blog awards i bilder

vixen_11vixen_14vixen_8

Det er fredag, dere! Hva skal du bruke helgen på? Det er kanskje ikke så vanskelig å gjette hva vår helg går til: å pakke ut av esker! Det går sakte, men det går fremover og mye har skjedd siden flyttelasset kom på mandag, til tross for at vi har vært i Oslo to ganger i løpet av uken også. Litt kaos må vi bare regne med å leve blant i noen uker fremover… eventuelt noen måneder *kremt* Jeg tror vi får en del møbler på mandag faktisk! Det blir helt fantastisk! Og nå er gulvet klart til at vi kan sette møbler på det også, nede altså. Uansett! Dette innlegget skulle ikke handle om hus og flytting, men om Blog Awards! Her kommer et bildedryss fra en kjempefin kveld! Gratulerer SÅ mye til alle vinnerne ♥ 


vixen_3vixen_4vixen_5vixen_7Vixenvixen_9vixen_1vixen_12julievixen_13

Jeg hadde på meg en kjole fra Mischa Collection, som jeg bare ELSKER! Så klassisk og feminin, men likevel androgyn. Liker! Jeg holdt resten av antrekket enkelt også, men i stedet for øredobber ble det choker med masse glitter. Det er så fint! Kombinerte det med sko fra Christian Louboutin og veske fra Saint Laurent 🙂 


Da gjenstår det bare å ønske dere en superfin helg! Tusen takk for alle fine ord i forrige bloggpost! Det gjør meg så glad ♥ 

48 kommentarer

 1. Utrolig vakker du var her:). Synes du er en fantastisk blogger, og du virker så jordnær. Ha en flott helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Unni! Det er så koselig å høre! Betyr veldig mye for meg <3

 2. Du blir bare vakrere og vakrere du, Caroline!! For ei dame!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig god du er, M! Tusen, tusen takk <3

 3. Så fin du var i går!! Veldig vakker må jeg si  Synes virkelig at du fortjente en pris, du er virkelig en inspirasjon og en gledesspreder! Er glad for at du hadde det gøy likevel da, det er koselig å vite. Jeg elsker å lese bloggen din, og det har jeg gjort i 3 og et halvt år nå  Kommer ikke til å slutte med det heller 😉 Håper du har en fin dag videre <3 Klem xx

 4. Kul kjole og fin styling!! Hva synes du om budskapet som var en gjenganger i løpet av prisutdelingen, og som både Styleconnection og Sofie Elise ble hedret for med priser; nemlig å være mer sitt ansvar bevisst som blogger og fokusere mindre på kropp og utseende, mer på indre styrke og finne selvtillit i seg selv og egen kropp? Rett og slett mindre kropppress på norges største blogger?

  1. Susanne

   Hvis det budskapet var en gjenganger i løpet av prisutdelingen så høres det ikke akkurat ut som om Sophie Elise var en verdig vinner?! Ok, hun er en dyktig blogger, men hun er vel den toppbloggeren som fokuserer mest på kropp og sex i innleggene sine. I tillegg har hun vel også operert både rumpe, nese og pupper?

   1. Hvis du klikker deg inn på Vixen og ser prisutdelingen i sin helhet der, så endrer du kanskje syn på Sofie Elise samt får bedre forståelse for hva juryen vektlegger når vinnere skal kåres.
    Det var i år mer fokus på viktige budskap som «Sjekk deg kampanjen», samfunnsproblemer, meningers mot og sist men ikke minst debatt rundt det ekstreme kroppspresset.

   2. Men hvor mye hjelper det å debattere kroppspress når man gjør noe helt annet enn det man sier? Jeg forstår meg virkelig ikke på bloggnorge og hvorfor Sophie blir hyllet i den grad hun gjør.

    Så lenge Sophie Elise velger spille på lettkledde bilder – gjerne i utfordrende positurer – så sender hun et signal til unge jenter. Mener du virkelig at en blogger som har operert pupper, rumpe og nese, som pumper leppene fulle av restylane, har tatoverte øyebryn, vippe-extensions, falske negler og x antall hair- exstension/parykker ikke fokuserer på kropp og utseende?? Er dette et godt forbilde for å finne selvtillit i seg selv og egen kropp? Bidrar virkelig hun til mindre kroppspress?

 5. Skjønner ikke hva stylisten har gjort med håret ditt! Ser ut som det bare er satt opp i en svett dott.:/ kritikk til stylisten! Ellers var du veldig fin!:-)

  1. Helt uenig med deg! Synes hårfrisyren forsterket antrekket, og den var VELDIG kledelig! Enkelt og classy, en enkel og stram knute kan fint være en power-frisyre 🙂 Så fin du er med håret opp, Caroline :))

   Jeg så forresten slående mye av Nelia i bilde nummer to!

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, M2! Det var utrolig godt å ha det opp også, ikke noe hår i veien 🙂 Og tusen takk ang. Nelia <3 Så stas!

 6. Så utrolig flott du var!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Christina <3

 7. Så fin du var med håret satt opp sånn

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Vilde! <3

 8. Like I said already, you looked absolutely beautiful ♥

  https://listiration.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you so so much <3

 9. Du så helt smashing ut! 🙂

 10. Jeg har fulgt bloggen din siden bryllupsplanleggingen (!!), men jeg har aldri kommentert. Folk kan (tydeligvis) mene mye om deg på godt og vondt. Men det er EN ting ikke en gang kritikerne dine kan komme bort fra. Og det er at du har den mest gjennomførte bloggen av alle. Du blogger ofte, du blogger variert, du har de beste bildene og du er nøye. Det er veldig gøy å følge dere, takk for at du deler.

 11. Så utrolig fin Hvor er chokeren fra?☺

 12. Så flott du var! Skikkelig classy og stilig, og du kledde å ha håret opp 🙂
  God helg til dere 🙂

 13. Christine

  Du er alltid utrolig pen men denne looken var bare WOW!! Top notch!! Du ser mer strålende ut enn noen gang 🙂

 14. Vet ikke om det er sminken eller håret som gjør det, men her så du plutselig noen år yngre ut :p Knallfin var du iallefall 😀

 15. God helg vakre du! Må si jeg elsker antrekket og stylingen på deg i går! Får litt sånn girlboss følelse av del hele! Superfint!

  Stor kos fra Rygge<3

 16. Super fin look på deg igår! Regner med du fikk gjerne fikk sminkehjelp igår også, men hadde vært utrolig gøy å fått vite dine hverdagsrutiner på hudsminke nå. Ser utrolig fint ut! 🙂
  God helg 🙂

 17. Katrine

  Du er utrolig fin med oppsatt hår! 🙂 Det burde du ha litt oftere! 🙂
  Uansett om du ikke vant en pris i går, er bloggen din favoritt nr. 1 for veldig, veldig mange! Det er jo bare å se på lesertallene!
  Riktig god helg til deg, gleder meg til å se mer av oppussingen etter hvert! klemmer fra trofast leser 🙂

 18. Så nydelig du var. Fantastisk skjønn med håret slik. Kjolen og smykke, oi. Helt amazing. Slik må du ha håret oftere.

 19. You look smashing great, knall stilig antrekk og rå stilig med det kjede i halsen :-)Gleder meg til hus oppdateringer, masse hehe.

 20. Hvem er Broke og Rasmus?

 21. Karianne

  Ah denne helga blir det bare jobbing. Gleder meg sykt til å se huset når dere er ferdige med oppussing! Ganske gøy underholdning å følge deg og eiemdom & hjem på snap! ønsker dere ei fin helg i flyttekaoset!

  Du så forresten smashing ut på blog awards

 22. Må bare legge elsk på hvordan du så ut! Rett og slett fantastisk!!!

 23. saa vakker

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, freia! Så utrolig hyggelig av deg! <3

 24. Dette gjør at jeg liker bloggen din så godt:

  1. Du stråler
  2. Du er så og si alltid positiv
  3. Du har varierte innlegg (liker alle!)
  4. Du har fantastiske bilder, og mange
  5. Du skriver og utrykker deg godt
  6. Du inspirert
  7. Du sprer glede
  8. Du blogger ofte
  9. Du har åpen kommentar
  10. Du svarer godt på kommentarene du får
  11. Du er nøye
  12. Du er kreativ
  13. Du har utrolig kul stil

  Ja lista kunne vært mye lengre.. <3

  Klem fra takknemlig leser

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tuusen takk, Helen! Så utrolig fint å få en sånn liste! Herlighet, nå ble jeg glad 😀 Tusen takk igjen 😀 Stor klem! Og takk for at du følger med <3

 25. Aleksandra

  Du ser nydelig ut her! Hvordan er huden din sminket? På snap lyste den jo av friskhet, så fint!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Aleksandra! Jeg sminket meg egentlig som jeg pleier, men brukte litt glød i foundationen i tillegg. Blandet inn en highlighter før jeg la den på huden 🙂

 26. Ønsker meg et innlegg om hundene dine

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg ordne! Hva vil du vite? 🙂 Fortell! Så skriver jeg! 🙂

 27. Du er vakker ! Kjempefin kjole. Jeg elsker bloggen din! Jeg lurer på hvilken kaffemaskin dere har?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille du! Tim Wendelboe x Wilfa svart presisjon – HELT MAGISK!

 28. Hilde Evjen

  Hei Caroline,
  Så flott du er i den fine kjolen! Jeg liker bloggen din veldig godt. Du har en fin stil som jeg liker godt, og du gir meg mye inspirasjon. Jeg lurte på om du kan si hvor du har kjøpt den fine chokeren? Jeg har operert i halsen så tenkte et slikt smykke hadde vært flott å ha. Gleder meg til å se mer av det flotte huset deres og hvordan innredningen blir.

 29. Hei! Så fin. Hvordan er passformen på kjolen, og hvilken str. har du ? 😀

 30. Så _fin_ du er med håret stramt bakover! Så så ung og fresh ut på det bildet som er tatt i speilet (det der han setter løshår inn i «dotten») 😀

 31. Har aldri sett deg så vakker! Nydelig sminket og du kler utrolig godt å ha håret bort fra ansiktet 🙂 Terningkast 7!

 32. du skriver at smykket er sponset, men ikke hvor det er fra. er flere som har spurt også

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *