BLOG AWARDS

God morgen! Jeg rakk aldri å oppdatere en gang til i går, plutselig gikk tiden så fort og vi måtte dra. Hva med at kjolen min kom på posten i Sarpsborg halv tre?! Jeg hadde ikke rukket å dra frem flytteeske på flytteeske i huset for å finne noe annet (har null kontroll på hvor ting ligger for tiden) så det var rimelig god timing! Jeg bestilte den for rundt 3 uker siden med ekspress, men den gang ei. Den ble sittende fast i tollen. Fra nå av skal jeg beregne seks-syv uker på å planlegge antrekk, selv om det gikk akkurat denne gangen 🙂 Vi dro herfra rett før tre, jeg var i frisørstolen klokken fire og ettersom vi fant ut av sveisen min 10 minutter før Nikola hadde neste kunde, ble jeg der fort til halv seks. Jeg gikk for en klassisk bun som likevel var litt messy. Synes det ble veldig bra til kjolen min som var androgyn og veldig enkel. Nikola er så flink, blir aldri misfornøyd når han utfører magi 🙂 

Så tok vi bilen og fant en parkeringsplass utenfor hos Brooke og Rasmus, de stilte som barnevakt for Naia 🙂 Jeg var så spent på hvordan vi klarte å time ammingen, for hun spiser jo faktisk sitt siste måltid i syv-tiden.. og selv om jeg ammet hos frisøren to ganger, så ville hun fortsatt spise i prime time 😉 Ikke så mye å gjøre med rutiner altså 😉 1945 skulle alle være på plass og vi kom vel 1943 eller noe der omkring, jeg var så stressa og så lettet da vi rakk det. Jeg vant ingen priser i går, men vi hadde en kjempefin kveld med mange flott vinnere 🙂 Jeg svever fortsatt litt på den fra i fjor jeg, da Og faktisk er den beste prisen av alle at nettopp du leser bloggen min! Det er jeg så takknemlig for Sjekk ut videoen over, Lars-Kristian tok både bilder og filmet i går, min alt mulig mann Bilder fra utdelingen kommer senere i dag! Nå skal jeg svinge meg rundt, i dag flytter vi inn 🙂 Ha en deilig fredag! 

35 kommentarer

 1. Synes selvsagt du skulle vinne flere av prisene! Du gir så mye inspirasjon og sprer masse glede daglig til leserens dine! <3

  Klem fra takknemlig leser av en knallbra blogg

 2. Du trenger ingen pris for å vise at du er norges største og beste blogger! Er så glad i bloggen din!

  Lykke til videre med huset, spennende og gøy å følge med dere.

 3. Synd at du ikke vant noen pris denne gangen Caroline, det hadde du fortjent syns jeg 🙂

  Den kjolen din var rålekker på deg! Verdt å vente på, selv om det bare var såvidt den rakk frem. Er skikkelig irriterende når den blir stående fast i tollen, spesielt når den er bestilt med ekspress. Vært ute for den jeg også.

  Lykke til med innflyttingen i dag 🙂

 4. veronika

  Så gøy! Hvor er den fargerike pelsjakken fra? Kjempefin!

 5. Du er altså så lik jaime king Sikkert hørt det endel ganger før men ☺

 6. Så fin du var i går!! Kan egentlig ikke forstå hvordan du ikke vant, etter min mening er det ingen som legger så mye arbeid og kreativitet i bloggen som du! Og jeg må si at du og Lars-K er jo et dreamteam bak denne bloggen, han fortjener oså credz for de fantastiske bildene og videoene han skaper. Synes det er så gøy og nytenkende med filmingen og youtubekanalen 🙂 Stå på <3

 7. Fint å se deg med håret oppsatt, det kledde du veldig godt. Og veldig stilig kjole!
  God helg!

 8. Martine

  Jeg kommenterer aldri, men følger deg gjennom alle sosiale medier døgnet rundt. Du er en fantastisk motivasjon og et enormt forbilde. Hva du får til, prioriterer og valgene du tar. Du er helt fantastisk Caroline! Du trenger overhode ingen priser for å få en bekreftelse på at det du gjør motiverer og hjelper andre. For det gjør du, hver eneste dag❤️

 9. Stilig kjole, bra den kom akkurat i tide! Du er alltid SÅ blid du, midt på natta, små sliten eller trøtt, det er så imponerende og smittsomt, helt herlig 🙂 Fin video snutt, med kul musikk til 🙂 God flytte helg til dere 🙂

 10. Hei! Er hjemme med en syk 3 åring og lurer på om du har noen filmtips? Hva er filmfavoritten til Nelia? Vi er lei av frost og askepott

  1. Zootropolis! 3 åringen her elsker den 🙂

 11. He-he, må nesten le litt! Snap-storyen din har tatt av etter silence-perioden! Lykke til med flyttingen i dag!

 12. I mine øyne er du virkelig årets blogger, samt flere priser også, så skjønner ikke at ingen andre ser det. Veldig glad for at bloggen din eksisterer, og veldig gøy å følge dere nå i det nye huset! 🙂

 13. necklace brand? 😀

 14. Victoria

  Du er så flink og positiv og sprer så mye god energi! Liker bloggen din så godt! Takk for all inspirasjon 🙂

 15. Du har aldri sett bedre ut Caroline! Utrolig fint hår og FOR en kjole! Ser ut som om du sminker øyenbrynene dine på en ny måte? De var i hvertfall veldig naturlige og fine 🙂 hadde vært kjekt om du kunne lagd en tutorial på de

 16. You looked so gorgeous!:) Love the black outfit, red lips and messy bun ♥

  https://listiration.com

 17. Blog Awards 2016, ikke 2017. 🙂

 18. Så vakker du er ❤ tvers i gjennom nydelig ! Unner deg alt godt!

 19. Du fortjener virkelig en pris eller to… Den eneste bloggeren jeg følger. Gleder meg sånn til å se mer av oppussingen 🙂

 20. Elisabeth L

  Du ser helt rålekker ut og det var utrolig fin frisyre på deg <3 Hvor er jeansen du har på deg mens du var og fikset håret fra? Og hva heter modellen? 😀

 21. Herlighet, du må jo bare begynne å gå med håret bakover for å få frem det nydelige ansiktet ditt!

 22. Du var utrolig VAKKER!!! SÅ fin med håret sånn! Sånn må du gå oftere 🙂

 23. Ingen blogger som deg.
  Neste år må du huske å minne oss på å stemme, du hadde virkelig fortjent pris(er).
  God helg!

 24. Helt INSANE at «dommerne» ikke gir deg den cred’n du SÅ fortjener, ikke én pris?! Én eneste i løpet av hele karrieren sålangt,altså,blir helt matt her! Vel,jeg heier på deg og i min verden skulle du vunnet årets blogger både én og to ganger <3 🙂

 25. Du har en helt egen kvalitet på bloggen din! Utrolig bra bilder og videoer, du leverer virkelig 🙂

 26. Kristin

  Så utrolig fin du var! Og så fin har jeg aldri sett deg på håret før 😀

 27. Stilig film! Flink du er Lars-Kristian 😀

 28. Du så helt fantastisk ut! Utrolig koselig med en film, og den var kjempekult redigert! 🙂 Selv om du ikke fikk noen pris, er du en enorm inspirasjon for så mange, og det håper jeg du fortsetter med 🙂 Jeg heier på deg (dere)!

 29. Du skulle vunnet!!! 🙂 🙂
  Du såg bare helt nydelig ut, så kult hår og lekker kjole! 🙂

 30. Vakreste Caroline, du er en vinner uansett om du ikke fikk noen pris (noe jeg absolutt synes du hadde fortjent,du har jo en helt egen gjennomført kvalitet på alt du gjør, og er derfor Norges beste blogger !! 🙂 Fantastisk antrekk, den kjolen var bare helt rå! Gleder meg til flere bilder av huset under og etter opppussing, helt sikker på at det blir råstilig! Klemmer <3

 31. Rikke-Sofie

  Du stråler jo om dagen! 😀 Gleder meg til å følge dere i resten av oppussingen.

  God helg 🙂

 32. Kristin

  Så fin med håret opp

 33. Benedikte

  Hvor har du kjøpt den stripete fur jakken fra ivyrevel? Fant den ikke på nettsiden dems

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *