middag på gulvet

gulvet_1

Sånn som vi gjorde i sommer, sa Nelia da jeg fant frem pleddet, la det på gulvet i stuen og dekket på. Og det stemmer jo på en prikk! Akkurat som i sommer, da vi hadde piknik ute! Men da var det på gresset med piknikmat, nå var det på stuegulvet med sushi. Vi har nemlig ikke noe bord, det forsvant tidligere i dag og jammen forsvant ikke kjøkkensofaen for bare noen minutter siden også. Det begynner å bli tomt her hjemme og det går mer og mer opp for meg at vi faktisk skal flytte. Vi skal det. Det er så rart. Men middag må vi ha likevel, så i dag ble det take away og middag på gulvet. Akkurat nå sitter Lars-Kristian og jeg på gulvet med hver vår data oppå hver vår flytteeske, haha! Storfornøyd med tilværelsen 😉 Det er faktisk ganske hyggelig! 

gulvet_2gulvet_3050117_gulv_4329gulvet

Så har Nelia hatt sin siste dag i Gregorius barnehage i dag, og for en barnehage det har vært! Virkelig, de har vært helt fantastiske både på Bjørneskjær som hun startet i, og på Baugeid, avdelingen for større barn som hun begynte i etter sommerferien. Hun har lært så mye av å gå der, de voksne er så herlige! Jeg gråt. Selvfølgelig gråt jeg, jeg kunne ikke annet. Jeg synes det er kjempetrist og kommer til å savne alt sammen og jeg vet at Nelia kommer til å snakke masse om tiden der og om alle som er der, for jeg vet hvor glad hun er i dem. Men samtidig vet jeg at det er verre for meg enn for henne. Hun gleder seg masse til å treffe nye barn og voksne, og jeg gleder meg jeg også. Jeg gleder meg selv om jeg synes det er trist, for det er nå vi faktisk skal starte resten av livet vårt! Å slå rot et sted. Det har jeg savnet i veldig mange år nå. Det blir innmari fint ♥ 

59 kommentarer

 1. Håper å tror dere alle sammen vil finnere dere godt til rette i nytt hus og ny by 🙂

  Et lite spørsmål, å misforstå meg rett nå 😉
  Vurderte dere noen gang Ålesund som deres endelige hjemsted, eller var det en selvfølge at det skulle bli nære din familie?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det håper jeg også 🙂

   Nei, det var aldri et alternativ, verken for meg eller Lars-Kristian 🙂 Det er klart at Lars-Kristian godt kunne tenkt seg å bo nærmere foreldrene sine, men han trives så godt på østlandet at det ikke var aktuelt 🙂

 2. Det er trist med barnehage slutt. Både jeg og jentungen felte noen tårer da hun hadde siste dag i barnehagen før skolestart. Men de finner seg fort til rette disse små.
  Lykke til med flyttingen til dere alle!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Lene <3

 3. Vet dere helt sikkert at dere ikke blir nødt til å flytte senere pga fotballen?

  1. Det er jo bloggen de lever av, så tror ikke fotballen kommer først akkurat!

   1. Caroline Berg Eriksen

    Så lenge Lars-Kristian spiller fotball så kommer alltid fotballen først 🙂 Inntekten til Lars-Kristian fra fotballen er vel også av en såpass karakter at vi lever ganske så greit på den også.

   2. Camilla

    Men skal ikke LK legge opp nå ?

 4. Hai Caroline!
  Jeg har et spørsmål ang håret ditt: farger du stripene lyse eller bleker du de? #ønskermegdenfargen
  Lykke til med flytting!!
  Mvh
  Nina

  1. Caroline Berg Eriksen

   Striper 🙂 Men det er vel snart 4 måneder siden jeg stripet det sist :O Tusen takk!

 5. Hei. Jeg elsker bloggen din. Gleder meg til å lese den hver dag. Men jeg ønsker bilder fra den andre siden av ansiktet også?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du kan bla deg gjennom antrekk eller «video» 🙂

   1. susanne

    Det finnes ikke ett bilde der du viser andre siden av ansiktet ditt.. ikke viktig altså, men siden det nå ble tatt opp 🙂 Har leita.. men det finns ikke.. som jeg har sett..

   2. Du vender alltid venstre side mot kamera når det er video også. Just sayin.
    Lykke til med alt fremover. 🙂

   3. Et kjapt Googlesøk viser bilder både forfra og fra den andre siden. Ingen horn, pels eller annet spennende

    Hvilken side Caroline foretrekker å vise på egne bilder er vel ett fett, ikke uvanlig å ha en favorittside.

 6. Når skal dere overta? Og flytter dere inn g bor der under oppussing? Lykke til:-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi overtar på tirsdag, bor litt hos mamma og pappa, men også i huset under oppussing 🙂

 7. Anne Grete

  Kjære Caroline! Kan du vær så snill og poste lenken til julestrømpene på nytt? Den fungerer ikke. Og krokene som de henger på? Beklager å mase, men det var så mange av oss som ønsket det. De var kjempefine og det er ca 10 000 treff for å søke opp.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så rart, det virker som det er en annen url når jeg logger inn :/ Her er i hvert fall url til selgeren, men der finner jeg ikke sokkene når jeg er logget ut :/

 8. Så kjekt! Gleder meg til å følge med videre

  Noe jeg har lurt på lenge er hvordan det gikk med dine og mannen din sine studier (pt og ernæringfysiolog) ?

 9. Jeg syns det nye huset deres var så fint! Og de flisene dere valgte ut passet så bra til et gammelt hus fra 20 tallet. Tenk å feire jul der, magisk!

 10. socks brand…

 11. Hvorfor går du med lue inne? Har dere det veldig kaldt? For da burde vel nelia også ha på lue?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Kun fordi jeg har lyst til det 🙂

   1. haha! Bra svar 😉 Aldri tenkt over det. Kunne selv tatt på meg lue for bildets skyld 😛

   2. susanne

    Hahaha, jeg går også med lue inne iblandt, synes det er lunt og godt.. Har man bad hair day så er den go å sette på også, både ute og inne 😉 ..synes også antrekk helhetlig kan löftes med en fin seggelue <3 ..Mange gode grunner 😉

 12. Ingvild

  Hvor hAr du fått tak i de sokkene? De så herlige ut! 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra lilleba 🙂

 13. Charlotte

  De marmorfatene, hvor er de fra? Masse lykketil med flytting

 14. Middag på gulvet var jo koselig 🙂 Slike ting husker gjerne barna senere i livet. Vi laget hytte under spisebordet en gang, og spiste nylaget sjokoladekake. Det begynner å bli noen år siden, men ungene snakker om det enda.

  Hva skal Lars Kristian gjøre etter at han sluttet i Odd?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, så koselig <3

 15. Hvorfor spiser dete på gulvet når sofa og bord er rett bak dere?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er mye hyggeligere og sofabordet er så lavt at det ikke er noe særlig å sitte der og spise 🙂

 16. Kunne du laget et inlegg med flytte tips?
  Skal selv flytte I slutten av mnd og er gravid.
  Hadde vært supert med noen gode råd dom gjør alt litt lettere.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det skal jeg notere meg 🙂 Masse lykke til, Heidi! 🙂

 17. Har LK blitt pensjonist, uføretrygda?

 18. Gleder meg masse til å følge dere videre fra Sarpsborg 🙂 Dette blir såå spennende!

  Hvilke steder stod det i mellom da dere startet flyttetankene? 🙂

 19. Victoria

  Hvor er marmorfatene ifra?

 20. Hej Caroline

  Godt nytår til dig 🙂

  Lykke til med både flytning og barnehagen til Nelia. Jeg er sikker på, at hun nok skal blive rigtig glad for at slå rod et andet sted. Jeg kan godt forstå at du græd. Jeg glæder mig til at følge dig videre og til at se jeres nye hus.
  Du må skrive her på bloggen senere, og fortælle os når Nelia er startet i nye barnehagen.
  LYKKE TIL JER ALLE 4

  Det ser rigtig fint ud med picnic inde – det burde vi alle gøre en gang imellem 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Jane! Er så glad for at du følger med 🙂

   Stor klem!

 21. Et spørsmål uten om tema i innlegget. Tidligere så reklamerte du for smilelab. I starten så var jo disse sterkere og fungerte bedre. Men så fjernet de mengen hydrogen peroxid pga klatt med mattilsynet. Det jeg lurer på er om du bruker dette nå og om du synes det fungerer greit? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker det fortsatt for å friske opp smilet, bruker den som heter S+ 🙂 Synes den fungerer bra enda 🙂

 22. Viktoria

  Et spørsmål litt utenom innlegget; hva ser du for deg når du tenker en perfekt/idealkropp i forhold til størrelse og former (syltynn/formfull etc)? 🙂 Ikke at du nødvendigvis bare syntes en type kropp er fin, en om du tenker på det første som dukker opp i hodet ditt når du tenker idealkroppen 🙂

 23. Christine

  Hei Caroline,
  Leste igjennom «årskavalkaden» din igår, men rakk aldri kommentere. FY for et fint innlegg, satt med en klump i halsen og tårer på vei. Det samme med innlegget om barnehageslutt idag.
  Er ikke inne hver dag og leser, men koser meg de gangene jeg faktisk er det. Tusen takk for den fine oppsummeringen av året deres, jeg blir så glad i hjertet mitt 🙂
  Må dere ha et flott nytt år, med alt det nye som skal skje!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen, tusen takk Christine! Det betyr mye for meg <3

   Ønsker deg et deilig 2017 <3 Stor klem!

 24. Hvis Naia hadde vært gutt, hva slags navn ville dere hatt da? 🙂 God helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi synes Bastian er veldig fint 🙂

   God helg, Tilde!

 25. Så koselig med piknik på stuegulvet, hehe! Lykke til med flyttingen !

 26. Johanne

  Ser supergodt ut:) og koselig.
  Hvor er de fine marmor tallerkene fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra h&m home 🙂

 27. Åh, vad mysigt det såg ut! Fina ni!
  Kram <3

 28. Superfine marmorasjetter/fat! Hvor er de fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra h&m home 🙂

 29. Elsker at mitt største forbilde flytter så nærme meg!❤ Det eneste jeg er redd for er at LK begynner å spille på S08.. Daaa.. vet jeg ikke hva jeg gjør.. Jeg er selvfølgelig fra den riktige byen, så selv om 08 gjør det bra, så må det være tidenes blæ! Jeg begynte faktisk å heie på Odd fordi LK spilte der, det skjer IKKE om han begynner på 08, for å si det sånn!! xP

  Ellers så gleder jeg meg så mye til å få følge dere med oppussing osv, det blir så spennende! Og dere har en fantastisk interiør smak, så det blir så bra! Lykke til<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du trenger ikke å bekymre deg for S08 😉

   Tusen takk, Linnea 😀 Nå nærmer det seg!

   Stor klem!

 30. Går forbi nye huset deres hver dag på vei til jobb, jobber på fylkeshuset. Det er jo bare så fint!:) vet ikke om dere har tenkt på det, men jeg vile nok satt opp et høyt gjerde mot fylkeshusets parkeringsplass, selv om det er hekk der. Ønsker dere alt godt, og velkommen til Sarpsborg!:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig at du synes det, Mari! Vi gleder oss masse til å flytte 🙂 Tusen takk 🙂 Vi ser på muligheten til å sette opp gjerde 🙂

   Klem!

 31. Vibeke Hansen

  Så spennende med overtakelse Caroline! Og forstår godt det var trist ned siste barnehage dag! Nå blir vel både Nelia og lillemor gående i barnehage her i Sarpsborg 🙂 Det åpner jo en fin barnehage rett ved dere i august:) Kanskje vi sees der:) Ønsker dere masse lykke til med innflytting og opp pussing:) klemmer fra Vibeke 🙂 Fillip og Rosin hilser også..;)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, virkelig 😀 Tusen takk, fine du <3 Håper vi sees snart 🙂 Klemmer tilbake!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *