fargevalg på stuene

Dette er SÅ VANSKELIG! Jeg blir gal! Vi har brukt lang tid på å kikke gjennom Jotun sitt fargekart, huket av på de mest aktuelle fargene og vært på fargerike og kjøpt med prøver på en hel haug til både stue, soverom og jentene sitt rom. I går kveld gikk stuefargene opp på veggen slik at vi kunne teste den mot gulv og sorte møbler, og nå er jeg helt grønn. Hva i alle dager ER dette da? Det er jo umulig å bestemme seg og alle fargene ble helt feil… bortsett fra én!

fargevalg_1

Vi falt virkelig for deco blue, som vi egentlig har planlagt til soverommet, men nå tror jeg faktisk den havner i stuen i midten her. Det blir jo utrolig lekkert med et så mørkt rom midt i huset! Du kommer inn i biblioteket med bøker, piano og en mild, lys gråfarge på veggene, går videre inn i stuen hvor du kan gå for å slappe av eller ta et glass vin, og så videre inn i et lysere rom igjen hvor du spiser middag og har selskap. Det er i hvert fall tanken 😉 Det blir jo så avslappende å lene seg tilbake i et litt mørkt rom etter middag, så kan vi heller ha litt detaljer og dekor som gir litt mer farge og spriter det opp litt.

fargevalg

Dersom vi går for deco blue på denne ene stuen, som jo er en trendfarge nå, så tenker jeg også at det ikke er noe i veien for å endre den om noen år dersom vi blir lei. Hadde vi valgt denne i hele huset, ville det blitt litt vanskeligere å endre det 😉 Så jeg synes vi kan sjanse litt på et av disse rommene. Det tror jeg faktisk vi gjør 🙂

fargevalg_2

I alle de andre stuene pluss i både gangen nede og oppe tenker vi å ha den samme gråfargen, men hvilken det skal bli, aner jeg ikke. Nå synes jeg faktisk at den som allerede er i dette rommet er utrolig fin mot både gulv og møbel, men jeg skulle kanskje likt at den var hakket lysere og ikke fullt så kald. Jeg vet ikke. Kanskje morgendis? Eller har du noen forslag? Dere er alltid så gode på forslag! 

fargevalg_3


Ellers i dag har vi ryddet og ryddet. Og ryddet litt til. Og så har vi gått en liten tur med både hunder og barn! Kjempekoselig og så deilig med parken rett i nærheten, med både lekeplass og masse løpe- og trilleplass. Dette har jeg savnet! Og så kom plutselig mamma og pappa innom, sånn helt uten videre, og det har jeg savnet enda mer. Nå håper jeg å trumfe gjennom en episode av Homeland midt i ryddingen, det har jo startet igjen og vi har gått glipp av det! KRISE! Synes vi fortjener en pause nå, sammen med take out. Jeg ER så lei av take out at jeg spyr, selv om vegetarwok er kjempegodt. Nå er jo alt kjøkkenutstyr på plass, så vi starter en normal matuke i morgen, kan nesten ikke vente på det 🙂 Håper deres helg har vært fin ♥ 

165 kommentarer

 1. Vi har jotun washed linen i på stue/kjøkken. Liker den utrolig godt. Har et skjær av gult i seg, så blir ikke lister og tak i bomull gule, og så blir ikke den så kald.

 2. Hanne Marte

  Så fint det blir 😀 Jeg er veldig fornøyd med fargen demring fra jotun 🙂
  Brukte den selv når vi malet stuen vår nå i høst som var. Veldig fin farge samtidig som den har litt kontraster i så den blir verken for mørk eller for lys 🙂
  Har dere testet den?:-)
  Veldig gøy å spennende å følge dere i prosessen med nytt hus! Gleder meg til å se fortsettelsen:-) Det blir jo så lekkert!
  Klem!

 3. Har deco blue på soverommet og er såå fornøyd 😀 vil virkelig anbefale den fargen, tror den kommer til å se fantastisk ut på den ene stuen deres 🙂 ♡
  Gleder meg til å følge dere på resten av oppussingen :))

 4. Hei Caroline!
  Hvis du vil ha litt varmere gråfarger, så sjekk ut s 1502-Y, s2002-Y og s 2502-Y. Evt noe mørkere om det er interessant. De hos fargehandleren forstår hva dette vil si.Lykke til med fargevalget:-)

 5. Dagrun Myklebust

  Jeg har morgendis og decoblue i stua, SUPER fornøyd og de passer så bra sammen! Synes morgendis gir en lun og koselig stemning, uten at det blir for hard grå farge 🙂

 6. Christine

  Vi har brukt Skagen tror jeg det er,som er en litt blålig gråtoner. Men den er ikke for kald. Den har vi nesten hele huset. Ellers vil jeg anbefale kveldshimmel fra Jotun til en kontrastvegg,den er så utrolig nydelig! Har den selv i stua,sammen med hvite vegger. Elsker den fargen.

 7. En annen viktig ting å tenke på er hvilken farge dere har på listverk og dører…Kalde farger, som feks morgendis får ferdigmalt listverk (typisk bomull el eggehvit) til å se skittent ut,mens morgendis mot feks klassisk hvite lister el chi er nydelig:)
  Jeg tror en ren,kald farge vil være nydelig fint mot det mørke gulvet;)Utrolig lekkert alt sammen, det er så utrolig gøy å få lov til å følge dere i dette

  Gleder meg til fortsettelsen!

 8. Blir nok fint uansett hvilken farge dere velger 🙂 Hvor mange stuer er det i huset?? 🙂

 9. Du må sjekke ut gråfargen Demring

 10. Synes både Kalk og kalkgrå fra Jotun er fine gråfarger.

 11. Åå, dette er så gøy å følge med på 😀 Dere får det så fint. Og det gulvet.. helt min stil! Nydelig!

 12. Malingsselger

  Farger er ikke alltid enkelt. Lyset vil jo påvike fargene veldig. Morgendis kan feks blir veldig blåaktig/kald i mange rom.
  Vil du ha varmere gråtoner er jotun sine; tidløs, lys antikkgrå, antikkgrå, grå harmoni, valmuefrø, grå skifer og elegant fine:) Disse har litt gult i seg, og virker derfor varmere.
  Deco blue er rålekker, og mørke farger på soverom er veldig behagelig 😉
  Lykke til med valget 🙂

 13. Sara Maria Kvernevik

  Eg har deco blue på en vegg i stua, og i gangen ✨Anbefaler! Fargen «Yoga» har eg på soverom! Sjekk den ut! Nydelig!

 14. Heihei 🙂

  Vi har gått for minty breeze i yttergangen, morgendis i stuen og decoblå på gjesterommet 🙂 Superfornøyd 🙂

 15. Hei Caroline 🙂
  Siden du skriver at du ønsker en grå farge i noen av rommene så vil jeg anbefale deg å se på fargene som heter Washed Linen og Frostrøyk 🙂 Disse fargene er utrolig flotte og matt i fargen 🙂

 16. Du må sjekke med Jotun om fargeprøven fra gulvet går til veggfargen dere skal ha. Gulvfargen vil påvirke hvordan veggfargen blir. Grått kan feks bli/virke gulere enn med et lyst gulv.

 17. Den mørkeblå var kjempefin til det gulvet!

 18. Vi endte opp med deco blue på en vegg på soverommet (angrer veldig på at vi ikke tok alle fire veggene- så må nok frem med malerkosten), morgendis i gangen/hallen: veldig fin gråfarge, og st pauls blue på kjøkkenet. Superfornøyd med alle fargene 🙂

 19. Hei,
  Vi gikk også for Deco Blue i en av stuene våre, og i den andre stuen har vi brukt gråfargen «kalk», de passer veldig godt sammen. Vi har også gjennomgående stuer så det er sagt. Lykke til med fargevalg – det er jo egentlig veldig gøy men til tider litt frustrerende

 20. Karianne

  Jeg ville valgt farge nr 2 eller 3, fra venstre, som dere har malt på veggen. Er 100% sikker på at det blir fint til slutt uansett hvilke farger dere ender opp med!

 21. Vi har malt med en gråfarge fra Jotun som heter Ascott, i stua vår. Og den er sååå fin og jeg blei innmari fornøyd !! Anbefales på det sterkeste! Den er verken for gul, for blå, for kald eller for varm!!
  Lykke til videre med oppussing!!

 22. Vi har morgendis i gangen og på kjøkkenet, super fornøyd med den fargen hvertfall! Har mørke skifer på gulvene og det passer hvertfall godt sammen! Vi er superfornøyd Vi hadde også tenkt å ha deco blue på soverommet, men gikk for byge som er hakket lysere og har litt mer grått i seg og på rommet til lillemor har vi minty breeze som er helt nydelig sammen litt rosa detaljer! Jotun har så mange fine farger så det er ikke så lett å bestemme seg, har du forresten vurdert fargen blush noe sted, syns den er helt nydelig og tror den hadde passet fint med de nye mørke gulvene deres! Ops ble langt dette, det blir nok super fint uansett hva dere går for! Kos dere videre med oppussing!

 23. Washed linen fra Jotun er fin:)

 24. Margrethe

  Her finner du mange BRA fargekoder, her snakker vi godt øye for interiør !! https://houseofphilia.elsasentourage.se/2015/08/14/alla-fargkoder-och-marken-och-kollektioner/

  Mvh M

 25. I forhold til gangene ville jeg faktisk testa ut fargen «tidløs» den er som navnet, og gir en veldig god romfølelse, uten å bli for kjedelig!

 26. Grå harmoni!!

 27. Pilasterblå 🙂

 28. Har hatt både morgendis og tåkedis, føler begge de to blir akkurat litt for blå. Evt er morgendis finest. Men den fineste gråfargen synes jeg er den som heter nøytral 🙂

 29. Å, så gøy det er å få være med på oppussingen av huset! Ettersom jeg holder på med akkurat det samme om dagen og virkelig sliter med hvilke farger jeg vil ha, tenkte jeg «YES» når jeg så overskriften. Men det ser jo ut som dere har samme problemer som meg. Jeg har Deco Blue på soverommet og elsker den fargen! Så den anbefales på det sterkeste. I stua har jeg foreløpig malt Morgendis, og jeg synes i grunn den blir litt for kald. Nærmest lys blå noen ganger, selv til lister som er klassisk hvite. Så om dere ikke vil ha en kald farge, ville jeg kanskje valgt en annen. Uansett, jeg gleder meg til å se hva dere ender opp med!

 30. På soverommet valgte vi en blåfarge som heter St. Pauls Blue. Vi har den vel og merke i kalkmaling, men benyttet den normale veggmalingen til grunning og den var altså så fin!
  Som gråfarger har vi Valmuefrø og Washed Linen. De er i ulike nyanser, men gir begge en lun og behagelig atmosfære. 🙂

 31. Deco Blue er så fin! Vi er også midt i fargevalg, møbelvalg, gulvfarge, og alt annet som man skal ta stilling til i et nytt hjem. Det er så mange valg! Men vi har bestemt oss for Deco Blue på soverommet 🙂 Gleder meg til å se hvilken gråfarge dere lander på, for trenger inspirasjon til stuen! Lykke til 🙂

 32. Lill-Helen

  Hei Sjekk ut antikkgrå Den er en varm gråfarge .

  Hilsen Lill-Helen

 33. Alexandra

  Den mørkeblå ville jeg definitivt hatt i en av stuene, utrolig fin farge! 😀 Vi har en lys grå farge fra jotun her hjemme, og er veldig fornøyd med det, har også et rom som er mørkt grått, men lurt å være obs på at de kan noen ganger se litt brunaktig ut i dagslys av det vi har erfart 🙂 Så jeg ville kanskje tatt en av de lyseste gråfargene om det var meg. Lykke til videre <3

 34. Vi har morgendis i stue og gang hos oss. Veldig fornøyd! Utrolig stor forskjell på hvordan de ser ut da. Mer naturlig lys i stuen, så den ser kaldere ut enn i gangen hvor det er varmt lys fra lampe. Har venner som har opplevd den som lilla hos seg, og det er jo kanskje ikke ønskelig. Lykke til!

 35. Camilla

  Har dere sett på fargen Skyggeblå? Jeg har den på stua og den endrer farge hele døgnet. Den kan være kald, varm, lun og koslig alt etter hvordan været er, og hvor sola skinner. Kjempefornøyd med den 🙂 Ellers synes jeg gråfargen innerst i hjørnet var veldig fin 🙂

 36. Åå, for et fantastisk fint hus dere har kjøpt! Har fulgt bloggen din i mange år, men kommenterer nesten aldri. Men på dette innlegget følte jeg at jeg måtte, siden jeg jobber i malingsavdelingen på Maxbo. Deco Blue er jo en helt fantastisk farge For at det skal harmonere mot Morgendis, tror jeg kanskje St. Pauls Blue er bedre. Den er ikke like mørk, men er en veldig lun blå-grå (mest blå) farge! Jeg har St. Pauls Blue på soverommet og kjøkkenet mitt (med hvit kjøkkeninnredning), og angrer ikke et sekund på at jeg valgte den fargen Forresten er Morgendis en helt nøytral gråfarge, så hvis lister, dører og vinduer er i bomull eller eggehvit kan den i noen tilfeller få et lite blå- eller rødt skjær. Kommer veldig an på lyset som er i rommet og hvordan solen treffer(kveldssolen er jo gjerne litt rødere enn morgensolen, og det kan dermed bli et rødskjær i en ellers nøytral farge). Da kan det heller være lurt å velge en grå farge som har litt gult i seg, f.eks. demring eller hvit lin.☺️
  Gleder meg til å se hva dere velger og hvordan resultatet blir

 37. Kari Leinum

  Håper dere tenker på husets opprinnelse og hva som kler huset !! Dere har allerede tatt ett stort steg bort fra det originale når det gjelder gulvet på stua . Jeg synes å ane TM- design her
  Ett flott hus , sikkert mye historie i veggene . Ser for meg sommerfest , åpne vinduer og florlette blondegardiner , eller juletrefest og velurgardiner .
  Kari.

 38. Akkurat malt en vegg i leiligheten i min fargen form. Sikkert litt annerledes når det blir hele rom, men jeg synes den fargen er veldig fin 🙂 Band stone blir kanskje hakket for mørk for dere?

 39. Karoline

  Gråtoner er ikke lett ! Husk at morgendis kan bli kald, i enkelte lys.. det har litt å si på lyssettingen:)
  Selv har jeg hvit lin på veggene i stuen som er en grå lys fin farge, men lun og varm.
  Har tåkedis på badet, og denne er myyye kaldere !
  Mangen glemmer ut hvit lin som et alternativ til grått, jeg selv synes den står litt feil plassert på fargekartet og er mye mer grå en den vises som der:) tror den hadde vært lekker til gulvet deres!

 40. Hei.

  Har du vurdert St.Pauls blue? Er selv veldig fornøyd med den. Selv om det også er en såkalt trendfarge føler jeg den er litt mer klassisk enn deco blue. Bare et tips☺️

 41. Vi har morgendis og er utrolig fornøyd! Nydelig farge:) Men det er vanskelig altså! MEn så er det også som du sier at om området er lite så kan man male om senere. Derfor klina jeg til med sort kjøkken! Elsker det, mannen elsker det, svigermor hater det. Hehe, men sånn er det jo, man velger det man liker sjæl!

  God ukestart i morgen<3
  Stor kos fra Rygge<3

 42. Dette huset deres kommer til å bli fantastisk fint! Så gøy at du viser veien dit også
  Gråfarger er veldig vanskelig. Samme som hvitt! Personlig synes jeg nøytrale gråfarger er finest til svart/hvitt interiør. Morgendis, Tåkedis og Nøytral feks. Fint også til klassisk hvit!
  Men hva med Deco Blue/St. Pauls blue, Minty Breeze og Valmuefrø i hver sin stue?

 43. Forslag om grå farge «tåkedis»(blålig) eller «kalkgrå»(beige grå) 🙂

 44. Åååååh, dere bare må kikke på veggfargen Fabrikk! https://www.jotun.com/no/no/b2c/colour-inspiration/colours/interior/1100000157001791_Interior.aspx (Den ser så mye bedre ut på veggen, btw)

  Jeg endte opp med den ved ett uhell på soverommet (kunne virkelig ikke å se for meg farger), og siden har jeg malt hele stuen i den, og snart blir bod/walk-in og kanskje gangen også malt i samme. Den ER så fin, jeg vil bare ha den over alt. Herregud. Lun, varm, og den er like fin når solen står rett på som når det er mørkt ute. Den er bare… Jeg ELSKER den. Den er dyp, men ikke typisk mørk, liksom. Hvis det høres logisk ut.

  Jeg har anbefalt den til alle som skal male fordi den er rett og slett den perfekte grå fargen. Men uansett hva dere velger så blir det fint 😀 Bare deilig med farge på veggene, spør du meg. Og så er jo så greit at blir det feil eller man ombestemmer seg, så kan man male om igjen. Ikke no’ problem.

 45. Evt kalk?

 46. Hei. Er midt i oppussingsplanlegging selv og er jo så vanskelig med farger. Vi har morgendis på stuen og demring på kjøkkenet, så tenkte jeg kunne dele min erfaring. Hos oss føler jeg at morgendis blir litt lilla/syrin i morgen og kveldslys. Hadde beige sofa og gardiner da vi malte og de måtte ut etterhvert. Veggen så lilla ut mens sofaen ble gulere. Kanskje jeg som er sær men… Demring er jeg veldig fornøyd med. Den opplever jeg som veldig nøytral og mer solid(?). Kanskje litt industrifølelse, men den går til alt. Lykke til med oppussing! Alt kan jo males igjen om man ikke blir fornøyd første gangen 🙂

 47. Foreslår grå harmoni eller smooth white 🙂 eventuelt en annen blåtone, linblå er kjempefin ellers er det en som er utgått fra fargekartet som er mulig å blande opp som heter Frostet glass som er veldig fin!

 48. Jeg anbefaler virkelig antikkgrå (NCS S2502-Y) Den er helt nydelig, en litt varm lys gråfarge. Hadde morgendis selv før og den virker kald i forhold og litt blå/lilla.

 49. Kristin G

  Morgendis er utrolig fin, MEN den er virkelig en kameleon. Vi har den i stuen både på hytta og hjemme. På hytta, på ettermiddagen og spesielt i blåtimen, er fargen babyblå, resten av dagen er den «hvit». Hjemme er den tydelig grå hele dagen.

  Diskret er en veldig fin gråfarge. Mørk, men på de riktige stedene ikke for mørk. Nydelig mot sand og lys sand.

  Oslo er fin, og kalk og kalkgrå.

  *elsk*

 50. Kan anbefale linblå supermatt. Den er helt nydelig både mot gulvet som heller i de litt mørkere fargene samt store åpne rom. Smashing!

 51. Vi har morgendis i stua, og er kjempefornøyd. Den passer veldig godt til klassiskhvit som vi har på listene. Det er kanskje det dere har, utifra bildene kan det se sånn ut:)
  Veldig gøy og inspirerende å følge med på prosessen!

 52. Elisabeth M

  Jeg er enig med deg i at fargen som allerede er i rommet er nydelig mot gulvet dere har valgt. Det er alltid vanskelig å se på en skjerm, men den virker mer taupe enn grå. En «mørkere» rom kan også skapes med tyngre gardiner, møbler, kunst og belysninng.

 53. Ja, det er vanskelig å bestemme seg for farge når man ikke ser hvordan resultatet egentlig blir før du har malt hele veggen. Jeg vet ikke om det er til hjelp men jeg kan gi deg mine erfaringer på noen farger. Vi har morgendis oppe på en romslig loftstue med mye lys. Jeg er ikke så fornøyd med den. Den kan se litt lilla ut. Fargen demring har vi i stua nede, og den er jeg kjempefornøyd med. Blir aldri lei den fargen og den er veldig fin til både mørke møbler og hvite lister/tak. Anbefaler deg å prøve ut denne. Lykke til med oppussing!

  Vibeke 🙂

 54. Morgendis hadde jeg i gangen, og den forandret seg fra å gå i lillatoner, til å bli for blå… så da måtte jeg male over tilslutt.. ble helt gal!
  Pass på at fargene er reine… gråfarger kan mange ganger bli grønne eller blå…

 55. Jeg kjørte på med Deco Blue i hele stua i fjor vår – har ikke angret. Er SÅ glad for at jeg ikke endte opp med én kontrastvegg. Det blir mye mer gjennomført når man maler hele rommet, og farger er faktisk ikke så skummelt som mange tror!

 56. Kristin

  Om dere skal ha grå syns jeg NØYTRAL 9911 er fin. Men det er jo mulig det er en av dem på veggen.

 57. Helene Einlien

  Jeg synes kalkgrå og diskret fra Jotun er nydelige farger! Har begge de to i mitt eget hus, og er kjempe fornøyd!

 58. Deco Blue er en fantastisk farge. Men har du sjekket fargen Marrakesh og sand. Nydelige bruntoner som er varme, og er fine sammen med deco blue disse to fargene jeg nevnte er flotte mot et mørkt gulv. Vi har brukt begge disse fargene i vår nye bolig, nydelige, klassisk og elegant. Deco Blue kommer vi til og bruke på det ene soverommet. Marrakesh har vi malt det andre soverommet med. Lykke til

 59. Vanskelig å si ifht. gulvet deres, men Grå harmoni er superfin! 🙂

 60. Karoline

  Hei. Først må jeg si at jeg synes det er utrolig gøy å følge med på oppussingsprosjektet deres. Takk for at du deler det med oss! Har nettopp pusset opp en leilighet selv og valgte fargen «Tudor» fra Jotun. Den er ganske lys i en varm grå/ beige tone. Anbefaler å sjekke ut denne! Lykke til videre med oppussingen:-)

 61. Veronika

  hei! så utrolig gøy å lese om opppussingen deres 😀 kunne du skrevet hvilke farge som er prøvd på veggen?

 62. Oppussing

  Vi har nettopp pusset opp selv. I de gjennomgående rommene har vi valgt en gråfarge som heter hvile. Den er tydelig grå, men ikke kald. Den er lun og lys, men ikke for lys. Ta en kikk på den. Det er vel butinox sin om jeg ikke tar feil. De har forresten mange fine farger de også.

 63. Jeg synes nok den lyseste var aller finest mot det mørke gulvet 🙂 synes det skaper en veldig herskapelig følelse. Gleder meg til å se når det blir ferdig 🙂

 64. Varm grå fra Jotun er en veldig fin farge.

 65. Ida Maria

  Hei! Gratulerer med nydelig hus! Oppussing og fargevalg er jo sååå gøy, men forstår at det er vanskelig. Ett tips er å alltid velge en farge fra et fargekart som er hakket lysere en den du ser for deg. Med en gang det kommer opp på alle veggene vil det bli mer en nok farge, hvis du skjønner hva jeg mener. Fikk dette tipset selv av min mor da jeg var ute og skulle kjøpe rosa farge til lillesøsteren min sitt rom, men jeg var ikke så flink til å høre etter, og fikk erfare det på den vanskelige måten. Jeg fant en farge som så fin ut, lyserosa mot den hvite bakgrunnen i katalogen, men på alle de fire veggene i rommet ble det bare FOR MYE. Kjøpte ny farge, og denne var så lys at den så hvit ut når jeg hold den i hånden (altså uten at den lå på noe hvitt, da så man jo tydelig forskjell). Rommet ble mer en rosa nok med den nye fargen for å si det sånn :). Lykke til uansett, er sikker på at resultatet blir helt magisk!

 66. Antikkgrå fra jotun. Kjempefin gråfarge som ikke er kald.

 67. Deco blue er kjempe fin!har den på soverommet selv,og hadde lett hatt den i stua:)
  Men trendfarge er vel litt 2016?;)

  Uansett..håper dere går for supermatt maling,det gjør seg så mye bedre enn alt annet!!

 68. Zabrina

  Vi har deco blue på en vegg i stuen, og fikk anbefalt washed linen på de andre veggene av jotunbloggen. Veldig fornøyd 🙂

 69. Cecilie

  Farger er kjempevanskelig! Vi har et klassisk hus og en klassisk stil og vi har noen gråfarger hjemme. Vi har gått for kalkgrå i stua og den er vi utrolig fornøyd med. Den er varm og lun, men ordentlig grå. Veldig vakker til hvite vinduer og lister osv. Vi har også kalk et par steder. Den harmonerer godt med kalkgrå. Den er lun og fin, men kan i noe lys virke litt beige. Vi har også morgendis på et (sørvendt) jenterom, men den er ganske kald og kan nesten få litt blåskjær, men har sett den i andre rom hvor jeg synes den har vært enda finere. Sommersne er veldig lys grå, men veldig vakker. Den kommer ikke helt til sin rett på fargeprøver. Synes det høres veldig fint ut med deco blue, det er veødig hyggelig med mørkerom. Vi har nordisk hav på kontoret og det er skikkelig lunt og koselig å jobbe der på kveldstid. Vo har også valt grå skifer i en kjellerstue, men der er det ikke helt ferdig enda, men ser veldig hyggelig ut nå;) lykke til, blir spennende å se hvordan dere får det! 🙂

 70. Benedicte

  Planen din for helheten i huset høres kjempebra ut! Et litt mørkere rom for avslapping er jo perfekt, og som du sier er det jo ikke umulig å gjør om på det senere 🙂
  En mulighet er jo å la en liten vegg i stua være lys/grå som naborommene, for å skape flyt?:)

 71. Vi har deco blue på soverommet. Veldig fornøyd med fargen og jeg er helt sikker på at den blir fin i en stue også!

 72. Benedicte

  Test ut kalk 10341 og kalkgrå 10342

 73. Forstår deg veldig godt, er sååå mange fine farger å velge mellom! Men til det mørke gulvet deres ville jeg valgt en varm gråtone, det tror jeg hadde blitt knall fint. Morgendis og tåkedis er kalde grå farger. Varme grå farger er varmlin og valmuefrøgrå. Varmgrå er en god gråtone for deg som ønsker varme grå farger i interiøret. Bleksand eller 1140 sand er nydelig til mørke farger synes jeg. Eller hva synes du om fargen i spannet nr.3 fra venstre på bildet ditt, den synes jeg så fin ut til mørke gulver. Lykke til med valget! Husk at farger forandrer seg etter lysforhold og kan variere fra rom til rom. Farge trender kommer å går, det viktigste er at du velger en farge du selv liker. Det er det som blir rett 🙂

 74. Hei Caroline og velkommen til Sarpsborg! Prøv Art Sushi i gågata vegg i vegg med «Sarpen» – delikat og fresht! Snublet over Grålum Vokalis på Facebook i jula – de har «musikkbarnehage» for 3-5-åringer på tirsdagskveldene. Kanskje noe for Nelia når dere kommer i orden? Lykke til videre med flytting og oppussing i 1000-årsbyen!

 75. Kari-Anne

  Hei.
  Morgendis er kjempe fin!!! Maler kjøkkenet i den.

  Lykke til med valg og gratulerer med nytt jus og en ny hverdag. Selv om det blir leit å ikke se Lars Kristian på fotballbanen mere ønsker jeg han Lykke til med nye prosjekt.

  Klem Kari-Anne

  1. Kari-Anne

   Mente med nytt hus. Gikk litt fort.

 76. S.Helene

  Anbefaler fargen «kveldshimmel» fra Jotun (supreme matt mener jeg det heter). Den er hakket lysere enn deco blue, vi har den i stuen vår og er SÅ fornøyd!! Alle som er på besøk kommenterer den:) lykke til, vet akkurat hvor vanskelig det er å bestemme seg 😉

 77. Susanne

  Foreslår en prøve på Lys Antikkgrå. Den er ikke kald slik skumring kan bli. Går dere for rene gråfarge (ncs XXXX-N) bør dere passe på å ha lyspærer med varmt lys. Lykke til med fargevalget 🙂

 78. Charlotte

  Vi har morgendis på soverommet, og jeg liker den ikke. Den er kjedelig og får raskt et ganske blålig skjær. Men sjekk ut HVIT LIN, den er nydelig! Har den i nesten hele huset, og fått masse skryt! Liker også veldig godt KALKGRÅ, en litt dypere farge, den har vi på kjøkkenet og på kontoret, superfin!

 79. Lykke til med fargevalgene 🙂

 80. Hei:) Har du sett på fargen som heite ST pauls blue? Rå lekker farge, den er rolig, behagelig og nydelig farge!

 81. Jeg tenker at du kanskje kunne tatt en titt på pure and original sitt fargekart jeg. Ser kanskje for meg at kalkmaling kunne være helt riktig til din stil. enten du liker den kalkmalingen som gir et flott spill . eller den som er helt fløyelsaktig. jeg har en vegg med fargen tin kettle, den er fantastisk, og så digger jeg elephant skin.
  check it out!
  pure and original har en mye lekrere finish på kalkmalingen enn jotun. just sayin´.
  lykke til!
  Hilsen interiørkonsulenten

  1. Kristin

   Du beskriver vel Farrow Ball farger?

 82. Kristine

  Huset ser så fint ut! Jeg synes antikkgrå fra Jotun er kjempefin:)

 83. Deco blue var lekker. Når det gjelder gråfargen er jeg enig i at en litt lysere nyanse hadde vært finere og gjør at det «mørke» rommet skiller seg mer ut. Som regel står det hvilke farger som passer til hverandre bak på fargekartene til Jotun og også en del tips på sidene deres. Husk og ta hensyn til om listene og vinduene deres er gulhvite (bomull), eller kritthvite når dere velger veggfargen. https://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/norges-nye-favorittfarge/

  Spennende å følge med på oppussingen deres. Sikker på at sluttresultatet blir flott!

 84. Gunn Hege

  Vi vurderte også Morgendis, men endte opp med Skagen. Skagen er nok noe varmere enn Morgendis, og går under såkalt «greige» (grå/ beige). Det nærmer seg 4 år siden vi malte, interiørstilen min har endret seg MYE på disse årene. Men fargevalget har jeg aldri angret på! Jeg lar meg ennå facinere over hvordan fargen endrer seg fra morgen til kveld. Fra grå til lunere pbeige. Akkurat nå holder jeg på å male vaskerommet med Indistruell grå. Endelig fant jeg malergleden igjen;) (tok meg bare 4 år;) ) Masse lykke til med fargevalget! 😀

 85. Det er mulig fargene lyver på min datamaskin men jeg synes de eneste fargene som passer med gulvet er den aller lyseste å deco blue. Er veldig spent på hva dere velger 🙂 Og hvordan sluttresultatet blir!

 86. Heidi Bjerkland

  Hei Caroline

  Vi driver også og maler her hjemme , bytter gulv i kjøkken ,stue og spisestue og bygger ut .Alt skal males og jeg har brukt fargen nøytral i begge etager.En vakker gråfarge som er akkurat det,veldig nøytral. Den har ingen fargeskjær i seg som er fremtredende,og den går veldig godt til mange andre farger. Jeg bare elsker den fargen.
  Titt gjerne på bildene mine på instagramkonto hbjerkland der har jeg flere bilder av den hvor vi driver å maler med den i første etage og hvor det er ferdig innredet i annen etage .Jeg jobber med interiør og denne fargen er det mange som liker.Lykke til!

 87. Gråfargen helt inn i hjørnet

 88. Vi har Deco Blue på soverommet selv, det er så lekkert! Skikkelig behagelig farge!

 89. Kathrine

  Tips til fager. Har for to år siden gått gjennom samme prosess med oppussing av et gammelt stort hus, vi gikk for deco blue i den ene stuen og er superfornøyd. Mange var skeptisk når jeg sa at jeg skulle ha hele stuen så mørk, men det er uten tvil det rommet jeg trives best i:) i den andre stuen som er kombinert stue/kjøkken har vi smooth white, denne synes jeg så rar ut på fargekartet men liker den veldig godt i virkeligheten. Har sort kjøkken og denne går virkelig godt til det mørke, og blir ikke gul. Lykke til med valget, det er ikke lett;)

  PS, er du fornøyd med søskenbrettet du bruker til bugabooen?

 90. Veronica

  Farger er alltid vanskelig 😉
  Har jobbet med maling i 10 år, så det vêr jeg alt om! Til deco blue er varme gråfarger veldig fint. Lys antikkgrå er en varm versjon av morgendis, tidløs 1024 er en litt lysere en, men fortsatt varm og fin 🙂 om du vil ha litt mørkere enn morgendis, er antikkgrå en veldig fin farge. Dette er farger fra Jotun, så du får de i de fleste malingsbutikker

 91. Susanne

  Elsker å følge med på utviklingen deres 🙂
  Vi har deco blue i stuen vår som vi pusset opp i sommer og jeg blir-ikke-lei!! Altså, den er så deilig! Vi gikk ellers for gråfargen demring, og den passer så fint mot deco blue. I utgangspunktet ville jeg ha en annen gråfarge i huset, men ettersom demring har litt blått i seg, så ble resultatet mer harmonisk. Jeg er superfornøyd . Vi har lysegrått, nesten hvitt gulv til dette, så har jo gått for en litt annerledes look enn dere, men vil likevel anbefale fargene. Først skulle jeg bare ha deco blue som en kontrastvegg, men endte opp med å male alle veggene i stuen og kunne ikke vært mer fornøyd med det.

 92. Fargen marrakesh liker jeg utrolig godt 🙂

 93. Se om Jotun Lady St.paul Blue 5030 kan friste ……

 94. Kristin

  Det er ofte sånn at man bør prøve ut ting man ikke trodde var det man ville ha. Jeg brukte evig lang tid på å fargesette hos oss, og alle de fargene jeg i utgangspunktet ville ha, det ble helt feil. Så i stedet for å ende opp med noe mørkt og mystisk ble det duse pasteller. Ikke at dere trenger å gå helt i den retningen, men prøv noe dere ikke trodde dere ville ha. Og bruk jotuns fargeblogg. Det hadde jeg mye glede av.

 95. https://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/
  Her fikk vi raskt svar og god hjelp med fargevalg.
  Lykke til

 96. Sjekk ut Demring 😉 Perfekt grå!

 97. Vil ikke anbefale tåkedis, har den i stua og angrer på det.. synst det er for mye blått og lillaskjær i den. Den endrer seg i forskjellige lys, så i enkelte lys er den fin, men i de fleste ikke fullt så fin.
  Men morgendis har vi på to vegger på soverommet, og den er jeg fornøyd med! har nok mye med lyset å gjøre også

 98. Ingvild

  Hvis du ikke har sett på Washed Linen fra Jotun, anbefales det sterkt! En lun deilig gråfarge som vipper mot beige. Vakker til deco blue! Har disse to sammen i stuen min og det er bare så fint 🙂

 99. Kathrine

  Dere bør ta utgangspunkt i taket og listverket. Er det klassisk hvit eller standardhvit (bomull)? Bomull passer ikke med rene gråfarger som f.eks Morgendis, da vil listverket se skittengult ut og veggen blålilla. Kalk og Demring er fine, varme gråfarger som passer med helt hvitt listverk. Til bomull er Lys Antikkgrå (morgendis med bittelitt gult), Antikkgrå og Washed Linen flotte farger.

 100. Gråfarger er jo litt » trikki» siden de blir så preget av de andre fargene( lys, møbler) i rommet. Prøv å mal inntil en karm i stede, da er det litt lettere. Nå får du liksom se fargeprøvene sammen og det er jo ikke slik du skal ha de… hvis du skjønner

 101. Camillah

  Anbefaling på gråfarge fra meg 🙂

  HVIT LIN: Denne er nydelig. Vil si den holder mer mot kald. Har den i inngangen, trappeoppgang og loftstue (Åpent stort rom).
  KALKGRÅ: Igjen, nydelig!! Den kalles greisj. Altså, en blanding av grå og beige på en måte. Nydelig varm gråfarge!! Har den på kjøkken og bad. Passer til ALLE farger jeg setter sammen på interiøret her.
  MORGENDIS: Denne har jeg på utsiden av huset, med hvite lister. Synes faktisk den blir litt for blå. Altså det er for mye blått i den. Da er den fargen som er hakket lysere enn morgendis bedre (husker ikke hva den heter i farten). Den har min mor på kjøkkenet.
  Men anbefaler enten HVITLIN eller KALKGRÅ. Lover deg, disse er bare helt nydelige!!

  Hilsen ei som har prøvd ut de fleste fargene i jotunkartet.. heheh 😉 (Til mannens fortvilelse selvsagt!)
  Håper dette var litt til hjelp, vet hvor vanskelig dette er 🙂

 102. …og hvis dere går får deco blue kan dere se på ncs- koden ( fargekoden) og gå direkte ned i styrke fra den. Hvis dere ønsker ton i ton.

 103. Hei Caroline 🙂 Gratulere så mye med et nydelig hus! Jeg må si jeg syns gulvene ble veldig fine 🙂 Ellers tenkte jeg å tipse om farger til veggene. Du sier at de fargene dere velger skal vare en stund. Så derfor tenkte jeg å minne på om det med varme og kalde farger. Tidligere har jeg tenkt at fargen som allerede er i stuene er litt kald. Men nå, nå når jeg ser de fargene dere har valgt som prøver, framstår den «gamle» veggfargen bra mye varmere. Ser du det også kanskje? 😉 Det får meg umiddelbart til å tenke på hvor kalde farger dere har selv har plukket ut (med unntak av den mørkeblå fargen). Tenk litt på. For kalde farger kan gjøre at hjemmet føles kaldere. Jeg vil tro at dere på sikt kommer til å være glad for å velge en litt varmere farge. Kanskje spesielt med tanke på at huset er så stort også. En gråfarge med litt mer beige eller brunt vil også fungere bedre med gulvet. Masse lykke til med avgjørelsen 😉 Det skal sannelig ikke være lett å bestemme seg når det finnes så mange alternativ 😀

  1. Jeg sier meg enig med Ida Mari 🙂 Jeg syns også fargene dere har prøvd er veldig kalde, tror litt varmere gråfarge vil passe bedre til huset og spesielt gulvene! De er jo i en ganske varm tone i seg selv. Lykke til med valget, det er jammen ikke lett! 🙂

 104. Aina Solli

  Hei:).

  Sjekk ut Grå fagene hos https://houseofphilia.elsasentourage.se/ Veldig fine. Disse finner du hos Nordsjø. Lykke til:)!

  Klem

 105. Har sett endel på farger selv og favoritten min er washed linen. Nydelig varm lysgrå/beige farge. Eller varmgrå. Begge fra jotun. Av fargenr du har pá veggen det likte jeg best den helt til høyre på veggen til venstre.

 106. Kristin

  Grått er umulig!
  Vi malte opp intet mindre enn 8 varianter da vi malte hos oss, alle ble rosa/grønne/blå.
  Grått tar opp i seg farger fra omgivelsene og ser totalt annerledes ut fra fargekart når det kommer opp på vegg.
  Vi endte opp med en nydelig lys sak som faktisk heter grønnspire. Jeg hadde aldri kommet dit uten kyndig veiledning fra en superflink interiørdesigner. Jeg kastet rett og slett inn håndkleet etter så mange bomvalg og tok kontakt med ei som kunne sitt fag:)
  Lykke til!

 107. Ville tatt den lyseste. De andre blir veldig grå. Sett på f eks washed linen?

 108. Kan du ikke ringe farge -Dagny eller Jotunteamet. De vil sikkert hjelpe deg og setter sammen nydelige paletter. Er jo flott å se innover i rommene og se en sammenheng i fageskalen, mørkere toner, lysere toner. Jeg hadde bedt om hjelp! Så blir det en perfekt helhet i alle rom:) lykke til, ikke lett.

 109. Madeleine

  Prøvd muskatnøtt? Utrolig nydelig farge, bruker den selv i storstuen og fått masse kompliment for fargen 🙂

 110. Isabella

  Kjempe fine farger! Det blir sikkert veldig bra når dere er ferdig!
  Men lurer på hvilken størrelse Nelia har i mini a ture anorakken sin? <3

 111. Så mye fint, hyggelig at du tar oss med på prosessen!! Bare husk på at fargene blir mye mørkere når man har lagt et lag eller to- og til det mørke gulvet deres kommer det til å bli veldig mørkt. Det er noe annet med en liten flekk maling, enn at alle vegger er dekt. Men hvis det er det dere ønsker så kjør på! Elsker farger, har selv en deilig grønnfarge på soverommet som ble mørkere enn først tenkt, men we love it 🙂 Lykke til!

 112. Hei Caroline,
  Har du hørt om Farrow & Ball? De har et helt nydelig fargeutvalg og du kan ikke gå feil, nesten uansett hvilket fargevalg du tar.
  Du burde virkelig ta en titt. https://eu.farrow-ball.com/pws/StoreFinder.ice?maxStores=1000&findStore=true&action=search&distanceUnits=M&countryRegion=&country=NO&stockType=paint

  Lykke til med oppussing. Utrolig morsomt å følge dere 🙂

 113. Vi har deco blue i stuen og kalkgrå i gangen. Vi elsker begge to! Kalkgrå så ganske beige ut når vi begynte å male, men nå er den perfekt grå, i en varm tone og den ser så ekslusiv ut! Kalde gråfarger med mye blått i seg blir ofte seende lyseblå ut på veggen, så anbefaler å velge en gråfarge med gul undertone. Det får de hvite karmene til å se enda hvitere ut også.

 114. Så flott med blått i stua. Det blir nok fantastisk!
  Jeg personlig ville ikke valgt grått på en eneste vegg. Jeg elsker Farge Dagny og det hun gjør med farger, og har selv erfart hvor mye lysere livet ble når jeg endret veggene fra grått og hvitt til farger. Du kan f.eks velge en helt lys dus farge med anelser av rosa i, du kan variere mellom lyse og mørke vegger, men i en fargetone som gjør deg glad. Med så mange store vinduer, brede hvite lister og god takhøyde, tåler rommene virkelig hva som helst av farger.

  Ellers mener jeg det viktigste er å gi det tid. Bo deg inni huset. Dere har jo nettopp flyttet inn. Sov på det. Og la veggen være som de er til dere er sikre på hva dere ønsker.

  Uansett, dere får det nok kjempefint!

 115. Morgendis er en vannvittig flott farge som jeg bare elsker! Den er så tidløs og fin. Masse lykke til med valget 🙂 Klem Anette

 116. Washed linen

 117. Anita Lavoll

  Så spennende å følge oppussingen 🙂 Jeg anbefaler å kjøpe boka til Dagny Thurmann- Moe som kom ut nettopp #farger til folket» . Hun er fantastisk flink med farger og en stor inspirasjon. Ja til farger i hjemmet 🙂

 118. Morgendis er en flott fargenyanse.Jeg har den på gulvene mine, og er svært fornøyd.Den er ikke for lys og heller ikke for grå, men snarere akkurat passe 😉 Alle som er innom her spør meg hvordan jeg har fått så fine gulv. Jeg var lei av parkett overalt og gikk for Jotun gulvmaling og det har jeg aldri angret 🙂

 119. Pilates fra jotun er nydelig på jenterom. Pudderosa!

 120. Vi bodde tidligere i en klassisk leilighet med brystpanel og mørke gulv, og valgte «klassisk hvit» på panelet kombinert med Tudor. Dette er kanskje for kjedelig for dere, men ble en veldig tidløs og behagelig kombinasjon.

 121. Halvor Bakke er også flink med farger. En lun og maskulin stil. Kler huset deres bra.
  Enig i tanke om varme og kalde farger som jeg ser flere nevner. En varm undertone er topp, både i klær og interiør.

 122. Marianne

  Sjekk ut Denim drift! Årets farge fra Nordsjø. Fikk se den på vegg i går, nydelig farge som går til de fleste fargetoner 🙂 Nydelig hjem dere har, lykke til videre 🙂

 123. Kvelds himmel syns jeg er så utrolig pent!

 124. Hva med å engasjere interiørdesigner? Anemona Wille Våge er superdyktig og har skapt mange omgivelser i deres smak 😉 Huset er veldig lekkert!

  1. Hun er veldig flink. Kan bla google Lille Ulefos og se på bilder (hjemmesiden er under arbeid) Det har Annemone pusset opp. SUPER fint!

 125. PS jotun lady inspirasjonsblogg har lært meg at det er hvit-fargen på lister, vinduskarmer og tak som bestemmer fargene. Hvitt er ikke bare hvitt, mengden av gult i hvitfargen utelukker farger som passer til og ikke. Deretter gulvfargen og møblene.

  https://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/hvitt-er-ikke-bare-hvitt/

 126. Jeg malte leiligheta mi i HVIT LIN fra Jotun 🙂 Var litt skeptisk da jeg hadde malt første strøk, for syntes det var mye lilla i den da, noe jeg absolutt ikke ønsket. Men etter andre strøk ble jeg kjempefornøyd med fargen, akkurat slik beige/grå som jeg ønsket 🙂 Passer både til lyse og mørke møbler, og veldig fin til tekstiler i dype blåfarger, synes jeg 😀

  1. Vi har liksom mange andre valgt HVIT LIN og ble så fornøyde! Trodde først denne skulle føles for beige når vår interiørarkitekt anbefalte den, men ble super på veggene! Og, anbefaler virkelig å bruke en interiørarkitekt for slike valg, det sparte oss for så mye tid og bomkjøp (-maling)!

 127. Grått er ikke en god farge til vegger – den tapper for energi. Det finnes så mange andre fine farger som er like nøytrale.

 128. Morgendis er veldig fin.

 129. Tåkedis er også veldig fin, ren og delikat. Trendfargen «Minty Breeze» er også kul, fin til detaljer i gull, kopper, svart og treverk. Eller evt en mørkere/dypere grønn. Deco Blue er også flott.

 130. Hei Caroline!
  Vi har Lady 9904 Skumring i hele leiligheten vår. Hvis ikke jeg er helt på bærtur nå, så er det den som er hakket lysere enn Morgendis. Vi droppet Morgendis i leiligheten vår, da vi syns den ble litt for mørk. Nå er vi kjempefornøyd med fargen Skumring. Anbefaler deg og ta med en prøve på den! 🙂

 131. Skimming stone, elephants breath og Dove tale fra Farrow and Ball er fine varme gråfarger!

 132. Har morgendis selv i stuen og på kjøkkenet, den er helt nydelig.

 133. Morgendis, St. pauls Blue, Art deco Blue

 134. Hva heter den opprinnelige fargen på den veggen med blå og svart klatt på? Den var jo veldig fin!

 135. Franziska

  Teblomst fra Jotun er veldig fin, den blir mørkere på kvelden og er lysere på dagen.

 136. Jeg hadde veldig god nytte av inspirasjonsbloggen til Jotun. Der hjelper de deg med fargevalg.

  De trenger å vite farge på lister/dører/gulv/møbler, så får du vite om fargene faktisk harmonerer med hverandre. Ulike fargenyanser kan fort få et helt feil skjær mot lister i for eksempel bomull enn lister i klassisk hvit osv. Lykke til 🙂

 137. Malte gangen i «linblå» fra jotun, utrolig fin. Forskjellig i alle lys, noen lys er den grå, noen lys er den mørkeblå og andre lys er den blå

 138. Elsker farge nummer 2 fra høyre. Kan jeg spørre hva den heter?

 139. Så utrolig fine farger! Vi har akkurat malt stuen vår i jotun sin farge: St Pauls Blue, og jeg angrer ikke et sekund. Den likner veldig mye på Deco Blue, men forandrer seg så mye i forhold til de forskjellige lysene som følger med norske dager. Noen ganger på døgnet er den blå, noen ganger grå og av og til ser den helt smaragdgrønn ut på veggen. Et supert alternativ dersom dere skulle ønske det! Elsker de blå tonene! Dere har så nydelig og elegant smak!

 140. Hei.
  Deco blue er den mørkeste blå ved siden av den svarte sant?

 141. Sjekk ut fargen nordisk hav!!!!!

 142. Vi har fargen sommersne i de fleste rommene i huset, er veldig fornøyd med den! Den er ganske lys grå 🙂

 143. Har dere sett på fargen «Oslo» fra Jogun Lady? Den ER SÅ fin. En deilig blågrøn/sjø farge. Passer perfekt til teak eller brune antikke møbler. Ser for meg at den hadde passet fint hos dere.

  Lykke til!

 144. Hei!
  Jeg maler soverommet mitt nå i fargen deco blue, og den er virkelig helt nydelig! Den er såå behagelig å sove i, og ikke minst se på ;). Soverommet mitt er ganske lite, og derfor oppleves jo fargen veldig mørk også, men siden stuen din er mye større enn soverommet tror jeg det blir skikkelig fint! <3

 145. Victoria

  Kalkgrå er kjempefin! Veldig behagelig gråfarge.

 146. Vi har mørke gulv og fikk hjelp av ekspert fra fargerike for å ta opp farge fra gulv i veggene. Varme gulv krever varme vegger, mente de:-) kode: 2106-y43r 1137:-) Så gøy å følge med på oppussing:-) Lykke til!

 147. Jeg har Snedråpe på kjøkkenet, nydelig lysegrå farge:)

 148. Hei Caroline! Leste litt gjennom kommentarene for å se om noen hadde anbefalt Ascott og ble sykt overrasket når ingen hadde gjort det!! Er min absolutte favoritt farge og har også vært i kontakt med fargeekspertene hos Jotun hvor en av de flinke damene også sa det var hennes favoritt:)
  Går godt med rene og gule hvittoner og er samtidig så lys at den går godt i store rom, men mørk nok til at den gir rommet dybde! Og nyyyyydelig til svart ;-D virkelig verdt å male opp:))

 149. Camilla

  Så spennende!
  Utrolig gøy å følge deg på ferden!
  Vi er i ganske lik situasjon. Vi har bygget hus og jeg flyttet «hjem» i julen. Et annet sted i Sarpsborg faktisk. Skjønner akkurat hva du mener med de små tingene som at foreldrene brått kommer innom og at du evaluerer livet som har vært og hvor tiden har blitt av. At du nå tar med barna dine til stedet som var viktig for deg som barn. Herlig, rart og magisk på en gang!

  Følg meg gjerne på Instagram: camillashome
  Vi har ganske lik stil og jeg deler mye av mine ideer og inspirasjon.
  Jeg har prøvd utallige farger, tapet osv. Kommer gjerne med noe tips om du blir villedet i alle valgene.

  Lykke til i den spennende tiden med flytting, pakke ned og pakke opp! Herlighet, skulle pakket ut mer av eskene her nå, men venter litt til. De går ingen steder!

  Klem Camilla

 150. Annonym

  Er så gøy å følge med på bloggen nå! 🙂
  Du har ikke tenkt på tapet da? Så du skulle bestille nattbord på ellos. De har mange fine tapeter også! 🙂 jeg syns det er kjapp leveringstid også..

  Jeg tenker sånn: Hvis det var mitt hus/stue så ville jeg ha malt brystpanelet også i samme farge som selve veggene. Har dere tenkt til det? Tror det hadde blitt classisk selv om det blir litt rocka å royalt liksom. Mtp møblene. Ville definitivt gått for decoblue, blandet ut med en dæsj grønt. (Faktisk)
  Du kan jo ha hvite gardiner i velour f.eks. med en lyskrone og lyst gulvteppe.. det vill løfte det ellers mørke.

  Hadde vært koslig om du hadde kommet med tilbakemelding på denne kommentaren.

 151. Så bra dere bruker Fargerike- da får dere hjelpen dere trenger 🙂 Ville absolutt holdt meg til varme farger inntil det gulvet! 🙂 Morgendis er en nøytral gråfarge og kan fort skinne i blått eller lilla. Velg en med gul undertone. Lykke til!

 152. Anbefale fargen TEBLOMST. Den er så vakker, perfekt balanse av varme og lys, og ingen gultoner. Den er så behagelig og elegant og penere enn morgendis som blir noe kjedelig og for kald (min mor har den i stuen).

 153. Anbefaler ikke morgendis, spesielt ikke om du ikke ønsker en kald farge, da den veldig fort vil se blå ut.
  Vi endte opp med smooth white, sammen med deco blue på stuen, de passer veldig godt sammen.
  Er også veldig fornøyd med kalk som vi har på spisestuen.
  Fargevalg er umulig, så lykke til! 🙂

 154. Vi har morgendis. Helt matt! Jotun. Blir ikke lei.

  Mvh Ingunn

 155. Kanskje den lyse grå, den helt lyseste. Den var veldig fin og beroligende.

 156. Kan anbefale fargen Kokos, som er en lys, varm grå farge.
  Det beste tipset jeg vil gi, er ta hensyn til hvitfargen på dører, karmer og tak. Ellers kan dere få en veldig ubehagelig overraskelse. Mange farger får et blålig/lilla skjær i møte med ferdigmalte dører/karmer. Disse er ofte malt i fargen Bomull.

 157. Fargen antikk grå!!! Fra lady, Jotun, eller Butinox. Nr 1973
  Den finnes også som lys antikk grå. Veldig fine og lune gråfarger 🙂 ps de er ikke i det vanlige fargekartet! Søk på nettet! lykke til!

  1. Ps denne går veldig fint med både fargene bomull eller egghvit som ofte er i tak, vindu og lister

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *