goodbye 20’s – hello 30’s

hurramedballonger_1

Hei lørdag, hei bursdag og hei navnedag! I dag fyller jeg 30 år! Jeg har fått så mange bursdagshilsener på snapchat – TUSEN TAKK! Dere er så fantastiske! Jeg prøver å svare alle sammen, men det er ikke så lett, men bare vit at jeg setter pris på alt dere skriver og at dere i det hele tatt husker på meg ♥ 

hurramedballonger_3

Jeg våknet til frokost, kaker, blomster og bursdagsbanner pluss en liten jente som sang bursdagssangen for meg og ga meg verdens deiligste klem. Jeg er så heldig og det vet jeg så godt, derfor er jeg utrolig takknemlig for hver eneste bursdag jeg får feire og ønsker 30-årene mer enn velkommen. 30 er ikke skummelt, det er bare bra! Jeg er på et sted i livet nå som føles veldig riktig for meg, jeg er takknemlig for hver eneste dag! Jeg har to velskapte barn, et nydelig hjem og så mange fine mennesker rundt meg  Likevel får jeg feiring og gaver og jeg blir helt overveldet! Neste helg skal vi på spahotell og i tillegg fikk jeg en gave jeg har ønsket meg kjempelenge. Det er mer enn jeg kunne forestilt meg, rett og slett. 

hurramedballongerhurramedballonger_4hurramedballonger_2

I går var Lars-Kristian invitert på herrefest hos naboen, så jeg ba over mamma, pappa og Anette hit for en liten feiring og da ble jeg også flere opplevelser rikere! Både spa og konsert står for tur i 2017 og i kveld har mamma og pappa spandert 5-retter med vinmeny på oss begge – de stiller som barnevakt! Det blir så utrolig hyggelig, gleder meg til å nyte kvelden og bursdagen min med Lars-Kristian Den fineste mannen i mitt liv, håper han vet hvor mye jeg setter pris på han og alt han gjør. Og dere, jeg setter så stor pris på dere! Tusen takk for at dere er her hver dag og gjør bloggen til et så fint sted å være. Jeg er så takknemlig! 

81 kommentarer

 1. Barnehagelæreren

  Gratulerer med dagen!! Ønsker deg en strålende fødselsdag!!!

 2. Veronika

  Gratulerer så masse med dagen!! 😀

 3. susanne

  Gratulerer så masse med dagen verdens fineste Carolinemor <3 Jeg er mye eldre enn deg, men vet du.. man stangnerer mentalt i 30 årene, så.. du blir ikke eldre nå Caroline, sånn i topplokket 😉 Önsker deg en velsignet flott dag, det er jeg sikker på at du får <3

 4. Kjersti

  Hipp hurra for deg :-)Gratulerer så mye med 30 års dagen.kose deg masse. 🙂 Liker godt å lese bloggen din og se snappene dine.Stå på videre 🙂 !!

 5. Gratulerer så mye med dagen til deg, verdens beste Caroline! Takket være deg kanskje jeg kan være LITT mindre redd for 30-årene 😉 Selv om det er tre år igjen før jeg er der (det er et helt liv, det :-P). Unner deg all lykke og kjærlighet i dag og alle andre dager, og vit at vi, leserne dine, er MINST like takknemlige for alt du gir oss.

  Hurra for deg, Caroline! <3

  (Og velkommen hjem – jeg er halvt sarping selv, hehe, med halve slekten der).

 6. Gratulerer så mye med dagen i dag, Caroline. De beste ønsker for fremtiden ønskes du og dine kjære.

 7. Gratulerer med dagen fine du❤
  Klem

 8. Gratulerer så mye med 30 unge år flotte. Caroline ! Håper du får en fin kveld med din kjære!

 9. Charlotte

  Øverste bilde var helt rått!:) kunne vært i de kuleste motemagasiner. Gratulerer !:)

 10. Therese

  Hvor er kjolen fra? Gratulerer så mye:)

 11. Margrethe

  Gratulerer med dagen fine Caroline! Du fortjener å skinne i dag. Du gjør en så bra jobb med bloggen din, aldri slutt med det <3

 12. Masse gratulerer med dagen, håper du nyter den til det fulle 🙂 Og velkommen til de kjekke 30-årene, håper dette tiåret blir fantastisk.
  Forresten, det er så fint å lese at du virkelig vet å sette pris på alt du har i livet ditt, både smått og stort. Jeg tror det er nøkkelen til et lykkelig liv 🙂

 13. Gratulerer med 30-årsdagen, Caroline! Håper du får en fantastisk kveld med mannen din 🙂 Det er veldig gøy å følge med på bloggen for tiden, med flytting og oppussing. Håper du vil vise litt bilder av de forskjellige rommene etter hvert 🙂

  Her er vi i ventemodus for tiden. Jeg har ca 2 uker til termin, og vi får straks møte vår etterlengtede lille jente <3

 14. Gratulerer så mye med dagen Caroline ! Kjempe flotte bilder ! Digger rosa blandet med rød, så stillig

 15. Gratulerer så mye med dagen! Håper du får en fantastisk kveld med god mat 🙂 Jeg bor også i Sarpsborg og lurer på hvor det er bestilt 5-retter med vinmeny?

 16. Gratulerer så mye med dagen, søte deg:-) Bursdagsklem fra Lena

 17. CamillaM

  Gratulerer med dagen:-)))

 18. Gratulerer med 30 års dagen din 🙂

 19. Gratulerer med dagen! Hvor får du tak i ballon gene? 🙂

 20. Hei.
  Gratulerer så mye Med dagen din! Har nettopp flyttet til Fredrikstad og bare lurer.. ser du har fått 5 retters og vinpakke i gave – hvor får man sånt i sarp/Fredrikstad? Er glad i gode matopplevelser og ønsker gjerne tips!!!

 21. Tonje Felberg

  Gratulerer så masse med dagen din, Caroline! Tenk at jeg har fulgt deg siden 2009 (!) – gjennom forlovelse, bryllup, to barn og ditt drømmehuskjøp med følgende oppussing! 🙂 Det er så gøy å følge deg, og jeg liker bloggen din mer enn noen gang. Ingen andre bloggere legger så mye inspirasjon og kreativitet i bloggen som du. Håper du har hatt en helt fantastisk bursdag – du fortjener det beste! :))

 22. Gratulerer så mye med dagen, vakre! Håper du hadde en strålende dag i går. Kan jeg spørre om hvor du har kjøpt den kjolen? Den var nydelig! Klem

 23. Grattis! Vart får man tag på heliumballonger här i Sarp?

 24. Gratulerer så mye med dagen kjole var bare helt nydelig, hvor er den fra?

 25. Gratulerer så mye med dagen din! Hipp hurra for 30 år og ny epoke i ditt liv. Ønsker deg alt godt. Klem

 26. S.Helene

  Gratulerer så masse med overstått 30 årsdag!! 😀 Det er så fint her i 30 årene, du kommer til å like deg her;) Klem

 27. Jeg blir så glad når jeg hører andre snakke om hvor takknemlige de er! Det er godt å høre om de små (og store) tingene vi ikke burde ta for gitt <3 Håper du hadde en strålende feiring, drømmer om at jeg er like fornøyd den dagen jeg fyller 30!

 28. Gratulerer så hjerteligst med dagen, Caroline <3 Hilsen fast leser siden 2010 🙂 Tenk, da var du 23, har jeg virkelig fulgt deg helt siden da :O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *