derfor bor vi på hotell

300117_Antrekk_gagate_9203

Disse fargene er så deilige! Brunt og pudderrosa i en herlig miks blandet med en dæsj solskinn 🙂 Bildene tok vi tidligere denne uken, i dag er været ganske annerledes. Det er skikkelig grått og skikkelig surt, men vi har gjemt oss inne på hotellrommet hvor vi sitter og jobber begge to – med Naia pludrende på sengen ved siden av oss 🙂 


300117_Antrekk_gagate_9228gagate_2300117_Antrekk_gagate_9213gagate_3

kåpe bikbok / jeans na-kd / veske louis vuitton / klokke daniel wellington / sko bianco (annonselenke) skjorte HER 


Det var en av dere som spurte hvorfor vi bor på hotell og ikke hjemme hos mamma og pappa, og det er rett og slett fordi pappa er så innmari allergisk at det ikke funker med to hunder som røyter såpass mye i samme hus som han. Stakkar, han blir så dårlig at det er helt vondt å se på. Øynene hans renner og hovner opp og pustesprayen brukes hyppig annet hvert minutt. Vi bodde jo hjemme i to uker da vi overtok huset nå nylig, og da ble mamma og pappa jaget ut på hytta fordi pappa ble så dårlig. Så da bor vi heller her på hotellet i et par dager – i morgen skal vi avgårde og bruke bursdagsgaven min uansett. Da blir det noen fantastiske dager borte. Herregud, jeg gleder meg! Er det noe jeg trenger nå, så er det et lite avbrekk borte fra kaos, bare en bitteliten følelse av ferie. Det får jeg fort ved å bare endre omgivelser litt. Så det blir en weekend med Lars-Kristian og barna, og mamma og pappa slengende etter som barnevakt 😉 De stiller alltid opp og det er jeg så takknemlig for! Det kan være at vi bor på hytta fra neste uke av, det får vi se. Det blir litt kronglete i forhold til levering i barnehagen, men vi klarer vel det også! 

Senere i dag har vi et møte i huset med de som legger gulvet, vi må legge en plan for når vi kan flytte inn igjen. Og så må jeg pakke for hele hurven siden vi drar i morgen. Må jo sette av en hel kveld til det når jeg ikke vet hvor noen av klærne våre ligger – haha 🙂 I kveld drømmer jeg om en liten løpetur. Det hadde vært magisk! Håper dere har en fin torsdag ♥ 

30 kommentarer

 1. Vær så snill å si at du har falske vipper på disse bildene?! Ellers blir jeg veeeeldig misunnelig, haha! Du så hvertfall helt fantastisk ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hahaha, jaaa! Det er Siren fra House of Lashes! De er så fine!

   1. Ville nettopp spøre om de vippene ! Så kule !

 2. Det blir godt for dere å komme dere litt bort fra oppussings huset, få litt avstand fra kaoset og bare kose seg i ferdige omgivelser 🙂 Så snille foreldre du har, hva gjør man ikke for sine barn 😉 Kos dere på mini ferie 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita <3

 3. Elisabeth L

  Åhh, som jeg elsker den kåpen din, men sist jeg sjekka var den tom i str min 🙁 hvilken leppestift hadde du på her? Såå fint! <3

 4. Annicken

  Håper ikke du synes jeg er frekk som spør, det er bare fordi jeg kom til å tenke over det forleden dag: hvorfor flytter dere når Lars Kristian har lagt opp fotballen? Mulig jeg har misforstått helt, men har trodd dere «måtte» flytte pga ny klubb osv.

  Ønsker dere uansett lykke til med oppussingen, og håper dere får noen fine dager borte fra alt flyttekaoset <3

  1. Tror det var for å komme nærmere familie 🙂 Det er jo «hjemstedet» til Caroline. 🙂

 5. Hei:) er innom bloggen flere ganger om dagen. Veldig inspirerende! Nydelig antrekk,likte blusen svært godt. Hvordan er den i str?
  Hilde

 6. Dear Caroline,
  You look wonderful and I love your look from head to toes! And yes, these colours are really yummy 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 7. Hilken foundation (merke og farge ) bruker du nå?

 8. Okei. Stopp. Pust. GOOOSH så fin du er!! blir helt månebedotten av deg :p

  Dette kunne du brukt som forsidebilde på bloggen altså!

  Nydelige deg:-*

 9. Du kler så godt den lengden og den fargen på håret! Du ser virkelig smashing ut 😉
  Veldig spennende å følge med på oppussingen forresten 🙂

 10. Har du kjøpt den kåpa nå? Den var nyyydelig!! . Prøvde å se på Bikbok sine sider men fant den ikke. Vet du hva den heter?

 11. Hvorfor skriver du ikke hvilket hot el dere overnatter på? Er det fordi du ikke har fått det sponset

  1. Desire. Om hun hadde fått det sponset eller ikke, herregud for et spørsmål. Hadde hun skrevet vi bor på X hotell, så hadde folk skreket opp flere steder at hun ikke merker det riktig. Vi har vel ikke noe med hvilket hotell hun bor på. Det er ikke sånn at hun må fortelle oss lesere alt heller. Ikke er det noen bilder fra hotellet , så hvorfor skal henge deg opp i det eller er det kun for å lage litt «kvalme»

 12. Kjære Caroline 🙂
  Jeg har ett spm angående Natural Cycles.
  Jeg og min kjære har prøvd ganske lenge å bli gravide, men ingenting har skjedd.
  Lurte på hvordan du synes NC fungerte for dere i prøveperioden?
  Er den å anbefale for oss som ønsker å bli gravid? Kjenner jeg begynner å bli ganske desperat :/ Håper på svar <3

 13. Åååå, så fin farge på leppene. Kan du oppgi merke og farge?

 14. Nina Julianne

  Den fargen der altså! ♡
  Godt å komme seg litt vekk fra oppussing! 🙂
  Malte veggene på stuen for snart halvannet år siden, ble så utrolig lei, både av å male og det å ikke ha det ferdig, haha!
  Forrsten, vant siste luke i julekalenderen din, men har enda ikke mottatt noe mail :/ Men skjønner godt at det har gått i ett med juleferien og flytting 😉 Eller er det Get Inspired som skal kontakte meg?

 15. Så heldige dere er som kan kjøpe hus til 8 milioner, pusse opp for 1,5 millioner, bruke håndverkere, bo på hotell, ha fine biler og dyre ferier… kjenner jeg er skikkelig misunnelig. Jeg vet dere har jobbet hardt for det altså. Men jeg og mannen jobber også hardt, og vi skal ha tvillinger. Men vi har ikke råd til å kjøpe ny bil, alt babyutstyret må kjøpes brukt og vi bor rett ved e6 og har ikke mulighet til å flytte til noe brukbart… og enda tjener vi ca 900 000 i året… men sånn er livet, jeg kan drømme om ditt da =)

  1. komisk at du er misunnelig eller tragisk.folk er så storforlangende.jeg tjener 160 000 i året i mine øyne er du rik.bil har jeg ikke råd til engang .og du snakker om ny bil.jeg har kun råd leie en liten kjeller er voksen men syk. De som tjener en mill i året synes jeg ikke burde klage .

 16. Hei Caroline!
  For noen år siden hadde du en Roehnisch Vega parka. Har du den fortsatt, og har lyst til å selge den til meg? Favorittjakka mi, og den jeg har er utslitt 🙂

  Hilsen Helle

 17. Når kjøpte du kåpen ?

 18. Nydelig kåpe! 🙂

 19. Hvilken leppestift har du på deg her? Veldig fin 🙂

 20. Hvis dere har tenkt å skaffe dere en ny hund i fremtiden så kan jeg anbefale puddel som er allergivennlig ❤️ Og styr unna doodle.

 21. Christine

  Hvilken leppestift bruker du? Utrolig fin farge! 🙂

 22. Skjønner at dere er glad i hundene, men må være litt kjipt for din far at han blir syk hver gang dere skal være sammen :/ sikkert bare jeg som ikke forstår siden jeg ikke er vokst opp med dyr, (nettopp pga allergi i familien )

 23. Det er så spennende å følge dere i denne prosessen med hus, oppussing og babytid! Rett og slett en super «flukt» fra min egen hverdag, inspirerende og motiverende! Syns dere er knallflinke, både som par, foreldre, med bloggen og nå også – som husoppussere 😉

 24. hvilken foundation og rouge har du på deg her på dette bildet? Nydelig farge. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *