45 kommentarer

 1. Hva skjer? 😮

 2. Hva er dette for noe

 3. Haha, den klokka der ble nesten creepy, i og med at det er fredag 13 😛

 4. Herregud, er dette noe sykt spennende som du hinter til?! Moro:D
  God helg, fine dere<3 Er så spennende å følge dere over i nytt hus altså! Personlig er jeg Fredrikstadjente som møtte kjærligheten i Rygge og flyttet dit. Jeg kan jo derfor ikke ønske deg velkommen hjem til Sarp, men velkommen hjem til Østfold er vel innafor?:D

  Stor kos fra Rygge<3

 5. Kariann

  Fantastisk klokke. Haha.

 6. -.--.--.-

  Hva skjer med bloggen og deg??

 7. Så lang tid uten noe aktivitet på SoMe,må si jeg blir bekymret selv om jeg ikke kjenner dere. Håper alt er bra <3

 8. Sunniva

  Hei
  Blir bekymret når du ikke poster noe her inne eller på snapHåper alt er bare bra

 9. Hva er meningen med klikken som har dukker opp på bloggen?

 10. Hva skal dette egentlig bety?

 11. Anniken

  Håper dere har det fint den fine familien deres! <3

 12. Går det bra med deg?

 13. Hva skjer egentlig??

 14. Hvor blir du av hen??? Hilsen fast leser

 15. Hva skjer a’

 16. Kristina

  ????

 17. Håper virkelig for din skyld at dette ikke er et planlagt stunt (uansett om det skulle være for en god sak eller ei).

  Å tjene penger på andres bekymring er virkelig for drøyt, uansett hva grunnen er.

  Håper for øvrig heller ikke at noe fælt har skjedd deg og Lene Orvik samtidig (og eventuelle andre UI-bloggere).

 18. Håper alt er bra med deg/dere 🙂

 19. Kathrin

  Håper alt er bra med dere ,trodde aldri jeg skulle si det men jeg er faktisk bekymret for hva som kan ha skjedd. Du bruker jo aldri å være borte fra alle somee så lenge. Rart å være bekymret for en familie jeg ikke kjenner annet enn gjennom bloggen, men det er jeg. Så håper alt er bra.

 20. Åi lurer på hva dette er!! 😀

 21. Blir virkelig bekymret for om noe har skjedd dere siden du ikke har oppdatert på noe sosialt medie på flere dager 😮 Hadde satt pris på en liten snap om at alt var ok ihvertfall.. Rart når man leser en blogg fast, blir rett og slett litt glad i vedkommende. Derfor også bekymret i slike situasjoner 🙁 Tenker på dere alle 4 (6) <3

 22. Hei!
  Blir litt skuffa over at du bare forsvinner uten et ord. Selvfølgelig kan du gjøre hva du vil, men jeg synes det er dårlig ovenfor lojale lesere at du bare blir borte uten å si noe. Det er jo klart man lurer når du plutselig slutter å publisere på all sosial media. Hvis du trenger en pause for eksempel i forbindelse med flyttinga, er jo det en ærlig sak, men det går vel an å si noe? Hvis dette er et stunt for å markedsføre et eller annet (klokke?), synes jeg ikke noe om det. Jeg synes lojale lesere som er glad i bloggen din fortjener mer.

  1. Sjokolade…..

 23. Marlene

  Spent på hva slags stunt dette er! Gleder meg til blogginnlegg igjen, det er så spennende å lese i disse dager om interiør og oppussing av huset deres.

 24. Mari Langsveen

  Som fast leser har jeg naturligvis lagt merke til fraværet ditt de siste dagene, og vil med det sende en hyggelig hilsen med ønske om at det står bra til med deg og familien din. De beste hilsener fra Mari 🙂

 25. Jaja, jeg lover å kjøpe klokka di bare du begynner å blogge igjen savner de trivielle, inspirerende og fine inleggene dine !

 26. Hva skjer det er aldri gått så lenge at du ikke har blogget

 27. Hei. Må bare si at jeg synes det er en litt merkelig og gammeldagsmåte å introdusere en klokkekolleksjon på. Det å gi et hint, og så være fraværende er jo det eldste trikset i boken for å så komme med den «store » nyheten på(som alle har skjønt på forhånd siden vi lever i 2017)Neste gang kanskje finne på noe annet ?Helt supert at du får lansert klokkekolleksjon med lene orvik,men det finnes vel kanskje litt andre metoder å gjøre det på?:)

 28. Megselv

  Clickbait 🙁

 29. Kristin

  Hei!
  Hvor blir det av deg?! Håper alt er i orden…
  Hverdagen er ikke den samme uten Caroline-oppdateringer!

 30. May-Britt fra Geilo

  Skjønner dere er veldig opptatt med flytting Håper du gir lyd fra deg snart Hva betyr den klokken i grunn??

 31. Det her er jo helt vanvittig.. trodde du hadde litt omtanke for leserne dine. Leserne som gjør at du kan leve i en helt vill luksus.

 32. 1NAC Lena-Valle vgs

  Digger bloggen din <3<3
  Hilsen 1NAC ved Lena-Valle vgs, avd. Valle 😀

 33. Hei. Jeg håper virkelig at du har klart å nyte tiden uten oppdateringer på sosiale medier, og at det gir mersmak. Jeg unner deg virkelig den friheten det er å ikke skulle rapportere til stadighet om hva du driver med. Dette stuntet gjør meg glad. Fortsett så lenge du orker (selv om jeg tror det er over den 18. Januar)

 34. Vi er mange lesere som følger deg på insta, snap og bloggen. Når det brått blir stilt over mange dager blir vi veldig bekymra. Håper inderlig alt er bra med dere.

 35. Megselv

  Dersom man tar en bloggpause som er planlagt, så er det lurt å si fra det til leserne sine. Du har jo skremt noen med det her, ikke meg da…

 36. Hei! Jeg bare lurer på hvorfor du ikke ga beskjed om at du skulle ta en så lang pause? Så slipper folk å lure på om noe har skjedd, om du hvor lenge du blir borte etc.

 37. Elisabeth

  Hva skjer?

 38. Hei Caroline
  Jeg må bare si at jeg synes det er dårlig gjort mot oss lesere at du ikke sier i fra om hvorfor du har bloggpause. Mange kan jo bli bekymret! Det er veldig fortjent og forståelig at du har en pause, men det koster lite å gi en kort beskjed. Hvorfor gir du ikke beskjed, er det fordi det gir deg mindre klikk?

 39. Håper alt er bra med deg og familien din! Savner å lese bloggen din, så håper du kommer tilbake når du føler for det. Klem Klem

 40. Elisabeth

  Stilig klokke!!! kommer det nytt innlegg snart? (savner de)

 41. Hvor har du blitt av…? Blir bekymret 🙁

 42. Haha, tenk å komme med så tåpelige uttalelser at en blogger må si ifra for at hun blir borte, og at dette er dårlig gjort. La folk gjøre som de vil, uansett om de blogger eller ikke. Nå har hun iallfall fått fram poenget sitt! 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *