nøkkelen er overlevert

huset_1

God kveld fine deg! Jeg har helt glemt å si hvor utrolig gøy jeg synes det er at dere engasjerer dere sånn i denne prosessen vi er inni nå! Det føles HELT fantastisk å dele når dere synes det er spennende og kommer med tilbakemeldinger, og det til tross for at jeg egentlig synes det er litt småkjipt å være der vi er akkurat nå også. Men det er jo kun fordi det er såpass kaotisk som jeg viste dere i forrige innlegg – ingen sted å legge klær og ingen steder å plassere møblene til jentene og sengen vår pluss at vi venter på en del møbler – og så videre! Men sånn alt i alt – herregud dette er jo egentlig bare spennende! Og jeg synes det er enda mer spennende når jeg har så mange å dele det med! 

huset

Vet dere hva vi gjør i kveld? Vi sover på hotell! For hjemme har malere og snekkere tatt helt over både første og andre etasje, så det er null plass til oss. Vi har tatt inn på et hotell like i nærheten, og blir ikke her så veldig lenge, men i noen dager. I hvert fall sånn i første omgang 🙂 Og vet dere hva annet vi har gjort i dag? Dere som følger meg på snapchat har nok sett det allerede: vi har vært i Siljan for å overlevere huset til sin nye eier. Det var veldig fint å få krysset det av listen, for det har vært et punkt langt inni meg som jeg har gruet meg litt til en stund nå. Det er liksom først NÅ at ting blir virkelig. Vi bor ikke i Siljan lenger, men vi bor her. Adressen vår er ikke lenger der, men her. 


Det var så rart å gå inn den store inngangsdøren og møte en helt tom gang. Å rope på Lars-Kristian og høre ekkoet av sin egen stemme. Vi har hatt det så utrolig fint i Opdalsveien! Da vi overrakte nøklene i dag, tok vi med oss så mange gode minner. Tenk at jeg har gått gravid i det huset to ganger. Jeg har løpt halvmaraton på mølla der! Og en hel bok har blitt til på kjøkkenet der 🙂

huset_4

010217_Huset i Siljan_9515

Nelia har bodd der i tre av sine leveår. Det vil for alltid være hennes første barndomshjem, og det å se Nelia vokse opp er kanskje det beste med hele huset. Vi har hatt så mange fine middager med venner i denne tomme stuen. Delt mange gode samtaler og ikke minst, feiret så mye fint der. Men nå er vi veldig klare for å lukke den døren begge to. Vi har lukket den. Nå venter nye eventyr – faktisk så har de jo allerede startet! 

30 kommentarer

 1. Hva tenker du som blogger om dette? Har dere tatt stilling til at bildene dere legger ut er ute av deres kontroll og kan bli misbrukt?

  https://www.nrk.no/livsstil/overgrepssikta-stjal-bilder-av-andres-barn-pa-facebook-1.13351552

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tenker at man bør tenke ekstra godt over hva slags bilder man publiserer av barn :/

 2. Åh ble skikkelig nostalgisk av å følge snapen din i dag! 🙂 litt trist, meeen fy så gøy det er å følge med dere og det nye huset også da! Gleder meg til å se mer! :-*

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 ble det selv! det er kjemperart å ikke skulle bo der mer. Men samtidig er vi så klare for det nye 🙂

   Klem!

 3. Jeg blir helt rørt av denne settingen – ett kapittel er avsluttet, mens et annet er nettopp startet. Jeg må si at jeg synes det er SÅ GØY å følge med på denne flytteprosessen! Jeg har selv bodd i nytt hus i et halvt år, og det ER så mye å tenke på: møbler, maling, lister, osv.. men det viktigste: å ta det med ro og gjøre det skikkelig, slik at det blir et hyggelig hjem hvor man virkelig trives 🙂

  Masse lykke til framover, jeg gleder meg til å følge med videre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre 😀

   Tusen takk!

 4. Laillla

  Heia. Jeg lurer bare på hvorfor dere ikke bor med foreldrene dine.,?!? Ta inn på hotel?!?? I hjembyen deres når også dine foreldre bor der?!? Skjønner ikke. Vi bodde med mine foreldre i nesten 2.mnd da vi kjøpte og pusset opp nytt hus. Fint de første ukene, men også travelt etter hvert, da dette var uvant for oss alle. Men det gikk seg til etter hvert, og å ta inn på hotel var iallefall uaktuelt.

  Lurer også på om dere har tenkt å gjøre noe selv på huset (som feks male e.l). Eller setter dere bort alt arbeidet til andre?!? Bare lurte.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi bodde hos mamma og pappa de to første ukene, men pappa får en ekstrem reaksjon på begge hundene. Han har astmaallergi og blir skikkelig syk 🙁 Da vi bodde hjemme nå nettopp måtte han og mamma bo på hytta pga. hundene, og jeg ønsker ikke å jage dem dit nå igjen, selv om de hadde gjort det med glede. Vi bor et par netter her nå og så bor vi kanskje på hytta fra neste uke av 🙂 Vi får se 🙂

   Mye mulig vi maler et par rom selv, men slik situasjonen vår er per nå med mye jobb, to små barn og to hunder, så rekker vi ikke å gjøre noe selv og vil heller sette det bort slik at vi bli ferdig så fort som mulig 🙂

   1. Jeg synes det er så utrolig dumt og uttale seg og stille kritiske spm når man ikke vet grunnen, det er vell det samme for oss hvor de bor.? Og jeg tror mye heller de hadde bodd hos foreldrene enn på det litt trange hotell rommet om de hadde hatt muligheten Du virker litt som ei som kunne bodd i generasjons bolig med foreldre og besteforeldre Caroline, for du virker så omtenksom og god mot alle, og att du tilpasser deg omgivelsene da Ha en fin dag

   2. Caroline Berg Eriksen

    Å, dette ble jeg så glad for å lese <3 Tusen takk, A! <3

 5. Dette er nesten litt vemodig for meg også, jeg har jo fulgt dere hele den tiden dere har bodd der! Gleder meg til å følge dere i deres nye hus 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å <3 Tusen takk, Ingrid <3

 6. Hei! Så på snapchat at du bruker en eller annen olje på neglene som du skrøt av? Hva heter den? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja 🙂 Det har jeg startet med hver kveld! Var noen lesere som ble helt fra seg en gang jeg tydeligvis hadde tørre neglebånd :p Så da må jeg olje dem! Jeg bruker en som heter Gelish mini nourish, men det finnes et hav og sikkert mange gode 🙂

   1. Haha, ja det husker jeg :p Folk henger seg opp i så mye rart.. Takk for svar!! 🙂 🙂

 7. Vemodig ja, men gode minner lagres. Nå starter ett nytt kapittel i livet, nye venner, første skoledag, aktiviteter og ikke minst alle mulighetene dere har nå når dere bor så nærme familie og gamle venner. Gleder meg til å følge dere videre.

 8. Litt vemodig ja:/<3 Har fulgt dere hele tiden dere har bodd der og før, men blir så gøy å se hvordan det blir i ny huset.
  Kjempe gøy å følge med på Snapchat fortiden. Eiendom og hjem er så flinke:)

 9. Så spennende å følge med i deres prosess. Vi sitter selv i samme situasjon, og kjenner igjen så mange av både gledene og fustrasjonene. Fargevalg, innretning, barn som skal i ny barnehage, ny jobb, nytt kapittel osv. Men jeg ville ønske du ville dele noen tanker om det å flytte til et nytt sted( vet det ikke er helt nytt for deg) , eller kanskje LK ville skrive det… For vi er flyttet så langt fra våres venner, at vi må finne noen nye… Kan man det? I voksen alder? Noen tips?

 10. Jeg syns det er utrooolig vemodig, haha. Har alltid likt huset i Siljan så godt, og fikk helt vondt inni meg da dere sa dere skulle flytte. Og også nå. Og på snap igår. At det går an 😛 Jeg begynte å lese bloggen din i de tider dere flyttet dit faktisk, kanskje det er derfor. Jaja, dere får det sikkert fint i Særp også, og jeg syns det er kjempegøy å følge flytte- og oppussingsprosessen i det minste 😉

  Ha en fin dag i gråværet <3

 11. Ok! Dette er teit – men jeg må si det… Du er så god mot de firbeinte (på snap) at jeg godt kunne vært hunden din…….! Haha!!
  Ellers ville jeg anbefale å bruke sense-maling pga evt allergi på de to minste i huset ditt. Da vi pusset opp hadde vi en treåring i huset, som fikk skikkelige astmasymptomer etter malinga. Var ikke klar over at det kunne bli så ille. Det gikk heldigvis over, men varte en stund. Har ikke vært sånn hverken før eller senere, så vi vet det var malinga. Har ikke astma, men noen kan i verste fall utvikle det. Nå bruker vi sense og det går fint ☺

 12. Jeanette

  Skjønner at det er gøy ! Er inne i samme prosessen selv,men har ikke funnet noe sted å bo ennå.Håper jeg finner drømmehjemmet til våren. Derimot har jeg startet å kjøpe inn en del ting,det er jo umulig å la vær for det er jo SÅ gøy 😉 Er greit å ha ting klart til jeg finner meg et sted synes jeg

 13. Åh, jeg blir rørt av sånt jeg merker jeg! Huset i Siljan var nydelig, og du så mye vi har fått være med på der! Men så er det veldig morsomt og spennende nå da, med nytt hus og nye eventyr:D Utrolig morsomt å følge dere nå!

  Ha en fin dag.
  Stor kos fra Rygge<3

 14. Hvor høy er Lars Kristian ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Han er 177 – 178 🙂

   1. Dere passer så fint sammen !:)

 15. Hei! Men hva med treet som Nelia fikk som dere plantet ute i Siljan? Elsker bloggen din!!

 16. Gleder meg til å innpå bloggen for å sjå kor langt dere er komt kvar einaste dag..sååå spennende!!Så blei eg så trist da dere overleverte nøkkelen,HERREGUD!Kjenner dere ikke å bor ikke i nærheiten..så det er nesten sykt å bli så engasjert!haha,huff!:)Lykke til 🙂

 17. Nabo i Opdalsveien i Siljan

  En liten hilsen og takk fra Siljan. Det har vært spennende å følge årene deres her i den vakre bygda år, Takk for mange flotte naturbilder fra Siljan og fra kjente gater i Skien. Og takk for Lars Kristian sine flotte år i ODD!
  Lykke til videre i Sarpsborg – og med oppussing av hus.
  Tidligere hadde jeg som «unnskyldning» for å følge bloggen at dere bodde i nabolaget, men fortsetter fordi det gir meg en hyggelig lesestund og stemningsfulle bilder. Godt skrevet og flotte bilder.
  Ønske: bildetilbakeblikk fra åra i Opdalsveien 🙂

 18. Tenk så gøy det blir (i ettertid, vel og merke ;)) å se tilbake på denne perioden! Det er litt som med alt annet, man glemmer hvor EKSTREMT stressende det er der og da, og ser tilbake på de gode minnene når dere sov i samme rom og måtte bo på hotell 😉 Og så blir det jo verd det etterpå, fordi dere får det huset dere vil ha. ..Selv om noen, av og til inkludert meg selv, ikke er enige i interiørvalget, så blir det så supert for dere når alt dere har drømt om blir virkelig 🙂 Må si det er gøy å se interiør-updates 🙂

 19. Hei Caroline 🙂

  Hvilken av CK gensere er det du har på deg på bildene? Skal bestille med genser, men ser at Nelly har flere forskjellige modeller, og ønsker meg en sånn som du har!

  Ønsker deg en fiiin dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *