nå er det virkelig på tide

050217_Trening Mandag_0016

Hei mandag! Altså, nå! NÅ ER DET PÅ TIDE! Jeg har ikke vært inne i skikkelige treningsrutiner siden når? Før jul? Lenge før jul? Ja, det må være før jul jeg hadde skikkelig flyten forrige gang og herregud som jeg savner det! Dette ligner overhode ikke meg, men jeg har rett og slett sett meg nødt til å prioritere bort den delen av livsstilen min så lenge nå fordi jeg har faktisk ikke hatt verken tid eller overskudd. Enten har vi jobbet sene kvelder og tidlige morninger (dette startet da vi begynte å lage julekalenderen i november) og så reiste vi avgårde for å besøke familien i Ålesund og prioriterte selvfølgelig samvær der, deretter var det flytting og nå er det oppussing og ting som må på plass.

050217_Trening Mandag_0012

Det går i ett fra tidlig morgen til sent på kveld, alt i kombinasjon med oppstart i ny barnehage og det å ha en nesten nyfødt. Eller, nå har hun jo blitt fire måneder og nærmer seg fem, men da ting startet å gli ut var hun bare et par måneder gammel. Jeg har trent litt nå og da selvfølgelig, løpt til barnehagen for å levere og vært aktiv på andre områder, jeg sitter jo ikke akkurat stille. Men den timen for meg selv, den høye pulsen over lang tid, svetten som renner og tankene som flyter mens jeg hører på musikken jeg digger: DET HAR JEG SAVNET! Og i dag ser jeg endelig en mulighet til å få startet igjen!

trening_mandag

Ting begynner å komme litt mer på plass overalt nå, også i hodet mitt. Vi rydder i kjelleren i huset litt senere i dag, det er der det er mest kaos nå, sånn i forhold til at ting fortsatt ligger i esker. Overalt ellers er det et annet slags kaos 😉 Uansett! Mens vi venter på at gulv og vegger og alt mulig rart blir ferdig i det nye huset, er vi godt på plass på hytta for å bo her ganske lenge. Så her har vi alt av klær og mat og ting vi trenger, det er egentlig veldig koselig 🙂 

trening_mandag_1

Jeg durer i gang med en løpetur og trener styrke med utstyret mitt etterpå som jeg tar med hjem til mamma og pappa. Det er ikke plass til meg i det nye huset, men hos mamma og pappa er det alltid rom! Så jeg drar faktisk avgårde nå og da er jeg i gang igjen. E-N-DE-L-I-G! Gi meg energi og alt det der! Og så på en mandag, da! Det er saker 🙂 


Ha en nydelig dag! Jeg er så glad jeg nå, det håper jeg du er også! 

41 kommentarer

 1. Åh så deilig! Kjenner igjen følelsen av å endelig få tid og igjen ha den etterlengtede energien og gleden man får etter trening 😀
  Mange fine timer på både Sats og Elixia Tunejordet her også vettu, hvis du vil på senter da 😉

 2. Angående julekalender, har ikke hørt nå fra deg etter at jeg ble trukket ut som vinner 🙂 skjønner at du har veldig mye å gjøre og at du har viktigere ting å prioritere, og det haster overhode ikke. Men bare lurte..

  Det er så deilig når man endelig får tatt seg en løpetur igjen, lykke til videre med oppussing og det nye hverdagslivet deres 🙂

  Klem!

 3. Dear Caroline, although you didn’t have your workout routine since a longer time you are still absolutely fantastic in shape!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Har tänkt på att många av bilderna på bloggen är så mörka nu för tiden. Är det något ni medvetet har ändrat på? Förstår att det är vinter och inte alltid så lätt att ta bilder alltså, men saknar den ljusa looken här inne 🙂 Mörka bilder kan absolut ge en fin stämning, men min favorit är helt klart den ljusare stilen!

 5. Synes det er SÅ spennende å følge dere i nytt hus, med oppussing og alt som følger med – da vi står i samme situasjon selv. Gleder meg til å se det ferdige resultatet og alle fargevalg og endringer! Ønsker dere lykke til på reisen

 6. Hvem av dere er det som er så dyktig til å steame kaffe?

 7. Karianne

  Oj, hvordan kom den søte bjørnen oppi koppen?

  1. Ja, det lurer jeg på også! Så søt! 🙂

 8. Heldiggris! Jeg har heller ikke trent siden før jul. Spyr og spyr og spyr (gravid igjen) og formen er laber. Det er så fint og bart ute, her og beina er så sugne på en løpetur, men har rett og slett ikke overskudd. Gleder meg til denne perioden er over og jeg kan vagge meg ut på tur igjen. Kos deg med treningen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Uff, det høres ikke bra ut :O

   Ønsker deg god bedring <3

 9. Hei! Først og fremst for en flott blogg du har. Jeg synes det er veldig kjekt med interiørfokuset du har i disse dager.

  Grunnen til at jeg kommenterer er fordi jeg lurer på om du kan lage et innlegg om kroppspress, plastikk kirurgi og normaliseringen av dette som skjer i din bransje? Jeg vet at du har skrevet om dette tidligere, men et så viktig tema kan ikke gjentas nok ganger. Hva synes du om denne debatten som pågår nå mellom flere toppbloggere og hva synes du om at media gir dette temaet dekning? 🙂

  1. Jeg synes det er veldig fint at ikke Caroline tar opp dette på bloggen sin, nettopp fordi det er så stort fokus på dette andre steder..
   Blir direkte kvalm av alt dette kroppshysteriet.

 10. Ååå, for en herlig start på uken!
  Håper du trener litt for meg også. Jeg ble syk på bursdagen min, og nå ligger jeg nyoperert i sofaen og får ikke lov til å løfte noe tyngre enn 2-3 kg de neste åtte ukene. Du kan trøste deg med det de dagene du må nedprioritere treningen! 😀
  Satser på maaange bloggoppdateringer fremover, for nå er jeg rastløs som bare rakkern. Det er forresten superspennende å følge dere i oppussingsprosessen, det blir innmari fint! Også er det godt å kunne drømme seg litt vekk i bloggoppdateringene dine.
  Klem 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Uff, så trist 🙁 God bedring i alle fall! 🙂

   Jeg skal gjøre mitt beste 😀

   Klem <3

 11. Jannikke

  Hei!Har ikke noe med dette innlegget å gjøre men..den buksen med høyt liv fra NA-KD er den stor i strl?:)hvilken strl har du?usikker på om jeg skal kjøpe 34 eller 36?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er normal 🙂

 12. Høres bra ut! Her er det laang og frivillig treningspause. Gadd ikke mer, var litt lei. Får bare ese ut til jeg får lyst igjen. Men du, spurte deg om Karpathos i et innlegg. Tid til å svare på det? Vi har bestillt, men er det bra der liksom? Ser du var der i 2012.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg selvsagt 🙂

   Karpathos er jo så mangt, hvor på øya er det dere skal? Vi har bodd i Pigadia, som er den største byen, og Lefkos, som er en liten fiskelandsby på vestkysten 🙂 Vi har vært der to år, første turen var sponset av Ving, andre gangen reiste vi på egenhånd.

   Pigadia er en passelig stor by med mange gode restauranter 🙂 Vi koste oss der og spiste mye god mat, men det beste med Karpathos er å leie scooter eller ATV å reise rundt på øya 🙂 Karpathis er blant annet kjent for sine mange strender, og hvis dere planlegger så kan dere finne små strender og bukter hvor dere er helt alene hele dagen 🙂

   Lefkos er en kjempekoselig fiskelandsby med kun 15 – 30 fastboende 🙂 Vi har forelsket oss helt i den stedet, og det har i hvert fall mamma og pappa 😀 De har vel vært der hver sommer i ca. 15 år 🙂

   Du kan lese mer om Lefkos her: http://www.carolinebergeriksen.no/2015/06/07/sommerferie-2015/

   Bare bla deg fremover, jeg linket til det første innlegget på den turen 🙂

   1. 🙂 Tusen takk! Vi skal bo i Pigadia (200 m fra byen/200 m fra nærmeste strand. )
    To av oss godt voksne, med barna pluss kjærester. Håper de unge kan godta ro og fred og ikke så mye party. Var en demokratisk avgjørelse om sted :D. Kanskje vi skulle leid noen ATV’er en dag hvis det ikke er helt forferdelig trafikk der da?! Hmmmm, skal lese innleggene dine fra da! Takk igjen!

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er ikke mye trafikk på øya, så det går helt fint 🙂 Østkysten byr på bratte klipper rett ned i havet, og dere bør planlegge litt i forhold til hvilke strender dere ønsker å finne. Jeg kan anbefale Katho Lako, selv om den er litt krevende å finne. Etter et besøk på stranden kan dere kjøre to minutter videre til et lite sted som heter Kyra Panagia, der er det en utrolig koselig restaurant oppe i fjellsiden med utsikt over havet og stranden 🙂

    http://www.carolinebergeriksen.no/2015/06/12/at-a-private-beach/

    På vestkysten er terrenget mindre kupert og byr på mange små sandstrender, i motsetning til østkysten som har mer stenstrender.

 13. Håper du hadde en fin og svetterik start på dagen! Lurte på om det var planen fra starten av at dere skulle pusse opp så mye, eller har det blitt så omfattende i ettertid? Hvor skulle dere bo i mellomtiden? Må bare skryte av deg (for jeg vet av erfaring) at dere er inn i en meget hektisk fase nå, men det går virkelig ikke utover det arbeidet du legger i bloggen. Alltid like hyggelig å klikke seg inn og lese et nytt innlegg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det var planen hele tiden 🙂 Men jeg skal innrømme at omfanget av alt sammen ble større enn hva vi trodde :/ Samtidig så er det ett av håndverkerfirmaene ( ikke Eiendom & Hjem ) vi bruker hvor ting har sklidd litt ut i det siste.. De hadde blant annet et uhell med en slipemaskin som gjorde at halve huset ble dekket av støv :/ I tillegg har de kommet litt sent noen dager, mens de andre dager ikke har dukket opp i det hele tatt (pga. sykdom, biltrøbbel osv.) uten å gi beskjed :/

   Tusen takk, det var i hvert fall hyggelig å høre 🙂

 14. Hvorfor har du så mye sminke på når du skal trene?

  1. Jannike

   Jeg tenkte akkurat på det samme… Vet du er glad i masse sminke men nå synes jeg at det blir veldig mye. Det blir jo bare mer og mer…

   Har ikke vært innom på en stund og ser noen kommenterer at bildene har blitt mørkere. Men vet du hva, det synes jeg bare er fint. Før var det noe kritikk over at bildene var for lyse, nå er de for mørke… Tommelen opp for variasjon:-)

 15. Hvor er de kule skoene dine fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Get Inspired 🙂

 16. Hei Caroline.
  Ja, der har du tidsklemma. Full jobb, samtidig som mann skal ta seg av barn, være kjærester, lage middag, trene, ta seg av hus og hjem, og alle de forskjellige oppgavene det innebærer 🙂
  Høres helt normalt ut i mine ører 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Slik som vi har hatt det fra november og frem til nå er langt ifra normalen :O Da har i så fall alle jeg kjenner med barn, hus, hjem og normale arbeidstider det veldig unormalt :p

  2. Men du har Lars Kristian HJEMME;) de fleste har jo 8-16 jobb med levering og henting i bhg. Dere er begge hjemme. Men det er klart det er slitsomt uansett! Ønsker dere lykke til og det blir jo fantastisk når det er ferdig!:)

   1. Caroline Berg Eriksen

    Lars-Kristian er i pappapermisjon som de fleste andre fedre er, det har du helt rett i 🙂 Føler ofte at mange glemmer at Naia ble født i september, det er ikke så veldig lenge siden 🙂

   2. Men du har ho sagt at dere jobber så mye. Er han i permisjon eller jobber han?

 17. Så fin den neglelakken din, hadde blitt glad om du vil dele hvor den er ifra og hvilken farge 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk 🙂 Det er en shellack som heter oh so chic 🙂 Fra Saras Nailfashion i Sarpsborg 🙂

 18. Så mye sminke ifm trening ? 🙂 litt voldsomt

  1. Hvorfor det? Hvor er reglene innen sminke? 🙂

 19. Sandra Lærum

  Hei!
  Jeg har fått dilla på lydbøker, og vet at du hører en del på det. Derfor hadde jeg synes det var utrolig gøy om du kunne anbefalt noen gode lydbøker på bloggen innimellom, sånn som du av og til pleier å gjøre med film. Elsker å høre på lydbok, men synes ofte det er vanskelig å finne nye!

  Håper du får en strålende uke 🙂
  Klem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har jeg gjort mange ganger, bare søk etter Storytel 🙂

   http://www.carolinebergeriksen.no/?s=storytel

   Tusen takk! Ha en strålende uke du også 🙂

 20. Hei! 🙂

  Jeg lurer på noe angående Ole Henriksen-produkter, og tenkte du kanskje hadde svaret. Jeg skal bestille meg noen produkter og vurderer å bestille via nett, men jeg ser mange kommentarer der ute om at enkelte nettsider sender ut falske produkter. Har vært innom både blivakker.no, coverbrands.no og ellos.no. Har du erfaringer knyttet til dette, evt kjennskap til hvem som selger originalprodukter? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har ingen grunn til å tro at noen av dem du nevner der ikke selger ekte produkter 🙂

 21. Annonym

  Grunnen til at hun har sminke på før hun skal trene er pga at hun har tatt bildene på kvelden, dagen før.
  Tid spart

 22. Karoline

  Kaffen!!!!! Hvordan-hvordan-hvordan??? Fantastisk
  Full sympati for kaoset! Flyttet selv for et år siden og vår gulv-pussing(firma) endte med at de til slutt måtte rive gulvet og legge nytt etter tre forsøk med sliping og tull! Pga kapasitet måtte vi flytte inn og så ut igjen når de kunne legge nytt gulv som skulle oljes etterpå Så jeg vet-ting tar tid og div oppstår-men det blir bra til slutt! Og uendelig rart at folk ikke skjønner at dette er kaotisk og annerledes enn deres opprinnelige hverdag. Baby og mye nytt for Nelia og ikke minst ny bhg…! Er ikke det mye kombinert med jobb og oppussing på ville veier? Folk altså-men jeg må slutte å la meg overraske av kommentarene!
  Jeg nyter «magasinet» ditt, beundrer alt du rekker over og håper du fortsetter din vei/stil og ikke blir redd for at folk kan vri på alt du sier. For normale folk som ikke pirker på alle andre fremstår du kjærlig og takknemlig, dyktig og engasjert! -uendelig mye mer en sminke og veltrent kropp(som forøvrig også er flott og noe de fleste er opptatt av i en eller annen grad!)
  Stå på og lykke til!
  Og ja-takk- hvordan lager vi bamse? Så søt!!! Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *