barndomsbyen har plutselig blitt urban

joe_1

Altså! Hit har det kommet både Joe & the Juice og Rituals og bare sistnevnte er nok til å få meg til å bli boende. Haha! Jeg var faktisk innom butikken i Oslo før helgen og Lars-Kristian fortalte meg at mens jeg hadde vært i møte, så hadde han vært på parfymejakt. Faktisk hadde han vært innom nettopp Rituals og spurt etter Chanelparfyme og damen som jobbet der hadde sett ut som et spørsmålstegn. Tipper hun lo litt inni seg. Han har tydeligvis ikke fått med seg min begeistring for merket og at det finnes egne butikker med kun det. Jeg trodde virkelig det holdt da jeg lette Skien rundt etter favorittsåpen- og bodykremen min rett før fødsel. Jeg tror kanskje jeg svettet og hylte og dundret løs på telefonen da jeg ringte x antall butikker og var HELT fra meg fordi ingen i nærheten førte organic rice and cherry blossom. Joda såå. 

joe

joe_3

joe_2


Sarpsborg har jo virkelig kommet seg siden jeg bodde her! Ikke bare på grunn av kjedebutikker selvfølgelig, jeg synes bare hele byen er så fin nå. Kanskje det bare er jeg som har blitt voksen. Uansett så føles det innmari godt å være her. Å ha kommet hjem igjenJeg teller timene til overtagelse i morgen klokken ni (!!) og nå skal jeg snart telle videre i søvne. ER så trøtt. Men skal ikke akkurat nevne det en gang til, må rett og slett bare gjøre noe med det. Asap. Håper dere har hatt en fin ukestart ♥ 

11 kommentarer

 1. Lykke til med flyttingen! Dette blir spennende å følge med på 🙂

 2. Du stråler! Ser ikke trøtt ut, selv om jeg kan forstå det veldig godt!:-)
  Er så utrolig imponert av det du får til om dagen, helt utrolig! Så spennende å følge deg nå, har nesten litt sommerfugler i magen på dine vegne! vet ikke helt hvordan jeg skal si det, men du er helt unik! En super inspirasjon og du er virkelig et supert forbilde for mange! Du virker så god og varm, kjærlig og omsorgsfull, er så misunnelig på alle rundt deg som får ha deg i livene sine, for du virker som en fantastisk kvinne å ha som venninne/familie:-) dette mener jeg virkelig!
  Lykke til med overtagelse i morgen!:-)
  Litt langt og merkelig innlegg kanskje, men føler at du virkelig må få høre det!:-) gleder meg hver gang til et nytt innlegg og vet jeg kommer til å følge deg så lenge du holder på med blogging!<3

 3. Pernille

  Nelia var bare så nydelig i stad, da ho lurte på hvorfor dokken ikke hadde hodet! Må smile bare jeg tenker på deg, lille vakre vesenet! Det var godt ho gikk forbi igjen og så ho hadde fått tilbake hodet!

  Klem Gina tricot ansatt

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Så herlig <3

 4. Katrine

  Gratulerer og lykke til Caroline Den vesken ser ut som den er i dus rosa. Vet du om den er i salg i butikker nå?

 5. Hei Caroline! Vil gratulere dere med nytt hus, og det blir spennende å følge deg videre i tiden fremover, ønsker dere masse lykke til!

 6. Gleder meg til du skal sette Sarpsborg på «kartet». Min barndomsby også:)

 7. Velkommen hjem 🙂

 8. Carina Rosenvinge

  Er vesken din at få i roså også nå? Jeg dør! SÅ FIN!

 9. Vakre dere <3

 10. Marianne

  Jeg ble merkelig glad for å høre at Lars Kristian velger fotografi-veien; ikke det at jeg kjenner hverken ham eller fotballkarrieren hans, men jeg syntes han tar så gode bilder allerede, så jeg ser for meg at talentet hans kommer til å gro like mye der som i fotballverden. Lykke til med det som sikkert blir en lysende karriere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *