roadtrip hele dagen

oppussing_torsdag_2

God morgen! Nå står jeg med den ene foten ute av døren og med hele hodet midt i interiørbobla, for vi skal snart kjøre i vei helt til Hønefoss igjen, og på veien er vi nødt til å gjøre flere stopp for å se på både fliser i Moss og en nydelig lysekrone ute på Fornebu. Gleder meg til flyttelasset kommer og vi skal sove vår første natt i nytt hus. Det blir SÅ rart! Selv om det er enkelte ting (les:trening) som jeg må nedprioritere akkurat nå, er det faktisk helt greit (selv om jeg mer enn gjerne hadde takket ja til enda mer overskudd) Det er kjempegøy med kaos som dette! Og det gir meg jo faktisk påfyll av energi å forsøke å skape drømmehjemmet! I går var vi siste turen innom huset rundt klokken seks for å se hvordan ting lå an med gulvet i stuene nede, og de som jobber der har vært så effektive! Hundre kvadratmeter med fiskebeinsparkett fra 1923 er pusset ned og nå har de også startet å olje det med riktig farge. Er så spent på resultatet! Her er fargeprøvene vi fikk før vi bestemte oss, kan du tippe hvilken farge vi går for? 

oppussing_torsdag


Kjøkkenet har også fått fart på seg! Dette var jo et av rommene vi hadde tenkt til å la være, men så fikk jeg høre at det var mulig å skru av frontene og lakke dem… så da har vi satt noen på den jobben! I tillegg har jeg alltid drømt om en benk under kjøkkenvinduet og det er også fullt mulig å få til! Alt er mulig virker det som, men nå har det seg sånn at jeg er gift med en sunnmøring, så jeg kan ikke ta helt av.. Neida 😉 Benk blir det i hvert fall, til tross for varmeovn der den er tenkt, så det blir jo så bra! Hallo kaffekopp og morgenro i sjela! Slik ser det ut nå, så viser jeg selvfølgelig resultatet når det er klart 🙂 Og så blir det ny vask og nytt blandebatteri! 

oppussing_torsdag_3

oppussing_torsdag_4


Jeg må hive meg i bilen, vi sees etterpå! 

72 kommentarer

 1. Wow.. Dette blir jo helt nydelig!!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det håper jeg 😀

 2. Det helt mørke gulvet til høyre. Det var kjempefint!
  Lykke til med oppussing.

 3. Må bare si at jeg elsker å være med på denne prosessen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy å høre, Frida 😀 Jeg elsker det selv :p <3

 4. Gleder meg til å følge med på hvordan huset blir. Tipper dere har valgt den mørkeste fargen på gulvet. Den var fin og den sladrer nok minst på ugjevnheter som det ofte kan være på gamle gulv.

 5. Håper og tror dere har gått for det mørkeste gulvet, det blir i såfall råkult! Gleder meg til å se helheten når dere er ferdige og liker at dere er litt vågale med en annerledes stil

 6. Den til høyre! 😉

 7. Kristin

  Den til høyre! Gleder meg til å følge dette videre. Anbefaler virkelig EC dal på Røa for fliser om dere kjører forbi.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips, Kristin 🙂

 8. Wiii.. dette er virkelig spennende å følge med på! Er så glad for at du deler så mye:-)

  Har dere gått for den mørke til høyre mon tro? veldig fin.
  Gjør seg sikkert å lakke skapdørene på kjøkkenet, gleder meg til å se resultatet.

  Kos dere på biltur i dag:-)

 9. Tipper at dere gikk for den til høyre? 🙂 Den var i hvertfall superfin!

 10. Jeg håper dere har tatt den til venstre eller den i midten. Den svært mørke til høyre er aaaaaalt for mørk, og fiskebeinsmønsteret forsvinner helt.

 11. Håper dere gikk for en av de lyseste så det fine fiskebensmønsteret kommer til sin rett! Gøy med opppussing og innflytting!

 12. Dette er så morro! Jeg gleder meg så å deres vegne 😀
  Blir spennende å se hvordan det blir hos dere tilslutt! Er sikker på at det blir kjempefint! 😀

 13. Spennende å følge med! Hvor er den overdelen fra,om du har tid til å svare. 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra divided 🙂

 14. Gratulerer så masse med nytt hus 🙂 Ikke noe rart du er i oppussing/ interiør bobla, så spennende og gøy! Jeg tipper dere har gått for den mørkeste fargen, du har skiftet litt stil, så ut i fra dine valg den siste tiden tipper jeg på mørkeste og den var knall fin 🙂 Ha en fin torsdag 🙂

 15. Det er så spennende å følge med på oppussingen!!!:)) hvor er fuskepels jakka di fra? Den på snap. Så fin

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra ivyrevel, er en stund siden jeg kjøpte den nå :/ Klem 🙂

 16. jeans brand? black???:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   They are from bikbok 😉

 17. Tror og håper du gikk for det mørkeste:-) Blir lekkert:-) Så gøy å følge med på gleden over nytt hjem! Om snart bare en uke overtar vi hytte, og jeg gleder meg helt sykt jeg også:-)

 18. Så artig og følg deg på veien til en nytt hjem som skal skapesLykke til gleder meg til og se etterhvert Ha en fin dag

 19. Dette blir spennende å følge med på! D blir sikkert veldig mange fine interiørtips å ta med seg for oss lesere,, har selv benk under kjøkkenvindu fullt opp med lammeskinn og puter,, kjempekoslig,,

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så deilig! Det blir innmari fint 🙂

 20. Kristin

  Herlig følelse, blanke ark.

 21. Kjenner jeg bobler over av spenning selv! Ditt engasjement smitter over:D veldig gøy å få være med på denne prosessen! God tur:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, tusen takk Hanne 😀

 22. Fin hestehale

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk :p

   1. Du kan hår, det skal iallefall være sikkert du inspirerte meg til å klippe av meg håret. Det var et stort steg å ta for meg, men gjett om jeg er fornøyd

 23. Gratulerer med nydelig og stort hus! Jeg har fulgt deg i mange år og gleder meg til å følge deg videre.
  Jeg synes gulvfargen i midten er finest, ikke for mørk og ikke for lys, og den fikk frem mønsteret og spillet i treverket fint. Du har nevnt tidligere at dere ønsker mørkt gulv så jeg tipper dere har valgt fargen til høyre.

 24. Dette blir så spennende å følge med på.. Gleder meg.. 🙂 Og gratulerer med nytt hus og heldige mamman din som får dere i nærhete det har hun nok ønsket lenge..!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det har hun <3 Og resten av familien også 🙂 Tusen takk, Gunn 🙂

 25. Så moro å følge dere på eventyret med nytt hus! Det ser fantastisk ut 🙂 Håper dere går for den lengst til venstre, den var så fiiin! Kos dere masse med det koselige kaoset 😉

 26. Åå så fint det blir! Gleder meg til å følge med videre 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Hanne 🙂

 27. Det er veldig koselig med flytting og alt som hører med:) men nå handler alle blogginnlegg om det eller så er det reklame. Vi er åpne for andre ting også:)
  Du har en tendens til å ta tilbakemeldinger ille opp. Håper du ikke gjør det nå. Er bare godt ment da jeg liker bloggen din 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes det er helt topp med tilbakemeldinger, jeg! Tar det ikke ille opp 🙂

 28. Olimpia

  Dette gleder jeg meg til å følge med på , elsker interiør og den klassiske stilen dere har gått for.
  Vi flyttet inn i nytt hus for fem år siden på Rolvsøy og mens alle venner innreder sine hjem så moderne som mulig, valgte vi å gå for det kassiske med stil og sjel. Love it! Når det gjelder gulv hadde jeg definitivt gått for et helt til høyre, altså det mørkeste. Har selv mørke gulv og det er noe dritt når sola skinner selv om gulvet kunne vært støvsugd en time før , men men.. fint skal det være;)

  Lykke til videre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tipper det er verdt det 😉

   Tusen takk 😀 Klem!

 29. Simpelhen så fint! Glæder mig til at se hvordan I indretter det ;-)!
  Er sikker på, at I har valgt det helt mørke gulv til højre 🙂

 30. Prøven til venstre

 31. Så gøy!! Du har vel ikke tilfeldigvis navnet på beisen til venstre? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Dessverre :/ Kan høre med de som ordner gulvet for oss! 🙂

 32. Spennende å følge dere på veien mot å skape derømmehjemmet. Jeg er imponert over hva du får til midt oppi flytting og med to små.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Eva! 🙂 Skal bli godt med en god natts søvn snart 🙂 Klem!

 33. Hei, jeg poster vanligvis aldri kommentarer men nå følte jeg for å gjøre det. Har fulgt deg siden du bodde i Oslo og det er vel egentlig en grunn til at jeg ikke har sluttet. Likevel følte jeg en periode at det ble litt ensformig. Men nå det siste året har bloggen din virkelig tatt seg opp. Den faller så godt i smak. Jeg klikker meg inn flere ganger daglig og det er så gøy å ta del i dine prosjekter – store som små. Du stråler om dagen og ser veldig lykkelig ut. Fantastisk at vi kan følge med både på blogg og snapchat. Ønsker deg lykke til med oppussing og alt som hører med og gleder meg til å se resultatet!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig hyggelig, Marie! Tusen takk for så fin tilbakemeling, det gjør meg glad 😀

   Klem!

 34. Den til venstre var veldig fin 🙂 men jeg tror dere har valgt den til høyre, du skrev engang at du ville ha mørke gulv. Fiskebensparkett er nydelig!!

 35. Det gulvet der er bare helt sjukt. Jeg er så misunnelig at jeg griner!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er veldig flott! <3

 36. Amalie S

  Spennende! Takk for at du er en blogger som ikke driver med click-baits (dessverre er det noe man «må» takke for i dag…) Du bare er deg selv, og det er en grunn til at du er en like stor blogger i dag. Kvalitet! 🙂 Klem <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Skulle bare mangle, Amalie! Tusen takk for at du liker bloggen min 🙂 Klemmer 🙂

 37. Elsker å lese om all oppussingen og interiør ting. Fortsett å blogg om det!! håper du kan legge ut masse, får såå mye inspirasjon av å lese bloggen din 😀 Lykke til med fliser og alt mulig.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Så gøy at du synes det! 🙂 Klem 🙂

 38. blir spennende å se resultatet når alt er ferdig 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er veldig spent selv 😀

 39. Jeg tror dere valgte den mørkeste

 40. Hvilken farge valgte dere på gulvet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg skal vise når det er helt ferdig 🙂

 41. I think this is the most exciting part when you buy a house- renovation, interior, decoration…mmmm 🙂 🙂

  So happy for you!

  Can’t wait when I will have a house and will have all the fun you have now 🙂 😉

 42. Jannicke

  Spennende å følge reisen din! Vi har også en villa lik deres med 100 år gammel fiskebensparkett. Vi valgte å pusse den ned og lakke den sort. Ble fantastisk fint, og mønsteret i parketten skinner fint gjennom. Sjekk ut interiørkontoen min på instagram, homeinspo4you. Der kan du se.

 43. Jeg håper dere velger en av de lyseste fargene, for da kommer mønsteret i fiskebeinsparketten best fram. Mørke gulv gir også et litt tungt inntrykk, men dere velger jo selvsagt selv.
  Huset er helt nydelig! Jeg tror dere kommer til å få det kjempefint der. Spennende å følge dere videre!

 44. Det kommer til å bli kjempefint! Her selger de noen fine blandebatterier i samme stil, dog ikke i sort. http://www.produktfakta.no/tapwell-as-din-anerkjente-leverandor-av-kjokken-og-blandebatterier-45031/nyhet.html

  1. – og her er en lenke til enda flere: http://charteo.us/black-kitchen-faucet.html

 45. Likte jeansen du har på bildene veldig godt. Hvilket merke og modell er det? 🙂

 46. Sara Katrin

  Spennende prosess dere går igjennom nå. Blir kjekt å se resultatet til slutt 🙂
  Men jeg bare lurer, jeg…Hva skjeeer med den klokka på bloggen egentlig? Ser at Lene Orvik har akkurat samme greia.
  Må ærlig innrømme jeg syns den er litt irriterende. Haha.

 47. Stilig antrekk! Random spørsmål: har du tips til butikk å kjøpe sommerklær/badetøy på nett? Skal reise til Thailand, og de selger jo ingenting av sommerklær noen steder! Tenkte kanskje du visste 🙂

 48. Hei Igjen. Jeg vet ikke om du har lest det forrige innlegget mitt (vil heller ikke at dette postes på siden…)
  Spennende å følge dere i prosessen med nytt hus.
  Håper du kan ta deg tid til å se på netthandelen min; sengaienga.no.
  Tenkte at med «god pris» vi sier at du kan få en seng som er i vår kolleksjon, mot at du skriver om den på bloggen.
  Vi kan godt møtes en dag, så får du se på de forskjellige vareprøvene, og hva som kan passe deg!

  Håper å høre fra deg snart!
  margrete

 49. do you have a link to pants there are many black pants:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *