endelig overtagelse

overtagelse_4

HYL! NÅ ER HUSET VÅRT! Klokken ni i dag tidlig var hele familien på plass for å skrive under papirer og få nøklene til det som skal bli hjemmet vårt og nå er jeg så glad at jeg nesten sprekker! Uæ! Det var plutselig så mye større enn jeg husket! Det ER så mange smarte steder å oppbevare ting, inni vegger, under trapper og skap inni skap. Ikke minst tidenes loft og rom etter rom nede i kjelleren. Endelig skal vi få skikkelig orden i vinterklær- og utstyr, pynt til forskjellige årstider og alt annet som alltid tar sånn plass uten at vi helt vet hva vi faktisk har.  

overtagelse

Det blir så gøy å lage et hjem som bare er vårt, men som likevel har så mye sjel! Jeg elsker det! Jeg viste dere litt på snap i dag, men jeg skal lage en filmsnutt litt senere også. I dag har ting bare gått slag i slag, med overtagelse, tid i barnehagen og avtaler i forhold til oppussingen, og da var det ekstra hyggelig når denne stod på trappen! Takket være driftingfrue kan vi skåle i prosecco i huset veldig snart 🙂 Tusen takk, snille du, for en utrolig hyggelig overraskelse! 

overtagelse_6


Vi hadde en avtale med de som skal jobbe med gulvet vårt i dag også, og de var på plass i 12-tiden, så fiskebeinsparketten i de tre stuene nede er på god vei til å bli slik vi ønsker. Herregud, jeg gleder meg til å vise dere fargen på gulvet. Det BLIR så fint! Resten av gulvet kommer i slutten av måneden, så i løpet av februar faller mange av brikkene på plass. 

overtagelse_1

Dere skal selvfølgelig få være med på prosessen! Tok masse før-bilder i dag, så det blir garantert før- og etterbilder, det er alltid så gøy synes jeg! Å, jeg gleder meg! Flyttelasset kommer til uken, så da har vi litt av en jobb foran oss. Bah! Men det blir jo innmari koselig også 🙂 

53 kommentarer

 1. Gratulere kjempe masse med nytt hus. Håper dere får skapet kjempe fine minner i dette huset også. Blir også spennende og følge med på osen dere skal ha huset og slikt. Spennende spennende.

  http://www.josefine.blogg.no

 2. Christina

  Er det den samme genseren fra Marlene Birger som du har i rosa? Hvilken størrelse har du i den? 🙂

  1. Den er fra HM, fikk den i julegave så kjenner den igjen på bildene

  2. Ser ut som denne er fra HM 🙂

   1. Caroline Berg Eriksen

    Ja, det stemmer 🙂

 3. Elisabeth

  Det ser kjempe fint ut, og med din smak kommer det til å bli virkelig bra! En annen tin, hvor er den fantastisk fine genseren din fra??

 4. Gleder meg til å se hvordan hjemmet deres blir. Spennende og følge deg og jeg synes du er en flott dame og en dyktig blogger.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 5. Gratulerer 🙂 hva er snapen din?

  1. Caroline Berg Eriksen

   carobergeriksen 🙂

 6. Gratulerer så mye med nytt hus!
  En epoke i Siljan er over og dere starter nå en ny epoke av livet. Gleder meg til å følge deg og familien din framover.
  Lykke til med oppussing og innredning. Det kommer sikkert til å bli noen travle uker nå, men kjenner jeg deg rett, blir resultatet superflott.
  Ønsker dere alt godt i det nye hjemmet deres!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig hyggelig å høre, Anette! Ja, det er travelt, spesielt når Nelia skal inn i ny barnehage også, men det går fint! Må bare ofre litt mer enn vanlig og prøve å være enda mer strukturert og effektiv 🙂

   Klem <3

 7. Gratulerer så mye med nytt hus! 😀 Også to vinskap da! OMG det er drømmen når jeg og kjæresten kjøper hus altså!! Ser så flott ut der dere nå skal bo! Lykke til med oppussing og innflytning<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, jeg vet! Har alltid drømt om vinkjeller også jeg :p Det har vi plass til her, så jeg håper på sikt 😀

   Klem! Og tusen takk 😀

   1. Vinkjeller hadde vært enda bedre! Helt enig der! 😀 Og bibliotek! *drømmesegbort* Det blir virkelig spennende og gøy og følge reisen deres i det nye huset altså 😀 God klem tilbake<3

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er utrolig morsomt, men også vanskelig 😀 Det er så mange muligheter og så mange valg :O

 8. Gratulerer så mye med kjempeflott hus 🙂 Jeg kjenner jeg er skikkelig spent og glad på deres vegne 😀 Masse lykke til med oppussingen! Gleder meg veldig til å følge dere videre i denne prossesen og selvfølgelig etter det også 🙂
  Stor klem <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det gjør meg så glad, Linn! Tusen takk <3

 9. Her var du utrolig fin!! Skikkelig stilig på håret! Må være denne dagen og alle inntrykkene som får deg til å stråle 🙂

  Gratulerer så mye med nytt hus!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, C 😀 <3

 10. Gratulerer så mye 🙂

  Spent på hvordan dere får det – og må innrømme at gulv som dette står øverst på ønskelista mi…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Tone! Dette gulvet er originalt fra 1923, og det gjør det ekstra fint synes jeg 🙂

 11. Når dere er ferdige med oppussing og kommet ordentlig på plass, kan dere da ha en house tour video? Det hadde vært så gøy 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det kan jeg ha 🙂

 12. Elisabeth L

  Gratulerer så mye til dere 😀 gleder meg masse til å se flere bilder av huset! Dette blir så spennende!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elisabeth 😀

 13. Nina brenden

  Hei!
  Gratulerer med nytt hus:)
  Jeg lurer på om veskene dine er av ekte skinn,
  Og Evt fra hvor? Jeg leter etter en veske av god kvalitet som helst ikke er ekte skinn, men om det er det så er det viktig å vite fra hvor og at ingen dyr er kommet til skade 🙂 ønsker meg virkelig nelia vesken, men vil bare sjekke opp med deg først! Har prøvd å Google det og lese kommentarer her på bloggen også.

  Mvh nina B

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, veskene mine er av ekte skinn. Adax bruker kun overskudd av skinn som er igjen fra kjøttproduksjon 🙂

  2. Eg trur dei fleste dyr blir liiiiitt skada når skinnet blir flådd av dei.. 😀

 14. It’s wonderful!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you <3 😀

 15. Såå spennende Gratulerer så mye med et nydelig hus! Synes fargen på veggene ser mye finere ut nå enn når d var møbler der.. Så deilig med så god plass!! Gleder meg sån til å være med i prosessen☺ Før-etter bilder er så gøy!

 16. Kristin

  Er det lavere takhøyde enn normalt? Ser ut som det er litt lav takhøyde på første bilde, men kanskje bare bildet som spiller meg ett puss.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det er 2,60 tror jeg 🙂 Er ikke helt sikker, men :p

 17. Gratulerer med nytt hus

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tuusen takk 😀

 18. Gratulere med nytt hus!!! Gleder meg til alle kjekke hus innlegg som kommer 🙂

 19. Gratulerer så mye med overtagelse! Gleder meg masse til å følge med på innflytningsprosessen deres. Dere har virkelig kjøpt drømmehuset 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Julie! Dette er så spennende 🙂

 20. Marita R. Gilde

  Wow! så utrolig fint dere kommer til å få det! Gleder med til å se hvordan det blir etter oppussingen.
  Hva heter du på snapchat? Jeg skulle gjerne likt å følge med litt der også 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   carobergeriksen 🙂 Og tusen takk, Marita! 🙂

 21. Tillykke med jeres nye hjem 🙂
  Det bliver så utrolig spændende at følge med her på bloggen, så vi kan se hvordan det bliver indrettet. Du har en vældig fin smag, så jeg er sikker på at det bliver utrolig skønt.
  Håber at Nelia trives i sin nye barnehage.

  PS Du ser så lykkelig ud 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Jane! 🙂 Så koselig at du synes det! Jeg har det veldig bra nå 🙂 Klemmer!

 22. Så spennende ! Gratulerer! Huset er så fint! Gleder meg til å se hvordan blir dette eterhvert !

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Dolly 😀 <3

 23. Grattis med nytt hus. Åh, det gulvet kombinert med veggene var helt fantastiske! Er det ekte tre? Helt nydelig.

 24. Hei Caroline! Gratulerer med nytt flott hjem, gleder meg til å følge med på oppussingen! Har sett du har fått så vakre bryn i det siste, hva produkter bruker du? Liker bryn som er lys brune..men finner ingen produkter som er så lyse som jeg vil ha. Kan du kansje hjelpe?? Klem

 25. For et fantastisk flott hus! Det blir så spennende å se hvordan dere får det!! Kos dere!

 26. Elisabeth

  Hva heter gråfargene i de to stuene?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det vet jeg ikke :/

 27. GRATULERER SÅ MYE! Gleder meg til å følge opppussing oginnflyttings-prosessen:D

 28. Aurora Mali

  Dette er så gøy å følge med på! Du gir så mye god inspirasjon, jeg koser meg. Hvor er den flotte, røde genseren din fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra h&m 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *