weekend outfit, wine and dine

middag stromstad_2

Hei søndag! Denne helgen har gått fort! Men det var egentlig ganske deilig å dra fra hotellet i går, for det føltes som søndag når det bare var lørdag – det er aldri dumt med en følelse av å forlenge helgen 😉

middag stromstad_1

middag stromstad

Fredag etter spabehandling gikk Lars-Kristian og jeg ned i hotellrestauranten og spiste middag for to – den andre helgen på rad med middag og bare oss?! Vi er i ferd med å bli bortskjemt! Selv om jeg mistenker at det blir lenge til nesten gang, det var jo i forbindelse med bursdagen min både fredag og forrige helg. Mamma og pappa passet jentene på hotellrommet mens vi spiste 2 retter 🙂 

middag stromstad_4

middag stromstad_6

middag stromstad_8

middag stromstad_7

middag stromstad_5

middag stromstad_9

Etter middag sto vi og hang ved baren og så på alle som danset. Det er like gøy hver gang, folk slår seg sånn løs at jeg har vanskelig for å tro at jeg så riktig kvelden før når jeg ser de samme ansiktene til frokost dagen etterpå. Da er de ofte så seriøse at jeg sliter med å skjønne at de noensinne stod med hendene i været og mimet til sangen eller danset macarena 🙂 Enda morsommere var det at hele dansegulvet var stappet da dj’en spilte låter fra 70- og 80-tallet, mens (nesten) alle gikk og satt seg da musikk fra 2000-tallet dunket ut av høyttalerne. Åh, jeg hadde lyst til å danse hele tiden og var sekunder unna å kaste meg utpå parketten og joine den mest livlige sirkelen. Men jeg holdt meg. Lars-Kristian virkelig HATER å danse, så selv om overtalingsevnene mine er ganske gode, funker de aldri på ham når det kommer til dans. Jaja, jeg sparer rockefoten til jeg skal ut med jentene en gang langt der framme. Den glitrende saken jeg hadde på meg i helgen er fra na-kd! Jeg kombinerte den med sko fra Valentino 🙂 

middag stromstad_3


Sent i går kveld kom vi frem til vårt fremtidige hjem for en ukes tid! Gleder meg sånn til alt blir ferdig hjemme og vi kan komme inn i normal rytme 🙂 Ha en deilig søndag, dere! 

43 kommentarer

 1. Hei caroline 🙂 vet du tidligere har skrevet mye om hår. Lurer på hva du bruker for å få til de vakre krøllene?
  -Anette-

 2. Kristin

  DAMN! FOR et nydelig antrekk!! klærne, leppestiften, øyesminken, håret!! 🙂
  Og du har en utrolig dyktig fotograf ved din side! Har troa på at han kan få til noe fremover 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 3. Jeg har stor respekt for deg som blogger. Du tar jobben din seriøst og leverer like gode blogginnlegg som før, selv med en liten baby og en litt større i sin mest aktive alder. Dere er midt i flytte- og oppussingskaos. Likevel kommer det blogginnlegg ut på formiddagen. Tar av deg hatten for deg Karoline. Du fortjener virkelig alle leserne og alle klikk du får på bloggen din. Godt jobbet!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Eva 🙂 Det var koselig å høre! 🙂

 4. Nydelig du var her! Elsker antrekket!:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 5. Heihei 🙂
  Jeg har bitt meg merke til at på noen områder har du endret deg litt. F.eks. skrev du i «29 ting du burde gjøre før du er 30» at din store lidenskap er familien. For noen år tilbake var det alltid trening og kosthold som ble nevnt som din store lidenskap, om jeg ikke tar feil. Og du skrev ganske ofte at det var godt når helgen var over, for da kom mandagen som var favorittdagen din, mens i dette innlegget skrev du at det aldri er feil å forlenge helgen. Dette er jo bare pirkedetaljer fra min side, og absolutt ikke ment som kritikk, da alle forandrer seg, men jeg syntes det er interessant. Er dette noe som endrer seg med alderen, tror du? 🙂 Kan du skrive litt om hvordan du har vokst med årene? Hvilke verdier som har endre seg osv?

  1. Caroline Berg Eriksen

   I mine øyne er det ganske naturlig at hva som er viktig endres i takt med alder og livssituasjon 🙂 Familie har alltid vært viktig for meg, men det å få barn har definitivt forandret meg og det er ingenting jeg setter høyere enn å bruke tid på dem. Både jeg og Lars-Kristian har brukt, og bruker fortsatt, mye tid i helgene på jobb, og noe av det vi håper på nå som Lars-Kristian har sluttet er å kunne bruke mer tid på familien i helgen. Trening er jo fortsatt viktig for meg, men det har kommet litt i andre rekke nå den siste tiden pga. alt som skjer :O

 6. Dear Caroline, your suit looks so wonderful elegant!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so much, Rena <3

 7. Wow! Sykt fint antrekk! Prøvde å finne det på nettsiden til na-kd, men fant det ikke? Har du et navn eller en link?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja 😀 Her er link: https://na-kd.com/catalogsearch/result/?q=glittery

   Klem 🙂

 8. Så vakker! Kan man få spørre hvor leppestiften din er fra, og hva fargen heter.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ellen 😀 Det er en fra Isadora! Jeg laget en sminkevideo før jul hvor jeg brukte den – den heter purple plum og er fra deres boho baroque collection 🙂

 9. nydelig antrekket. Jeg har spurt deg flere ganger. Kan du svare hvilken foundation, marke og farge bruker du nå?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg bruker for det meste jan thomas sin for vita 🙂 Synes den er god, og den kan også legges lagvis 🙂 Ellers er jeg fan av luxe fra glo minerals 😀 Farge husker jeg ikke i farten, men kan prøve å huske å for eks. snappe det når jeg sminker meg neste gang 🙂

 10. Hei!
  Hvor er outfiten fra? Superfin!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er fra na-kd 🙂

 11. Nydelig antrekk, sminke og bilder!!! Her så du kjempeflott utDigger bloggen din Caroline❤

 12. You look great! Where can I buy this outfit??

  1. Caroline Berg Eriksen

   You can find it here https://na-kd.com/catalogsearch/result/?q=glittery 🙂 Thank you so much, Agata! 🙂

 13. Ranveig

  Kjempefint antrekk, kledde fargen veldig godt 🙂 Må bare spørre jeg, du velger selv å svare, kanskje flere som lurer…
  Hva tenker du om det å drikke vin, da du må amme Naia hele tiden? Hun tar vel fremdeles ikke flaske? Ikke ment som kritikk, bare lurer.. Ha en fin søndag 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg fullammer, men ikke hele tiden 🙂 Hun sover for kvelden rundt 19-20 og deretter våkner hun gjerne rundt 4-5 igjen 🙂 Tar ikke flaske eller smokk ennå nei :/ Tror ikke jeg kommer til å ville prøve noe mer heller, hun brekker seg jo bare og blir så sinna, stakkar liten <3

   1. Panthea

    Hei du!
    Min yngste på 7 mnd ville heller ikke ta smokk eller flaske i starten, (bare brakk seg), så jeg kjøpte og prøvde nesten alt som var av smokker for å teste! Den eneste typen hun tok til slutt var av merket Suavinex, med latextupp, ikke silikon, og med rett tupp, ikke sånn som går opp i ganen! Det tok noen forsøk før hun godtok den 100% prosent 🙂 Fant en link her: http://www.barnasbestebutikk.no/p/spise-drikke/smokker-smokkeholdere/suavinex-smokk-2-4-m-fysiologisk-latex
    Og den eneste flasken hun gikk med på å ta i starten var antikolikk-flasken til Mam! Den har en litt annerledes, bredere og mykere tupp enn f.eks avent og andre mam-flasker! Jeg lurer på om den finnes på apoteket! Idag tar hun de fleste flasker 🙂
    Lykke til!

 14. Hei Caroline!

  Kan du gjøre en lik house tour video som du la ut nå, når absolutt alt er ferdig også? Hadde vært gøy å se, istedenfor bare bilder på bloggen <3 Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Selvfølgelig 😀

   Klem!

 15. Så kult antrekk! Elsker glitter så dette var toppen syns jeg. Også kan du bruke delene hver for seg med en strikkegenser til buksa og jeans el skjørt til toppen. Ser det for meg nå:))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, perfekt sammen og hver for seg 🙂 Tusen takk! 🙂

 16. Hi Caroline

  Great blog and outfit :)! Do you remember the name off the suit you are wearing on the pictures? I really like the style.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Yes! It is called glittery 😀 Here is a link https://na-kd.com/catalogsearch/result/?q=glittery 🙂

   Thank you so much 😀 <3

 17. Karoline

  Altså… FOR et antrekk! Du ser fantastisk ut. Jeg kommenterer sjeldent, men nå måtte jeg bare. Smashing!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Karoline 😀 Så hyggelig 😀 <3

 18. Benedicte

  Hei! Koster det med frakt eller toll når man bestiller fra na-kd?:-)

 19. Hei! Hvilken øyenskygge og leppestift bruker du her?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Purple plum fra deres boho baroque collection fra Isadora er på leppene, mens øyenskyggen er fra palettet til Isadora som jeg blogget om før jul 😀 Her er link til sminkevideoen:
   https://www.youtube.com/watch?v=EpcA0vmBvAc&index=8&list=PLgJzNVo2c8-BXotdxUz0ka758CEycMX0N

   Klem 🙂

 20. WOW, du er bare så smashing! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 21. SÅ FIN! <3

 22. Hei!
  Har du erfaring med retur/bytte av varer fra na-kd?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det har jeg aldri gjort :/

 23. Hei, Caroline!
  Har ikke vært inne på bloggen din på en stund nå, da jeg primært følger fotografer (da jeg er en selv). Kom på denne i dag tidlig og klikket meg inn. For en fantastisk og inspirerende blogg og person bak! Du virker så smart og flink, og for noen fantastiske bilder du pynter nettstedet ditt med! Dette blir desidert en favorittblogg framover! (Kom tilfeldigvis innpå den videoen din med «hate» kommentarer. Det håper jeg VIRKELIG ikke du tar til deg!! Det er dessverre en sjuk verden vi lever i, og noen liker ikke andres fremgang! Keep up the good work, Caroline!! :)) Smil fra Hedmark

 24. – Ooogså glemte jeg å si, at jeg synes du ser bedre ut en noen gang nå!! Du er en herlig inspirasjonsperson som stråler!! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *