til Oslo og tilbake igjen

oslo_tirsdag

God morgen, fine deg! I går var vi en tur i Oslo, og det er så befriende at det tar oss en drøy time å kjøre dit, ikke nærmere to! Målet var å lage en liten film til dere som kommer i morgen og så fikk jeg endelig stripet håret mitt! Det er så lenge siden forrige gang, tror det var halvannen uke etter at Naia ble født? Eller om det ble gjort gangen etter der igjen også. Jeg husker ikke, annet enn at det er altfor lenge siden. Vi har bevisst unngått det for å skåne håret mitt i front som knekker så altfor fort på grunn av for mye styling. Haha, det er jo også noe å ta hensyn til! Naia sovnet  i vognen sin, så da tok vi  oss tid til en lunsj på Eger også, før vi reiste hjem igjen. De har utrolig god mat på Xich Lo, stille og rolige omgivelser som ga meg følelsen av å være alle andre steder enn midt i Oslo. Om du skal dit en gang for lunsj, må du bestille laksen!

oslo_tirsdag_1

oslo_tirsdag_2

oslo_tirsdag_3

oslo_tirsdag_4


Planen var å oppdatere mer enn en gang til i går, men da vi kom hjem, hentet i barnehagen, lagde middag og spiste den ble klokken så fort syv! Så kom mamma og pappa for å hjelpe oss med å pakke ut. Vi fikk gjort så masse og da kunne jeg ikke ta en pause når vi var så godt i gang! Flere esker i kjelleren kom på plass og ikke minst fikk vi startet prosjekt lysekrone. Fy søren, for et prosjekt! Mer om det senere! Nå skal jeg ut i kulden og jogge litt 🙂 Er så forfriskende og også det eneste jeg har tid til om dagen. Gleder meg til å begynne med styrketrening igjen. Snart. Snart! Ha en nydelig onsdag, dere ♥ 

18 kommentarer

 1. Fin onsdag ønskes deg og mannen, flotte er dere 🙂

 2. Har du vurdert å gi ut kokebok? Det hadde vært så fint å hatt alle de fine oppskriftene samlet 🙂
  Klem fra meg

 3. Fortsett med masse snap updates når dere monterer lysekrona! Den ser knall fin ut Håper du vil dele med oss hvor du har fått tak i lekker bisken

 4. Dear Caroline,
  How good you have been finally again in Oslo! I see you really enjoyed the obviously yummy meal!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 5. Hvordan går det med skjønne Nelia i den nye barnehagen?

 6. Kristina

  Så utrolig fin du ble! Beklager om jeg maser, men jeg vant luke 21 fra julekalenderen 🙂 håper det ikke er forsent for å få premien☺ håper du får en fin dag videre!

 7. Hei Caroline. Jeg ser at du helt konsekvent skriver liten bokstav i første ordet i overskriften din. Har du tenkt på at du har mange unge lesere, som kan tro at du som er så profilert og vellykket kan gjøre dette, så kan de og. De tenker nok at dette er korrekt i forhold til norsk rettskriving, noe det absolutt ikke er. Som norsklærer på ungdomsskolen får meg nærmest magesår når jeg ser dette. Det lyser mot meg som FEIL, hver gang jeg logger inn på bloggen. Vær så snill, revurder dette.

  1. Ida M.T.

   Hahaha, ååå, disse I-landsproblemene. Hvis ungdommer tror det, så vil jeg si det er din jobb som lærer som må gjøres litt bedre ! Djiiises hva folk får seg til å klage på!

  2. Tja, verre er vel din bruk, som norsklærer, av i forhold til. I forhold til betyr sammenlignet med. Så setningen din, med korrekt norsk i tanke, gir ingen mening.

 8. Therese

  Du måååå bare holde den frisyren. Du er så utrolig pen og fin med den…. Misunnelig her
  Kjempe fin farget som alltid også håper dere kommer dere skikkelig i hus snart, nydelig hjem dere har ❤

 9. Hvor oppbevarer du alle smykkeaccessories som ikke er i det nye smykkeskrinet du har fått? 🙂

 10. Ranveig

  Ja, på Eger er det kjempekos å være. Veldig glad i smørbrødene med bl.a. Avokado, nam.. Jeg har den samme fine genseren fra Ganni, og sliter litt med hva jeg skal ha under, hehe. Er det lov å spørre hva du bruker under den, bare hvit bh, eller hvit trøye også? Sorry, hvis dumt spm

 11. Therese

  Hei Caroline, jeg prøver igjen: Jeg har fulgt med deg på bloggen i lang tid, og finner bloggen din veldig inspirerende! Men jeg har et spørsmål, og det er ikke ment som kritikk (!) – Jeg lurer på hvorfor du ikke støtter «Sunn fornuft -plakaten»? For det er jo ikke til å skjule at du har massevis av unge lesere. Hva tenker du? Samtidig har du jo døtre så jeg regner med at du kommer til å være obs på hvilket press de utsettes for i fremtiden 🙂 Det kan såklart hende du har en veldig god forklaring, men det var i alle fall det jeg lurte på.

 12. Camilla

  Har du vurdert en bok med de fine oppskriftene, trening, og livsstil?
  Ha en fin onsdag, og lykke til med flyttingen 🙂
  Klem fra meg

 13. Henriette

  Hei Caroline! Så hyggelig at du har flyttet til Sarpsborg jeg har et tips på et sted dere kan spise like i nærheten. Restauranten heter Curtisen og er med i de historiske. Den ligger i Halden og midt i hjertet av festningen. Der serveres det lokal mat og historie til både vin og hvordan menyen tilberedes! Anbefales på det sterkeste

 14. Hvordan er håret ditt rett etter du har dusjet? Naturlig rett eller krøllet?

 15. Heisann.

  Gratulerer med nytt hus. Hvor er lysekrona fra?

 16. Genseren din er kjempe fin, hvor er den fra? ☺

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *