når julen skal ut og ingenting skal inn

Jul_bort_1

Trodde aldri jeg skulle si dette, men jeg kjenner at jeg er veldig ferdig med julen for i år og det er en god følelse! Synes alltid det er litt vemodig å pakke den bort, men denne gangen føles det veldig bra og det er sikkert fordi det å pakke den bort er et symbol på flere ting enn at julen er over akkurat denne gangen – vi skal flytte! Så neste gang dette treet og all denne pynten skal opp, bor vi et helt annet sted.

Jul_bort_2

Elsk på velourjoggedressen min! Den er fra new look 🙂 

Jul_bort_3

Disse julestrømpene var det mange som spurte om da jeg blogget dem i jula, men jeg fikk aldri svart på akkurat det, så det gjør jeg nå! Du finner dem HER

Jul_bort_4

Jul_bort

Jeg klarer fortsatt ikke å se for meg hverdagen i det nye huset, men herregud som jeg gleder meg! Bare det å få nøklene og vite at når vi går inn i huset, så er det faktisk vårt. Den følelsen! Takk for alle tips angående fliser i går, nå har vi faktisk funnet enda flere vareprøver i dag, bestilt noen vareprøver på nett og også bestemt oss for at vi like gjerne kan vente noen uker med å ta en endelig beslutning. Vi må liksom komme oss i hus først, det er lettere å se for seg ting da. Jeg blir så rastløs og vil gjerne at ting skal være ferdig over natten, men sjarmen med å pusse opp er jo faktisk å bruke god tid på å ta de rette valgene. Alt vi gjør skal tross alt være varig. Så ja. Samle vareprøver, komme seg i hus og kjenne litt på det der og da tror jeg blir fint. Så kommer vi vel fram til en løsning som blir bra tilslutt 🙂 De som skal pusse ned gulvet i første etasje kommer også på tirsdag, da skal vi få se litt prøver på gulvfarger i løpet av dagen også – gjett om jeg gleder meg! Gleder meg til det ferdig resultatet, selv om det i gangen, på kjøkkenet og i annen etasje ikke er ferdig før sent i februar / tidlig mars. Gulvet som skal på plass der måtte bestilles, så da er det bare å smøre seg med tålmodighet på den fronten også 😉 Er det rart jeg KUN drømmer om hus, gulv og fliser om dagen?! 


Jeg får komme meg tilbake til å rydde ut julen og pakke andre ting ned i flytteesker, så sees vi i morgen! Håper dagen deres har vært fin ♥ 

16 kommentarer

 1. Du er så flott! Den joggedressen ser smashing ut på deg 🙂 Lykke til med flytting og pakking, gleder meg til å se bilder av det nye huset deres.

 2. Mamma til 3

  Linken til julestrømpene er feil! Kommer til en feilmeldingsside …

 3. For en fantastisk kosedress 😀 Rett inn på New Look på meg nå!

 4. Ingrid Grace

  Skjønner godt du gleder deg, det er jo bare sååå gøy å planlegge det nye hjemmet! Så flott dere har fått vareprøver og det som er, det er jo en stor avgjørelse å ta, i alle fall med tanke på badet.Det er jo ikke gjort i en håndvending å endre på akkurat det rommet så der må man vite hva man vil når materialene velges. Det blir nok veldig flott til slutt tenker jeg. Det blir spennende å se de bildene dere velger å dele. Nesten så jeg får lyst til å pusse opp litt her og der selv!

  Den velourdressen der var kjempeflott! Skikkelig deilig å krype inn i kan jeg tenke meg. Ja tenk, neste gang julepynten skal frem er det i det nye huset, første julen i det huset! Nelia ett år større, og Naia har kanskje/sikkert begynt å gå!! Nye steder å sette julepynten, nytt vindu til julestjerne. Jeg finner mye inspirasjon i bloggen, i år pyntet jeg et bord i julen etter inspirasjon fra bloggen for ett år siden. Men nå er hverdagen kommet, og nye grønnplanter er kommet i hus for å straks ta plassen for julepynten som er på veg ut. Jul er deilig men hverdagen er ikke å forakte heller. 🙂

 5. Tror du at du kan lage en flyttevlog når dere flytter?

 6. Gleder meg sånn til å se hvordan dere pusser opp det nye huset deres! Jeg og kjæresten kjøper vår første leilighet i sommer og den skal også pusses opp, så da skal jeg se her for inspirasjon, elsker stilen deres! 🙂

 7. Fine Caroline<3

 8. Hvor har du funnet krokene til å henge strømpene å på peisen?

 9. En helt annet spørsmål: hvor kjøpte du kettleballs? 🙂

 10. Cathrine

  Linken på julestrømpene er feil! Kommer bare opp en feilmeldingsside :/
  Lykke til med flytting <3 Har tro på at det blir kjempefint!

 11. Åh, vet akkurat hvordan du har det! Vi overtar ny leilighet 1. mars, og jeg klør i fingrene etter å kjøpe nytt og planlegge. Prøver å smøre meg med tålmodighet, for jeg vet jo at det er det smarteste, men det er ikke lett! 🙂

  Lykke til med flyttingen!

 12. Anne Grete

  Krokene til julestrømpene, hvor er de kjøpt? Og lenken til julestrømpene fungerer ikke?

 13. Synne Marie

  Så spendt på deres vegne! Om det er lov å smette inn et ønske, så ønsker jeg meg flyttevlog, hihih 😀 Stor klem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Deet kommer 😀 Klem 🙂

 14. Christina Øksenholt

  Jeg lurer på om det fortsatt er mulig å finne den veolurdressen på new look? Kan du evt sende en link til hvor jeg finner den ? Den så skikkelig fin ut ! 🙂

 15. Mona marie Ramse Knudsen

  Hei Caroline!

  Siden til etzy er feil. Kan du være så snill å dele link en gang til? De er så fine !

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *