en svipptur til strømstad og tilbake igjen

morgen_3

Å, hei lørdag! I går ettermiddag dro vi til Strømstad! Jeg fikk jo dette i 30-årsgave av jentene og Lars-Kristian forrige helg, og da vi kom hit ventet spabehandling – duo i 80 minutter! Herregud, jeg har gledet meg en uke i strekk! Men da jeg hadde sørget for at Naia var mett i magen og vi tasset bort til spa-avdelingen i altfor store slippers og morgenkåper, kunne hun i resepsjonen fortelle oss at det absolutt ikke fantes noen booking på oss og at det var fullt helt til neste uke. At det var hva? Vi bestilte jo over telefonen for flere dager siden. Det er bare så typisk oss. Så vi gikk slukøret tilbake igjen og jeg skal innrømme at jeg ble skikkelig skuffet, for jeg hadde gledet meg sånn! Men så ordnet det seg plutselig,. Det ble ikke duo og det ble ikke 80 minutter, men det ble 50 minutter på hver av oss! Og selv om det innebar at vi måtte løpe gjennom dusjen og oppi klærne for å rekke middagen, så var det greit. Jeg trengte å bli knadd på!

morgen_7

morgen_1

morgen_8

morgen

Jeg hadde så anspente skuldre og så mange muskelknuter baki der at jeg nesten måtte love massøsen å få behandling mye oftere. Jeg har jo masse vondt i nakke og skuldre for tiden og påfølgende hodepine ofte på grunn av det, men jeg overser det alltid for jeg har ikke mulighet til å gjøre noe med det. Det er vel få som har tid til det i hverdagen, men nå har jeg i hvert fall en unnskyldning for å be Lars-Kristian om massasje hele tiden! Hah 🙂 

morgen_4

morgen_5


Nå skal vi hjem allerede, vi har spist deilig frokost og jeg har drukket kaffe som jeg virkelig trengte. Lars-Kristian og jeg hadde en så fin kveld i går og vi satt oppe og pratet til natten – jeg angrer ikke på det, men Naia var plutselig våken 2 ganger i natt og Nelia ville opp halv syv, så jeg er ganske trøtt. Haha! Jeg som trodde nattammingen var i ferd med å gi seg, men det ser ut som det har snudd igjen. I dag, i dag skal vi legge oss tidlig. Men egentlig har jeg gitt opp da, for vi lover hverandre det hver eneste uke. Det er så vanskelig å få rutiner slik hverdagen er nå, men vi kommer dit veldig snart vet jeg! Selv om det har blitt litt forsinkelser i huset på grunn av diverse. Selvfølgelig! Jeg kan fortelle mer om det senere 🙂 Nå skal vi på før første harryhandel som sarpinger! Det er lenge siden, det! Ha en nydelig lørdag ♥ 

28 kommentarer

 1. belt brand?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ecco 🙂

 2. Dear Caroline, the pictures are so super cute! And l love it always seeing you wearing the sweater I own, too!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   😀

 3. shoes brand

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bianco 🙂

 4. Trasig at det ikke ble 80 minutter men 50 min massasje var sikkert helt fantastisk det og. Tror jeg må ta meg en tur og få massasje selv, det er helt fantastisk og jeg trenger å løse opp i dette virvaret av muskelknuter hehe.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var bedre enn ingenting 😀

 5. Henriette

  Pinay velvære på ørebekk i Fredrikstad er fantastisk på massasjer. Det er ikke i veldig avslappende og rolige omgivelser, men selve massasjen er fantastisk og hun går løs på knuter som en jeg aldri har vært borte i før. Og det beste – 499kr for en time! Anbefales.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tips, det skal jeg sjekke ut 🙂

 6. Elisabeth

  Hu e bare sååå vakker den lille prinsessen din Å det vakre håret ❤

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vakreste <3

 7. Lisbeth

  Nå legger jeg meg sikkert borti ting jeg ikke bør… og sikkert på feil grunnlag også… men hjertet mitt sank litt da jeg på snap’en din så at du fikk Nelia til å poengtere hvilket merke skoene hennes var.

  Først sa dere snurresko, noe jeg syntes var fantastisk søtt <3, men da du fikk henne til å si dr.martens, ble jeg litt "ånei, merkebevisst allerede!"

  Håper dere har reflektert litt rundt dette med merkepress blant barn. Nå for tiden er det mobbing blant barn helt ned i barnehagealder pga dette. Jeg jobber blant de minste i barneskolen, og ser ringvirkningene av dette på nært hold.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Lisbeth 🙂

   Akkurat det var en litt intern greie, og hadde egentlig ikke noe med merket Dr. Martens å gjøre. Nelia har en hang up på doktor akkurat nå, pga. Doctor McStuffins fra Disney. Så det er doktor morfar, doktor pappa osv. Så da var det veldig gøy at skoene også het doktor 🙂

   1. Det var koselig – jeg tenkte også på det da jeg så snappen – men nå når jeg vet dette ble det bare søtt. Jenta mi er også veldig glad i Mc Stuffins

   2. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det var jo egentlig det 🙂 Vi kjøper stort sett det meste av klær til jentene hos «billigkjedene» 🙂

   3. Lisbeth

    🙂 Så bra!

 8. Utsikt rett ned på båtplassen vår 😉 Strømstad og västkusten er så fin .

 9. Nydelige Nelia ❤️

 10. Hi very nice.. can you pls let me know where your jumper is from x

  1. Caroline Berg Eriksen

   http://www.nakd.com 🙂

 11. Søte, søte Nelia <3 Såååå herlige bilder 🙂 Ønsker dere en riktig god helg og titt gjerne innom siden min om det passer 🙂 Jeg er litt ny i dette, men må si det er kjempegøy å både følge deg og skrive litt selv.
  Klem fra Lena

  http://lenatherese.blogg.no/

 12. Elisabeth L

  Det er så deilig å komme seg bort fra kaoset og bli skjemmet bort av og til <3 nå blir det litt mange spm, men hva heter leppestiften din og hvor er jeansen fra? Og hvilken farge er leppestiften du hadde på under innlegget "derfor bor vi på hotell"? Syns sminken din ser ekstra bra ut i det siste 🙂

 13. Barnehagelæreren

  Herlige bilder av prinsessen din særlig Nelia opp ned, barn elsker sånt. Jeg blir alltid imponertover hvor lenge de kan ha hodet opp ned uten å bli svimmel.

 14. Anja Helene

  Så skjønn liten jente <3 med det uttrykket hun har på det første bildet så ligner hun på den herlige jenta i filmen Little Miss sunshine 🙂 Den bør du forresten se en dag du er i humør for en morsom feel good film 🙂 god søndagskveld!

 15. Therese

  Hei Caroline.
  Kan du fortelle meg hvordan du får Naia til å sove natta igjennom? MME? Grøt? Har en pjokk som blir 6 måneder imorgen, men fortsatt våkner flere ganger om natta. Ganske slitsomt 🙂

 16. Elsker vasken på buksene dine:) Hvor er de fra?
  <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   http://www.nakd.com 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *