pink coat

090117_pink_5047

Det er så dårlig vær her om dagen, men vi rakk å knipse noen bilder før vinden og sluddet kom for å bli, så da blir det antrekkspost i dag 🙂 Vi har nettopp satt oss ned i byen etter å ha vært en runde i huset for å fortelle snekkere hva vi ser for oss og hva som må gjøres, og før det var jeg med Nelia i barnehagen for å spise litt frokost. Så hyggelig! Det er noe spesielt med barnehagefrokoster, jeg husker dem veldig godt selv fra da jeg gikk i barnehagen. Lukten av agurk og kaffe, alle samlet rundt flere langbord, allsang, sultne barn og utrolig morsomme samtaler i omløp. En kjempefin start på dagen! 

090117_pink_5099

Nå skal vi snart hente henne igjen og så er 3 dager i ny barnehage unnagjort allerede. Det har gått så fort! Og det har gått så fint, vi er i gang med å finne oss skikkelig godt tilrette allerede og det er jeg så glad for! Vi har også rukket å være en tur på Klavestadhaugen i dag for å se på litt antikke møbler og jeg tror vi har funnet det perfekte servantskapet! Det er gustaviansk og jeg har planer om sort marmor på toppen og sort marmorvask – to stykk. Blir så fint!

090117_pink_5105

090117_pink_5225

090117_pink_5132

090117_pink_5098

belte by malene birger kåpe new look / veske adax by caroline berg eriksen / boots bianco by caroline berg eriksen (annonselenker) jeans HER / genser HER


Nå skal vi jobbe litt sammen med en kopp kaffe før vi henter i barnehagen og drar for å kikke etter nye knotter og hanker til kjøkkenet. Dette er så gøy og det er så hyggelig at dere synes det er like spennende som meg! Vi sees etterpå 🙂 

34 kommentarer

 1. Elsk på dette antrekket!! og de skoene saumfarer jeg alle bianco butikker etter uten hell..Må ha de! Blir spennende å følge deg gjennom oppussingen

 2. Ta godt vare på deg selv nå, så ikke du brenner lyset i to ender❣ Du står sån på, men husk å trekk pusen og tillat litt hvile Du er god

  1. unskyld skrivefeil pusten..

   1. Caroline Berg Eriksen

    Det går fint! Takk for omtanken 🙂

 3. Elisabeth L

  Du kledde virkelig fargen på kåpen og ser helt stunning ut på alle bildene <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 4. Jeg tror svart vask kan bli fint, men husk at ALT vises og man må dermed vaske mye oftere. Tror det kan være fint med svart topp og hvit vask, da bryter man opp litt. Gleder meg til å følge oppussingen av huset, spennende!

 5. Hvor på Klavestadhaugen var dere da?????

 6. Høres gøy ut 🙂
  Ikke frekt ment, men hvodran finansierer dere alt dette nå som L-K står uten jobb?
  Vet jo at han tar bilder for bloggen og sånt men, et hus til 8,1 mill samt oppussing for sikkert en grei sum så blir det vel en del lån? Eller har du en onkel i Amerika kansje? 😉 Bare litt nysgjerrig, 🙂
  Et tips til innlegg er kanskje og skrive om økonomi ( ikke sånn hvor mye dere har) men sånn tips til sparing og budsjett osv 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei 🙂

   Lars-Kristian og jeg driver jo et firma sammen, og han er ansatt der og tar ut lønn som vanlig arbeidstaker. Så han står jo ikke akkurat uten jobb. I tillegg gjør han litt på siden med foto og video som gir litt inntekt 🙂 Han har også tjent relativt godt gjennom hele fotballkarrieren, og har derfor spart opp en del penger, og i tillegg har vi også investert penger i noen prosjekter som har gitt god avkastning.

   Men stikkordet her er jo langsiktig sparing i fond, eiendom osv. Men gjeld vil vi ha på huset, det er jo klart, men det er godt innafor hva vi kan betale ned. En annen ting er jo også at all oppussingen vi gjør forhåpentligvis øker verdien på huset, så sånn sett så gjør vi jo en investering 🙂

   Jeg skal absolutt vurdere et innlegg om økonomi og sparing! 🙂

   1. Det er godt du skriver at det ikke er frekt ment. Hvis ikke så hadde i hvert fall jeg oppfattet det som uhyre frekt…spørre andre mennesker om hvordan de finansierer huskjøp og oppussing !

   2. Ja til innlegg om sparing og økonomi generelt!! Og det hadde vært så gøy med et innlegg om hvordan dere strukturerer døgnet med en liten baby (dette er for å få tips til struktur, og håper ikke mammapolitiet dukker opp)

   3. Ah skjønner 🙂 Takk for svar og at du ikke ble fornermet 🙂 Dette med invistering og sånn er veldig inrt for det er jo også en god måte og spare på, for da er man litt mer bundet i sparingen som gjør at man ikke kan bare bruke det man sparer, hvis du skjønner 🙂 Så ja takk til et sånt innlegg ang økonomi og sparing 😀

    Guro: Var akkurat derfor jeg skrev ikke frekt ment, fordi det var faktisk veldig spennende og høre om hvordan de finansierer det 🙂 Syntest ikke det er frekt og spørre om økonomi, men det kommer ann på måten man spør og jeg er ikke det beste til og formulere meg så derfor en forsikring på at det ikke var frekt ment 😉

  2. Har du ikke fått med deg at bloggere tjener mange hundre tusen i måneden? Svimlende… Hun som ligger under ( sprada)på topplista tjener 200 000 i mnd… Så da tjener sikkert Caroline 300 000 .da har man jo fort råd til alt en vil ha.

   1. Elina: Har du ikke fått med deg at det ikke var frekt ment?
    Greit at de tjener godt, men du må ikke glemme skatten 😉
    Tjener man 300,000 tusen i mnd sitter man igjenn med nærmere 200,000 etter skatt. Ja det er mye penger, men nå har Caroline et litt høyere forbruk enn mange andre mt på dyre klær sov. Og håndtverkere idag er ikke billig, pluss at bad er omtrent det dyreste man kan pusseopp i et hus så Derfor interesse for hvordan de finansierer huskjøp samt oppussing 🙂

 7. Jeg bor i Sarpsborg og er så glad for at dere bor her! Syntes det er så spennende. Lest bloggen din en liten stund nå og er så glad for at du ikke er en som er ute etter klikk men rett og slett bare blogger om deg og dit! Blir så spennende å se huset ferdig.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre, Sigrid 🙂 Jeg er ikke noen tilhenger av «click baits», men satser heller på at folk ønsker å lese bloggen pga. godt innhold 🙂

 8. Kjempe fine negler ! Har du bytta negledamen?
  Elsk på coaten !

 9. Tenker dere over hvor mye ulike ting ang oppussingsprosjektet koster? For eksempel dersom dere ser en pen vask, kjøper dere den da uansett hvilken prislapp den har? 🙂

  Ellers ønsker jeg dere mye lykke til med oppussingen, gleder meg til å følge dere på «reisen» <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er gift med en sunnmøring, så her spiller prisen inn 😉

   Tusen takk!

   1. Hahaha, beste responsen ever!! XD

   2. Bra svart!

 10. Annamaia

  Først og fremmest stort tillykke med jeres fine hus- glæder mig SSÅ meget til at følge med, og tjekker blogger dagligt for at se om der er nye bolig billeder 🙂 Fantastisk fint outfit 🙂 Jeg synes faktisk også det kunne være interessant med et længere indlæg om økonomi, fx investerings, renovering, dagligdags økonomisk planlægning osv- er sikker på du også har fuldstændig styr på denne del 🙂 Bedste hilsner fra Danmark 🙂

 11. Superfin kappa 🙂 Och grattis till huset – ser underbart ut!
  Kram <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 12. Håret <3 Har du laget et innlegg om hvordan du får sånne bølger? jeg har lik lengde og drømmer om samme bølger. Send meg gjerne link til innlegget i så fall.

 13. Jeg beundrer virkelig alt du får til! Nå er det helt sikkert en hektisk periode for dere alle, men allikevel oppdaterer du bloggen hyppig og du ser helt utrolig godt ut(nei, det synes ikke på deg at du er trøtt som du nevnte i forrige innlegg, uansett hvor mye jeg skakker på hodet:p). Jeg elsker å følge bloggen din, og jeg unner dere alt godt i fremtiden<3

 14. Takk for så gode blogginnlegg hver dag, alltid et høydepunkt å komme inn her 🙂 Jeg lurte på en ting ang. veskene dine, har nemlig endelig bestemt meg for å investere i Caroline-modellen. Tenkte å bestille rett fra Adax sine sider, men ser at ingen av fargene i Caroline-modellen har sidelommer lengre? Stemmer dette? Synes sidelommene er noe av det som gjør veska av den størrelsen så fin, så lurer på om du vet om det går an å få tak i den «originale» andre steder? Og hvorfor er det evt. gjort endringer? 🙂

 15. S.Helene

  Vi har sort vask som tåler skikkelig bruk og er så fornøyd! Skitt vises ikke bedre i denne kontra en hvit ordinær vask. Jeg har hatt begge deler så nå vet jeg av egen erfaring. Merket heter Blanco. Stor rommelig vask 🙂 dere kommer til å få det så fint! Skal dere lakke tak og gulvforingene til kjøkkenet for hånd eller ta de av og spraylakkere dem og? Vi har pusset opp i fire år nå og blir bare mer og mer glad i hjemmet vårt, etterhvert som vi bor oss inn og gjør det til vårt eget. Idag skal vi se på fliser til kontoret og til kjøkkenvegg. Spennende! Gleder meg til å følge deg og dere videre fremover !:) Tror dere går for den mørkeste lakken til fiskebensgulvet btw. Eventuelt den nest mørkeste.?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De skal lakkes for hånd tror jeg, men jeg er ikke sikker. Det er håndverkerne som skal gjøre dette, det blir i samme farge som resten av kjøkkenet 🙂 Superspennende å gjøre huset til vårt eget, veldig gøy 😀 Egentlig veldig fint å bruke god tid også, så vi tar de rette avgjørelsene og koser oss med det i stedet for å stresse med det 🙂 Masse lykke til med videre oppussing 🙂

   Klem!

 16. Aleksandra

  Hei!

  Blir superglad for raskt svar, for jeg har den siste jakka i handlekurven at the moment, men hvilken størrelse har du? Og er den relativt liten/stor i størrelsen?
  🙂 🙂 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   BEKLAGER så mye for at det ikke ble noe raskt svar, Aleksandra! Jeg har uk6, og synes den er normal 🙂

 17. Hei Caroline!

  Jeg synes leppestiften din på bildene var så fin. Hvor er den fra?

 18. Caroline, han mannen din altså! For noen flotte bilder! Hadde vært utrolig Morro med et gjesteinnegg hvor mannen din forteller om bruken av blitz, objektiv, instillinger på kameraet og alt det der for å få så klare og bra bilder 🙂 lenge siden du har gitt tips om akkurat det 🙂 lykke til videre med hus og lille babyen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *