mine beste skjønnhetstips

swiss_1

Mitt beste skjønnhetstips er å smile. Ingenting er vakrere enn en stort smil. Mitt neste beste skjønnhetstips er å ta vare på huden. Rens den hver eneste kveld uavhengig av om du har vært sminkefri eller ikke, selv om du er så trøtt at du nesten ikke klarer å se deg selv i speilet. Ren hud er gull verdt! Gjør det samme på morgenen også, det er en utrolig god vane! I tillegg er det viktig å bruke gode produkter og du kan du gjerne bruke litt tid på å finne akkurat hva som passer deg og din hud. Jeg har sverget til samme hudpleie i årevis nå og de siste månedene har jeg også blitt utrolig glad i Swiss Clinic sin Skin Renewal. Den er helt fantastisk og har hjulpet huden min å bli, sakte men sikkert, kvitt pigmentering etter svangerskapet. Litt er det fortsatt igjen, men vi er på riktig vei. På disse bildene har jeg ingen sminke på huden og som du ser begynner hudtonen min å bli jevn og fin igjen. 

swiss

Det kan være flere grunner til å prøve Swiss sin Skin Renewal – kanskje du har et ønske om å forebygge fine linjer, kanskje du bare trenger litt roser i kinnene igjen eller kanskje du bare vil kjenne at huden har god blodsirkulasjon. Rett og slett se at den er frisk! Jeg føler i hvert fall at huden min har skikkelig godt av en runde med denne rolleren annen hver uke, og bare det at det FØLES bra og riktig er ofte mer enn nok for meg. Følelsen av velvære er så viktig! Og nå har jo denne i tillegg vist seg å fungere på pigmenteringen min, det synes i hvert fall jeg at den har gjort!

swiss_2

Jeg bruker Skin Renewal 5-7 dager sammenhengende før jeg har et opphold på 1 uke og starter på igjen. Nå i flyttemaset har jeg hatt et litt lenger opphold fordi jeg glemte å pakke den med meg fra Siljan og har slitt skikkelig med å finne den igjen etter at vi kom inn i nytt hus. Men nå er den her og jeg er SÅ klar for nye runder. Akkurat nå trenger jeg det og dessuten er 30-årsdagen min bare 3 dager unna. Haha! Kan være greit med litt egenpleie innen den tid. Neiida. De dagene jeg ikke bruker skin renewal bruker jeg bare min vanlige hudpleie. 


Du bruker rundt 5 minutter på behandlingen, men ikke stress med det! Gjør disse minuttene til dine egne og bruk tiden det tar. Rull 3–4 ganger på samme område, før du bytter retning. Rull minst 4 retninger: vertikalt, horisontalt og diagonalt begge sider. Du får 20 prosent på behandlingen i dag og i morgen ved å bruke koden CBE20 🙂 Les mer HER

50 kommentarer

 1. Jeanette

  Hei..kan du skrive litt om produktene du liker, rens, peiling, fukt, maske osv… som ikke er reklame?

 2. Julemodus

  Kan man bruke det under graviditet?

 3. Kjære Caroline,

  Hvordan finner du energi til alle dine prosjekter, familie, trening og flytting?
  Du er en stor inspirasjon! Man ser at bloggen din er noe du bruker mye tid og energi på.
  Kunne du skrevet er innlegg om hva som gir deg energi og motivasjon?

 4. Vakre! <3

 5. Hvilke produkter bruker du i din «vanlige hudpleie» nå?

 6. Christina

  Dette skal jeg benytte meg av! Jeg fyller 25 dagen etter deg,og vil gjerne bli kvitt arr etter kviser 🙂 vil du da anbefale de lengste nålene?
  De dagene du ruller,renser du med din vanlige rens først,eller en egen swiss-rens? Ruller du morgen og kveld?

  Du ser fantastisk ut om dagen,rett og slett lykkelig! Velkommen tilbake til Østfold!

 7. Du har en nydelig hud! Jeg syns den er til og med finere uten sminke enn med sminke Har du tips til en foundation som ikke legger seg i mimikklinjer for eksempel rundt munnen? Min hud ser nesten eldre ut med sminke enn uten, siden foundationen legger seg så stygt. Har brukt youngblood mineralpudder i flere år, men nå er jeg i midten av 30-årene og huden har fått andre behov tydeligvis… Har også veldig dehydrert hud som føles «for liten» ut for ansiktet mitt. Det føles grusomt plagsomt ut, men legen min tar meg ikke på alvor. Har du tips vedrørende fuktbomber til huden?

 8. Anne Kristin

  Du var utrolig vakker uten sminke, huden din gløder jo!! Veldig moro å følge deg i disse dager, det nye hjemmet deres blir nok flott.
  Kan jeg spørre om du kan anbefale en god deodorant? Ha en fin kveld 🙂

 9. Kristin

  Hei
  Kan du skrive litt om hva du har gjort for å få øyenbrynene dine så fyldige og fine? 🙂

  1. Det lurer jeg også på, siden du ikke bruker sminke her, men de er likevel så fine og definerte :))

  2. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har sminke på bryn, det er huden som er sminkefri 🙂 Men de har blitt veldig fyldige, jeg bruker et serum fra swiss 🙂

 10. Hjelper denne mot arr i huden også? Slet en del med kviser før, nå er huden helt fin bortsett fra en del arr og litt røde flekker som jeg gjerne vil bli kvitt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den skal kunne hjelpe mot dette, men om det fungerer tør jeg ikke å si ettersom jeg ikke har erfaring med det :/

  2. det funker overaskende bra. Jeg sliter med huden og har en del arr, huden ble betydelig bedre. Jeg har faktisk ikke prøvd noe annet som har fungert like bra, jeg valgte den nållengden som var anbefalt for arr.

 11. Kristin

  Har aldri prøvd den, men kanskje jeg skal gi det et forsøk 🙂
  Kan du dele et innlegg med din vanlige hudpleierutine da? Hvilke produkter bruker du?
  Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det kan jeg gjerne gjøre! Jeg brukte zo medical før jeg ble gravid (og ble helt kvitt pigmentering), nå bruker jeg produkter fra zo skin som kan brukes ift. amming (og graviditet) 🙂 Og så er det swiss som hjelper meg å bli kvitt pigmenteringen 🙂

 12. Hvor har du kjøpt din Missoni morgenkåpe.Lekker, har leita på nettet men finner den ikke.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den fant jeg i en pop up stor på eger i Oslo før jul 😀 julegave til nye huseiere :p

 13. Oj…..så annerledes du så ut uten sminke. Fin altså, men fikk meg til å tenke på hvor mye sminke du bruker til hverdags……Iallefall så sminker du øyne og hud mye….Men igjen….fin uten sminke. Kan godt gå mere uten. Og hvis du er så opptatt av å ta vare på huden din som du skriver, så er ingenting bedre for huden enn å gå uten sminke. DET burde du gjøre oftere!!!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Laila 🙂

 14. Caroline, du er så vakker uten sminke! Og rett hår 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Thien! 🙂

 15. Utenom Swiss hvilket hudpleiemerke bruker du?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Zo skin care 🙂

 16. Hei, bruker du fremdeles Obagi hudpleie? Bruker du din vanlige hudpleierutine de dagene du bruker rolleren, eller bruker du kremen som følger med?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker zo skin care den uken jeg ikke bruker rolleren og serumet fra swiss 🙂

 17. Mere flytting! Flytteposter! flytteposter! Nyskjerrig på fargevalg og kjøkken!!!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   DET KOMMER 😀 Så gøy at du vil ha mer 🙂

   1. Ingvild

    Enig!! og meir Snapchat! Kjempegøy å følge med. Føle ej er inne i dåkka flytteboble.. Haha

 18. Hvilken farge er din dipbrow? 🙂 Veldig naturlige og fine bryn!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Jeg bruker ikke dipbrow, men Perfect Brow Pencil 🙂 Husker ikke fargen, må sjekke! 🙂

 19. Jeg bruker Zo Skin medical, har du vært borte i dette? Det er iallfall noe som funker helt ekstremt bra! 🙂 Du har jo nydelig hud da!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker det samme 😀 Så jeg bruker zo skin care (ikke medical nå som jeg ammer) den uken jeg ikke bruker swiss 🙂

 20. God fotograf og flott dame:)
  Klem frå Springerinne ( journalist, blogger og forfatter):)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, fine du <3

 21. Karoline

  Du er så vakker! :):) Godt å se at du er så trygg på deg selv at du «tørr» å vise deg uten sminke. Jeg har virkelig stor respekt for deg. Takk for alt du deler i løpet av en dag. Kanskje dette er noe for meg også..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Karoline! Det er utrolig hyggelig å høre! <3

 22. Hei:) Har du ingen sminke rundt øynene heller? Noen form for conseeler eller lignende? Klem fra Lise

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, ingen concealer. Anbefaler øyekremen PCA SKIN Ideal Complex Revitalizing Eye Gel 🙂

 23. Camilla

  Hva slags produkter bruker du og pris? Syns det er vanskelig å finne noen gode produkter til fornuftige priser.

 24. Marianne

  Hei Caroline!

  Jeg merker jeg ble veldig fristet til å teste ut swiss clinic. Men jeg blir alltid litt i tvil når jeg ser mange bloggere reklamerer for dette. Hvordan fungerer det når du velger å reklamere for hudpleie. Du tipser jo om dette, ville du brukt det uavhengig om du ble betalt? Synes huden din ser nydelig ut. Men jeg har ikke sett deg uten sminke før, hadde vært fint om det var noen «før-etter» bilder. Er fantastisk om det faktisk stemmer at du har blitt kvitt pigmentering?! Forstår du mitt dilemma? Det er utrolig mange positive betalte anbefalinger, og det gjør meg usikker. Jeg er klar over at det er slik bloggverden fungerer nå, men hvordan kan man som leser vite med sikkerhet? Takk for svar 🙂

  1. Veldig enig med Marianne over her. Jeg lurer på det samme 🙂
   Det er så utrolig mye markedsføring på Swiss clinic og mange bloggere som anbefaler. Og dette er jo betalt reklame, så man blir så usikker på om man kan stole på det 🙂

  2. jeg er ikke betalt. men kanl love deg at dette funker 😉

 25. Åh, her lignet du veldig på mammaen din 😀 Så vakker!

 26. Hei Caroline,

  Er det slik at man må skifte ut rolleren, eller skal den kunne vare i noen år?
  Hvilken lengde på swiss roll anbefaler du? jeg ser at de har 0,2 og 0,5 mm. 🙂

 27. Wow – Så utrolig pen du er uten sminke (også)!

 28. Kan man få spenstigere hud av den også? 🙂

 29. Kan den brukes på halsen?

 30. Elise Bye

  Jeg har fått gode resultater på røde områder og arr etter kviser med swiss clinic! Men den uka jeg tar behandlingen, blir jeg kjemperød i huden og tørr! Har du og problemer med dette?

 31. Du ser så fresh ut! Tenker faktisk at jeg skal prøve ut dette produktet, men hvilken mm på skin rolleren vil du anbefale om jeg ønsker å redusere de «fine» rynkene i pannen samt pigmentering i pannen etter graviditet? Ser at Swiss Clinic anbefaler forskjellige mm til disse to problemområdene… ville du tenke at det er lurt å gå for 0,5 mm? Hva har fungert for deg? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *