god morgen norge

God_morgen_norge

Å, jeg er så glad for å være tilbake! Akkurat som jeg har,  om mulig, enda mer giv enn før og det kjennes godt! Nå gleder jeg meg til å dele masse mer fra flytteprosessen og det er jo ikke en hemmelighet at den er enorm. Fytti, det er så mye å gjøre! Da flyttebilen kom på mandag og kunne fortelle meg at det var 55 esker KUN fra kjøkkenet, da begynte jeg nesten å miste håpet. Men så drakk jeg kaffe og så kom håpet tilbake. Neida 😉 Bare nesten. Tingen nå er jo at vi pusser opp både kjøkken, klesskap og gulv, så det er veldig lite som egentlig kan plasseres ennå. I hvert fall oppe. Nede er gulvet ferdig og det skal jeg vise dere etterpå! Ble så fint! 

God_morgen_norge_1

belte ecco / (annonselenke) skjorte HER 

Jeg var oppe og hoppet (hold deg fast) klokken FIRE i dag tidlig! Eller skal jeg si i natt? Jeg skulle være hos TV2 ti over syv og vi bodde hos tante Vivi på Bogstad, så da må man beregne litt reisevei også, spesielt så tidlig på morgen. Så halv syv dro vi derfra. Kanskje unødvendig å stå opp klokken fire tenker kanskje du, men jeg var så spent og hadde ikke sjans til å sove likevel, i tillegg til at Naia plutselig ble sulten i halv tre tiden OG var skravlesyk i en HALVTIME etterpå, så da var det bare å gi opp. Stemmen hennes var gjennom hele skalaen og da er det ikke akkurat som at hun tar hensyn til at det er MIDT på natta for å si det sånn. Så da var det bare å stå opp. Og nå er jeg så latterlig trøtt. Men det var utrolig hyggelig å få være med på God Morgen Norge! Der er det alltid god stemning 🙂 

God_morgen_norge_2

Jeg var gjest sammen med Cecilie Staude som jo er ekspert på sosiale medier, og det var så bra å møte en som er like opptatt av dette som meg! Helt topp! 

God_morgen_norge_3

Jeg var ferdig hos God Morgen Norge kvart over åtte, så da fikk vi tid til et morgenmøte med agenten min hos UI før vi reiste tilbake til Bogstad igjen for å hente barna. Og så kjørte vi tilbake til Sarpsborg, leverte i barnehagen og nå er vi i huset. For en logistikk! Og enda vanskeligere blir det i morgen, Naia tar jo fortsatt ikke flaske og Vixen Blog Awards starter i prime time: akkurat når hun vanligvis har sitt siste måltid for dagen. Så jeg er rimelig spent på hvordan det skal gå. Mer om der senere 😉 


Tusen takk for alle snaps i dag fra sendingen og ikke minst generelt. Dere er innmari fine ♥ Stor klem! 

29 kommentarer

 1. Älskar det gula bältet till din klädsel. Det är ingen färg jag hade valt att köpa rakt av i en butik men så här ser det riktigt bra ut. Snyggt!!

  Kramar LouiseiTurkiet
  https://www.louiseiturkiet.se

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 2. Jeg MÅ vite hva du har brukt på øyenbrynene dine her! Perfekt farge

  1. Caroline Berg Eriksen

   Brynpenn fra Anastasia Beverly Hills 🙂

 3. Hei Caroline 🙂 Ser Naia ikke vil ta flaske, det ville ikke vår lille Linus heller, han er en dag mindre enn Naia 🙂
  Han tar nå flaske, vi prøvde hver dag en periode for å få han til å ta flasken. Til slutt fant vi en ting som funka for oss, det var å gi flaske samtidig som vi sto ved vannkrana på kjøkkenet og vannet på full styrke:p Da tok han flaska, og vi brukte mindre tid hver dag ved kranen til han tok flaska helt selv:) Bare et tips, men det kan jo hende det ikke funker for dere 🙂 Slik er det også hvis Linus gråter, så slår vi på vasken, og han stopper å gråte. Merkelig, men fantastisk 😀 Ha en fin dag 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for tips, det skal vi prøve ut 🙂

  2. Hvorfor MÅ barna ta flaske når dere er så heldige som kan amme? Det er ikke dumt at babyen ikke tar flasken. Les om tilknytningsomsorg!

   1. Hvorfor MÅ dere tilknytningstyranner komme på banen hver eneste gang noen avviker fra regimet med samsoving, fullamming til barnet begynner på skolen og økologiske bæresjal 24/7? Djeez. Mødre er forskjellige, og der noen prioriterer å være lenket til sofaen med toåringen på puppen, foretrekker andre å ha muligheten til å gi flaske med MM eller MME så mor kan komme seg ut i noen timer, uten at barnet får alvorlige tilknytningsforstyrrelser av den grunn.

 4. What a pity I can’t understand what you said in the context of the show as I’m German. But I love your blouse!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 5. Så nydelig du er, Caroline <3 For et skjønt vesen!
  Ville bare si at du får ta det som et "kompliment" at folk blir irriterte for at du ble borte. Det viser jo bare hvor avhengighetsskapende bloggen din er, og hvor store spor du legger igjen hos folk. I motsetning til deg har jo ikke Lene Orvik fått en krass kommentar på bloggen sin (hun er veldig flink hun også) men få som leverer så gode og kontinuerlig innlegg som deg, så det merkes ekstra godt når du ikke er der!
  Jeg er hvertfall superglad for at du er tilbake, og veldig gøy at du kommer tilbake med ny giv.

  God klem

 6. Susanne

  Å jeg ville jo sett dette. Bor i Sverige og har ikke tv, den kasta vi ut for over ti år siden kan du ikke legge inn her så vi får se?? ❤

 7. Å så godt å kunne lese blogginnlegg fra deg igjen 🙂 Jeg var redd det hadde skjedd noe alvorlig med deg eller familien din, men det hadde det heldigvis ikke. Du fortjener litt fri, så jeg er glad du ble med på prosjektet.

  Lykketil videre med flytting. Vi flyttet i november, så jeg vet hvordan denne perioden er.

  Klem fra Camilla

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var godt å komme inn i rytmen igjen også 🙂

   Klem <3

 8. Kan jeg spørre hva slags flyttefirma dere har brukt? Regner med at det var de som pakket for dere…

  Vi flytter i mai med en 3 åring og en på da 2 mnd, så ser etter noen som kan pakke for meg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi brukte http://www.flyttespesialisten.no 🙂 Veldig fornøyd.

 9. Gleder meg til å se fremgangen på oppussingen og ikke minst resultatet når dere er ferdige! Du er så flink med interiør, føler meg veldig «hjemme» i hvordan du dekorerer, så jeg tror jeg kan få mye inspirasjon til vår splitter nye leilighet som skal dekoreres 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg gleder meg veldig til å dele også 🙂 Håper du finner masse inspirasjon! 🙂 Det kommer til å bli en del annerledes enn hva jeg har hatt før, men jeg håper du/dere liker det! 🙂

 10. Line Marie

  Så innmari fint det øverste bildet her var! Herlighet! Var så fargerikt, ektefølt og varmt! Du stråler! 😀 <3
  Jeg har så stor respekt for det arbeidet som du og dere legger i det dere gjør, og må si at denne tiden "av" også er fryktelig velfortjent. I tillegg må det sies at jeg har VELDIG god forståelse for at det må ha vært enormt frustrerende til tider også. Haha, huff! Men synes du er tøff som tar slike utfordringer, og selv om man blir litt småbekymra(man er jo vant med at det skjer noe fra deg stadig vekk), så er jo grunnen til fraværet alltid godt begrunnet. Og også denne gangen, i aller høyeste grad.
  Vi lesere får tåle litt, så de du eventuelt "mister" på grunn av slike ting, må rett og slett bli litt mer hardhudet. Det mener hvertfall jeg da 🙂
  Stor klem <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Line Marie 🙂

   Stor klem <3

 11. Kathrine

  Åå, det er så herlig å ha deg tilbake!
  Selv om dagene offline var vel fortjent:)

  Gleder meg til å følge med på oppussingen, SÅ inspirerende!

  Fin kveld til dere alle <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg gleder meg til å dele masse fra oppussingen 😀

   Ha en fin kveld du også <3

 12. Det er gøy at du blogger igjen!
  Ser du har fått noen stygge kommentarer, men jeg synes Freia-kampanjen var fin. Fatter og begriper ikke at noen ikke skjønte at klokka var en indikator på at alt stod bra til. Jeg tenkte det kanskje var noe i «jeg skal se hvor lenge jeg kan koble av fra sosiale medier»-duren!
  Til helga blir det melkesjokolade i sofaen med kjæresten for min del, og jeg anbefaler alle de som har lagt igjen sure kommentarer å gjøre det samme; sjokolade er bra for humøret;)

 13. Hei Caroline!
  Hvilket kamera bruker du til å ta de flotte bildene dine med? Og kommer du til å dele flere fototips i fremtiden? Uansett – lykke til med oppussing, gleder meg til å se hvordan ting utvikler seg fremover. 🙂

 14. Hva med å prøve gi henne melk fra kopp? Vi måtte gjøre det fra fødsel av en periode. Tar litt tid men i nøden osv… Vi brukte i starten medisinbeger, men apoteket selger sånn nebbkopp som er beregnet til akkurat det formålet 🙂

 15. Kanskje dere kan prøve å koppmate? Da blir hun heller ikke sugeforvirret av flasken:-D Verdt et forsøk!

  Veldig gøy å følge deg. Ekstra gøy når jeg har en liten gutt på 4 mnd selv:-D Blir så imponert over hvor mye du får til. Du inspirerer virkelig <3

 16. Hvilken leppestift har du på bildene?

 17. Et lite tips angående flaske til baby- dersom hun ikke tar flaske kan man jo også mate henne med melk på skje. Et lite tips.

 18. kosse jente på tv 2

  2 uke fra jobb

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *