ikke lenger fotballfrue

070117_Grilltur_4472-2

Noe av det jeg beundrer mest ved Lars-Kristian er evnen hans til å gi alt. Har han bestemt seg for noe, så går han all in. Det har han gjort nå. Han har bestemt seg for å legge fotballskoene på hylla og jeg må innrømme at jeg begynte å grine da han fortalte meg at han følte at motivasjonen for noe annet var større. Det er jo slutten på noe som har vært en drøm fra han var liten gutt og følsom som jeg er, så klarer jeg ikke å tenke på noe annet enn hva den lille gutten ville følt om han visste at det tok slutt nå. Men så er det jo sånn at den lille gutten har blitt voksen, han ble fotballspiller og han har hatt en fantastisk karriere. Alt må ta slutt en dag. Dette er hundre prosent hans valg og jeg sa fra første stund av at dette er noe han bestemmer selv. Jeg støtter ham uansett hvilke valg han tar 🙂 

skogtur

skogtur_1

Det løpet han har kjørt de siste tre årene er imponerende og jeg har vel egentlig beundret ham for det hele veien. At han har fått det til! Han har sjonglert fotballkarrieren, som jo er ganske altoppslukende i seg selv, det vet de fleste som er tett på noen som driver med sporten, og i tillegg har han jobbet mye med bloggen sammen med meg. Han har vært ivrig student og vi har fått barn. Og så har vi fått enda et barn. Vi har stresset sånn for å få kabalen til å gå opp inn mot helger, kampdager og lange turer borte med laget, og da hans arbeidsdag med fotballen var over klokken 14, så ble han alltid sittende på stadion for å studere eller for å jobbe med bloggrelaterte ting. Jeg tror ikke det har vært enkelt å kombinere alt dette, men han har jo hele tiden sagt at han liker det sånn. Nå har han derimot funnet en lidenskap som han ønsker å dyrke videre, og jeg beundrer ham så for å bare gjøre det. Som han sier selv: lysten til å fortsette med fotballen er der, men lysten til å gjøre noe annet er større. Så da gjør han det. Og jeg elsker at han gjør det! Det er nå det starter og jeg ser sånn frem til en helt ny fremtid hvor spontaniteten er tilstede! Til frihelger med barna, turer i svømmehallen på lørdag og grillturer i skogen eller hva som helst på en søndag. Eller hva med en helgetur sånn helt plutselig? Midt i sesongen? Sommerferie når vi vil? Det har jeg drømt om så lenge og nå blir det faktisk en realitet. 

070117_Grilltur_4485-2

skogtur_2

Jeg har hatt det helt fantastisk som fotballfrue, det var jo også grunnlaget for at jeg startet bloggen som i dag har blitt jobben min, noe jeg er utrolig takknemlig for. Og jeg har jo til og med blitt glad i fotball som sport! Hvem hadde trodd?! I hvert fall ikke min egen pappa eller noen av mine venninner om du spoler tiden 10 år tilbake. Haha 🙂 Fotballen har vært en åpning til livsvarige vennskap for oss begge, til masse engasjement og til spenning. Jeg er så takknemlig for at jeg har hengt med gjennom lag som Lyn og Lillestrøm, men mest av alt er jeg evig takknemlig for alt det fine som har vært i ODD. Med dem har han vært med å ta to bronsemedaljer i Tippeligaen, sølvmedalje i Cupen og han ble kåret til årets spiller av fansen i 2015. Helt fantastisk! Jeg er glad for at fotballeventyret slutter her og jeg er så stolt over å ha en mann som Lars-Kristian. Som jeg endelig skal få ha for meg selv og jentene mine. Det blir skikkelig spennende og jeg håper dere vil følge med på veien videre 🙂 Vi startet dagen i dag med en siste fjelltur i Siljan, i morgen drar vi videre  Jeg kan nesten ikke vente! 

85 kommentarer

 1. Ønsker dere lykke til videre med nye eventyr!
  Jeg er sikker på, dere kommer til å få en fin ny epoke i livet deres! 🙂

 2. Jeg gleder meg med dere! Det blir godt for dere å få en litt annen frihet , og som du sier kunne gjøre spontane ting i helgene og ta sommerferien når dere vil 🙂

 3. I admire Lars-Kristian for his consequence and I’m convinced he will continue his successful way. All the best to you!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Du skriver alltid så nydelige ord, Caroline! Jeg gleder meg til å følge dere videre, og jeg heier alltid på dere:) Må være godt å få mere «normale familietider» fremover, og kunne bestemme litt mer selv:) 2017 blir nok spennende:)

  God helg<3
  Stor kos fra Rygge<3

 5. Masse lykke til på livets nye veier til dere to 🙂 Spennedes med nye prosjekter på gang! Kos dere med siste kveld i huset 🙂

 6. Frysninger du er så fin og raus ! Og jeg kan ikke annet enn å tro og håpe at dere har det like flott sammen i virkeligheten som «glansbildet» på bloggen. Flott mann og aner han hvor heldig han har vært med 3 nydelige jenter i livet unner dere alt godt, virkelig !

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har det veldig fint, Tone 🙂 Men vi har det nok litt mer «normalt» enn hva som alltid kommer frem på bloggen. Vi krangler som alle andre par, blir irritert på ungene og har stressende hverdager 😀 Jeg tror egentlig at slike ting bare er sunnhetstegn! For å virkelig kunne kjenne på de gode tidene, så må man også erfare de dårlige 🙂

   1. Henny88

    Det var en svært forfriskende kommentar, Caroline. Jeg er 28 år men ønsker meg veldig å stifte familie i løpet av de neste årene. Haken er at jeg og kjæresten bare har vært sammen i 8 måneder. Vi bor ikke sammen heller. Så det blir nok et par år til. Jeg må si at jeg blir skikkelig inspirert av bloggen din på alle måter og kjærligheten til familien din lyser gjennom både bilder og tekst. 🙂 Har fulgt deg i ca 4 år nå og synes kvaliteten på bloggen bare blir bedre, samtidig som jeg føler at du har funnet deg selv mer. Utrolig gøy å følge med på en slik utvikling. 🙂 Uansett, klem og alt godt for fremtiden fra Henriette

   2. Caroline Berg Eriksen

    Så innmari fint å lese, Henny! Nå ble jeg glad 🙂 Alt godt til deg og kjæresten for fremtiden også! Stor klem 🙂

   3. Misforstå meg rett, men det var godt å høre! Det et nesten som de man er mest glad i er også de man kan irritere seg mest over. Høhø.

   4. Marthe

    Åh – så «godt» å høre! For en travel trebarnsmamma som ikke alltid strekker til som mor og kjæreste var dette utrolig befriende ord fra deg. Og du har så rett!

    Lykke til i neste epoke, gleder meg til å følge dere videre

   5. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, Marthe 🙂

   6. Lurven

    Dette var godt å lese.. ikke at jeg var trodd at dere ikke er som oss andre dødelige, men fordi du skriver det og innrømmer det.
    Du burde gjøre det oftere, eller i ny og ne for å vise andre unge at det er helt normalt å ikke være perfekte.
    Viktig budskap!!!

 7. Jeg må innrømme at jeg ble veldig rørt da jeg leste både dette og innlegget Lars-Kristian selv la ut på Instagram. Dere går nok en fantastisk tid i møte, og jeg kan tenke meg det blir deilig å «senke skuldrene» og få stabilisert seg litt 🙂 han har jo mange muligheter fremover, gjennom bloggen har han jo vokst til å bli en helt fantastisk fotograf, så blir det vel kanskje også tid til å fullføre studiene? Mulighetene er mange, og det blir spennende å følge dere videre på reisen 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det håper jeg virkelig 😀 Vi gleder oss veldig!

 8. Han har virkelig vært flink. Å jeg skjønner godt at han gir seg, når han er på toppen! Dere har så mye å være stolt av, applaus!!

  Hva skal han drive med nå? Uansett hva det er, så blir han sikkert på topp der også! Fotografering kanskje? Det er han allerede super flink i! Er det noe han ikke han?

  Heia Berg Eriksen <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Linnea 🙂

   Han kommer nok til å satse på foto, og så har han ernæring i bakhånd 🙂

 9. Katinka

  Så spennende! Klart jeg er med videre! Gleder meg til å se hva dere finner på. Jeg er sikker på at det blir bra. Klem fra meg.

 10. Kjære Caroline og Lars-Kristian!! Takk for tiden dere har vært i Siljan! Dere har virkelig bidratt til å sette Siljan og Grenland på kartet!! Det har vært moro å følge med dere fra sidelinjen. Det er til tider mye ufortjente dårlige kommentarer men det aller aller meste er positivt. Dere er et stilig ungt par som utfyller hverandre perfekt og som det er morsomt å følge!! Det er en utrolig spennende tid fremover for dere- ønsker dere all mulig lykke til!! Og fortsett å følg drømmene- begge to! Tøft av deg, Lars-Kristian, å bryte opp en super karriere! Men nye muligheter kommer for en fyr som deg!! Utrolig kult!! Igjen god tur i morgen – siste reis 🙁 og velkommen tilbake!! :))

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for superhyggelig kommentar <3 Vi kommer til å savne Siljan masse! Tenk så mye vi har opplevd her :O Vi kommer garantert tilbake i fremtiden! 🙂

 11. Hei Caroline.
  Hva kler du på Naia på slike turer? Jeg har en jente som er like gammel og synes det er så vanskelig å kle på henne i disse dager. Har du noen tips? Veldig fin gjeng 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes det er vanskelig selv :O Her hadde vi på 3 lag med ull, og det tror jeg fungerte bra. Hun var ikke kald på føtter eller hender da vi kom hjem 🙂

   1. Det er i nakken du skal kjenne om barn er kalde eller varme, ikke på hender eller føtter. Er de kalde eller klamme i nakken har de for lite eller mye klær på seg. Det har vi lært på sykehuset i Kristiansand, av flere barneleger 🙂

   2. Caroline Berg Eriksen

    Nakken er selvfølgelig alltid det beste stedet å kjenne etter 🙂

 12. Anniken

  Dere er flotte! Jeg beundrer det dere har fått til og hvem dere er. Lykke til videre til dere begge. Gleder meg til å lese fortsettelsen. Klem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anniken 🙂

 13. May-Britt fra Geilo

  Ønsker dere alle sammen lykke til videre på reisen. Flyttet for første gang for 2 år siden. Den dagen var rart og vemodig. Et nytt kapittel for alle. Lars Kristian tar jo helt fantastiske bilder. Hva blir Nelias hade kommentar?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, May-Britt! <3 Nelia gleder seg, men kommer til å savne Oline masse. Og så skal hun finne en ny Marthe, Lene og Anne i den nye barnehagen har hun sagt <3

   Klem 🙂

 14. Elisabeth

  Kjære Caroline og Lars-Kristian 😉
  Selvsagt følger vi dere videre! Så spennende tid dere går inn i. Lykke til, personlig gleder jeg meg til en ny BRANN-sesong :-))))) ODD blir ikke det samme nå,
  men vi unner selvsagt laget alt godt.
  Beste hilsen Elisabeth <3

 15. Dere kommer til å få det så fint fremover, litt vemodig at han slutter med fotballen, men gløder mer for noe annet. En dør lukkes og en annen åpner seg 🙂 Tenk at dere skal flytte, wiiii så spennende tider dere har foran dere 🙂 Gleder meg til fortsettelsen! Lykke til med flyttingen, det kommer til å bli så bra 🙂

 16. Når jeg leste at han skule legge opp og at han ville fokusere på foto og barna deres tenkte jeg at det er kjempe bra. Man er altid i forandring og noen ganger finer man andre ting man heler vi prioritere i livet. Og det er viktig å føle de drømmene man har og det som gir glede i livet. Så det er bra og komme fram til disse avslutningene. Og det har sikkert letta utrolig mye for mannen din og ta denne avgjørelsen og ikke minst si det høyt.

  http://www.josefine.blogg.no

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du har så rett, Josefine 🙂 Og nå har han også muligheten til det, og da håper jeg og tror at han har gjort det rette valget.

 17. Cathrine

  Hei Caroline 🙂

  Jeg lurer på hvilken størrelse du har i denne genseren? https://eu-central-1.tchyn.io/unitedbloggers-production/uploads/sites/197/2017/01/antrekk_123_3.jpg?w=2000&quality=58

  1. Caroline Berg Eriksen

   Small 🙂

 18. Blir heilt rørt eg..dere er berre vakre tvers gjennom!Lykke til videre<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 19. Hmm. LK sin beslutning ja…. sikkert helt uten påvirkning.. men vel unt da=)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så klart blir han påvirket, men det er jo fordi han søker råd fra andre. Som familie så diskuterer vi selvsagt ting, og Lars-Kristian diskuterer det også med sine nærmeste venner og familie. Men jeg kan med hånden på hjertet si at samtlige av dem han har rådført seg med har sagt at om det var de som skulle ta valget så hadde de valgt å fortsette.

 20. Spennende tider, lykke til videre!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, vi gleder oss masse! 🙂

 21. Christina

  Nydelig familien! Og masse lykke til i flytteprosessen! Dere er virkelig et superteam<3
  Jeg må si at du er virkelig GOD i den jobben du gjør Caroline! Jeg ser alt det arbeide du gjør med denne bloggen og jeg må si at det er så deilig å titte innom den, ryddig, utrolig fine bilder og masse bra innhold! Og ikke minst du er så positiv og sprer mye glede! Virkelig et klapp på skuldra til deg 😀
  Ha et fanatisk godt nytt år til alt det dere skal holde på med nå <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Christina <3 Håper du får et fantastisk flott nytt år du også 🙂

 22. Fantastisk mat, oppskrifter og inspirasjon henter jeg hos deg, du lager mat som gleder både unge og gamle.

  1. Caroline Berg Eriksen

   🙂

 23. Lykke til videre begge to! Jeg beundrer dere for hva dere får til, stå på vilja, og den støtten og oppmuntringa dere gir hverandre til å realisere drømmer. Relationship goals altså! Unner dere alt godt i framtiden.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ida 🙂 Så koselig å høre <3

 24. Fine mannen din og fine deg!! Lykke til videre nå!! Veien blir til mens man går… klem fra meg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Torill 🙂

 25. Rebecca

  Lars-Kristian, hva tenker du, som tilsynelatende er en «kjent» norsk fotballspiller, om å bli omtalt som «mannen til fotballfrue»?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tenker at det er så meta at det nesten bare blir komisk 😀 Og så tenker jeg at nettavisene er så sultne på klikk at de velger å bruke Caroline som lokkemiddel fordi «ingen» gidder å lese om meg 😉

 26. Lykke til videre! <3

 27. Ikke lenger fotballfrue, men fotograffrue, kanskje? 🙂

  Det er helt sikkert en riktig avgjørelse å flytte hjem. Mannen min og jeg flyttet også hjem til Østfold etter at vi fikk barn, og det har vi aldri angret på.

  Vil også si at jeg setter pris på kommentaren ovenfor hvor du skriver at ikke alt bare er «glansbilde», men at dere har det mer «normalt» enn det som kommer fram på bloggen. Elsker bloggen din, og det er den eneste bloggen jeg leser fast, men av og til kan man få en følelse av at man selv kommer til kort siden alt er så «perfekt» hos dere hele tiden. Er litt godt å høre at dere ikke er bare overmennesker. Men for all del – dere har mye å være stolte av! Lykke til med flyttingen, og velkommen hit til Østfold.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, herlig! <3 Skulle bare mangle at jeg ikke er ærlig om det når noen spør 🙂 Sånn er jo livet! Gleder oss til fremtiden 🙂

   Klem til deg!

 28. Held og lykke med alt det nye til jer begge.
  Hvis jeg må komme med et forslag så skal I lave en kogebog. (Ja det har jeg skrevet før) Jeg bruger ofte dine opskrifter, da jeg får det bedre i maven af det end det mad jeg er opvokset med (sovs og kartofler)
  Deg bedste for jer i 2017

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for forslaget, Janne 😀 Alt godt for deg og dine i 2017 også <3

   1. Ja!! Akkurat det har jeg også tenkt!
    Det hadde vært så fint å fått dine oppskrifter samlet mellom to permer. Juleønske 2017 ((-:

 29. Gratulerer så mye med nytt liv og takk for det ‘gamle’! ♥ Jeg følger ikke bloggen pga mote og sminke, men pga den inspirasjon du er, Caroline! Det med at ‘intet er umulig’, din stå-på ånd og din positivitet. Og så følger jeg med her pga av alle de fine bilder. Digger fotografi og jubler over at L-K skal begynne med mer foto. Håper vi får se masse av dette på bloggen fremover!. 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   For en utrolig fin tilbakemelding, es! Tusen, tusen takk <3 Stor klem til deg!

 30. Det er jo litt trist at han legger opp, for han har jo vært en veldig god spiller for flere lag. Men jeg skjønner jo hvorfor når det er andre ting han ønsker mer enn fotballen.
  Og når det er sagt, så er han jo en fantastisk flink fotograf. Ikke bare de bildene han tar av deg til bloggen, men bilder han har tatt av andre ting også. Jeg er sikker på han vil lykkes med det han ønsker 🙂

  Skjønner godt den tanken om at nå kan dere ta ferie når dere ønsker, og når det passer dere. For fotballen har jo vært det som har bestemt mye for dere, sånn er det jo bare.

  Gleder meg til å følge dere videre i nytt hus med oppussing og innflytting. Dette blir nok helt supert for dere alle <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, den har uten tvil satt mange grenser for oss, men jeg er så glad for alle årene jeg har hatt som fotballfrue likevel, ville ikke vært dem foruten <3 Jeg unner Lars-Kristian å følge magefølelsen sin og ønskene sine og jeg vet at dette er det rette for oss alle sammen. Det blir så bra 🙂 Tusen takk, Trine <3 Det blir jo innmari rart, både for Nelia og meg, og ikke dra på kamp annen hver helg lenger og å se pappa på TV </3

   Klem!

 31. Åi, så spennende, fine dere!!

  Herlig! Livet blir rikere med variasjon. Tror det var et godt valg på alle måter!
  Kos dere masse fremover, og lykke til i nytt kapittel!

  Klem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det tror virkelig jeg også! Tusen takk, Katrine 🙂 <3

 32. Christine

  Det blir så trist å ikke se antrekksbilder fra Snipetorp igjen:( Lykke til i Sarpsborg, kommer selvsagt til å følge med videre. Blir spennende å se hvordan dere får det og hvordan det går videre for L-K, for en Odd supporter er det fint å vite at han ikke kommer tilbake til Skien som motstander. Takk for alt du gjorde for klubben,det har vært en sann fornøyelse å se deg spille

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det blir kjemperart å ikke fotografere noe mer der også! Kjempefin plass 🙂 For en utrolig hyggelig tilbakemelding, Christine! Tusen takk for veldig fine ord <3

   Klem!

 33. Hei! Jeg lurer på hva slags lue Nelia har på seg? Den ser ut til å sitte så godt rundt ørene:) Lykke til videre:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra babyshop / maximo 🙂 Helt super!

   Klem 🙂

 34. For en spennende tid dere går mot! Så heldige dere er som står fritt til å velge den veien som passer dere best. Det blir spennende å se dere på plass i det nye huset, det er både gøy og litt skummelt å skulle sette sitt eget preg på et hus helt fra bunn.

  Jeg har vært kritisk til bloggen din flere ganger, helst i forbindelse med fokus på å fotograferes med minst mulig klær, men jeg må si at jeg syns kvaliteten på bloggen har blitt hevet mye i det siste mtp dette. Du har så veldig mye mer å fare med enn pupper og lår, og jeg koser meg med antrekksbilder, oppskrifter og små hverdagsglimt. Håper dere fortsetter i denne retningen, så blir bloggen verd å følge videre.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, vi gleder oss masse 🙂

   Tusen takk, det var hyggelig å høre <3

 35. Det må være godt å ha kommet frem til en beslutning som føles riktig.
  Jeg gleder meg til å følge dere videre på ferden:-) Bloggen gir så mye inspirasjon og glede. Dere er et utrolig godt team som gjør en super jobb!

 36. Ingrid Grace

  Spennende tider dere går i møte. Det blir sikkert veldig fint for dere alle. Står stor respekt av Lars-Kristian sitt valg, lykke til videre begge to. Spennende å følge dere videre i bloggen, gleder meg veldig til det. <3

 37. Caroline

  Å jeg er så spent på å følge dere videre! Dere går en så spennende tid i møte, og jeg gleder meg såå til å få lov til å følge dere på reisen. Takk for at dere deler og gir så mye av dere selv <3

 38. Masse lykke til videre. Gleder meg til å følge dere videre.
  Har selv ei jente født i 2013 så lurer på om du kan noen ganger kan linke til klær og utstyr til Nelia, hva du synes er bra/ikke så bra osv. Er nok flere småbarnsmødre som lurer, hun er jo så utrolig søt i de fine klærne sine<3

 39. Så spennende! Jeg gleder meg til å følge med på det som skjer videre, fine dere!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk, Silje <3

 40. Gleder meg på deres vegne! Det er alltid tøft å ta slike valg, og å «gi opp» noe som har vært en så stor del av livet. Blir en spennende tid for dere nå fremover da, og jeg heier på dere! Masse lykke til 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er kjempetøft! Må jo nesten være som at jeg skulle gitt opp bloggen :O

 41. Hva skal han drive med videre? Angrer dere på at dere flytter nå da?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi flyttet til Sarpsborg uavhengig av om Lars-Kristian skulle spille fotball videre eller ikke 🙂 Det er her vi vil bo «for alltid» 🙂

 42. Så fine bilder 🙂 Jeg lurer på hvor den hvite jakken er fra? Og om du evt er interessert selge den ?? *SMIIIIL*

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk!

   Den er fra Bergans, men den er over 7 år og finnes neppe i noen butikk :/ Alt for glad i den til å selge 😉

 43. Lykke til videre til begge to 🙂 Hva slags nettskole fra NY er det han har valgt å studere på? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   New York Institute of Photography.

 44. Anne Lise

  Så fantastisk at han går for det han ønsker! Drømmer forandrer seg, og det koster å tørre gutse på og gå for noe annet enn man egentlig hadde tenkt. Lykke til i nytt hus, og med ny hverdag! Det er en glede og «følge» dere:) Lars-Kristian er fantastisk god på å fotografere, og jammen har det ikke tent en gnist på å lære mer og fotografere for meg også;) Insprerende og gjennomført blogg. Dere er et bra team:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, ikke sant? 🙂 Jeg synes det er modig gjort, spesielt siden han kunne valgt å fortsette i en annen klubb.

   Tusen takk 🙂

 45. Kære Caroline

  Klart at jeg vil følge med på vejen videre 🙂 !!!!

  «når en dør lukkes åbnes en ny» – jeg ønsker for dig Caroline, og din familie, at den dør i åbner nu er fuld af gode stunder, drømme, nye oplevelser, inspiration, glede og fine minder.

  the best thing about memories is making them 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *