nyheter hos get inspired

get_inspired

Nå har det kommet så mange freshe nyheter hos Get Inspired, spesielt fra puma og adidas – jeg elsker det stilrene og klassiske og spesielt fargekombinasjonen sort og hvitt. Like fint å bruke i en hektisk hverdag som på trening, og det passer meg perfekt om dagen! Jeg rekker ikke å prioritere trening som jeg pleier akkurat nå dessverre, jeg savner den normale hverdagen min, men vet jo at den kommer tidsnok når vi har kommet ordentlig på plass og fått landet skikkelig. Likevel kan jeg fint bruke treningstøy i hverdagen fordi mye av det er så funksjonelt og samtidig fresht, du ser liksom bare sporty ut hvis du kjører et antrekk fra adidas eller puma – spesielt fra disse nyhetene! Sjekk ut alle nyhetene HER

270117_Get Inspired_8468

get_inspired_2get_inspired_3get_inspired_1

bomber HER / tights HER / sneakers HER / topp HER 

Akkurat nå får du en treningsdagbok med på kjøpet om du handler for over 300 kroner, bare husk å bruke koden som er TRENINGSDAGBOK


mine favoritter akkurat nå 

collage gi news

genser HER / sølvsneakers HER / bukse HER / genser pumpa HER / topp HER / hettegenser HER / treningsbag HER / metallisk tights HER / tights adidas HER / joggesko HER / singlet HER / crop top HER / sko HER 

27 kommentarer

 1. Åhh, må bare si at jeg blir så glad når jeg, litt naivt, sjekker bloggen din for tredje gang i dag – og finner enda et nytt innlegg.
  Gosj, du er rå! Tusentakk, Caroline 😀 Du er inspirerende.

  Ønsker deg en god uke!

 2. elisabeth

  Tusen takk for at du svarte på hvor den røde kjolen er fra………………. 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   har svart deg nå 🙂

 3. Hei Caroline 🙂
  Jeg leser ofte bloggen din på mobil, og savner veldig menyen (og søkefeltet)! Det er jo ikke verre enn og google, men siden du er en perfekt blogger når det kommer til å kategorisere innleggene dine er så lett og navigere via den! 🙂

 4. Hvorfor har du sånn langsgående grop på magen? Har det noe med fødsler å gjøre (delte magemuskler)?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, fordi det kun er 4 måneder siden jeg fødte og de ikke har grodd helt sammen ennå 🙂

 5. Hei Caroline! På Snapchat anbefalte du en øyekrem (PCA SKIN Ideal Complex Revitalizing Eye Gel). Hvor kan man få kjøpt denne? Veldig takknemlig for svar.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Strawberrynet,com 🙂

 6. God morgen, bare et par spørsmål om antrekket du hadde på bursdagsmuddagen din, utrolig lekkert! Er bare litt nysgjerrig 🙂 Gikk du uten strømper? Enig at det er penest, men spaserte du til restauranten med så kort skjørt og bare ben til restauranten??! Og med de skyhøye hælene blir du åpenbart høyere enn din mann. Synes han det er greit ;)?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg tok på meg strømper da vi gikk hjemme fra 🙂 Lars-Kristian blir vel 180-181 med sine sko, så at jeg er noen cm. høyere tror jeg ikke han bryr seg så mye om 🙂

 7. Looking gooood 🙂 De har så mye fint på getinspired! Ha en strålende fiiin mandag 🙂

 8. Hei har aldri kommentert noe og den ene gangen jeg gjør det,gidder du ikke å svare…veldig kjipt..eneste jeg lurte på er hvor du har kjøpt det svarte brettbordet..finner den ikke i svart…håper du tar deg tid å svare denne gangen

  1. Caroline Berg Eriksen

   Beklager, men jeg har ikke alltid til å svare på alle kommentarer 🙁

   Bordet er i fra Ellos 🙂

   1. Tusen takk for svar

 9. Kan du anbefale gode joggesko?

 10. Flytting og oppussing er gøy å følge med på, men treningstøy, hudpleie, bursdagsmiddager og -kjoler, ballonger og blomster sovner jeg av. Når hverdagsbloggingen er på plass igjen for fullt, har du mistet en leser, da dette er så repetitivt som du får det.

 11. Stort grattis på födelsedagen! Jag har same väska som du fick när du fyllde år och jag älskar den! 🙂

  Tänkte bara fråga vilken blixt ni använder till er Canon EOS 6D?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Vi bruker Profoto B2 og B1 🙂

 12. Siv Torill Hauge

  Hei For noen dager siden sendte du en snap hvor du anbefalte en krem mot mørke ringer under øynene. Hvilken var det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   PCA SKIN Ideal Complex Revitalizing Eye Gel 🙂

 13. Gabriela

  Lurte bare på om jakken du har på deg er stor eller liten i størrelsen? Har veldig lyst å kjøpe en selv men har lyst til at den skal være litt oversized så lurer på om jeg bør gå opp en størrelse eller ikke.
  Foresten var bildene i dette innlegget (og i alle andre innleggene) helt nydelige. Likte spesielt godt det først. Ha en fin dag videre.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hvis du ønsker oversized så bør du gå opp en størrelse 🙂

   Tusen takk 🙂

   1. Gabriela

    Tusen takk for svar

 14. Stine Or

  Hei Caroline!

  Har et spørsmål som jeg tenkte du kunne svare på, da jeg ikke finner så mye info på nettet.. helt feil innlegg å poste under kanskje, men du kan kanskje svare på Mail?

  Jeg har jogget med sønnen min i vogn ganske mye, helt siden han var en måned og frem til i dag (han er nå fem måneder). Stort sett flat asfalt. Plutselig leser jeg at man ikke bør jogge med babyer under 6 måneder. Har du noen erfaring eller kunnskap om dette? Hva gjør du når du jogger/jogget med jentene? Klarte du å vente 6 måneder – eller er det unødvendig å vente så lenge? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg husker ikke helt med Nelia, men tror jeg ventet til hun var 4 måneder. Det samme gjorde jeg med Naia 🙂 Det handler jo litt om at de ikke er sterke nok til å holde kroppen stabil, og at det kan riste for mye i vognen når man løper. Meg jeg gjorde som deg i hvert fall og løp på flat mark pluss at jeg var veldig forsiktig og pakket dem godt inn så de lå stabilt 🙂

   1. Stine Or

    Tusen takk for svar 🙂

 15. Jeg må bare få tipse deg om et amerikansk klesmerke som jeg nylig har oppdaget selv, som lager nydelige, litt drømmende klær; Samantha Pleet! Du hadde vært fin i mønsteret som heter Illuminated! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *