… and a cup of joe

antrekk_gul_genser_5

God morgen! Så gøy at så mange var positive til endringene i gulvet, vi synes det er kjempefint og nå gleder vi  oss til møblene kommer slik at vi kan se det i kombinasjon 🙂 Tenk at vi har bodd hos mamma og pappa i snart 14 dager, det har gått så fort! Jeg tror vi satser på å flytte inn i huset før helgen, da får vi gjort så mye mer etter at jentene har lagt seg for kvelden. Og tro meg, vi trenger effektivitet i tiden fremover om vi noensinne skal bli ferdig. Kan ikke forstå hva som befinner seg i alle pappeskene? Det er HELT utrolig at det går an å ha så mye ting, enda så mye vi ryddet og kvittet oss med før vi flyttet. Det er i hvert fall masse plass i det nye huset, det kommer alltid godt med! 

antrekk_gul_genser_2antrekk_gul_genser_1antrekk_gul_genser_4antrekk_gul_genser_7antrekk_gul_genserantrekk_gul_genser_3antrekk_gul_genser_6

sko bianco / jakke ganni / belte ecco / veske saint laurent (annonselenker) jeans HER / genser HER 


Nå skal jeg snart avgårde for å tømme noen pappesker og lete etter både veske og sko til i kveld, det er jo Vixen Blog Awards! Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har kommet helt til finalen, den siste tiden har det skjedd så utrolig mye i så kjapt tempo, og hele hodet mitt har vært tåkelagt kjennes det ut som. Så jeg glemte jo å oppfordre dere til å stemme på meg, men dere har likevel stemt på meg! Dere aner ikke hvor takknemlig jeg er for det! Nå er resten opp til juryen og de har sikkert vinnerne klare allerede, krysser fingrene! Det hadde vært så gøy å vinne 🙂 Gjør dagen fin  Klem! 

19 kommentarer

 1. Hoppas du får en underbar dag vackra du!
  Kram <3

 2. Hei!

  Jeg skal være hjemme med en spysyk 3 åring i noen dager og lurer derfor på om du har noen filmtips til henne? Hun elsker frost og askepott, men jeg begynner å gå lei av de Hva er Nelia sin favoritt? Håper på svar

 3. MIchelle

  Hvor kan vi følge med på prisutdelingen?
  Håper du vinner og lykke til 🙂

 4. Heia Caroline! Som jeg har savnet bloggen din, godt du er tilbake 😉 Ser du har linket til klær fra New Look tidligere, jeg har bestilt et par jakker derfra, og lurer bare på om du er fornøyd? Er klærne normale i str? Lykke til videre med prosjekt hus, og ikke minst i kveld 🙂 Klem

 5. Kristine

  Hvilken størrelse har du i buksa? Er de normale i str? 🙂

 6. Så nydelig genser! Og ikke minst du – du er en stor inspirasjon med all din stå på vilje og styrke! Jeg kommenterer ikke så ofte, men glad for at du og bloggen din eksisterer. Lykke til i det nye huset!:)

 7. Klart vi stemmer på deg,selv om ikke du ber om det 🙂 Håper du får en hyggelig kveld og en pris til å ta med deg hjem 🙂 Rå kledelig jeans til deg btw!

 8. Nydelige bilder!! Du ser fantastisk ut <3

 9. Martine

  Du er så fin i gult!

 10. Føler bloggen din bare handler om å kjøpe mest mulig, dyrest mulig for tiden. Likte den bedre før, da det var litt hverdagsinnlegg. Skjønner såklart at det er gøy med hus, men hvorfor skal det annonseres med å kjøpe alt, og å bruke flere hundre tusen, kanskje millioner på møbler og interiør til et nytt hus? Og gensere til 5000,- så og si. Synes det er en trist utvikling. Er ikke alle som har mulighet til å bruke 100.000 i måneden, og kanskje mer, som det virker som dere gjør.

 11. Masse lykke til

 12. elisabeth

  hvilken farge bruker du i din egen hair extention kolleksjon? 🙂

 13. Hvilken foundation ( marke og farge bruker du nå?

 14. Veronika

  Hei fine du!

  Det er så morro å lese bloggen din med all denne oppussingen av huset, jeg elsker det! Lurte også litt på, hvis du har tid, om du vil sette sammen et innlegg om klær som du pleier å gjøre. Billig/dyrt, hva du liker av det som kommer til våren osv..

  Hæppi oppussing videre!! 😀 Husk å puste og kose mellom slagene!

 15. Ååååå sååå fin kjole du har hatt i kveld 🙂
  Fine du 🙂

 16. Du har glemt å ta på sokker i vinterkulda!
  PS: bra blogg

 17. Føler det er vanlig at bloggere hylles hver dag på alle mulige måter hvem heier på hverdagsmennesket? Feks kronisk syke.greit at alle bloggere skal ha det flott men føler folkglemmer andre mennesker. De som er syke fattige og uheldige med utseendet… For meg blir det ironisk at de som tilsynelatende har lyktes med alt er de det heies på.tror de jeg nevnte har større behov for at noen heier på dem…. Hvordn vet jeg ikke … Men synes det er rart folk sitter nærmest behandler deg som en venninne ,det burde settes fokus på de som har lite,dårlig utseende, lite penger ,ingen kjærlighet ensomme osv… Hvorfor hjelper ikke folk …… I just Wonder… Det hadde sikkert betydd mye for feks kronisk syke at noen så dem…. Alle virker bare se de som har det greit.tror nesten ikke folk vet hvordn heie på noen som har lite.er vel lettere heie frem de som har «alt» håper på noen innlegg med fokus på ensomhet kronisk sykdom lavtlønnede stygge….alt blir så glorifisert.

 18. Martine

  Hei!
  Fin outfit!
  Hvilken str har du i den buksa ? 🙂

 19. Hei! Hva er din erfaring med na.kd.com? Må man betale toll ved henting av varen? Tar det lang tid å få de frem?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *