sjelefred

halvmånehyttegrill_6

Sjelefred! Noen magiske timer på hytta, pølser på grillen og frisk luft i lungene, roser i kinnene.. Det er alltid like godt å komme hit, spesielt om jeg er litt oppjaget, har vanskelig for å ta avgjørelser og trenger å sortere tankene. Litt sånn er det jo for oss om dagen, selv om det kun er til det positive – det er så mange valg å ta! Men det er samtidig så fantastisk gøy! Det er jo det! Det er bare gøy og jeg vil så gjerne gjøre de rette valgene samtidig som jeg bare vil bli ferdig, slenge beina på bordet og nyte et glass rødvin mens jeg skuer fornøyd utover stuen og tenker at vi har valgt helt rett fargenyanse og riktig tekstil på sofaen. Jeg vet at dette er luksusproblemer og egentlig kan det ikke kalles problemer i det hele tatt, vi er utrolig heldige som er midt i denne prosessen og det er noe jeg er veldig klar over. Jeg er takknemlig hver eneste dag og nyter på den måten også hver eneste kopp som skal finne sin plass i kjøkkenskapet 🙂 Jeg tenker jo at det vi gjør nå er ting som skal vare, som skal vokse med oss som mennesker hver eneste dag og som skal få oss til å trives hver dag. For miljøet rundt deg er jo med på å farge hverdagen din og da er det fint å ha valgt rett. Uansett – tiden får vise! 


hyttegrill_1hyttegrillhyttegrill_5hyttegrill_2hyttegrill_4hyttegrill_3halvmåne2

Tidligere i dag fikk vi besøk av Elise, Øyvind og Eva og det var så hyggelig å vise dem rundt her, til tross for kaos i nesten hvert rom 🙂 Tenk så fint at min beste venninne helt fra barndommen av, kjæresten hennes og mammaen hennes kan stikke innom på den måten – det er noe av det beste med å ha flyttet hjem igjen. Mer tid til å se dem du ikke har sett på lenge og i tillegg helt spontant. Det kan jeg bli vant til  Vel, nå venter de på meg nede – i kveld skal det bli orden i kjelleren! I hvert fall i det ene rommet 😉 Håper dere har en fin kveld!  

23 kommentarer

 1. Åhhh herlighet for et magisk første bilde, Amazing flott 🙂 Skjønner at du finner sjelero der!!

 2. Mary Anne

  Å så flinke dere er til å ta gode pauser innimellom flyttekaosetLykke til med å få alt på stell, det er en stoor jobb å flyttemen skikkelig moro i prosessen og

 3. Du ser alltid så fin og fresh ut, Caroline! 🙂

 4. Nice hat and jacket:) what is brand?:)

 5. Susanne

  Misunner deg at du ser så flott og uthvilt ut!:)
  Har selv en gutt på 7 uker, og jeg er helt desperat på søvn.
  Hvordan får du Naia til å sove hele natta?? Hehe…
  Jeg rekker så vidt å spise to brødskiver i løpet av en dag, og du får utrettet så mye!:p
  Skikkelig misunnelig er jeg:D

  1. Jeanette

   Er ingen vits i å sammenligne babyer, alle er forskjellige 🙂 Og nå om dagen er jo Lars-Kristian hjemme også, det er jo sikkert stor hjelp 🙂

  2. Husk at Caroline har mannen sin der nesten 24/7, det har ikke de fleste ;);)

 6. Så fine bilder:)) Og så fint det nye huset deres er, gleder meg til å følge dere på ferden 🙂 Ha ein fin helg, og eg må bare si at du var så fin på håret på bildene fra blog awards <3

 7. WOW, det første og siste bildet er virkelig helt fantastiske!

 8. Ser ut som et nydelig sted 🙂

 9. Hei! Kunne ikke Du lage sån flytte tips innlegg når Du e ferdig Med flytting? 🙂

 10. Fantastiske bilder <3 Og dere, det er ikke så farlig om de ikke ble 100% riktig valgene dere gjør nå, for da bare endrer dere på det om et år eller så, huset lever sammen med dere <3

 11. where you bought those boots that jacket and hat that they are just lovely and socks…

 12. Therese

  Hei Caroline!
  Har lest bloggen din litt fra og til i flere år og nå tenkte jeg at det var jaggu på tide å legge igjen en kommentar.
  Jeg må bare få si at bloggen din blir bare bedre og bedre. Du skriver så bra og har så varierende innlegg. Her får man liksom litt av alt og jeg føler virkelig at jeg har blitt litt kjent med deg (selv om jeg selvfølgelig vet at du er mye mer enn bare den du viser på bloggen)
  Masse lykke til i det nye huset, gleder meg til å følge med videre 🙂

 13. Hei Caroline! Synes det er så hyggelig at dere har flyttet hjem igjen 🙂 Men jeg lurer på en ting. Det blir jo ikke «hjemme» for Lars-Kristian siden han kommer fra Ålesund. Jeg har samme problemstillingen selv da jeg er fra Møre og Romsdal, og kjæresten er fra Drammen. Når vi en gang skal bosette oss for godt og få barn må vi velge ett av stedene. Synes det er sårt å skulle bo langt borte fra familien min, og det sammen synes han. Kunne du skrevet noe om hvilke hensyn dere har tatt til dette. Hva sier foreldrene hans? Og hvor ofte er dere i Ålesund?
  Klem fast leser

  1. Nå skal ikke jeg svare på vegne av Caroline og Lars-Kristian, men for min mamma’s del, ble østlandet hjemme, da hun stiftet familie selv og fikk barn her. Nå som han har lagt fotballkarrieren på hylla, vil det nok også bli lettere å besøke familien i Ålesund og vice versa 🙂

  2. En mand flytter efter sin kvinde ikke sin mor !

 14. Eg har fulgt bloggen din ei stund, og trivast med å stikke innom og lese litt. Eg leve eit veldig annerledes liv enn du, men syns du skriv veldig bra og framstår som ei flott dame. Flott at vi ikkje alle er like, at det er rom for oss alle uavhengig av korleis vi gjer valga våre. Du viser oss ein fin kvardag som ein kan la seg inspirere av. Spesielt er eg imponert over kokkekunstane dine. So smakfult og delikat. Har prøvd fleire oppskrifter.

 15. Selvfølgelig er det lov å være sliten og overveldet da!! Du er jo tobarnsmor og i full jobb! Masse kred til deg som står på:-) Jeg er en skikkelig kontrollfrik selv, men noen ganger må man bare rydde en liten plass i enden av en sofa og nyte roen i all kaoset der man kan:-):-)

 16. For noen FANTASTISKE bilder!! Helt magisk <3 <3
  http://www.charlottetunes.no

 17. Nydelege og avslappande bilete! Kor er skoene dine frå? Merke/butikk?

 18. Bildene dine Ernst utrolig fine, love it✨ Hvilket kamera bruker du, og hvor får man kjøpt det?

  1. Johanne

   Og kunne du kanskje kommet med flere bildetips til hvordan de blir så hvite og lyse?? Jeg har fulgt tipsene du kom med i de andre innleggene, men jeg får ikke like fine bilder. Kanskje jeg bare har feil objektiv… Kunne du ikke skrevet litt om dette?? KLEM!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *