det føles bare fint

bursdag_frokost

Det føles bare bra å være 30 altså! Det er så rart at storesøster snart blir 35, nå virker liksom aldersforskjellen så liten og ubetydelig, mens den var enorm da vi var yngre. Jeg har hørt flere si at man stagnerer mentalt i 30-årene, også noen av dere lesere har nevnt dette i dag, og det kan hende at det er noe i det 🙂 Jeg føler jeg har vokst så uendelig mye mentalt de siste årene og jeg føler meg jo mer voksen enn noen gang – men likevel barnslig til sinns selvfølgelig! Det er så viktig, spesielt når du har barn. På mange måter tror jeg begge jentene vil være med på å beholde barnet i meg så lenge jeg lever. I hvert fall helt frem til de blir voksne selv 🙂 I kveld skal jeg feire og vi drar ut hvert øyeblikk! Her er et lite bildedryss fra morgenen min, jeg ble vekket ved at Lars-Kristian stakk hodet inn i stuen hvor vi sover på gulvet akkurat nå (superglamorøst, haha – savner sengen min) og ba meg komme inn på spisestuen. Der ventet dette! Jeg er heldig og det vet jeg ♥ 

bursdag_frokost_3bursdag_frokost_5bursdag_frokost_4bursdag_frokost_2bursdag_frokost_6

Louis Vuitton Pochette Métis! Denne har jeg ønsket meg kjempelenge! Egentlig skulle det være en julegave fra Lars-Kristian har han fortalt, men det var 3 (!!) måneders venteliste på den. Så viste det seg altså at den kom litt før likevel 🙂 Den er helt perfekt til både hverdag og fest ♥ 

bursdag_frokost_7bursdag_frokost_1

Ha en super kveld, dere! Og tusen takk nok en gang for alle hilsener! Jeg trykker dem til hjertet mitt og gleder meg over alle sammen ♥ 

42 kommentarer

 1. Happy birthday, dear Caroline! 30 is for sure a wonderful age – it has been so long ago when I was in that age 🙂
  Please stay as you are! You belong definitely to the women I admire <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Gratulere masse med dagen =D

 3. Mette-Kristin

  Gratulerer så masse med 30-års dagen ❤

 4. Så herlig mann du har! Gratulerer såå masse med dagen din !

 5. Synes det høres skikkelig koselig ut å våkne opp på stuen på sin 30-års dag 🙂 ett skikkelig overnattingsparty <3 håper du har hatt og har en fantastisk dag!

 6. Gratulerer sååå mye med den store dagen, fine deg!!! Håper dagen og kvelden blir super, det fortjener du! Nå har jeg fulgt bloggen din siden bryllupet, og du er såå flink! Du står på, du er flink og du tar jo aldri fri.. Tusen takk skal du ha (og Lars-Kristian) for supre innlegg og masse inspirasjon, hver dag! 🙂 🙂 🙂 Nyt dagen!

 7. Gratulerer så masse med dagen 😀
  Gulvet i huset ble virkelig lekkert, den spisestuen må jo bli fantastisk når den er ferdig innredet!
  Ville vel ha fjernet den gigantiske radiatoren, men synes uansett det er en flott stue:-)
  For en bursdagsmorgen, du er bortskjemt ;D LV minner meg så mye om de billige kopiene det kryr av i sydligere strøk, og jeg får veldig harry-assosiasjoner av det. De jalla greiene har liksom ødelagt merket for meg :p Den lille vesken var like vel ganske fin, mer classy enn svære bagger og kofferter:-)

 8. Gratulerer så masse med dagen!

 9. Så heldig du er 🙂 Utrolig snill, omtenksom og flink mann du har 🙂 God på å kjøpe gaver også 😉

 10. Gratulerer så mye med dagen, håper du har en skikkelig fin dag og nyter den fullt ut! Lurte bare på om du er fornøyd med to barn, eller om du kanskje kommer til å ha lyst på flere etter hvert?

 11. Birgitte

  Gratulerer med dagen, fine, gode, glade deg❤

 12. Gratulerer med dagen fine du! Pleier egentlig ikke å kommentere noe, men i dag syns jeg det var på sin plass 😀 Du facinerer meg mer og mer. Du greier så fint å balansere det «perfekte» med fint hus og luksus, samtidig så du igjen og igjen viser deg som ujålete og ekte men likevel på en finfin måte. I innlegget under her hvor du gjentatt skriver hvor heldig du er og VET det, liker jeg SÅ godt ved deg. Du vet du har det godt, du viser du har det godt- og du gjør det med stor takknemmelighet og ydmykhet. Innmari fin, er du! Stor klem <3

 13. Gratulerer med dagen din Caroline:D

 14. Bursdagsklem fra meg

 15. Gratulerer så mye med dagen, vakreste du<3 Takk for at du deler fra hverdagen deres, gleder, utfordringer, flytterot og masse humor! Jeg sjekker inn her hver eneste dag, det er liksom bloggen din og nyhetene som prioriteres i en hektisk hverdan med jobb og barn.

  Igjen, gratulerer så masse med dagen din!
  Stor kos fra Rygge<3

 16. Marianne T

  Gratulerer så mye med dagen, Caroline! Håper du hat hatt en super feiring i dag <3

 17. Gratulerer så mye med dagen. Kan jeg spørre hvor den rosa kaken er kjøpt? Den var så fin

  1. Melissa Malka Busch-Christensen

   Den rosa kaken er kjøpt fra Cakes by Hancock 🙂

 18. Så nydelig! Kan du vær så snill fortelle hvor de hvite rosene er fra og den svarte boksen? Perfeksjon!!

  1. Melissa Malka Busch-Christensen

   Blomstene er fra Pretty Flower Box 🙂 Lanserer nå i Norge! http://www.prettyflowerbox.com

 19. Cathrine

  Jeg synes alltid du er så ryddig og ordentlig på bloggen, så det ser litt påfallende ut at både du og Pilotfrue har blomster fra Pretty Flower Box i blogginnlegg på samme dag, uten at det er merket med annonse eller sponsing.

 20. Gratulerer med dagen 😀
  åå så fin Pochette Metis <3 Den skal jeg bestille når jeg har bursdag slik at den er klar i mai når jeg er uteksaminert 😀 Hittil da må jeg spare mye<3

 21. Gratulerer så masse med 30-årsdagen og gratulerer så masse med Pochette Metis
  Den fikk æ også hos mannen etter at den har stått på ønskelista mi i fleire år. Den e verkelig nydelig, så klassisk, og både tøff og fin samtidig, funka tell alt og æ e blidd så gla i den. Håpa du hadde ei fin feiring. Bursdagsklæm

 22. Ikke vær redd for å stagnere ved 30-års alder. Jeg er mye eldre enn deg, og vet at det handler mer om personlighet enn om alder. Livet byr på vekst og spennende opplevelser hele tiden for dem som er åpne for å ta i mot.

 23. Elisabeth

  Du fortjener å bli feiret slik 🙂 håper resten av dagen ble like bra 😀

 24. Stagnerer mentalt i 30 årene, det har jeg aldri hørt. Stemmer ikke på meg heller. Tror jeg aldri har vokst så mye som jeg gjorde i 2016. Og når man er så heldig og ha så fine folk rundt seg så ser jeg ikke bort fra at det fortsetter 🙂

 25. Det å være i 30 åra er bare flott!! Jeg har funnet megselv mer og mer. Blitt mer selvsikker, etc. Nå er jeg blitt 33 år og det er fortsatt bare herlig.

  Så bare ny du og gratulerer på etterskudd:)

 26. Gratulerer så masse med dagen i går ! Så sant det der med at man vokser mye mentalt rundt 30 årene. Litt merkelig, akkurat som man tar et kvalitativt sprang 🙂 dessverre har jeg også funnet flere rynker etter jeg ble 30 i sommer

 27. Gratulerer så mye med 30-årsdagen som var! Du holder deg bra 😀 For en snill og omsorgsfull mann det virker som du har, og den veska er bare så flott!! Håper du hadde en bra dag, gleder meg til å følge bloggen videre, såå spennende og gøy å følge husprosjektet både på blogg og snap! Bursdagsklemmer til deg <3

 28. Gratulerer med dagen. Jeg hadde heller ingen problemer med å bli 30. Nå blir jeg snart 36… shit… Er nok litt mer nervøs for 40 kjenner jeg. De fem første årene etter 30 gikk så fort…. 😛

 29. Åhh, hvor er den esken med roser fra? Sååå fin! Og gratulerer så mye med dagen!

  1. Melissa

   Pretty Flower Box 🙂 🙂 🙂 http://www.prettyflowerbox.com

 30. Kathrin

  Så mye fint du fikk. Du fortjener det. Håper dere går for den lyse grå fargen alt 1, på veggen. Med så mørkt gulv og mørke møbler blir det dystert med mørke vegger. Hadde det vært flere/større vinduer og høyere under takket så hadde det kandkje vært ok med mørke vegger, men nå blir det bare dyster. Er min mening da. Ønsker dere en fin fin uke. Spennende å følge dere i oppussingen.

 31. Hvor er den fine «happy birthday» banneren fra? 😀

 32. Hvor er kaken fra?

  1. Melissa

   Kaken er fra Cakes by Hancock 🙂

 33. Gratulerer så mye med overstått stordag!

  Bare lurte på hvor sølvballongene «30» er fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra festligeting.no 🙂

 34. Det er jo ganske åpenbart at flere ting her er sponset (blomsterbøtten med roser fra de som etter eget utsagn «ikke sponser blogger», greiene fra festlige ting samt kakene). Dere passer godt på at logoene vises på bildene, firmaeier dukker opp i kommentarfeltet for å reklamere, og ørten andre bloggere har fått rosebøtte på samme tid – da er det skuffende at innlegget ikke merkes.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Alt du ser i dette innlegget er gaver fra Lars-Kristian. Det er ingen som har sponset meg. Hvis du leser bloggen min så merker jeg alle innlegg hvor Festlige ting har sponset meg, så om det var sponset i dette tilfellet hadde det også vært merket. Det hadde jo vært rimelig meningsløst om jeg bare lot være å merke dette ene innlegget.

   1. De har sponset Lars-Kristian, da, gjerne? I likhet med «alle» andre menn/kjærester av profilerte bloggere, som tilfeldigvis har fått rosebøtter i det siste. 🙂 (Det er jo samme personene som står bak blomsterbøttene og Cakes by Hancock, de har jo også et samarbeid med Festlige ting. Mange tilfeldigheter her, altså. Blogglesere er ikke dumme.)

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det vet jeg ikke, og det er heller ikke akkurat noe jeg spør om når det er en gave/overraskelse fra mannen min. Jeg kjenner heller ikke til andre bloggere som har fått det, men jeg leser ikke så mange.

    Angående blomsteresken så kjente jeg ikke til leverandøren før det ble kommentert i kommentarfeltet under blogginnlegget.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *