skål for det nye og for take away

take_away

Det har enda ikke helt gått opp for meg at vi har tatt det første steget. Nå ER vi liksom her og nå skal vi bli her. Det er veldig rart og fortsatt kjennes det bare som absurd ønsketanke som er langt fra virkeligheten. Å slo rot har jeg savnet helt fra vi fikk Nelia og jeg skulle alltid ønske at mamma var nærmere i barseltiden, men det var hun ikke. Nå er hun fem minutter unna! Den gangen visste jeg at det enda kunne være mange år frem i tid før det kunne bli en realitet. Fotballen er jo så uforutsigbar og ingen av oss visste da når det skulle ta slutt. Men så er vi her og jeg må nesten klype meg litt i armen. Drømmehuset er bare to dager unna og jeg tror ikke jeg helt forstår alt sammen før jeg står inne i huset med nøklene i hånden. Uæ!

take_away_2

Jeg gleder meg til å starte prosjekt oppussing og først ut er gulvet nede. Vi skal pusse ned og olje fiskebeinsparketten nede i stuene i første omgang og det starter bare noen timer etter overtagelsen, så derfor bor vi hos mamma og pappa i en uke. Etter at den jobben er gjort, gjenstår hele gulvet i annen etasje samt gulvet i gangen og på kjøkkenet, men dette måtte bestilles så det kommer ikke helt ennå. Håper å være ferdig i løpet av februar 🙂 Og så er det maling på vegger og deretter baderommene! Men der klarer vi jo ikke å bestemme oss. Vi har sanket inn masse prøver og tar dem med til overtagelsen, så får vi kjenne litt på det når vi er der 🙂 Tenker også en tur innom noen flisebutikker her omkring for flere innspill. Håper vi blir litt klokere av det! 

take_away_1

Jepp – du vet at du har bodd på landet når du blir tvers gjennom lykkelig av take away ala wok bare noen minutter unna med bil. Haha! Jeg ble helt satt ut da Lars-Kristian kjørte for å hente maten og var tilbake igjen før det hadde gått 10 minutter. Er jo rimelig vant til at det går en time om vi skal ha noe annet enn pizza fra bensinstasjonen  – haha 🙂 Små gleder! 


Håper dere har hatt en fin helg og tusen takk for alle gode ord og lykkeønskinger! Dere er så gode og det er jeg så innmari takknemlig for ♥ 

30 kommentarer

 1. Du stråler ekstra mye for tiden. Kanskje ikke rart med alt det fine dere har i vente. Jeg gleder meg sånn til å følge dere fremover, og elsker når du er aktiv på Snapchat ♡

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kanskje det 😀

 2. belt brand?:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Lene Orvik for BikBok 🙂

 3. Anne Guri

  Gleder meg til å følge dere på reisen i nytt hjem:) Ha en fortsatt fin kveld!

  Klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anne Guri 🙂

 4. Henriette

  Masse lykke til med en spennende tid i vente! Gleder meg masse til å følge dere videre 😀 <3

 5. Hvor er skjorten din fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Mango 🙂

 6. Hva studerer Lars-Kristian? 🙂
  Leste for lenge siden at han studerte ernæring eller noe, er det det, og en jobb innenfor det som er planen?
  Gleder meg til å følge dere!

 7. Mamma til 3

  Er ikke gulvet i det nye huset helt nytt? Ønsker dere et lysere gulv siden det skal slippes ned?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det er ikke helt nytt. Gulvet oppe er bare klikkparkett av svært rimelig kvalitet og gulvet nede er originalgulvet fra 1923 🙂 Så det skal vi beholde, men endre farge 🙂

  2. Hei test flisebutikk som ligger i Møllebyen i Moss, FANTASTISK

 8. Jeg er bare imponert over at du orker å blogge så bra midt i flyttingen. Flytting er jo er jo slitsomt uten blogg og to små barn:) Kudos til deg.
  Lykke til med oppussingen, blir så spennende å følge

 9. Caroline it will be great to see your new house and the new decoration you will put up. Congradulation and all the best!

 10. Det blir spennende å følge dere i det nye huset! Det er noe helt eget med å vite at en skal bli boende på et sted og virkelig slå rot. Masse lykke til med en helt ny start <3

 11. Masse lykke til videre! Veldig kjedelig at dere har reist fra Telemark, men håper ting stråler for dere! <3

 12. Johanne

  Åå gleder meg sånn til å følge dere videre nå!!

  Anbefaler deg å sjekke ut flisene til Ulfven i møllebyen Moss sentrum, dødsfine og supersjarmerende fliser <3

 13. Can’t wait to see the renovations. You have great taste. Exciting to make the space your own.

 14. Gleder meg sånn til å følge dere i neste fase 🙂 Lykke til med oppussing og all logistikk som følger med, dere er gode! 🙂

 15. Det er så gøy å følge dere på reisen. Jeg føler mye i livet mitt er parallelt med deg, men at jeg henger et år etter, og kjenner meg så godt igjen i mye av det du skriver! Lykke til fremover! <3

 16. Fired Earth anbefales. Eller ottaskifer hvis det først skal være mørkt. Da blir det i hvert fall aldri seende tacky ut.

 17. Linda Andal

  Hei Caroline. Ville tipse deg om en flisebutikk her i Moss, Ulfven. Rå lekre fliser som vil virke både tidsriktig for huset og moderne for en ung småbarnsfamilie. Lykke til med overtakelsen og oppussing. Gleder meg til å følge dere i tiden fremover.

 18. Det er noe eget å flytte! Er morsomt og litt frustrerende å finne alt man vil ha. Vi flyttet til drømmestedet i sommer og har nå rukket å bo oss litt inn. Det er fint å la det ta litt tid sånn at man får kjent på hvordan man vil ha det. Jeg anbefaler å nyte prosessen 🙂

 19. Du er veldig heldig som kan flytte til et så dyrt hus …om jeg hadde vært så heldig hadde jeg vært i sjokk… Har kun råd leie billigste leilighet… Å ha råd til noe til nesten ti millioner …. Håper du vet hvor heldig du er at en blogg kan gi en noe sånt er over the top….sitter å tenker på hvor fin verden er for noen og totalt omvendt for noen .synes forøvrig det er fint at du tenker på spise mindre kjøtt… Selv sitter jeg tenker hvor rart det er at ikke flere mennesker tenker over hva som egentlig skjer hver dag …at dyr tvinges til føde barn som så igjen slaktes hver dag gjør meg vondt…. Uansett hvor bra slakterier det fins i Norge så fins det fortsatt ingen fin måte ta livet av noen på resultatet er likevel det samme – død.og alle de små kalvene og grisungene lam osv.. Er utrolig hva noen kan jobbe med uten føle seg dårlig.flott at du også velger la være bruke pels .hvordn tenker du nå ang sminke testet på dyr ? Hilsen en dyrevenn

  1. Må få kommentere første del av din kommentar. For jeg liker ikke ordet «heldig» i denne sammenhengen. Her er det mye jobbing som ligger bak suksessen. Rart at en stadig blir «heldigere» desto mer man jobber.

 20. Bare av ren nysgjerrighet; hva tenker du om vin og amming? Jeg ammer selv min baby på 6mnd, og det har hendt at jeg har tatt meg ett glass vin før amming, men det virker som min lille blir mer urolig på natten av det. Hvilken erfaring har du her?

 21. Vet ikke om noen har sagt det før, men Botanisk hage møbelforretning (Oslo, selvsagt.,)har i tillegg til en flott samling vintage møbler mye flotte fliser med historisk preg. Lykke til!

 22. Gleder meg til å følge dere i husprosjektet deres å husk å ta før og etter bilder , mange som angrer på dem ikke har jort det .

 23. Dette blir bare så bra vettu, Caroline!;) Sarpsborg har blitt en skjønn by! litt nysgjerrig på barnehage, vet dere blant annet har en stor og en liten privat rett i nærheten hvis dere går for østre bydel:) minsten min var i den lille, og vi var superfornøyd!! men har hørt den store og er bra. Lykke til uansett! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *