på flisejakt: jeg trenger din hjelp

fliser_2

I dag har vi vært på flisejakt! Allerede neste uke kommer de for å pusse opp badet i det nye huset vårt og vi må finne fliser! Jeg har egentlig vært stresset for dette siden vi kjøpte huset, men Lars-Kristian har sagt at jeg ikke må stresse med det, så da hørte jeg på han da. FEIL. Nå må vi jo faktisk ta et valg veldig snart og med den hektiske desembermåneden vi hadde, rakk vi aldri å kikke på noen fliser, selv om det alltid stod som et punkt på to do-listen.

030117_Fliser_3946

Vi leter litt i blinde her føler jeg, for vi har egentlig ikke helt peiling på hvor vi burde se eller hva vi burde se etter, så kom gjerne med tips! Dere har kanskje sett inspirasjonsbildene jeg la ut rundt nettopp bad for noen måneder siden? Vi ønsker i hvert fall sorte og hvite fliser. 


fiskebein på badet? 

fliser_1

På det ene badet skal både vegger og gulv være sort, bortsett fra en vegg som skal være hvit. På det andre badet skal alt være sort, bortsett fra interiøret og et område i dusjen som skal ha hvit massasjestein. Hva synes dere om det? Fargene er i hvert fall klassisk, enkelt og veldig varig. Vi har funnet et nydelig badekar og jeg tror vi har funnet den perfekte gamle sjenken, som vi skal pusse opp og male hvit. Denne skal altså brukes som servantskap. Så egentlig vet vi jo hva vi vil ha, men det er vanskelig å finne riktige fliser. Jeg blir helt svimmel. Vi var innom de fleste flisebutikkene i Skien i dag og endte opp med dette: 

fliser_3

Ser nå at den flisen som ligger til høyre i bildet er altfor grå, så den får stryk. Den første sorte liker vi! Den hvite er jeg litt usikker på. Denne er ujevn og matt, det er også den sorte. De har ikke like mål – gjør det noe? Så er det to typer stein og her heller vi mot den til venstre i bildet.

030117_Fliser_3899

De nederste flisene skal legges i vindfanget og i gangen ved kjøkkendøren. Blir så fint! 


Hva tenker du? Kom gjerne med innpsill på flisevalg etc. 🙂 

126 kommentarer

 1. Er du ikke sponset av Historiske eller Ulvfen? Hadde trodd du av alle bloggere skulle bli det. Ta en titt på historiske.no, du kan hente de på dagtid i Oslo. Tror du legger fort fra deg de du holder i hånden der når du ser de andre 🙂

 2. Kristin

  For et vanskelig valg… Men etter tidligere erfaring er sorte/mørke fliser på gulv på bad et lite mareritt fordi man ser ALT av støv og hår og greier på det! De var nydelige de flisene til vindfang/gang. lykke til!

 3. Sjekk flis og interiør på lierskogen

 4. Så lekkert! Kan jeg spørre hvor den nederste flisen er ifra? Er det historiske eller en annen leverandør? Er på jakt etter fliser til gangen..

  1. Right Price Tiles

 5. Hvor er genseren din fra? 🙂

 6. Veldig vanskelig valg å tror dere nesten må føle dere litt frem på hva som blir riktig. Det eneste jeg vil tipse om er å ikke har for «grove» fliser med tanke på renhold. Vi har noen veldig flotte fliser i sort i gangen vår som kan minne om de sorte du viser på bildet. De er et mareritt å vaske og jeg ville aldri valgt det igjen. Lykke til hvertfall, blir så spennende å følge dere i tiden fremover

 7. SÅ gøy med nytt hus og oppussing:-):-) men sikkert litt stress også, med alle valgmuligheter;-) Uansett, håper du blogger MASSE om huset, interiør, valg og framgangen:-) Lykke til:-)

 8. Hei, flisene ser veldig fine ut. Liker fargene på alle! Men har du vært på et bad hvor både vegger og gulv er sort slik at dere vet hvordan det er? Jeg opplever det som for mørkt og gir utrolig dårlig lys. Vi pusset opp badet for noen år siden og valgte grå/sorte gulv og hvite vegger. Synes det fremstår som tidløst, klassisk og rent ut 🙂 Lykke til med valget! Blir sikkert kjempebra!

 9. Hei. Prøv å google fliser i 3D Det er så fiiint

 10. Hvorfor så hardt? Med så mye sort? Litt harry med så mye sort er min mening. Tror dere vil gå lei det etterhvert. Derhe burde sjekke ut utstillingen til modena flis ved lierbakkene utenfor Drammen. De har en kjempestor utstilling

 11. Dette tror jeg kommer til å bli sååå fint! Gleder meg veldig til å følge dere videre med oppusing og slikt 😀 Stor klem fra en ivrig leser 🙂

 12. It’s amazing! Currently we are preparing the bathroom in our new home. I chosen to the bathroom the plate, which shows the last photo 🙂 This plate is probably dedicated to floors, but I decide to put this plates on the wall. The effect is great! I am very pleased with the choice 🙂
  If you’re curious effect I can send You photos 🙂

 13. Hei du! Vil virkelig fraråde deg å ha svart gulv på badet da ALT av bøss og støv syns 2 min etter vask. Lyse hår, mørke hår og når man river toalettpapir så faller det jammen støv fra det også. Aldri mer svart gulv på badet her, bare et lite tips hehe. Alt er relativt så klart.
  Klem Helene

 14. Jeg har de ujevne «skifer» flisene, å mitt klare råd er styr unna, vanskelig å holde fint rene, og du ser ALT på dem!

 15. Ingrid Grace

  Så spennende tid dere går inn i nå! Det kommer til å bli kjempeflott i det nye hjemmet deres.
  Ok, så du spurte om meningen vår, her kommer min, sagt med kjærlighet:

  Så flisene. Det er jo ikke noen lett jobb å velge det nei. Aller først må jeg si at det fiskebeinsmønsteret hadde ikke jeg greid å leve med. Det er flott å se på der og da, men å ha noe slikt på mitt eget bad hadde jeg aldri greid. Jeg har vært hos folk som har slikt på veggene, stilig og flott, men jeg blir nesten uvel og svimmel av all sikk sakken som det mønsteret er. Men det kan hende dere er skrudd sammen slik at dere klarer å se på dette, og i så fall så må jeg jo si at ja det er jo veldig fint å se på. Men orker dere dette i lengden? I deres eget hjem? I hverdagen? Året rundt? En vegg i et rom kan males og endres lett om man vil etter hvert, litt verre å endre fliser i en smell..

  Er enig i at den flisen til høyre må ut. Den ser grå ut og jeg tror badet hadde sett veldig matt ut? Vet ikke, men jeg synes ikke den var så fin nei. Ikke når an vil ha det sort hvitt, da bør fargene være klare for å få frem effekten.
  Den hvite i midten er jeg veldig usikker på. Den ser faktisk skitten ut, men det kan hende bildet ikke gjengir den helt som den er. Jeg får tanker om at en vegg dekket med den lett kan se skitten ut, om du forstår? Flisen er fin med at den er «rugete» i overflaten, men jeg føler den bryter lyset i ruglene på en måte som gjør at den for meg fremstår som «skitten» eller skjoldete og ikke ren og fin hvit. Men jeg vet ikke om det er tilfellet.
  Har dere muligheter til å se denne utstilt på en litt større flate og så kunne se den i ulikt lys? Det er mulig det bare er lyset, bildet, dataen min eller hva det enn måtte være som får den til å se noe skitten ut. Jeg er veldig skeptisk til den slik jeg opplever den på bildet her i bloggen. Om størrelsen har noe å si vet jeg ikke, det spørs om dere kommer til å irritere dere over at den veggen med lyse fliser der er rutene mindre enn de sorte rutene? Tror de sorte og hvite er pene sammen på et bad, men kanskje det blir et irritasjonsmoment at de er noe ulik i størrelsen inne på ett og samme bad? Jeg synes flisene er pene i seg selv, men jeg er veldig usikker på fargene altså, spesielt skeptisk til den hvite mot det svarte, hvor jeg er redd den kan virke skitten… (Håper jeg tar feil. 🙂 )

  De hvite pebble steinene var pene, de dere har valgt. Eller tenker å velge, enig i at de til venstre var penest. Det var mer glamour over de synes jeg, de til høyre ble så kantete på en måte.

  Og den sort/hvite dere skal ha i de to gangene var fine, blir nok et pent blikkfang.

  Skjønner godt du blir svimmel av alle disse valgene, det er jo såå mye fint å velge i! Kjenner at jeg er utrolig glad for at jeg slipper å ta slike valg nå! Men det er jo så hemskt mye fint å velge i, jeg skjønner ikke hvordan det går an å velge heller. Og på Pinterest er det jo en overflod av inspirasjon og gode ideer. Høres ut som om det skapet på badet blir pent, servantskapet altså. Jeg gleder meg til å se hvordan dere får det jeg! Sikker på at det blir kjempefint! Lykke til videre husk å puste helt ned i magen mellom slagene. 😉

  Mange klemmer fra Ingrid Grace.

  (Godt nytt år forresten, og takk for at jeg fikk følge bloggen også i 2016

 16. Hm.. Sånt er så vanskelig! Man skal tross alt ha det som man velger i noen år.. Lykke til 🙂

 17. Hei!
  Så spennende med oppussing av bad! Lekkert med sort som hovedfarge . Jeg vet ikke så mye om fliser, men vi pusset nylig opp badet og er veldig fornøyd. Vi fikk det gode tipset å huske på at når man velger fliser med ulike mål, husk at fuger også tar litt plass- og kanskje det er lurt for dere å tenke på? Slik at det ikke blir irriterende for dere hvis fuger på gulv og vegg ikke matcher pga størrelsen, hvis du skjønner:-) lykke til!!

 18. har dere vurdert korkgulv? utrolig stilrent, pent og miljøvennlig 🙂

 19. Hei.
  Vil bare si at vi har sorte fliser på baderomsgulvet og det ser skittent ut dagen etter at det er nyvasket. ALT syntes!! Anbefales ikke!
  Ellers lykke til med en spennende prosess 🙂

 20. Har tidligere hatt sorte fliser, aldri mer!! Hår og annet vises med en gang… Nå har vi beige marmorfliser

 21. anbefaler ikke de ujevne flisene som den sorte. den har vi, og er helt forferdelig å holde ren! spesielt på gulvet. anbefaler jevne fliser på gulv og ved dusj:)

 22. Massasjestein i dusj er utrolig deilig, og behagelig. Synes ellers at de store flisene er mest tidløse, og fine.

 23. Små Sorte fliser med glitterfuger er stilig 🙂

 24. Catrine

  Hadde jeg fått velge, så ville jeg lagt svarte og hvite marmor flis! Så utrolig lekkert og ikke minst tidløst!

  1. Og veldig dyrt. Marmor er utrolig dyrt.

   1. Catrine

    det er sant, men parkett ol. er også veldig dyrt noen ganger 😉

   2. Selvsagt:) oppussing er dyrt

 25. Marianne

  Elsker de nederste flisene du skal ha i vindfanget og gangen 🙂
  Tror alt kommer til å bli veldig fint, men skjønner at det vanskelig å velge blant så mye.

 26. Madeleine

  Hei 🙂 Foreldrene mine og jeg akkurat bygget og flyttet inn i nytt hus. Vi har tatt flisene nederst til høyre i dusjen. De ble mye gulere og farge enn forventet. Kan sikkert ta et bilde og sende til deg om du vil se. Hilsen Madeleine 🙂

  1. Madeleine

   Flisene nederst til venstre mente jeg!

 27. Hei.

  På leiligheten vi kjøpte var/er det svarte og matte fliser på gulv. Fraråder deg på det sterkeste å velge dette. Kan vel innrømme å si at jeg har støv på hjernen, og de er umulig å holde rene lenger enn 1 time.
  Etter å ha vasket seg på hendene, og du strekker deg etter håndkle kommer det dråper med vann på gulvet. Disse lager utrolig flekker. Støv er synlig bare jeg tenker på det, for ikke å snakke om hår når man grer det. Vasker gulvet minst 4 ganger i uka, ser møkkete ut med en gang, og vi har ikke barn.

 28. Pass på at glatte/blanke fliser fort blir veldig glatte når de blir våte. Vi har det problemet hos oss. Og i hvert fall med sokker på, da er badegulvet nesten farlig.

 29. Mamma til 3

  Svart bad? Hvorfor vil du ha det så mørkt og tungt? Foretrekker selv å ha det lyst

 30. Solveig Daae

  Sjekk ut historiske fliser sin nettside
  Der har de masse av samme type fliser som den mønstrede du har på bildet Vi har lagt det på vårt bad og det er SÅ fint Alle som er på besøk hos oss elsker flisene våre Det er litt mer vedlikehold med de en vanlig flis, men de er SÅ verdt det!

 31. Kristin

  Slike massasjesteiner er fine, men vi har slike på gulvet i dusjhjørnet og det er helt forferdelig å holde reint! Det er et prakk å vaske, men også umulig å holde pent fordi fugene mellom steinene blir misfarga da vannet ikke renner bort like effektivt som på vanlige fliser! Angrer meg skikkelig for at vi valgte slike stener på badet….

  1. CamillaM

   Vi fikk ett tips anngående farge på fuger når vi bygget huset vårt. Det var å velge grå fuger i motsetning til hvit. Grunnen for det var misfarging over tid. Har dere hvite fuger?

 32. Kristin

  Vi har fått lagt fliser i et innmari fint mønster. Det er ikke fiskeben, men mye finere og roligere syns jeg. Vet ikke hvordan jeg skal vise deg bilde. Flisene vi har lagt er nokså store, avlange.

 33. Jeg er helt enig i valgene deres, tror det blir kjempefint! At de hvite flisene er av en annen størrelse gjør ingenting. Det vil bare være med på å bryte opp. Jeg syntes hvertfall det kan bli hakket for stift dersom alt skal være symmetrisk.

  Lykke til med oppussing! Resultatet blir nok superbra 🙂

 34. Ujevne fliser på gulvet er fint, men et herk å vaske. I hvertfall hvis man må være litt kjapp så henger det igjen hår og dritt over alt. Snakker av erfaring 😉

  Jeg er veldig glad i matt sort, og kan se for meg at kvadratiske, glatte fliser på gulvet paret med de avlange strukturerte på veggen hadde blitt fint! Og ulik størrelse på de hvite og sorte tror jeg går helt fint 🙂

  Elsker flisene til vindfanget! En veninne la samme typen på badet nylig, så stilig!

 35. Sunniva

  Hexagon-fliser er fint!

  1. Fast leser

   Helt enig! Og det ville vært så stilig i huset deres! Innbiller meg at det ville vært tidsriktig for byggerperioden til huset også Sjekk ut badet til askerbloggeren «chateau de Constance» for å se hvor fint hexagon kan være. https://chateaudekonstanse.blogspot.no/2012/10/oktoberutfordring-bad.html?m=1
   Uansett – masse lykke til med flisevalg.

 36. Kristine

  Flisene er litt utenfor min stil, så har ikke så mye å komme med der, men vil av erfaring minne på å også tenke på fugefargen – den har spesielt mye å si i kombinasjon med hvite fliser. Velger du en mørk fugefarge kombinert med hvite fliser får du et markert rutenett og motsatt med hvite fuger. Om men ikke ønsker at de hvite flisene skal se ut som «rutenett», kan jeg anbefale hvite fuger på veggen. Mange som advarer mot det, men hos oss holder de seg fine og hvite;) merk at dersom du skal legge fliser med fall i dusjsonen, er det som regel vanskelig å få til nok fall med fliser på over 15×15 cm.

  1. Kristin

   Vi har lysegrå fuger og det har vi vært veldig fornøyde med.

 37. Kanskje unngå fiskebein? Har en følelse av at det kan bli litt masete å se på når man skal slappe av i badekaret 😉 Veldig mørke farger dere skal ha, men du virker jo veldig stilsikker, blir nok fint 🙂 Lykke til <3

 38. Jeg syns det så fint ut. Hva med å finne noen hvite marmorfliser i stedenfor de hvite flisene? At de måler ulik lengde gjør ingenting, lager bare interesse.

 39. De flisene som har mønster (type broderier) som dere planlegger i gangen vil jeg fraråde dere fra. De er helt nydelige- jeg har like i min leilighet, men har byttet de ut to ganger da de er UMULIG å få skikkelig rene. Uansett hva slags middel man bruker (også de sterkeste fra flisbutikker) føler man alltid at det sitter igjen skitt. Dette spesielt i en gang/vindfang (der jeg også har de) hvor man drar inn ting med sko osv. Utenifra. Har samme type på badet i en annen farge også- og samme problem har oppstått der, men da selvsagt ikke like stort problem da man ikke drar inn jord o.l. På et bad- men det setter seg der også altså. Det kan jo være de har modernisert flisen siden jeg la den på nytt for noen år siden- men jeg ville hørt om dette:) er så utrolig kjipt å investere i noe som ikke blir som man håpet på.

  Lykke til videre med oppussing- blir helt sikkert helt fantastisk.

 40. Elisabeth h

  To ting dere må vurdere på v valg av gulvfliser (snakker av bitter erfaring): hvor mye synes hår, rusk, sand, støv? Believe me, med to barn, to hunder og to (foreløpig)med langt hår, blir det et giga irritasjonsmoment når gulvet ser helt jæ…. dagen etter vask. Og: hvor glatte blir flisene når våte/fuktige? Selvsagt bør ikke gulvfliser bli glatte i det hele tatt, men faktisk blir noen altfor glatte til at det er helt uproblematisk med løpende barn og hunder.

 41. Veronica

  Vi har sort matte fliser i gangen og elsker de, MEN man ser hvert eneste støvkorn på de. Så hvis dere velger matt på et gulv så vær klar for å vaske/støvsuge daglig.
  Lykke til med valget

 42. Vi bygget hus for 4år siden og kjøpte alle flisene våre på Bella interiør og fliser i Drammen/Lierstranda. Rett ved Shell kjellstadbommen. Jeg tittet i alle flisbutikker i Drammen og Oslo, mange av kjede butikkene har så mye kjedelig. Vi fikk super hjelp og fant noe utenom det vanlige på Bella.
  På gjestebadet har vi mørkegrå fliser som ligner på skifer (noe a la det du viser også) på gulvet, hvite subway fliser på vegger og samme mørkegrå i mosaikk i dusjen og toalettkassen. Anbefaler subway fliser, det er så klassisk og fint enten i hvitt eller sort! Jeg pusset opp en gammel skjenk og monterte vask oppå. Du kan se bilder her:https://drommeverden.blogg.no/villa_drmmeverden_gjestebad.html

  På hovedbadet har vi samme flis på alle flater, men i forskjellige størrelser. Det er så klassisk, enkelt og fint! Vi har beige marmor fliser, men du kan kjøre samme konseptet i sort! Ved å velge samme flis i forskjellige størrelser så lager man litt liv og spill, uten å bruke mange farger og mønster. Mer varig. Du kan se her:https://drommeverden.blogg.no/villa_drmmeverden_bad.html

  Og du, vi fikk anbefalt å velge mosaikk fliser fremfor steiner i dusjen. Jeg ville så gjerne ha steiner, men ble tilslutt overtalt. Husker ikke helt hvorfor, men mener det var fordi de er helt håpløse å holde rene og fine. Det legger seg mye såperester og smuss i fugene siden de er så store. Ja, også måtte de legges lavere enn fliser siden de er tykkere så da måtte vi evt støpe tykkere gulv på hele badet bortsett fra i dusjen. Ellers vil vannet renne utover gulvet, om du skjønner? Kan være det har blitt noen endring på de nå 4 år senere men..

  Ble litt ivrig her ser jeg, men jeg ELSKER interiør og innredning! Og jobber en del som interiørhjelp:)

  Klem fra Margit

 43. Tenker det nok bør være lik størrelse på flisene – tror nok uttrykket blir rotete ellers.Enig i at steinene til venstre er de fineste 🙂 Lykke til !

  1. Kristin

   Neida. Det funker supert å blande størrelser!!

 44. Mariann

  Hei
  Synes dere burde reise innom Modena, de har fantastiske italienske fliser i alle mulige farger. Tips er at fremtiden vil ha store fliser 60×60 og også 120×60 .Du får kjempeservice og om du ikke ender opp med å kjøpe fliser der, så vi du garanter få inspirasjon der. Har akkuratt pusset opp bad og gang og etter runder på megaflis osv(kjedebutikkene) så havnet jeg hos Modena og det var først da det ble gøy å kjøpe fliser. Lykke til du har god smak så dette blir garantert kjempefint 🙂

 45. Katrine

  Hmmm… dette er ikke et lett valg! Dere er tøffe som velger svarte fliser på både vegger og tak da, det kan jo bli ganske mørkt men også utrolig stilig! Delikat med matte farger!

  Hvis valget står mellom den sorte til venstre og den hvite så er jo dette to store kontraster, og uttrykket vil bli veldig forskjellig. Tør ikke å råde deg til hverken det ene eller det andre faktisk, for det blir to helt forskjellige bad. Stol på magefølelsen deres <3 Tenk hva dere vil være mest tilfreds med over tid. Et bad skal man jo trives med i kanskje 10-15 år! Lykke til <3

 46. Jeanette

  Persolig synes jeg ikke sånn fiskebeinmønster er noe fint.Det blir et så veldig urolig og rotete inntrykk synes jeg.
  Men jeg tror dere kommer til å få det fint uansett hva dere velger!

 47. Takk Gud for at du også er der!! Jeg er også i flise-verden og må velge til bad, kjøkken og vaskerom- og jeg er HELT NOLDUS på det! Godt å se vi er fler.
  Sort bad skremmer meg litt. Jeg tenker beige-toner, Off-white osv. Det skal være et noenlunde varmt rom hvor barna skal stelles og bades. Men sort og hvitt på vaskegulv virker dødskult!

 48. CamillaM

  Hei Caroline,

  Eg hadde freaket også:-D

  Eg lette og kikket og lette og kikket I det som føltes som år før det ble bestemt hva vi ville gå for.

  Eg vil annbefale deg/dere å ta en titt hos https://www.keramikkogflis.no De har riktignok butikken sin i Stavanger men de er i en klasse for seg selv når det kommer til kundeservice. De vil nok ikke ha noe imot å sende dere fliser til å se på. Utvalget er litt på siden av hva «alle andre» har:-D I tillegg er det en familiebedrift som selv gjør direkteimport:-)

  Lykke til med de kjekke valgene dere står overfor, det er så kjekt:-) Kos dere!

  Ha en fin fin dag:-D

  CamillaM

 49. Jeg ville vurdert dette på nytt – fremstår litt utidsmessig. Hvis du ser i magasiner samt Expo Nova ser du at man bruker mer malte flater i kombinasjon med store fliser med gjennomgående fuger.

  Med sorte fliser på gulvet må du tørke støv 2 ganger daglig med små barn og hunder.

 50. Hei
  Jeg vill egentlig råde dere til å ha litt blanke lys grå gulv! Og blanke hvite fliser på vegger!
  Har før hatt mørke gulv før , så av erfaring irriterende! syntes rusk osv lettere å se!
  Også er det tidløst!

  Dette er mest i tanke på sort blir man fort lei og rommet blir mindre osv!
  Uansett lykke til!
  Ha en fin dag 🙂
  Anita

 51. Ragnhild

  Jeg anbefaler virkelig å ta en tur til Modena. Vi pusset opp badet i 2014, og etter å ha besøkt alle flisebutikker i hele Oslo dro vi til Modena. Fantastisk service og nydelige fliser! Vi fikk hjelp til å tegne badet, til valg av fugemasse, og alt annet vi aldri hadde tenkt på før 😉 endte opp med, i mine øyne, verdens fineste bad. Og det synes jeg fortsatt 2 år etter 🙂 heller bruk litt tid på å finne skikkelig fine fliser, det er ikke så lett å forandre på hvis man angrer seg:) lykke til! 😀

 52. Merethe

  Hei!
  Jeg har beige fliser på badet, glatte fliser. De har jeg hatt i 13 år og er ikke lei. Svart tror jeg blir veldig tungt på et bad og ellers. Velg noe tidløst som holder lenge. Likte de små hvite flisene. Har sett de på gulv i dusj. Etter at jeg malte huset i lyse, lette farger har jeg trives og blir ikke lei. I kombinasjon med tapet og farger på enkelte rom.
  Lykke til med valgene og nytt hus!

 53. https://www.firedearth.com/ her er våre fliser i huset fra 🙂

  1. Sannsynligvis det beste valget i tillegg til naturstein

 54. Kamilla

  Pusset nettopp opp kjøkkenet, og da fikk vi sett på plenty av fliser! Vi endte med hvite hexagon-fliser over benken, og er superfornøyd: de er ultrakule, annerledes – men fortsatt klassiske nok til at man ikke blir lei, og vi får utrolig mye komplimenter for dem. 🙂 Når badet en gang står for tur så blir det nok noe hexagon-fliser der også.

  Noen eksempler:
  https://no.pinterest.com/kamomilla/bathroom/

  1. Hexagon er nydelig 🙂

 55. Hei! Du burde sjekke ut badet til svenske Petra som driver bloggen houseofphilia. Hvite metrofliser er fint og tidløst. Svarte kraner og blandebatterier har begynt å bli populært. Lykke til med flytting og oppussingen!

 56. Kjempefint med fiskebensmønster, veldig kult med tanke på de andre gulvene i huset. Jeg syns det er finest med mattere fliser i dette mønsteret, gir et roligere inntrykk. Gulvflisene kan jo for eksempel være store og grå (90×90 eks), lett å holde rent og pent og tar ikke oppmerksomhet fra veggflisene. Til dusjsonen så finnes det ofte mosaikk/mindre fliser i samme serie som de større gulvflisene, som gjør at det ikke ser rotete ut og man får en fin helhet 🙂
  Lykke til, gleder meg til å se!

 57. Kristine

  Så spennende! Enig med deg i at sort/hvitt bad er utrolig stilig, selv om det høres ut som flere har erfaring med at det ikke nødvendigvis er så praktisk. 😉 Jeg har selv ingen erfaring med sorte fliser – bare noen gråsorte vi har på et bad i kjelleren, og de klassifiseres som kjempepraktiske….der synes virkelig ikke noenting!
  Uansett, jeg tenkte jeg skulle tipse om betongfliser ala disse: https://www.norfloor.no/fliser/baderomsfliser/gulvflis-betontech-anthracite.html
  Muligens de er for grå for dere, men overflaten er helt utrolig deilig. Du slipper den uregelmessige overflaten, samtidig som de absolutt ikke er sklifarlige. Vi har disse i white og grey, veldig fornøyd. Men, du vil jo da få et mattere bad, og det er kanskje ikke det utseende dere er ute etter?

  På et av våre bad har vi hvite rullestein i dusjen: https://www.norfloor.no/fliser/baderomsfliser/rullestein-0220-isw30.html og det er helt suverent! Vi har bygget dusjgrubene en liten flishøyde ned, og da er det aboslutt ikke noe problem med at disse er høyere enn resten av flisene. De stjeler litt farge av flisene rundt, så vi som har beige fliser rundt ender opp med at rullesteinen ser litt gulere ut enn de ville gjort med «kaldere» fliser rundt.

  Masse lykke til i jakten!

 58. Hei!
  Litt struktur i flisene gir rommet liv, men et tips kunne være å ha forskjellig glans – ha for eksempel den hvite flisen
  i en blankere overflate,. Ettersom flisene er symmetriske vil det synes veldig godt at de svarte og hvite flisene ikke er i
  samme størrelse når de er på plass med fugemasse, så ville heller prøvd å finne noe i likt format.
  Et mer personlig tips er at massasjestein i dusj er et rent helvete å få rent da alt av såperester, hår og smuss fester seg til fugene.. har selv hatt dette og måtte skrubbe gulvet i dusjen med tannbørste, men det så aldri helt rent ut :/

  Ønsker dere lykke til med oppussingen og gleder meg til å se resultatet 🙂

 59. Jeg personlig synes https://ulfven.no/portfolio-item/5cm-hexagon-sort-nero-marmor/ er utrolig kule. Disse er jo ikke så store, så egner seg nok ikke på store overflater. Evt veeeldig kul inni dusjen eller på et gjestetoalett. Hvis det er et stort bad ville jeg absolutt gått for noen store fliser, noe som vil virke at badet blir større. Masse lykke til! Valg av fliser på bad er vanskelig synes jeg, må liksom tenke praktisk, tidløst OG skal passe din/deres personlige smak <3

  Heier på deg, godt nytt år til deg og dine
  Klem 🙂

 60. I am curious efektu.Kiedy start to put them? I do not desire these patterned 🙂

 61. Anbefaler Fired Earth på Frogner, de har også en nettside med mye inspirasjon.

 62. For historiske fliser – sjekk ut far-far
  For fliser litt utenom det alle kjedebutikkene har – sjekk ut Fired Earth i Bygdøy Alle.

 63. Karoline

  Svarte fliser på badegulv er et mareritt. Det blir møkkete før du får snudd deg, spesielt med hunder og barn i hus!
  Vi hadde grå, matte fliser med littegrann struktur i, og lysegrå fuger der jeg bodde før. Det ble «aldri» skittent.

 64. Jeg har fått inntrykk av at du er nøye og pirkete, Caroline, og da tenker jeg at svarte fliser ikke er helt din greie.

  Ditt hus, dine valg – lykke til 🙂

 65. Vi pusset opp badet i sommer før vi flyttet inn i nytt hus. Valgte mørk grå fliser med helt blank overflate. Null stress å holde rent 🙂 mopper over et par ganger i uken og det ville jeg jo gjort uansett 🙂 men tenk dere om før dere tar fliser med struktur, for det er vanskeligere å holde rent (synes jeg, da) lykke til! Så gøy å pusse opp!

  1. Cornelia

   Enig, fliser med struktur er vanskelig å holde rent. Det var faktisk stor nedtur å oppdage dette da vi pusset opp badet vårt. Men det ser bra ut når det er rent da 🙂 Lykke til!

 66. Anbefaler å ta en titt på «historiske.no/fliser/». Der er det veldig mye fint til enhver smak. Ang. svarte fliser på gulv, særlig der det kommer mye vann og såpe(dusjområdet) anbefaler jeg ikke helsvarte fliser. Det er en haug med arbeid å holde fri fra kalk! Det synes nemlig veldig godt.

 67. Hej Caroline og godt nytår til dig 🙂

  Jeg synes, at den første sorte flise er så fint. Den flise med mønster er også vældig fin.
  Men jeg tror ikke, at jeg kan komme med noget godt inspill – dere har sådan en god smag, at det vil jeg
  lade være helt op til dig 🙂 Men jeg ser frem til at se med, når du en gang kan vise billeder af jeres nye hjem.
  Lykke til !!

 68. Yvonne Rødningsby

  Hei! Vi har svarte fliser på gulvet og hvite fliser på vegg. Jeg anbefaler virkelig ikke det. Alt av hår og støv syntes, så det er virkelig kjedelig . Skulle jeg pusset opp på nytt hadde jeg valgt beige fliser/ Stein som er litt grove. Det er veldig fint syntes jeg. Lykke til med oppussing og håper dere blir fornøyd ☺

 69. Inger-Helene

  Nei og nei 🙁 blir helt matt av interiørvalgene dere gjør
  DET fantastiske huset som utgangspunkt og så skal du gjøre det om til en glam TM-designhule 🙁
  Velg beige/grå/greige fliser til badegulv. De hvite der ser skitne ut. Velg gjerne mørkegrå el sort på vegg.
  De billige mønstrete flisene der blir vi alle lei av etter 12 minutter – sjekk heller ut historiske fliser eller Ulfen hvis du ønsker den stilen.

 70. Jeg kjenner jeg er så spent på å se hvordan dere får det! Vi har nok ganske ulik interiørstil, men jeg tror dere vil få det helt fantastisk. Jeg ser mange fraråder det ene og det andre, og det er sikkert forskjell på fliser, men vi har mørk, mørk grå fliser på badet som nesten kan kalles matte sorte og jeg stresser ikke med støv og at det ser skittent ut. Vi har et gulvteppe foran vasken som kanskje tar det meste av hår og vanndråper, og ellers vasker jeg gulvet som jeg hadde vasket det om det var lysere. Jeg er nesten bare glad for at det syns litt så jeg kan få vasket det ordentlig.. 😉

  Masse lykke til med flytting og rydding og pakking! Veldig gøy å følge med på avgjørelsene ettervern også 🙂

 71. Dwightinha

  Tror dere blir fort lei av sort og hvitt, men det med smak kan jo ikke diskuteres og er veldig personlig.
  Vi bygget helt nytt bad for 2 år siden, og fant fantastiske italienske fliser hos Flisekompaniet. Selvfølgelig er det jeg faller for alltid det dyreste he, he. Lykke til, det der er vrient. Like viktig som flisene er en dyktig fliselegger etter min erfaring.

 72. Trine solvang

  Sjekk ut fliseriet.no

  1. Trine solvang

   De kan forresten hentes i Tønsberg

 73. Vi har mørk grå fliser på gulvet på badet i kombinasjon med hvite fliser på veggene og sort/hvit mosaikk på badekar og i dusjnisje. Kjempestilig, men på det mørkegrå gulvet synes alt av hår, støv og lo fra når du river av papir på dorullen umiddelbart, så det gulvet må støvsuges og vaskes svært ofte. Kan tenke meg at sort gulv blir enda fortere skittent. Og på bad synes ihvertfall jeg at noe av det viktigste er at det er enkelt å rengjøre, så jeg ville kanskje styrt unna ru overflater på flisene.

 74. Tips til gulvfliser.. Mørke fliser i naturstein flekker noe voldsomt av alt som søles på det, særlig såpeprodukter ol. Mine foreldre endte opp med å bytte alt til kunstige fliser da gulvet så konstant flekket og skittent ut. Lykke til i letingen.

 75. Christina Stokholm

  Venner av mig har netop bygget nytt hus. Deres fliser er veldig veldig flotte. MEN strømper går veldig raskt i stykker – dere må tænkte på det (med tanke på barne-sokker og nylonstrømper).
  Lykke til med alle beslutningerne.

 76. Vi har marmorfliser kjøpt på Right Price Tiles i Skien. De er aldeles nydelig å gå barføtt på og i tillegg vakre å se på.

 77. Ingrid Grace

  Jeg kom jo på nå i ettertid at jeg har jo hatt flisgolv et sted jeg har bodd før. Det var ruglete og mørkt, og som andre her også sier, så var det golvet et herk å holde rent. Det var på et kjøkken og en gang, men likevel. Lo fra vaskefille hang igjen, ikke var det bare å støvsuge det heller. Og siden det var mørkt så vistes jo ALT.

  En annen ting jeg har lyst til å nevne, det er dette med lyset. Dere velger jo veldig mørke farger her og der. Stilig og flott det. Men jeg lurer på….er dere klar over at når vi mennesker blir noe eldre, så skjer det noe med synet vårt så vi ser dårligere i mørket? Dere er ennå unge, men for mange skjer denne forandringen i løpet av gjerne siste halvdel av 30-årene, noen kommer litt over 40. Det medfører at man ser dårligere i mørket, i skumring ser man dårligere, og dette er ikke noe man kan korrigere med synsstyrken for det er ikke der det ligger. Det er endringer i linsen som kommer med alderen. Jeg er nå 40+, og jeg har en bekjent som har et mørkt bad. Mye ellers i huset er også mørkt, og de siste par årene så har jeg problemer med å se tekst, finne noe som ramler på gulvet osv i det huset for alt er så mørkt, og med mørke gulv og møbler så blir alt veldig mørkt selv om det er mange lyskilder. Nå er jo jeg bare på besøk der av og til, men jeg tror ikke jeg hadde greid å bo i et slikt mørkt og tungt hus. På grunn av synet altså. Før kunne jeg lese fort en overskrift på et blad eller annen tekst i skumring, nå må jeg slå på lyset for å se. (Jeg bruker ikke briller til daglig, min synsstyrke er – 0.25.) Dette tenker man ikke på når man er ung og ikke er kommet dit at dette har skjedd med øynene. Men nå skjønner jeg hva dette handler om, for nå er jeg kommet til den «vanskelig å se i skumringen» epoken selv. Vi har mørke gulv (parkett) på soverom og gang oppe, og jeg angrer. Ikke fordi fargen er feil eller fordi det føles for tungt, men fordi jeg generelt ser dårligere i skumringen/halvmørke. Det hadde vært mye bedre med lysere gulv, det gir rommet et helt annet lys, og lys reflekteres annerledes fra lyse flater enn mørke. Det er flott med mørkt og tungt tema, men en skal bo i det også, og helst se! Jeg hørte folk snakke om dette for ti år siden, og tenkte at «ja ja, det kan da ikke være så galt?» Men sannelig, det er noe i det altså.

  Mange valg dere skal ta, huset deres blir helt sikkert kjempefint uansett hvilken farge dere velger her og der. Men ruglete fliser hadde jeg ikke villet ha på grunn av rengjøringen. Men det var nå meg da. Gleder meg til å se hva dere bestemmer dere for, en ting er i alle fall sikkert, det blir nok kjempefint det dere velger. 🙂

  Ha en fin dag. 🙂

  1. Pernille

   Hei! Faktisk veldig enig i denne kommentaren her. Jeg er nå 46 år og har virkelig begynt å kjenne på dette. Med synet og mørke. Vi bygde hytte for 4 år siden, og valgte mørke fliser på bad, vaskerom og gang, i tillegg til beisede tømmervegger (ikke veldig mørke). Vi ble faktisk advart av arkitekten vi brukte angående dette med synet og mørke fargevalg. Vi bare fnyste av det den gangen, men var veldig bevisste på lyssetting og store vindusflater. Men nå det siste året har både mannen min og jeg begynt å merke dette med synet som fortsatt fungerer utmerket i lyset, men som absolutt er svekket i mørket. Men som alltid ellers, god smak Caroline, nydelige fliser! Om dere går for de mørke og ruglete flisene, ville jeg nok kombinert dem med en hvit/lys med glattere overflate. Jeg synes også veldig store fliser på gulv er flott, minimum 60×60. Mindre fuger gjør rengjøringen enklere. Vi har maken massasjestein som den til høyre på bildet, på hele gulvet på et lite bad hjemme, de store fugene er noe dritt å holde rent – fint, men anbefaler ikke!

 78. Så ei som nevnte historiske her oppe – de har kjempemange lekre fliser 🙂 Ellers er jeg glad jeg ikke trenger å velge ut sånne ting akkurat nå. Vi hadde problemer om å bli enige om flisene til vaskerommet i kjelleren liksom… Haha 🙂

 79. Charlotte

  Hei Caroline. Massasjesteiner i gulvet er kjempefint, men vu ahr akkurat pusset opp badet selv og gjort oss noen erfaringer med det som det kan være greit å tenke over:)
  – hvis dere skal ha hvite steiner, sjekk med butikken at hele partiet er hvitt. Vi bestilte hvite, men endte opp med mange som var litt gule. Det virker da veldig skittent og gult hvis tanken var hvitt.
  – De runde steinene er veldig vanskelig og vaske. De er så grove at de virkelig må skrubbes. Fikk derfor anbefaling (dog i ettertid) at de flate er bedre når det kommer til rengjøring.
  – De runde steinene er såpass ulik på størrelse at de bygger ulikt, dvs en høydeforskjell på nesten 1 cm. Dette er viktig å sortere for at ikke det skal komme små «groper» i dusjen der vannet ikke renner etter (vi opplevde dette og måtte ta opp hele gulvet og legge nytt)..

  Bare noen tips på veien – kjedelig å gå i disse fellene (i alle fall når andre har gått i de før deg;) – hehe).

  LYKKE til 🙂 Blir veldig spennende og se.

 80. Glatte store fliser er lettest å rengjøre. Men er også lettest å skli på. Foreldrene til vennina mi hadde kult sjakkbrett inspirert bad. Med røde og gull detaljer var det veldig kult.

 81. Det er kanskje litt langt for dere å kjøre dit, men vil absolutt anbefale deg Flisesenteret i Mjøndalen. De har utrolig flotte fliser av aller høyeste kvalitet fra både Spania og Italia, topp service og stort utvalg! De er raske med å levere varene også dersom du må legge inn bestill. Hjemmesiden er dessverre under oppdatering så får ikke linket til den.. Du kan eventuelt prøve å ringe dem på 32 27 01 90 for å spørre etter det dere trenger. Masse lykke til med det nye hjemme! 🙂 Gleder meg til å se det ferdige resultatet 🙂

 82. Hei Caroline, far-far fliser på Grunerløkka i Oslo har masse fantastiske og unike fliser, god service også. Sjekk ut facebook-siden deres, der finner du også inspirasjon.

  Lykke til med valget!

  – Helene

 83. Cecilie

  Vi har sorte og hvitt bad. Vi har sorte blanke steinfliser. De heter black galaxy og har kobberkrystaller i seg. Ser litt glorete ut på en del bilder, men er veldig lekre i virkeligheten. Litt varme og lune selV om de er svarte. Vi har en klassisk stil hjemme. De er lette å holde rene og skitt syns ikke så godt pga krystallene. Har de på en vegg og gulv på badet, samt på gulv i gang og vaskerom. Vi har helblanke fliser overalt, og mange mente der ville bli glatt, men det har ikke vært noe problem heller ikke for dattera på nelias alder:)

 84. Veronica

  Jeg har sorte fliser på badegulvet……mareritt. Skal ikke ha det igjen. Man vasker seg ihjel!! ALT synes på dem. Det samme gjelder i gangen( mot utgangen) der har jeg sorte litt grove fliser……det blir heller ikke sort her neste gang. Absolutt alt synes

 85. Hei!
  Hvis dere tenker å ha historiske flis vil jeg anbefale deg å velge fliser fra Historiske Flis eller Ulfven – De ser mye mer eksklusive ut! Sjekk ut flisen «ByBenedicthe» fra Ulfven – Den er min favoritt blant historiske fliser. Nydelig i gangen eller på et lite toalettrom 🙂

 86. Cecilie

  Har erfaring med at ujamne fliser er vanskelig å holde reint! Har hatt svarte 60×60 cm i samme struktur som dei på bildet på badegolv, og hadde ikkje gjort det igjen for å sei det slik!

  Syns heksagon fliser på vegg er utrulig stilig !!

 87. Så moro med oppussing! Jeg ville allikevel ikke gått for to bad med sort som hovedfarge… For det første synes all møkka (irriterende!) og for det andre så virker rommet mye mindre. Er dog helt enig i at svart er kult og stilig, og absolutt noe jeg kunne gått for på det éne badet 🙂 Hva med et bad med grå som hovedfarge, og hvitt i tillegg? Det er både tidløst, delikat og gjør rommet stort og varmt 🙂 Store grå fliser feks, kjempelekkert!

 88. Har hatt ujevne, «ru» fliser på badegulv før. Aldri mer… Det er ikke gøy å vaske gulv når ingenting henger med på moppen. Glatte fliser er lettere å skli på, men som noen andre her har påpekt; siden dere vil ha sorte fliser må dere regne med å vaske litt oftere.

  Tror det blir veldig fint uansett, bare et praktisk tips 🙂 Masse lykke til!

 89. De svarte flisene : glem det! Har disse på kjøkken og er helt forferdelige å holde rene. Har også de hvite steinene i dusjen. De er ikke gode å stå på, og synes de forsvant veldig når fugemassen kom på. Fine å se på, men hadde heller valgt de flate til høyre. Men blir ikke deres hus litt herskapelig i stilen ? Tror jeg hadde gått for klassiske 6 kantede mosaikk fliser i dusjen 🙂

 90. Vi holder på å pusse opp badet nå, og har valgt de sorte dere liker. Vi elsker de!

 91. Hei,

  Jeg leste engang en flislegger uttale seg om god flislegging, og etter det legger jeg så urolig godt merke til fliser i ulik størrelse. Hvis flisene ikke er like store vil jeg anbefale å sørge for at den minste størrelsen «går opp i» den større (hvis du skjønner) da får man en helt bein fuging. Sørg også for at de som legger flisene starter midt på veggen slik at alle kapp blir like. Tro meg, når man begynner å se på skjev flislegging kan man bli helt svimmel

 92. Et vennepar av oss pusset opp badet, og valget sorte fliser! Gud som de angret, ALT ble synlig på gulvet, badet virket tungt og trangt. Det var rett og slett et dårlig valg. Men hvem vet, kanskje det funker for dere

 93. Mali iren Dyrseth

  Hei:) så utrolig spennende tid dere har foran dere nå, fliser kan man bli grønn på. Det er så utrolig mye fint å velge i. Av erfaring når der kommert til hvit massasje Stein i gulvet på dusjen er at det blir en del fugemasse imellom steinene og den er vanskelig å holde «ren». Den blir fort gul orange, dette kommer Ann på kalk mengden i vannet, men også pga balsam ol. Vi har prøvd det meste for å få det til å holde seg fint. Vi har renset og impregnert flisene og fugemassen, men det holder dessverre ikke lenge. Mulig noen andre har vært mere heldige med det enn vi har vært, men vår erfaring er at det må rengjøres grundig titt og ofte, hjelper ikke å bare spyle gulvet godt når vi er ferdige i dusjen. Ville bare dele vår erfaring med dere 🙂 lykke til med flisvalget og alle de andre valgene til nyhuset fremmover:) gleder meg til å se hvordan det blir:))

 94. Jeg ville aldri gått for et sort bad. Tenk så mørkt det vil bli og alt synes jo så godt på sorte fliser.. Når man først skal legge så mye penger på et bad ville jeg tenkt meg om 2 ganger før jeg gikk for flisene dere har plukket ut.. :-/ Hadde det vært meg ville jeg valgt noe ala det bybenedicthe har gjort på sitt bad, eller mørk grå fliser på gulvet og hvite fliser på veggene…

 95. Har du vurdert å ikke ha fliser i det hele tatt? Vi er i planleggingsfasen på huset vårt, og bestemte oss tidlig for at det ikke skal én eneste flis inn på hverken bad eller gulv forøvrig. Unntaket blir muligens vaskerommet. Det er så mange andre spennende overflater å velge mellom, og jeg føler man er litt låst med fliser. Men dersom man først skal gå for liker jeg den klassiske avlange flisen der hver horisontal rad overlapper underliggende rad med halvveis inn på flisen slik som vist her: https://www.firedearth.com/tiles/range/retro-deco/mode/grid. Har du forresten vært på Gevir på Grünerløkka? Der har de noen mørkegrønne fliser som er helt nydelige!

  En venninne av meg har helt mørkt bad. Det er råstilig, men hun sier hun ikke kan sminke seg der pga. lysmangel til tross for at det er både rikelig med dagslys og øvrig belysning på badet. Bare noe å tenke på :-).

 96. Hei! Tenkte jeg skulle gi dere et lite tips, som jeg lærte på interiørarkitekturstudiet 🙂
  Hvis dere skal velge fliser i ulik størrelse vil jeg anbefale dere å velge størrelser som går opp i hverandre. For eksempel kan dere velge en flis som er 60×60 og en som er 30×30, eller en som er 40×40 og en som er 20×20. På den måten vil dere få et slags rutenett med fuger, som vil gi et ryddigere uttrykk. Kanskje spesielt viktig å tenke på når dere tenker å gå for sort/hvit-kontrast, for å gi ro til rommet. Litt vanskelig å forklare, men håper du forsto 🙂 Jeg synes det kan være veldig fint med ulik størrelse på flisene.
  Det blir nok fint uansett hva dere velger! Lykke til med oppussing, gleder meg til å følge med 😀

 97. Vi valgte sorte fliser da vi pusset opp bad nylig. Sort granitt, det har litt flekker som er som Kråkesølv som glitrer så utrolig fint! De finnes i små størrelser også så man kan ha de som mosaikk i dusjen. Vi har store på gulv, små i dusj, og samme størrelse som gulvflisene i flis på veggen for å skape helhet. Granitten er blank og på veggen valgte vi matt mørk grå , og det ble så fint! Folk frarådet oss dette tilfelle det skulle bli for mørkt, men vi har et lite vindu der også så s ynes ikke det ble for mørkt i det hele tatt De granittflisene kommer i hvitt og svart.

 98. Hei Gud så gøy og så utrolige mange valg. Jeg tror ikke jeg hadde gått for fiskebein. Rotete og litt ut på dato? Men hver sin smak
  Gleder meg til å se. Lykke til med valgene, klem

 99. Right price ties eller noe på kjørbekk har mye fine fliser

 100. Selv om du ikke er ute etter det, vil jeg nesten anbefale grått på gulv og vegger, gjerne samme på vegg og gulv 60×60 feks alt ettersom str på badet. Grått er nydelig med hvite baderomsmøbler og det er utrolig lett å kombinere med svart, håndduker, teppe, kurver, speil osv.
  Tenker du får det flott uansett, men ville valgt større fliser om du vil ha svart og ville valgt like store i hvitt ellers vil det virke rotete med en str svarte fliser, en annen i hvitt og rullestein i dusjen.
  Lykke til, gleder meg til å følge deg i det nye huset!
  Ha en nydelig dag!

 101. Siden så mange har kommentert svart i forhold til dette med støv, så tror jeg jeg vil tipse om svart i forhold til lys.
  Med både vegger og gulv i svart bør det stilles høyere krav til belysning i rommet, både generell belysning (feks spotter i taket) og punktbelysning (feks sminkelys). Man kan absolutt få det til å funke med svart, men man bør tenke grundig på det. Personlig og fra et faglig standpunkt vil jeg anbefale å ta kontakt med noen som jobber med belysning, en lysdesigner for eksempel.
  I tillegg tenker jeg at for å myke opp det svarte kan man tenke ulike teksturer og matthetsgrader på flisene.
  Jeg er spent på resultatet!
  Hilsen arkitekt 🙂

 102. Dere har ikke vurdert å få hjelp av en interiørarkitekt til valgene deres, da? Få noen som har peiling til å komme med forslag basert på deres smak, stil og innspill. De har jo gjerne god oversikt over hva som er på markedet, tegner opp i 3D og fikser prøver for dere å ta stilling til.

  Og vil anbefale å få noen som jobber som designere i flisebutikker til å hjelpe dere å tegne opp badet. De kan komme med gode innspill på flisevalg, både farge, stil, størrelse og ikke minst hvordan de skal legges.

 103. Sjekk ut https://www.far-far.no dødsmange fine fliser 🙂

 104. Caroline

  Fagflis er verdt å sjekke ut.. 🙂 Vi har masse fint lagerført dersom tiden er knapp.
  Nærmeste butikk i Fredrikstad, ellers Moss og Oslo.

 105. Kan du dele noen inspirasjonsbilder/pinterest av ulike rom dere skal pusse opp?

  Vil også anbefale en interiørarkitekt. De har ofte god peiling, ser farger som passer sammen og nye, smarte løsninger man ikke har tenkt på selv 🙂 Vi har selv fått tips av moren til samboeren som er interiørarkitekt, og det er veldig nyttig!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det har jeg gjort masse allerede – du finner dem under «bolig og interiør» her: https://www.carolinebergeriksen.no/category/bolig-interior/

   Klem 🙂

 106. Jeg kan hvertfall si at jeg er enig i de små hvite steinene til venstre i bildet 🙂

  Ellers syns jeg det er fint med blanke sorte fliser på gulvet, se instagrammen til @jenngunor

 107. Hanne Marie

  Om badet/ene er store er60x60 fliser veldig lekkert. Kan virkelig anbefale Fagflis- vi har handlet alle flisene våre der (renoverer gammelt gårdshus). Flisene er av god kvalitet, ogde har et helt enormt utvalg! Mye lekkert i sort, både mønstret, tekstur, glans osv. De har blant annet en serie 60×60 som ser ut som vilkårlig sammensatte 15×15 fliser i ulike mønstre. Den sorte varianten der er skikkelig fin!! Jeg brukte ett år på å finne riktige fliser til badet vårt- så kan fint forstå at du er stressa!!

 108. Hva med baderomsmaling? Jotun har noe inspo av den muligheten Kanskje for skandinavisk med tanke på din stil!?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *