utfordringene ved å pusse opp

mandag_kveld

Hei i kvelden! I dag ble det altfor sen middag og dermed kom barna seg altfor sent i seng og jeg oppdaterer altfor sent – en ond sirkel det der. Uansett, nå er det endelig kveld og jeg skal ta meg 10 minutter og bare legge meg rett ut på sofaen og stirre i taket. Sortere tankene litt 🙂 Det er så mange valg å ta for tiden og så mye logistikk at vi blir litt smårare begge to – hvem sa at det noensinne skulle være lett å pusse opp? Jeg har alltid tenkt at det var null stress, siden vi faktisk bruker folk som kan det til å både male og å fikse gulv og bad, men likevel – ting går liksom ikke helt smurt. Og det er greit det altså, jeg skal ikke klage, men det er likevel litt kjedelig å måtte avlyse planlagte besøk, dåpsfeiring og måtte bo på hytta i en uke eller mer på grunn av dårlig kommunikasjon og så videre.

mandag_kveld_1

Dette gjelder gulvet vårt, der har ikke ting gått som planlagt og det hele gikk vel litt skeis da den ene gulvsliperen ikke lukket døren på rommet til Naia da han slipte det. Vi hadde blitt lovet at de skulle bruke maskiner som ikke støvet, som samlet opp støvet underveis, og det gjorde de også da de jobbet med gulvet nede. Der ble det ingenting og det var så deilig! Men da vi kom hjem denne ene dagen han holdt på oppe – fy søren! Jeg fikk nesten ikke puste, og vi måtte jo bare holde ungene unna alt sammen, så vi tok inn på hotell. Hele gangen var støvlagt, det var bare en vegg som møtte oss da vi åpnet inngangsdøren. Og han holdt på i etasjen over, i enden av den smale gangen! Det var støv i vitrineskapet tre stuer innenfor gangen! Altså nede! Hele kjøkkenet var tåkelagt og også klærne våre som lå bak lukkede dører i rommet ved siden av der han holdt på. Han må jo lukke døren når han jobber i det minste! Så da fikk vi jo også en utfordring når det kom til malingen, for malerne jobbet nemlig samtidig. Kunne vi fortsette når ALT var så støvete? Vi snakker finfint støv som nesten er mikroskopisk og ikke synes skikkelig før du drar fingeren langs gulvet, glasset eller listene. Ville ikke det ødelegge malingen? Løsningen blir mest sannsynlig en nedvask før vi fortsetter med malingen, men da må jo ting utsettes. Og nå viser det seg at vi helst ikke skal male med en gang gulvet er nyoljet, men at vi bør vente. Men da blir vi jo aldri ferdig. Og hvordan skal fliser etc. til baderommene fraktes inn til rommene om ingen kan gå på gulvet? Da må det også vente? Haha! Det er en kabal det der altså, jeg blir nesten helt grønn! Vi bruker forskjellige håndverkere til forskjellige ting, Eiendom & Hjem har blant annet malt kjøkkenet vårt og skal bygge benken under vinduet, mens det er noen andre som maler og noen andre igjen som ordner gulv 🙂 Sånn at dere vet at ikke et firma gjør alt, slik er det ikke. 


mandag_kveld_3

Det blir bra til slutt, det gjør jo det! Det er stadig noen som lurer på hvorfor vi ikke gjør ting selv, og svaret er ganske enkelt: ingen av oss har kompetanse til å slipe gulv, legge nytt gulv og olje det, bygge kjøkkenbenker, legge fliser og renovere bad og så videre. Vi må rett og slett bruke folk til det! Male kunne vi sikkert gjort selv, men det tar for mye tid og vi prioriterer å jobbe. Vi må prioritere å jobbe, og når jobben er gjort om kvelden, så vil vi være sammen med jentene våre.. før vi igjen sitter og jobber 🙂 Så enkelt er vel svaret på det. Men all ære til dem som både kan, vil og klarer å prioritere alt på en gang 🙂 Det er bare ikke mulig her. Se på hun lille over da, egentlig vil jeg bare være sammen med henne absolutt hele tiden  Kunne slukt henne hel! Og Nelia selvfølgelig ♥ 

mandag_kveld_4


mandag_kveld_5


Men så var det disse ti minuttene mine da! De starter nå – med en diger skål bær og kesam.. Mmm! Akkurat nå er favoritten kesam med bringebær, selv om lite slår den med lime. Begge to 🙂 Håper dere har hatt en deilig ukestart ♥ 

55 kommentarer

 1. Høres stressende ut! Så sender masse klemmer til deg !:-) og nyt tiden du har med ungene det viktigst! dei vokser jo altfor fort. Og at du ikkje gjør noe malejobb, hallo? Det er derfor det finnes fagfolk i dette området!:-)
  Masse lykke til videre!!

 2. Huff så utrolig kjedelig! 🙁
  Er bare å trøste seg med at det er for en liten periode av livene deres, og at resultatet kommer til å bli SÅ BRA!
  Klem til dere <3

 3. Caroline

  Dere er så flinke ! Jeg leser jo at dere er slitne og at det er frustrende ! Men det er så utrolig bra at dere gjør det nå ! Ungene er små og er jo med på et eventyr ! Dere skaper er sikkelig personlig og flott hjem. Jeg blir helt imponert og nesten rørt over alt dere får til sammen ! Håper du nøt de ti minuttene dine. Lurt tiltak ! Jeg heier på dere <3

 4. Er ikke ofte jeg kommenterer. Men hallo? Hvorfor dere ikke pusser opp selv ? Stakkars deg som må svare på så mye rart. haha. Har nettop pusset opp et gammel hus og har ikke gjort noe selv. Velger heller å jobbe som normalt og bruke tid med familien. Selv man ikke gjør arbeidet fysisk selv er det så mye å planlegge. Håper alt ordner seg til slutt mtp gulvet og støvet. God klem <3

 5. Uff, litt ufint å klage over håndverkere på den måten. Dere er jo veldig privilegerte som kan sette alt bort og samtidig være hjemme. Andre som gjør slike oppussinger jobber jo ved siden av, ofte tar det da gjerne måneder med arbeid, hvis man må gjøre det selv. Btdt.

  1. Caroline jobber nok mer enn flertallet gjør 🙂

   1. Blir også veldig overrasket over alle som kommenterer på at Caroline kun går hjemme og samme med hennes mann, Skjønner ikke mange at bloggen er jobben hennes og at et innlegg som f.eks dette tar mer enn to minutter å raske sammen? Hun har da skrevet tidligere om gjøremål, samarbeid med leverandører, bilde taking etc. Så kan en jo også tenke at hun har en liten som er født i september ? Hallo, alle de som kommenterer innimellom om hvordan hun kan klare jobben sin og en liten, men jobb, blogg, baby og oppussing det forventes at hun skal klare uten problem. Dette er for mange misunnelse at de kan sette bort oppussing , mens andre stakkar, klarer dette med oppussing, full jobb og familie selv. Hvem ønsker å holde på i måneder med oppussing om en ikke må gjøre det ? Er det noe som kan tære på forhold rundt omkring så er det vel nettopp det med at de må gjøre dette selv, blir aldri ferdige etc. Og resultatet blir vel stort sett bedre med fag folk

 6. Hærregud, hun ser jo ut akkurat som Nelia. Nydelig.

 7. Ja, oppussing er tøft! Vi pusser opp selv, holdt på litt her og der i 3 år og er ikke ferdig enda. Fordi økonomien ikke strekker til, vi kan ikke ha en til å gjøre det og en til å gjøre det. Vi må gjøre det selv. Selv om vi har barn og andre ting vi også vil/må gjøre.

 8. Uff, selv om dere såklart er kjempe heldige som kan pusse opp hele huset, føler jeg skikkelig med dere nå! Hadde fått fnatt av å måtte bo sånn halvveis… Er det en ting jeg har lært etter å ha sett både familie og venner pusse opp, er at man skal ta et rom om gangen. Selv om det tar litt lengre tid..

  <3 god klem til dere

 9. Så kjedelig – ikke veldig profft av det firmaet selv om alle kan gjøre feil. Får håpe de rydder opp. Veldig slitsomt men blir sikkert bra til slutt.
  Kanskje dere bør vurdere å leie en leilighet en mnd tid så sipper der å bo på hotell?
  Kommer nok til ta tid det her, så greit med litt stabilitet for barna.
  Men du er jo heldig som har manen hjemme og ikke i jobb når det først ble slik.

 10. Karoline børresen

  Vil bare si at jeg syntes du klarer å balansere det med bloggen, oppussing og barn bra. Veldig gøy å se hvordan dere får det og få et innblikk. Har lest bloggen din i mange år og syntes det er gøy med noen nye ting. Håper dere får det super fint! Heier på deg❤ Stor klem

 11. Skjønner frustrasjonen, og skjønner virkelig at dere setter bort jobben. det blir stort sett alltid finere ved å sette bort sånne jobber til faglærte. Selv male jobber. Skjønner ikke at folk kan kritisere det, noen vil og har lyst male selv. All ære til dem, men det er jo mye dere skal male og håndtverkere ønsker jo jobber dem også. De skal nå heve en lønn de og ,og er avhengig av at folk leier dem inn for jobber. Og store prosjekt for dem er jo absolutt å foretrekke vil jeg tro. Og lille nydelige Naia da, ser ut som en skikkelig «skøyer»

 12. Inger Dahl

  Vakre små…..❤

 13. Det er kjempesynd at alt ble nedstøvet og jeg skjønner det er slitsomt, men velkommen til den virkelige verden, Caroline. Dere er priviligerte – dere har bodd hos foreldre, på hotell og nå på hytta, fått tid til spatimer i Sverige – dere får ting gjort av andre, og det er delvis en sponset oppussing.
  Vi, og de fleste jeg kjenner, hadde måttet ta dette gradvis pga økonomi, og vi hadde måttet bo i huset mens rom for rom ble pusset opp.

 14. Vi pusser opp kjøkken vi å. Ikke søren om jeg gjør noe selv. For å få ting til å gå rundt iverden så bruker man folk til det dem kan når man har muligheten til det. Vi har ikke fått til å få et sånt lekkert kjøkken selv. Med tanker på detaljer hvert fall. Kos deg med det du og nyt at andre folk gjør det.

 15. Jeg tenker at det ikke bare handler om kompetanse og tid, det handler også om penger. Og jeg tenker at det for mange er den mest avgjørende faktoren når de velger å gjøre arbeidet selv. (Ser bort i fra arbeidet til rørlegger og elektriker, der man er avhengig av faktisk utdannelse.)

  Vi hadde verken kompetanse eller tid da vi flyttet og pusset opp, men behovet for større plass var helt nødvendig. Da blir det å finne ut av ting og gjøre det selv på ettermiddag, kveld og helg.
  Akkurat som da mannen pusset ned trappen ifjor, aldri gjort det før – så det fikser vi vel? Hadde det blitt bedre gjort av noen profesjonelle, eller kanskje med å skifte hele den gamle trappen? Helt klart. Men da måtte vi f.eks. lagt bort årets sommerferie og mer til.

  Når det er sagt har jeg full forståelse for at de som har penger til det, velger å sette bort arbeidet. Og spesielt når man egentlig skal være hjemme med baby!

 16. Kanskje dere skulle tatt et rom av gangen og ikke hele huset samtidig? Jeg skjønner at dere vil ha det fort ferdig og komme fort som mulig i hus, hvem vil ikke det? Men når alt tas samtidig må man nesten regne med slike ting som dette. Det er visse ting som ikke bør stresses med av og til. Men lykke til videre med oppussingen, resultatet vil sikkert være verdt strevet uansett 🙂

 17. Næmen se på lille Nelia-klonen der da, for en likhet mellom de nydelige jentene dine! Masse lykke til med oppussing – skjønner godt det er frustrerende til tider, men er det noen som kan klare det så er det nok deg Caroline, makan til superkvinne altså 😉

 18. Luksusproblemer , Caroline. Nå får du skjerpe deg. Her får du sponset oppusinng og alt som hører meg også sitter du å klager over logistikk og valg av diverse? Seriøst. Hadde trodd bedre om deg. Ser du virkelig ikke ting i større perspektiv ?

  1. Mathias

   Ehehe lol. Hvilket perspektiv skal hun se det i? At du og andre som ikke har samme utgangspunkt er misunnelige? De som må skjerpe seg, er dere som ikke fortsår at kvaliteten i denne bloggene er carolines jobb, ikke oppussing av hjem..
   Hva vil vi ha? Færre innlegg fordi familien Eriksen legger gulv og maler dørkarmer?

  2. Elisabeth

   Skjerp deg selv Line. Noe av det viktigste vi mennesker kan gjøre er å respektere at alle står frie til å ta sine egne valg, og at andres måte å reagere på er like viktig og riktig som vår egen. Hadde alle passet på seg selv i stedet for å bry seg med hva andre gjør, ville verden vært et bedre sted.

  3. Altså er du klar over hva det støvet det gjør?? Jeg er overhodet ikke dramatisk og har aldri slitt psykisk men jeg fikk seriøst angstanfall og måtte rømme da dette skjedde hos oss! Og vi hadde lukkede dører! Det setter seg overalt, i hver eneste krik og krok og inni skuffer og skap, vegger, gulv og tak. Jeg måtte få noen til å vaske før jeg klarte å komme hjem igjen, kunne bare ikke forholde meg til det. Og det var vi selv som gjorde jobben- hadde nok ikke vært blid hadde vi leid inn firma for å ta seg av det og de ikke gjorde det de kunne for å unngå sånt!

 19. Er ikke så greit når alt står på.. Heldigvis blir det veldig bra til slutt! 😀

 20. Annette

  Hei fine Caroline:)!

  At bildene dine er veldig mørke om dagen, så jeg ble nevnt under forrige bloggpost. Jeg må dessverre si meg enig. Det var nesten behagelig den dagen du var i siljan for å levere nøklene. Bildene dine var så lyse og fine.
  de mørke bildene er absolutt kjempe fine, men det blir et veldig mørkt og dystert inntrykk av bloggen din over en lengre tid.

  Ellers heier jeg veldig på deg!:)

 21. Skjønner at det er kjipt når ting ikke går etter planen, men dere bør huske på hvor heldige dere er.
  Dere har kjøpt dere et digert hus, akkurat der dere vil, og dere kan til og med pusse opp huset for 2 millioner.
  Det er det ikke mange som kan. Om dere da må tåle å leve litt rotette (men dere har da en hytte?) en måned eller to må da være greit? Det er jo bare en liten stund, også får dere et perfekt hus i mange år fremover.

 22. Herlighet, så lik Nelia hun er! Nydelige barn begge to, ingen tvil om at de er søsken <3

 23. God morgen – håndtverkere må følges opp kontinuerlig. Når de begynner med badet, må du passe på hele tiden at ting blir gjort riktig mht til fuger, og avstander som må planlegges i forhold til kran uttak. Du må sørge for at det blir et flytende gulv inn på badet, slik at de ikke bygger opp eller ned…….

 24. Oppussing tar virkelig tid! Men når det er ferdig glemmer man ventetiden og alt er veldig verdt det. Tror jeg nesten gleder meg like mye som dere til å se resultatet! Når jeg var liten pusset vi opp også, og jeg husker den tiden så godt. Det var camping i stua, bodde litt andre steder og det var helt innafor å spise mc Donalds MIDT i uken! En fin tid var det, med gode og koselige minner. Så jeg tipper at hvert fall Nelia ikke har noe imot å pusse opp! Ha en fin dag ❤

 25. Hehe, sånn er det desverre å pusse opp hus. Byggestøv kommer man ikke unna og det kommer seg rundt uansett om du teiper igjen alle nøkkelhull, gliper osv. Det tar desverre også lang tid før alt har lagt seg så bare å forbrede seg på litt støv fremover 😉 og utfordringer/ forsinkelser vil man møte på uansett. På den måten kan det være smart å bruke et firma til å gjøre hele jobben. Å koordinere oppussing når man aldri har gjort det før kan være en utfordring, som dere merker nå. Heldigvis har dere jo et sted å bo i mellomtiden så vær heller takknemlig for det. Lykke til videre 🙂

 26. Det der er helt klassisk i en så omfattende prosess… det er lett å gå på med optimisme og overmot, tror alle som bygger/pusser opp hus for første gang går på en sånn smell. … vi gjorde det – men vi hadde ikke fått barn da, så det var ikke sååå krise. Hadde aldri flyttet omkring sånn som det der med små. Da må man faktisk ta høyde for at ting kan skje og skaffe seg en mer stabil midlertidig bolig..

  Dere har da tid til spa oppi alt det der – så jeg smiler litt av «stresset».

 27. Hvor er gensern fra? 🙂

 28. Åiåiåi, jeg ser at dette ble litt av en kabal ja! Husk at dette er bare en bitteliten del av tiden deres, og prøv å drøm deg f eks frem til sommeren og hvordan det ser ut for dere da om det ser håpløst ut akkurat nå:) Det pleier i allefall å hjelpe meg:)

 29. Åh – håndverkere som ikke gjør jobben skikkelig/slurver osv er så irriterende. Man betaler jo ganske så mye for jobben de skal utføre. Vi måtte legge opp igjen fliser i gangen pga slurv…såå mye ekstraarbeid. Måtte pigge opp igjen, pusse ned flislim osv. Måtte dekke til hele huset når de skulle pusse bort flislimet :O så mye ekstra!! Skjønner akkurat hva du mener, har pusset opp mye siste halve året og det er en ny «utfordring» bak hver eneste sving 😛 blir så frustrert!
  MEN desto bedre når man da får tak i håndverkere som virkelig jobber på lag med deg som kunde og har respekt for at du har brukt mye penger for å leie de inn.

 30. OG forresten! – ser du får litt pes for at dette er normalen og at dere kunne gjort mer selv osv – det er virkelig ikke rettferdig! Det er vel ikke mer enn et halvt år siden du fødte! Mange er jo da i permisjon, og sier de ikke makter mer enn å få dusjet og laget seg litt mat – utenom å passe babyen…
  For øvrig er det selvfølgelig ikke «synd» på dere, da dere tross alt er veldig heldige som har mulig til å kjøpe et så fint hus og pusse det opp sånn dere ønsker – men det vet dere jo også selv 🙂
  Håper du får tid til å nyte «permisjonstiden» (du ikke har) også 🙂 Så får oppussingen ta den tiden det tar – det blir jo ferdig til slutt om det tar lengre tid enn planlagt 🙂

 31. Vurderte dere å ha ett firma til å gjøre alt? Da hadde dere sluppet å gjøre all denne koordineringen selv. Det er ganske mye å tenke på, så hadde sikkert spart dere mye hodebry

 32. Kjenner at skuldrane dreg seg langt opp mot ørene medan eg les dette, eg trur eg hadde ropt nokon stygge ord svært høgt viss det var meg. Som du skriv, det vert bra til slutt, sjølv om det tidspunktet er noko fjernt akkurat no:)

 33. Jeg kjente det godt i magen når jeg leste dette. Vi fikk prøve oss på noe av det samme. Da gips taket på badet skulle pusses, lukket de heller ikke døren. Jeg vasket i uker etterpå for å få bort alt støvet. Kunne til og med kjenne det på tennene…. Det pussestøvet var absolutt over alt. Det samme skjedde da vi måtte ha nytt hull i pipa til ny ovn. Da lovet de dyrt og hellig at det skulle brukes maskiner med støvsuger på eller noe slikt. førte dagen gikk det fint, ikke noe støv. Dag to når vi kom hjem var det støv over alt. Da hadde det vært en annen murer fra samme firma uten at vi fikk vite at de hadde byttet. Det var rett før min samboer kunne kjøre meg rett ut på psykiatrisk 😉
  Jeg bøyer meg i støvet for deg Caroline. Å bo i ett hus hvor det foregår slikt arbeid kan være ufattelig utmattende 😛
  Trøsten er at den dagen det endelig er ferdig glemmer vi fort hvor forferdelig det var 😀
  Masse masse lykke til og fortsett med det fantastiske arbeidet du gjør 🙂

  1. Bøyer meg i støvet – ikke meningen å le, men den var jo litt passende, hehe.

 34. Høres kjent ut- vi pusset opp i hele høst og ting dro ut i tid kan du si. Mange flinke håndtverkere, men de lever virkelig sitt eget liv.
  Er så glad vi er ferdige, med fantastisk resultat, og synes nesten synd på dere og andre som er i startfasen. Med et så stort hus som skal pusses opp, og alt som må klaffe og koordineres, så er det nesten umulig å bo oppi det. Dere burde nesten ha leid en leilighet dere kunne bodd i mens det verste foregår.

 35. Problemet er ofte at folk tror de kan klare alt selv. Et velkjent problem blant fagfolk som skal gjøre en jobb der noen har gjort alt selv. Er jo en grunn til at du må ta fagbrev i enkelte yrker!
  Superfornuftig avgjørelse

 36. Hei gode Caroline! Jeg tror ingen opplever oppussing problemfritt, jeg har hvertfall ikke hørt om noen. Likevel må jeg få råde deg til å «spare» tid/krefter der du kan. Vi lesere takler om du tar litt mer fri fra bloggen i disse dager, Evt har kun 1 innlegg til dagen. Ingen klarer alt, heller ikke du min venn Pust å tenk på deg selv også oppi alt kaoset som dere lever midt i nå. Sender deg en stor og lang klem!

 37. susanne

  Huff kjäre deg.. iblant blir det bare litt for mye.. og jeg hadde ikke klart å stå i dette! Men nå er jeg kronisk syk også. Glad du er frisk og rask, og vet du. Det viktigste opp i allt dette er vel å ivareta familien <3 Forsöke bare å holde familien samlet og midt opp i alt ha litt gode dager. Synes dere prioriterer helt rett og at dere er beundringsverdig tålmodige 🙂

 38. Det er så inspirerende og gøy å følge dere i oppussingprosessen. Driver selv å bygger nytt hus, og det er til stor hjelp å følge deg og deres valg. Jeg er imponert over hvordan dere håndterer å ha så mange baller i luften, og bevare humøret og energien samtidig. Det smitter!!:)

  Love it!
  Klem Maria

 39. Anniken

  Virker veldig uhøflig og nedlatende når en så kjent blogger som deg skriver om det du er misfornøyd med av hva håndverkerne i huset gjør. «han må jo lukke døren når han jobber i det minste». Altså, det har sikkert skjedd en feil,ta det med den det gjelder. Ikke mye gøy for den som har gjort det, å lese sånnt i en stor blogg.

 40. Kan virkelig anbefale deg å sjekke ut angtvattbilen.no Snakk med Eirik der. De er utrolig dyktig på blant annet gulvsliping – og alt som har av vedlikehold av gulv å gjøre. Gulv er mye mer avansert enn man skulle tro – det er virkelig et håndtverk – og dessverre er det mange i bransjen som kan se ut som de har peiling… men! Dessuten vet jeg at fiskebenparkett er et av de gulvene som krever mest – når det gjelder korrekt sliping som skal se bra ut lenge. Du vil få så fin og riktig veiledning av dette firmaet. En slik tabbe med støv ville vært katastrofe for flere av kundene til angtvattbilen – uten å gå i detalj. Så forstår godt dere ikke ble glade for det der! De har noen av de mest Ekslusive/verdifulle gulv i Norge som faste kunder. Ta en tlf til de;)

 41. Såååå søøøt pie *** skjønner godt du vil være sammen med henne så mye som mulig. Denne tiden går jo så fort, de er jo babyer bare i noen sekunder.
  Det vil alltid være noe som ikke går som planlagt når man pusser opp, men denne kabalen er litt verre enn de fleste etter som dere gjør så mange ting samtidig. Hvilken dust var han med slipemaskina da!!! Håper dere får rengjøring dekket av dette firmaet da, skulle bare mangle.

  Ellers ville jeg fortelle at jeg prøvde, men klarte ikke å la være så jeg bestilte den rosa glitterbuksa fra to innlegg tilbake. Tviler på om den passer meg, men jeg måtte bare prøve . Jeg er som skjæra, må ha det som glitrer…

 42. Synes det er merkelig at folk lurer på hvorfor dere ikke gjør ting selv. Hus er fag, og fagfolk bør gjøre det – du skal være over gjennomsnittet handy for å få gjort ting skikkelig i et hus, og etter lover og regler. Mannen her er håndverker, og han har ikke rent få historier om (mann)folk som skal fikse alt selv, og så ender det opp med masse problemer og dyre redningsaksjoner… det er så tåpelig. Det starter med å ville spare penger og så blir det i verste fall en skikkelig økokomisk smell… folk burde absolutt vurdere dette grundigere før de setter i gang på egen hånd!

  Kjedelig med forsinkelse nå :-/ håper dere får litt ro på hytta innimellom slagene, slik at dere slipper å huske spebarnstiden til Naia som et evig stress. Pust ut og take care <3

 43. cap brand

 44. Vi totalrenoverte huset vårt våren 2016, og satte bort absolutt ALT selv. Det var utrolig deilig, men FY for en krevende periode for det. Så jeg kjenner meg veldig igjen i alt du skriver på bloggen nå, og føler med deg, men det blir SÅ bra og godt når dere er ferdige, og da vil stresset rundt det være glemt 🙂 Vi fikk også mange spørsmål om hvorfor vi ikke gjorde mer selv. En time arbeid = 1000 kroner spart osv. For oss er dog TID viktigere enn PENGER, og når vi har økonomi til å sette alt bort, da gjør vi det. Til gjengjeld fikk vi ettermiddagene med våres tre små barn, der den minste var knappe 2 måneder gammel. Ville ikke byttet bort den tiden med noe. Ikke hadde vi hatt peiling på hva vi skulle gjort uansett, for her er det 20 tommeltotter 😛 Ville heller sette det bort og få et bra og varig resultat av fagarbeidere, enn å gjøre noe halvveis selv 🙂

  Masse lykke til i tiden fremover. Gleder meg utrolig til å se huset deres ferdig. Merker at JEG blir utålmodig på deres vegne, haha! Stor klem fra Monica

 45. Elisabeth

  Håper jeg og kan ha det så trygt snart 🙂
  Er redd for å ikke få jobb etter studier, og jeg har ikke så mye å rutte med så en jobb trenger jeg veldig fort. Han jeg er glad i har flyttet utenlands. Fikk noen dårlige nyheter for ikke så lenge siden og har hatt det litt tungt i over et år nå.
  Håper ting faller på plass for meg og snart 🙂 vet at mange mange andre i verden har det mye verre enn meg. Lykke til videre med oppussingen 🙂

 46. jeg skjønner ikke att du gidder og beklage deg for alt du sier og gjør, dette er din blogg og du skriver og gjør som du vil! Det må være så utrolig slitsomt for deg og måtte tenke over hver setning du skriver, selvom du synes situasjonen er slitsom så synes ikke jeg du trenger og skrive att du vet hvor heldig du egentlig er, for det burde folk skjønne selv og vite igjennom den personen du er att du er takknemlig! (Ja, det er litt kjefting til deg, for du skal ikke trenge og gjøre det!) du er en super person!
  Og til dere som slenger dritt, gjør det livet deres bedre? Og du som mener hun henger ut det ene firmaet, vet du hvilket firma det er? Hadde hun skrevet navnet så hadde det vært en ting, men jeg hadde ikke syntes noe galt om det heller for da hadde andre slippet og bruke samme firma.
  Det kommer til og bli perfekt til slutt og da er det verdt det, akkurat som en fødsel, haha 🙂

 47. Off topic, men hva er navn og nr på den nydelige negllakken du har på deg?

 48. hvor er genseren din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra New Look 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *