video: slik fungerer tape-extensions

Da jeg var i Oslo tidligere denne uken filmet vi til en video som besvarer spørsmålet flere har lurt på: hvordan fungerer egentlig tape-extensions? Se videoen for å finne det ut 🙂 

Det som er så fint med denne type extensions er at det de sitter i håret uten at de synes og dersom de festes på de rette plassene er det ingenting i veien for å ha alt håret bakover i hestehale og så videre 🙂 Jeg bruker 5 fester i front på hver side akkurat nå for å få både litt lengde og fylde der. Mitt hår er tykt og fint bak, så der trenger jeg ingenting, men det er fortsatt oppklippet i front og knekker veldig fort av på grunn av mye styling, så det vokser veldig sakte der kontra bak. Så – extensions er den perfekte løsningen for meg og mitt hår, selv om jeg ikke ønsker at det skal være langt akkurat nå. Når det er sagt er tape-extensions midt i blinken for en mer varig endring dersom du ikke vil bruke clips. Det er enkelt å få lengre og fyldigere hår også, hva du ønsker å oppnå bestemmer du helt selv! I denne videoen har vi brukt forskjellige fargekombinasjoner, både denne og denne.

23 kommentarer

 1. Hvordan er det med merking her? Skal det ikke stå «reklame for»? Hvis man lager en video med musikk, hvor får man tak i musikk man ikke betaler for?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er sikkert mange måter å informere om det på, Janna 🙂 Søk etter royalty free music så finner du masse! 🙂

 2. Tuusen takk for video! lurt å filme det slik dere har gjort her, hjalp ihvertfall meg veldig!:) hva foreslår/tror du er finest til meg av balayage eller gyllen blond? Jeg er mørkere enn deg, men har en del kalde lyse striper i hele håret. Klem til deg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det tør jeg ikke svare på før jeg ser håret ditt :/ Jeg ville spurt frisøren min! 🙂

 3. Hei.
  Har tynt hår generelt, men også samme utfordring som deg ved at det brekker i front. Det jeg lurer på er, hvordan er det å gre håret med disse festene? Og blir det knuter i festene?
  Riktig god helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det går helt fint å gre håret, i hvert fall i starten før håret har rukket å gro ut 🙂 Det knuter seg heller ikke i festene.

   Håper du har en fin helg 🙂

 4. Supert med visnings video 🙂 Ser jo veldig enkelt ut når en proff frisør gjør det 🙂 Kan man vaske håret på samme måte og med de produktene jeg er vant med, med dine extentions med lim? Og hvor lenge sitter de godt på håret? God helg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er jo jobben deres 😀 Jeg har aldri opplevd noen problemer med vasking av hår, men jeg ville spurt på frisørsalongen at hårproduktene er tilpasset extension.

   Hvor lenge de sitter godt på håret avhenger av hvor raskt håret ditt vokser 🙂 Men du burde vel heise festene etter 10 – 12 uker 🙂

 5. Hei!
  Dette ser veldig enkelt ut hvor får man tak i denne kolleksjonen? Jeg har en hårsykdom, og derfor veldig tynt og dårlig hår. Hadde vært perfekt å prøvd dette

 6. Lisbeth

  Hei!

  Dette så genialt ut! Har samme utfordringer med saktevoksende front. Skal tipse frisøren min 🙂

  Mvh

  Lisbeth

 7. Et spørsmål litt utenom innlegget: synes adax-vesken Nelia er så fin! Vet du om den fremdeles er å få tak i i butikk i Oslo? Har lett noen steder uten å finne!

  1. Caroline Berg Eriksen

   De har dem på Steen & Strøm 🙂

 8. Hei Caroline 🙂
  Jeg kjenner jeg er nysgjerrig på om dette hadde vært noe for meg. Men jeg lurer på noen ting:
  1) hvor lenge sitter de i?
  2) merker du noe særlig at du har de på? Og hvordan er det å veksle mellom å ha håret nede og f.eks hestehale ila en dag?
  3) er det vanskelig/vondt å fjerne de igjen?
  4) blir håret ekstra flokete der de er fastet og vanskelig å børste ut? Og hvordan er det å dusje og stelle det?

  Håper du svarer, for det hadde vært så greit å vite litt mer før eventuelt kjøp 🙂
  Klem, Miriam

  1. Caroline Berg Eriksen

   1. Håret skal vare i 6-8 måneder, men du må heise dem hos frisør hver 10 – 12 uke 🙂
   2. Om det er nytt for deg så vil du nok merke litt de første dagene, men så tenker du ikke over det. Det går helt fint å veksle 🙂
   3. Nei.
   4. Nei.

   Håper det var oppklarende 🙂

 9. Hvilken foundation marker/ farge bruker du?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker foundation fra Jan Thomas og concealer kitet til Anastasia Beverly Hills 🙂

 10. Bortsett fra spørsmål angående hvordan tape-exstensins fungerer så mener jeg at flere spurte hvor håret kommer fra. Jeg har skjønt at det er europeisk, men utover det hva kan du si om forholdene rundt produksjonen av dette produktet. Sikkert flere enn meg som liker å vite hva vi kjøper. Vi er stadig mer opptatt av ren og kortreist mat, men tenker sjelden på hvem som lager klærne våre eller lignende. Håper på mer informasjon og dine tanker rundt dette.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Håret er som du nevner europeisk, og det kommer fra jenter som frivillig selger håret sitt. De får selvsagt også betalt 🙂

 11. Jeg lurer på hvilke salong(er) man kan gå til for å få festet dette? Kan man ta med eget hår og få festet det og farget det til å matche sitt eget (jeg har grått farget hår) og klippet det til hos en frisør?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg ville ringt og spurt frisøren først, men det burde ikke være noe problem å ta med håret 🙂

   1. Ok, så du har ikke noen avtale med enkelte frisører? Hvor du kanskje selv går for å fikse disse?

 12. Hei, super video. Men hadde vært veldig fint om du også kunne lagd en video som viser hvordan exstensionet fjernes fra håret igjen etter 10-12 uker.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *