaen i de perioden ikke alt er på stell, det er vi som merker ekstra på at det daglige ikke går på skinner , i tillegg til å ta masser av valg!
  Er og har vært i husbygging fasen selv, det er en givende og morrsom , men samtidig fryktelig slitsom periode !
  Ønsker dere all lykke til , og alt godt!
  Hilsen fra gamlebyen Fredrikstad

 68. Forstår godt at du blir frustrert! Du får kritikk for å skrive for rosenrødt, mens når du er ærlig om negative følelser får du høre at du klager. Det skal ikke være lett.

  Jeg synes hvertfall at du har en fin balanse på bloggen for tiden. Du er klar på når ting er bra, du inspirerer og du fremstår veldig takknemlig. Samtidig liker jeg når du åpner deg litt mer om hvordan ting faktisk er, bak bloggen. Det er fint at du også sier ifra om og lar oss ta del i det som ikke er så bra. Så stå på videre, du er virkelig god som får til alt du gjør. Lykke til videre med oppussingen!

 69. Blir nesten litt sliten av bloggen din, ikke på grunn av innholdet, men fordi du må drive å beklage deg. Hadde du løst verdenskrisen ville folk slengt dritt likevel. Du må være skikkelig sterk som orker alle idiotiske kommentarer. Folk skal vet drite i om dere bruker folk til det ene eller andre vel?! Om du hadde ansatt en person til å tørke deg i ræva hadde det ikke vært noen business det heller. Satt på spissen så klart. Gleder meg til å se resultatene! Jeg liker innleggene om oppussing jeg 😀

 70. Forstår frustrasjonen din veldig godt! Slitsom prosess og med to små barn. Jeg synes dere gjør det beste ut av situasjonen og ikke rart man blir fortvila når det blir store forsinkelser i oppussings fasen, man vil flytte inn lissom. En oppmuntring til deg, du ser like bra ut som alltid 🙂

 71. Hei !
  De som velger å kritisere deg mtp forrige innlegg aner ikke hva de snakker om. Det bør være en selvfølge at en gulvsliper tenker selv, og lukker døra, men dessverre er det ikke slik. Fagfolk han være superdyktige, men slike praktiske detaljer får de ikke helt med seg. Og om man har en totalentreprise så bør ting gå på skinner – men det gjør det aldri. Vi hadde anledning til å få pusset opp huset før vi flyttet inn, men jeg var likevel innom hver dag og fulgte opp arbeidet, passet på detaljer og var til stede for spørsmål som dukket opp under veis. Hver ettermiddag var jeg innom og «ryddet» opp og sjekket over. tror det sparte meg for mye hodebry i etterkant 😉
  Jeg hadde med meg ett-åringen på armen, men for deg som har 2 små, og i tillegg bor i huset så skjønner jeg at det blir enormt krevende. Forsøk å senke skuldrene- pust og fatt mot ;-)- Det komme til å bli ett flott sted å bo i årene fremover 🙂

 72. Hej Caroline,

  Jag förstår dig jätte väl! Jag bor i Sveits och jobbar fulltid i en firma, samtidigt som jag bloggar pa heltid och startar ett märke! Jag ser verkligen inte pa barn eller att vara “hemma och blogga” som någon dans pa rosor.

  Just nu ser jag mitt heltids jobb som mitt “barn” och bloggandet är liksom natt och kvälls jobb. När jag far barn kommer det vara samma sak bara att jag distribuerar tiden lite annorlunda. Du har hus, barn och blogg och det är 3 heltids jobb; jag har jobb, blogg och startup det är samma sak. Plus att vi bada har tva män som skall tas hand om också. Hang in there, var stark och lyssna inte pa alla negativa kommentarer! STOR KLEM! //Sofia.

 73. It is good when you keep it rwal, then you loose the immature readers who pressure perfection. You have a right to be human.

 74. Kristin

  Hei Caroline. Jeg ikke bare si du er helt rå med alt du for til!
  Jeg begynte å følge deg fast i sommer da du gikk gravid med Naia. Da jeg ventet selv i høst ble jeg så fenget da du la ut oppdatering på graviditeten. Vi sto mitt i flytting da, hadde solgt men ikke funnet et sted å bo. Og vi ventet fjerde mann. Jeg husker da jeg så du la ut bilder av Naia sitt sove rom , jeg tenkte jeg skulle ønske det var meg. Kunne ikke gjøre noe klart for lillesøster. Til slutt fant vi drømme huset, vi måtte leie en månde for vi fikk ikke overlappet overtagelse. Der var jeg høygravid og hadde tre barn. Vi overtok huset dagen etter lillesøster og meg kom hjem fra barsel. Jeg forstår deg så innmari godt, vi har tidligere vært igjennom to renoveringsobjekt. Men aldri bodd i det, vi leide mens vi holdt på. Å skulle bo mitt i det, med to små bare det kreves tolmodighet og mot mens du/dere driver en av Norges største blogg i tilleg. Sko/extensions lanseringer. Å all kommentarer som og kommer med , nei nå måtte jeg legge igjen en kommentar. Bøyer meg i støvet, tar av hatten for deg Caroline og alt dere for til . Heier på deg❤️ Klem fra Kristin som følger deg fast

 75. Camilla

  Nogle mennesker vil bare have noget at beklage sig ove, og i dette tilfælde kan det vel næsten kun bunde i jalousi. For hvem ville ikke elske at have et hus som jeres?? Jeg synes du gør det SÅ godt. Du virker utrolig varm, sympatisk og velovervejet, så lad endelig ikke de få negative kommentarer gå dig for meget på, for vi er mange, der nyder at følge med!
  P.S. Jeg må straks ud og købe den nederdel.

 76. Aaah, folk som ikke har pusset opp veit ikke hvor EKSWPSJONELT slitsomt det er! Ikke beklag deg! Og lykke til med vaskinga..

 77. Hei Caroline 🙂 Det skjønner jeg godt, må være lov til å klage litt iblandt også i en ellers hektisk hverdag! Syntes det er såå spennende å følge med på opppussingen med huset deres, det ser jo så fint ut. Har dere forresten tenkt til å gjøre noe utenpå huset, eller bare inne? Ha en finfin onsdag<3

 78. HERREGUD, ALTSÅ-MENNESKER!! du må slutte å beklage deg! Folk klager over at du bare fremstiller det bra, og så klager de fader meg også når du sier ting er slitsomt! Altså, Caroline, du MÅ skjønne at folk kommer til å være misfornøyd uansett!! De leter jo bare etter drit… Når det er sagt, så tror jeg flesteparten (meg inkludert) synes det er bra du forteller både negativt og positivt! Alle må ha lov å klage, og ikke bare få høre at folk har det verre. Om ikke kan strengt tatt ingen i Norge klage- for man bor tross alt ikke i slummen i Afrika… Nei, skjerpings!

 79. Therese

  Hei Caroline!

  Det er så synd at folk skal rakke ned på andre på den måten. Du et jo et menneske du også, som alle andre, og alt går ikke på skinner til enhver tid, sånn er det bare. At du faktisk skriver om det, viser jo bare oss lesere at du faktisk er menneskelig du også 🙂 Stå på, tommel opp til deg!

  Jeg har et spørsmål jeg håper du vil svare meg på. Det har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men håper det går bra likevel. Jeg er gravid i 11. uke, og under dine graviditeter skrev du om mange forskjellige tips til produkter osv. Men fant ikke igjen det jeg lette etter. Hva brukte du for å unngå strekkmerker? Og hvor tidlig begynte du å smøre deg? Er liiivredd for å få strekkmerker ;/

  Krysser fingre for at du vil svare meg 🙂

 80. Jeg leser bloggen din hver eneste dag og flere ganger om dagen, men kommenterer aldri!
  Tenk det! Du som gir meg så mye inspirasjon, glede og interessant lesestoff! Beklager så mye for at jeg ikke gir noe tilbake!

  Du gjør en knallbra jobb! Har en kjempeinteressant blogg med så mye variert og fint. Du er nydelig! Og har så masse fint å dele fra livet ditt! Både hus, hjem, interiør, mat, trening, familie og fashion. Stå på Caroline!! Du gjør virkelig en knallbra jobb!

  Og i dette innlegget er du bare slående vakker! Du er rålekker, husk det!!

  Mvh fast leser i 7 år.
  Siv-Elin

 81. Det er helt grusomt å pusse opp. Jeg hatet det. Ble helt gal. Alle vet det og det må da for svarte være lov å si det!

 82. Det er helt på sin plass å være ærlig! Alltid. Jeg skjønner deg veldig godt! Keep your eyes on the prize!
  Plutselig begynner sikkert ballen å rulle igjen, og da går ting raskt og smertefritt.

  Selv om jeg selv, synes alt av oppussing er galskap. Bare det å handle møbler og ting til huset ville jeg sett på som et slit. Jeg er nok mer typen som liker å komme til «dekket bord»! Luksus.

  Stå på, og gjør ting enkelt der de kan gjøres enkelt. Det er nok nødvendig i en slik tid.

  Lykke til videre, og hold på humoren i det hele, det tror jeg passer dere godt 😀

  Klem fra Katrine

 83. Johanna

  De misforstår ikke, de bare vil og må kritisere. Har et forslag til de som ikke ser all jobben du/dere legger ned i bloggen og bare irriterer seg, la være og klikk dere inn. Lover dere at det funker 🙂
  Tar av meg hatten for at du orker alt du gjør med to små barn og to hunder.. bloggen din er fantastisk, og det er den fordi du jobber hardt, ingenting kommer gratis til deg, så de som måtte misunne deg bør kanskje tenke etter om de hadde orket å være så dedikert til jobben sin.
  Lykke til videre med oppussingen. Elsker snappene og gleder meg til å se hjemmet deres ferdig.

 84. Synes ikke du klagde så mye i forrige innlegg jeg, var heller et ærlig innlegg om hvordan det er å pusse opp. Vi pusset opp i høst, har også to små jenter og valgte å overlate jobben til andre ettersom vi ikke ønsket å gjøre det selv. Og vi møtte også utfordringer og mye frustrasjon underveis, orker fortsatt ikke å se oppussingsprogram, haha. Uansett så synes jeg at slike innlegg er topp, for da ser man at det er likt for de fleste. Jeg blir ikke inspirert av å lese at alt er så rosenrødt og alt går på skinner hele tiden, liker mer de ærlige innleggene som beskriver hvordan livet faktisk er og som msn kan kjenne seg igjen i 🙂 stå på videre Caroline! Og hurra for ærlighet 🙂

 85. Jeg forstår ikke at folk ikke forstår at hvis man forteller at nå er det faktisk litt slitsomt i hverdagen så er ikke det samme som å klage! Det handler om å være ærlig om situasjonen og ikke bare late som om alt er rosenrødt! Dette gjelder spesielt om tema oppussing og barn har jeg også erfart. Man har ikke lov til å si at det er slitsomt, selv om alle som har vært gjennom det vet innmari godt at det faktisk er det, til tider! Men nei, da får man høre at man er utakknemlig og har et luksusproblem! Slike holdninger gjør jo at folk får depresjoner og går på veggen fordi de tror det er unormalt å være sliten og tror at alle andre er supermammaer som får til alt. Veldig bra at du sier det som det er! De som synes du klager, bør du bare ignorere. Vet det ikke er så lett, jeg er jeg så lei av å veie ordene for å ikke virke utakknemlig selv.

 86. Det er lov å være sliten og litt frustrert, det er vi alle. Du har to små barn og er midt oppi oppussing og flytting. Jeg syns flytting (uten oppussing) var kjempeslitsomt. Noen vil alltid klage på deg uansett hva du gjør, ikke bry deg om de. Klem!

 87. Hei! Det er fint med slike innlegg som forrige, alle som har pusset opp kan kjenne seg igjen i følelsene du beskriver. Det som derimot ikke er veldig interessant å lese (beklager å si det), er slike innlegg som dette hvor du trekker frem et fåtall negative kommentarer og forsvarer deg/unnskylder deg. Slutt med det! Stå for det du skriver og de valgene du tar – ikke bruk masse tid på å forklare deg for noen surmagede enkeltpersoner. Masse lykke til videre med oppussing og kaos 🙂

 88. Rebecca Eskeland

  Fine caroline hvilken leppestift har du her? Lekker

 89. det er lov å ha det kjipt selvom andre har det verre !!!

 90. Å herregud! Hva er det med folk? Akkurat den prosessen dere går gjennom der har jeg akkurat lagt bak meg selv, så jeg vet VELDIG godt hvordan det er. det er rett og slett drittøft.
  Vi har holdt på i halvannet år med å bygge drømmevillaen vår, nå er den endelig ferdig, men dæven døtte så lekker den har blitt.
  Vi har riktignok gjort veldig mye selv, noe som tilsa at den ene av oss har vært mye alene med 2 tette barn, på nå 2 og 3. Jeg kan faktisk ikke anbefale andre å gå inn i det samme. Jeg elsker barna mine, men fy søren så tøft det er når de er så tette i alder, også den byggeprosessen på toppen der.
  Jeg føler jeg nesten har blitt «smågal» av det hele, så nå er det restitusjon på høyt nivå.
  Stå på dere. de andre som sitter der totalt uvitende om hvordan en slik prosess er kan ta seg en bolle.!
  Ha en nydelig dag!
  og du: hvis du kunne tenke deg å se bilder fra villaen vår så sjekk ut instagrammen min. @sirenrmagnussen.

 91. Haha, det er som du sier i jantelov-Norge, enten framstiller du ting som FOR perfekt, eller så «klager» du, noe du IKKE har rett til, fordi du får ting gratis 😉 Er til å bli svett av! Jeg personlig liker dette innblikket i virkeligheten, og syntes absolutt ikke du klager, stå på!

  Side note: Er øyenbrynspennen din kanskje litt i lyseste laget nå som du har fått mer fyldige og mørke bryn? Ser på det ene bildet at det øyenbrynet til venstre i bildet ser ut som det er fylt ut av en for lys penn, spesielt på undersiden? Kan være blitzen for alt jeg vet, tenkte bare å gjøre deg oppmerksom på at man ser et skille mellom brynshår og pennestrøk 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   En evig problemstilling! Man kan ikke tilfredsstille alle :O

   Jeg har ikke tenkt over det egentlig, tror det bare er blitzen 🙂

 92. Domínio é constituído de uma área física
  dique por nove enfermarias, qualquer uma com três leitos e também um banheiro, lactário com cinco leitos e também um isolamento com um
  leito, totalizando portanto 34 leitos, posto de Enfermagem, um banheiro para os funcionários,
  um banheiro masculino e outro feminino para os pais e também
  acompanhantes. https://www.goodreads.com/user/show/64041207-mosegaard

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *