embrace life

bursdagsfeiring_2

Jeg hadde en helt super kveld i går, utrolig god mat og enda bedre selskap Det var så fint å bare være oss to. Og det beste av alt? Vi GIKK dit og det tok oss 15 minutter! Ah, bylivet altså! Jeg kan bli vant til dette 🙂 Det var mange som lurte på hvor vi var i Sarpsborg for å spise 5-retter, vi var på Festiviteten! Og det var utrolig bra, både maten og kombinasjonen av mat og vin, og tommel opp for veldig flink servitør også! Jeg feiret dagen i tutuskjørt fra ootd, høyhalset genser fra nelly (deilig å ikke tenke på ammvennligheten for noen timer ute) og louboutins. 

bursdagsfeiring

bursdagsfeiring_1

Gleder meg til å bli bedre kjent med Sarpsborg igjen i tiden fremover. Det har fortsatt ikke helt gått opp for meg at jeg har kommet hjem. Gatene her og omgivelsene er så kjent for meg, men likevel føler jeg at de må oppleves på nytt. For det begynner å bli mange år siden sist. Hvor mange ganger har ikke jeg løpt gjennom Kulåsparken på 17.mai? Det er så mange at jeg nesten har glemt det. 

bursdagsfeiring_4

bursdagsfeiring_7

bursdagsfeiring_6

bursdagsfeiring_8

bursdagsfeiring_5


I dag skal vi besøke Bård og Katrine, de har jo faktisk flyttet til Fredrikstad! Enn at et av våre beste vennepar skulle ende opp like i nærheten? Det må være skjebnen! Håper dere har en fin søndag ♥ 

48 kommentarer

 1. Er bra dere kosa dere ute i går! Likte veldig godt skjørte og den høyhalsede genseren fra Nelly. Ha en fin søndag videre.

  http://www.josefine.blogg.no

 2. Inger Dahl

  Så fint dere finner noen steder som er godt å gå til,som ut å spise eller bare ta kaffe;))
  Du/dere er et lys i Sarpsborg for oss som følger deg på bloggen;)

 3. Jeanette

  Har du link til genseren?

  1. Lurer også på link til genseren 🙂

 4. Kathrin

  Så mye fint du fikk. Du fortjener det. Håper dere går for den lyse grå fargen alt 1, på veggen. Med så mørkt gulv og mørke møbler blir det dystert med mørke vegger. Hadde det vært flere/større vinduer og høyere under takket så hadde det kandkje vært ok med mørke vegger, men nå blir det bare dyster. Er min mening da. Ønsker dere en fin fin uke. Spennende å følge dere i oppussingen.

 5. Aleksandra

  Gratulerer så mye med dagen din, Caroline 🙂

  Så fint å lese at du trives i 30- årene. Og så fint at du setter pris på hver dag og hvert år. Men tenker du ikke at for hvert år som går så er du nærmere slutten? At for hvert år så har du mindre tid igjen med foreldrene dine fordi de blir eldre..? Eller at du får mindre tid til å gjøre det du har lyst til? Jeg sliter skikkelig med disse tankene og jeg blir 26.. vet det høres helt teit ut, men alt jeg tenker på er at jeg til hver bursdag får mindre tid i verden og med foreldrene mine..

  1. Alternativet til ikke å bli eldre er jo ikke så kjekt!

  2. Aleksandra

   Føler kommunikasjonen med deg har blitt så dårlig i det siste, kan ikke huske sist gang jeg postet en kommentar og ikke måtte minne deg på den opptil to og tre ganger før du så den. Merker jeg verger meg litt fra å skrive nå, for er liksom ikke det samme å få et svar på noe som det jeg skrev over, når det blir «purret på». Da blir det liksom ikke ærlig, men mer påtvingt svar.. Er jo selvfølgelig ikke et krav at du svarer, men det var liksom noe av det som gjorde bloggen din så fin – kommunikasjonen. Har også full forståelse for at du er midt i flyttingen og er travel, men du finner jo tid til annonseinnlegg osv, men ser at det er mange spørsmål her som fortsatt venter på et svar, og som sagt – dette er jo en av signaturtrekkene ved bloggen din.. kjipt at det prioriteres bort 🙁

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg er helt enig med deg, Aleksandra 😀 Det har virkelig gått i ett her om dagen, og alt er bare kaos :/ Jeg lover å ta meg sammen fremover 🙂

    Tanken har streifet meg, men det er ikke noe jeg går rundt og tenker på 🙂 Da tror jeg at jeg hadde blitt deprimert 🙁

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Nora 🙂

   Det er kun snakk om å hente inspirasjon fra kostymene, ellers vil ikke bursdagsfeiringen ha noe annet med temaet å gjøre. Jeg kunne like gjerne skrevet at temaet var en kostymefest hvor stikkordet var dødningshoder etc.

   1. Dødninghoder til bursdagstema… uff..
    synes det er noe ekkelt med det.

   2. Men det er fremdeles lit rart å feire livet med dødninghoder

 6. Så nydelig du er 🙂

 7. Rebecca

  Hei! Jeg har ei lita jente på snart 3 mnd og ser ikke hvordan jeg skal klare å være borte fra henne i typ 4 timer bare, pga amming.. så jeg spør, viss du vil dele det med meg; hvordan gjør du det? Gir du mme? Eller pumper du? Er nybakt førstegangsmamma skjønner du ☺ og gratulerer så utrolig mye med overstått 30års bursdag!♥️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Naia sover som regel fra klokken syv-åtte om kvelden til morgenkvisten (6-7) eller til rundt 3-4 om natten. Det varierer litt, men det har blitt en rutine og derfor vet jeg at jeg kan være borte i noen timer 🙂 ellers ila dagen spiser hun som regel med 2-3 timers mellomrom fortsatt, ammer mer hyppig rett før hun skal legge seg for kvelden også. Dette er jo veldig individuelt 🙂

   Tusen, tusen takk forresten 😀

 8. Elsk på antrekket. Jeg har faktisk et sånn skjørt, men begynner å føle at det kanskje er litt i yngste laget når man er 3 mnd fra 36… 🙁 Haha… Kanskje jeg skal ta med mannen ut på date en siste gang i «nedre halvdel» av 30 årene… 😛 Bare så jeg får brukt det! haha. Neida…

 9. Er mektig inponert av at du klarer å gå i de utrolig høye hælene..du går jo på tærne hehe.. de er jo superfine da..skulle ønske jeg kunne gå i sånne bra dere hadde en fin kveld

 10. Ikke glem å gi lister & vinduer et nytt strøk

  1. Caroline Berg Eriksen

   I know! De blir malt i klassisk hvit 🙂

 11. Bare lurer,du sier du ammer og at hun ikke tar flaske enda. Vet ikke om bildene lyver,men det ser ut som du stadig tar noen glass vin. Kanskje meg som er hønemor,men det kommer for min del litt feil signaler.

  1. Ragnhild

   Hvorfor mener du det gir dårlige signaler ? Det er uproblematisk å kombinere amming med alkoholinntak, alkohol-innholdet i melka er ubetydelig selv etter mange glass rødvin. Det er kanskje ikke så smart å håndtere en baby hvis man er overstadig beruset, men jeg antar det ikke er det du sikter til….

   1. Nicole

    Hei Caroline syntes antrekke ditt var så fint ,men finner ikke genseren på Nelly Kunne du gitt meg art nr på genseren og skjøtte Klem Nicole

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg finner den ikke, så da er den nok utsolgt :/

  2. Heidimor

   Det har jeg og flere med meg lurt på også…føler det er frekt å «blande seg i andres vaner», men samtidig tenker jeg at hvorfor ta sjansen? Hun er jo så liten enda..og det virker nesten som at det er regelen heller enn unntaket siste tiden…

  3. De lærde strides om hvor skadelig det er å drikke litt alkohol og så amme.. Men med ett glass tar det noen få timer før det er ute av kroppen igjen. Caroline sitter jo ikke med glasset og ammer samtidig gjør hun? Her velger man å tolke dette i retning av at hun gjør noe «feil» uten at man vet noe om dette i det hele tatt. Og når selv de med utdanning innen feltet strides så er vel dette en privatsak og et valg hver kvinne kan ta på egne vegne?

 12. Rebecca

  Gratulerer så mye med dagen igjen! Så bra dere koste dere igår! Nydelig antrekk, spesielt genseren sikler jeg veldig etter… er merket «Nelly»? 🙂 God søndag! Klem

 13. Lurte på om du kunne komme med noen tips en gang vedr. ammevennlige klær? Hilsen en som snart har termin 🙂

 14. susanne

  Er så kos at dere bor i sarpsborg <3 Gleder meg til å ta del av råd og tips i verdens beste by!! Du stråååler by the way <3

 15. Ser du som du hadde en perfekt bursdag <3 Som fortjent!

  Den rosa kaka på bordet (forrige innlegg) så helt insane ut, begynte å dryppe litt fra munnvikene her! 😀 Du har en veldig snill mann altså 😀

  Gratulerer igjen, litt på etterskudd 🙂

 16. Kristine

  Looking absolutely georgious! Gratulerer så mye med 30 år:)

 17. Så flott du er! Gratulerer så mye med dagen som var 🙂

 18. Gratulerer med 30 års dagen
  Så utrolig flott du er

 19. Hadde du ikke strømper ?! Brrrr det er ganske kaldt ikke det?
  Kjempe søte bilder og outfit ! (Ikke «rediger» første delen av posten min please 😉

 20. Bare DIGGA antrekket ditt.. omg

 21. Marlene

  Nydelig antrekk! Du stråler! 🙂

 22. Gikk du til Festiviteten I bare bein og de skoa? Bare lurer altså ::)) Vet det ikke er så lang vei altså ::::))))

 23. Hvilken leppestift og farge bruker du her? Ser veldig fin ut ☺️

 24. Gratulerer med dagen til en av de herligste personene jeg vet om (men ikke personlig kjenner)❤ hjertet ditt virker så varmt og ydmykt og hele deg stråler av god stemning og fine verdier (sammen med familien din). Merker jeg beundrer deg hver gang jeg leser bloggen din, fine menneske:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 25. Spennende å flytte hjem igjen – nå er det bare å oppdage byen på nytt 🙂
  For sushi, prøv Art sushi gågaten, vis a vis Br. Ramdahl.

  1. Mente i gågaten så klart…

  2. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 🙂

 26. Benedikte

  Hei 🙂 Lurte på hva veggfargen heter, nydelig

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg vet ikke, er ikke vi som har malt den :/

 27. Marianne

  Hei Caroline 🙂
  Hvor er kjolen din fra? Utrolig fin 🙂
  Mvh Marianne

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er et skjørt fra ootd 🙂

 28. Miriam D Nilsen

  Hei Caroline:) Lurte på om du kunne samle alle spise stedene/ restaurantene dere er på under en Category? 🙂 Litt moro å se hva som er attraktivt:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *