let’s sweat 2017

trening_2

God morgen, mandag! Er du klar?! Det er jeg! Jeg har hoppet i treningstøyet, drukket kaffe og spist avocado og nå skal jeg i gang med årets første treningsøkt som skal bestå av både kondisjon og styrke. Jeg gleder meg så vanvittig mye til vi får på plass treningsrommet i det nye huset, da blir det en del utstyr og apparater som gjør at jeg kan trene litt mer spesifikt og det trenger jeg nå som jeg føler at ammeskuldrene og ammeholdningen er i ferd med å overta hele overkroppen min. Jeg må virkelig jobbe med holdningen om dagen, jeg faller fremover altfor lett eller sitter som en potetsekk når jeg tenker over hvordan jeg faktisk sitter. Ellers har jeg planer om  å komme i skikkelig løpeform igjen, sånn skikkelig. Det er lenge siden jeg har løpt lange distanser og det er lenge siden jeg virkelig har kjent på gleden løping gir meg, så det er et prosjekt for 2017. 

trening_3

Kjente at akkurat denne mandagen kom ganske brått på, nyttårsaften er jo bare to dager unna! Men faktisk er en bråstart akkurat det virkelig trenger, sammen med avkjølende eye pads, for jeg har verdens mest intense trøttetryne akkurat nå. Haha! 

trening_4

Første nyttårsforsett altså: gi meg selv tid til å kjenne på løpegleden! Andre nyttårsforsett? Vel, jeg har faktisk det i år også. Både to, tre og fire. Vi skal fortsette med å spise mindre kjøtt, spise like mye fisk som vi gjorde i fjor og fortsette med vegetarmiddager. Så skal vi ha orden! Og da mener jeg virkelig orden i det nye huset. Ting skal sorteres i esker med oversiktlig merking og i en logisk plassering så alt er enkelt å finne fram. Det blir enkelt å få til det nå som vi likevel skal flytte.

trening_1

Neste stikkord i nyttårsløftene mine er rutiner! Med hverdagen kommer rutiner og ettersom jeg var gravid i nesten hele 2016 og lot meg selv sove lenger enn jeg vanligvis pleier, så ser jeg frem til å ha vekkerklokken på seks igjen. Jeg har alltid vært et a-menneske, men graviditeten forskjøv likevel  rutinene mine med et par timer. Så det har jeg gjort slutt på allerede i dag. Kjennes så bra! Jeg føler at jeg har fått gjort mye selv om klokken bare er ti. For å få flere timer inn i døgnet må man jo faktisk stå opp tidligere, da kjennes det i hvert fall som at døgnet er litt lenger og det er ikke dumt 🙂 Andre nyttårsløfter? Legge oss tidligere, ha arbeidstimer og helgefri og få kostholdet på rett kjøl igjen. Jeg har sporet helt av i julen, men nå er det på tide med ren mat og lite sukker igjen. Kroppen kommer til å bli så glad! Kommer ikke på noe mer i farten, tror dette er en fin start 🙂 Har du noen nyttårsforsett? Tell me! 


Ha en super ukestart – første mandagen i et helt nytt år med blanke ark! For en fin tanke! 

47 kommentarer

 1. Jeg skulle starte dagen med en joggetur etter levering i bhg, men våkna med er hode tungt som murstein så det ble sofaen og to ibux :/ håper i det minste på en tur med bikkja i løpet av dagen.

  Nyttårsforsetter er det dårlig med, men har et lite mål om å få til minimum tre treningsøkter i uka og rydde på kjøkkenet hver kveld så man kan stå opp til rene benker (hater virkelig å våkne til gårsdagens latskap ) hehe.

  Godt nyttår 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Uff, så leit 🙁 God bedring <3 Og godt nyttår 🙂

 2. Hei,
  Hva tenker du om dette : https://www.minmote.no/#!/artikkel/23877965/aarsoppsummering-linnea-myhre
  Ang hva Linnea Myhre skriver om bilder av kropper?

 3. Charlotte

  Godmorgen Caroline! Jeg er en stor fan av SKAM og lurte på om du har sett serien og er like bitt av den som jeg 🙂 Og jeg synes det hadde vært morro hvis du lagde et innlegg med stillen Noora. Bare en ide men tror mange andre også ville synes det bare interresant å læse om 😀
  Ha en god dag og god treningsøkt – GO CAROLINE

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips 🙂 Jeg så de 2 første sesongene, har ikke kommet lenger 😉

   Klem 🙂

 4. For et inspirerende innlegg! Har selv barn som er noen måneder eldre enn naia. Kjenner godt igjen det du beskriver! Gleder meg til inspirasjon til både kosthold og trening fremover. Godt nyttår, fine deg 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Godt nyttår <3

 5. Jeanette

  Hei. Godt nyttår!
  Hva spiser du? Avokado med?

  Tips..legg ut litt gjennom dagen hva du spiser..sånn hverdags..frokost, lunsj, middag, kvelds….
  Jeg blir inspirert!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes det er supergodt med majones, salt og pepper 🙂

   1. Jeanette

    Tusen takk. Trenger mer inspirasjon i hverdagen!

 6. NinaMarie

  Du er så utrolig god på å inspirere!
  Nå vil jeg også forbedre formen, rydde i alle tingene våres, spise mindre kjøtt og mer fisk, mindre sukkerrør og mer vegetar! :o)

  Takk for at du er så flink til å gjøre trening, sunnhet og helse til noe jeg også _virkelig_ ønsker å hige etter! ♡

 7. Så fine nyttårsløfter! Jeg ¨stjeler¨ det å legge seg tidligere og spise mer fisk. Ellers vil jeg ¨lyve¨mindre i 2017, både ovenfor meg selv og andre. Jeg lyver ofte ovenfor meg selv ved å si: du kan rydde det i morgen, eller du kan heller trene ekstra lenge i morgen så slipper du nå. Jeg skal bli flinkere til å bare gjøre det! Ovenfor andre skal jeg starte å si ting jeg virkelig mener og tenker, i stedet for å si ting jeg tror de vil høre. Ellers skal jeg bli flinkere til å ikke overtenke og analysere alt, og bare slappe av med at jeg er god nok og at alt ordner seg til slutt. Også skal jeg prøve å bli litt mer spontan, slik at 2017 blir fylt av gode minner!

  Godt nyttår til den fine familien din! Gleder meg til å følge deg dette året også <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Spontanitet er viktig oppi alt 🙂 Stor klem 🙂

 8. Selv har jeg som nyttårsforsett å se mest mulig av verden, og blogge masse! Godt nyttår, fine deg <3

 9. Masse flotte nyttårsforsetter – håper dog du legger inn litt rom for avslapning og kos. Ikke bare strenge «regimer».

 10. Så flotte nyttårsforsett du har:) Vi skal også spise mindre kjøtt, og har som mål å bli ferdig med noen oppussingsprosjekter før jeg er ferdig i foreldrepermisjon.
  Så flott at du skal komme godt igang med løpingen igjen. Du er jo så flink til å trene og løper masse, men kan ikke huske å ha sett deg delta i noen løp noen gang. Er det noe du kunne tenkt deg å gjennomføre? Det finnes jo KK-mila, halvmaraton, osv.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg har litt angst for offentlige løp som det du nevner, men vi får se om jeg klarer å overvinne frykten 🙂

   1. Stiller du så høye prestasjonskrav til deg selv, at du ikke tør å stille opp i vanlige mosjonsløp?

 11. Hei, hvor er den fine ukeplanen din fra? Godt nytt år 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra etsy 🙂

 12. Elisabeth

  Hei Caroline:-), riktig godt nyttår til deg!! Bare lurte på en liten ting. Jeg har lenge vært på jakt etter en ukeplanlegger, den som du har ser helt perfekt ut. Det hadde vært flott hvis du kunne delt hvor den er kjøpt.

 13. Motiverende innlegg! Har mange av de samme forsettene selv. Har også allerede vært hos tannlegen idag, og satt opp time for trekking av visdomstenner, og bestilt min første kjøretime. I år skal jeg gjennomføre alle planer. Lets make 2017 great! 🙂

 14. Du glemte piano 🙂 nevnte jo det tidligere i julen!?

  Godt nytt år til dere!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det stemmer 😀 Spent på om det vil fungere mtp. tiden, men vi får se 🙂 Godt nyttår <3

 15. Når skal dere flytte? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   NESTE TIRSDAG 😀

 16. Har du noen tips til ammeholdningen? For det har jeg oooog

  1. Caroline Berg Eriksen

   Trene bryst og rygg 🙂 Og tenke over det og deretter rett deg opp :p Det er jo så viktig med en god sittestilling når man ammer, men det er fort gjort å glemme :/

 17. Kan du linke til innleggene du har med trening for gravide?
  Jeg har søkt og lett, men finner de ikke…

 18. Johanne

  Fortsette med kjøttfritt kosthold, fersk fisk, ny tur til en gresk øy for å hjelpe flyktningene som bor i leirene der i regi av Dråpen i Havet, utvikle meg mer i jobben:)

 19. Hei. Jeg ser du bruker Beats sine trådløse headset. Hva synes du om dem? Fungerer de til intervalltrening med høy intensitet?

 20. Hei! Mannen min har snart bursdag, og jeg tenkte å gi han et fint cover / etui til passet hans…mener å huske at du og LK har det…..? Kan du tipse om merke og hvor de er kjøpt?

 21. Jeg startet også dagen med en styrkeøkt, og det var så deilig! Mitt nyttårsforsett er å være fornøyd med meg selv. For å bli det skal jeg trappe ned på sukkerinntaket, spise renere og trene. Kroppen min fortjener det, og jeg får energi til å bruke tiden sammen med de jeg er glad i. Jeg har et forsett til: legge vekk mobilen titt og ofte for å nyte nuet. Tiden flyr, og 2016 forsvant like fort som den kom.
  Takk for det du gjør, Caroline! Du er til stor inspirasjon! Godt nytt år og lykke til med flyttingen og alt som året vil bringe. Klem.. 🙂

 22. Elsker tightsen din! Hvor er den fra? 🙂

  Godt nytt år, eller god nåtid som jeg liker bedre <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var fint, god nåtid 🙂 Den er fra Aimn / Get Inspired 🙂

 23. Har du noen erfaringer med å bestille fra et nettsted som heter Douglas? Jeg har aldri bestilt derfra. Du har erfaring fra mange nettsteder.. 9 åringen og jeg slak straks ut å løpe intervaller 🙂 stas med så store barn!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så gøy at barna kan være med på sånt, gleder meg til det blir Nelia og Naias tur 😀 Om hun liker å løpe like godt som meg da 😉 Ja, jeg har bestilt varer derfra, superkjapp levering 🙂

   Klem 🙂

   1. Så bra! Takk 🙂 vi hadde en nydelig løpetur! Jeg liker å løpe, og har gjort det masse når barna er små. Så når de ser treningsglede av oss voksne -så finner barna også løpeglede/trening/bevegelse . I sommer løp jeg, 9 åringen, 7åring på sykkel, og 4 åringen på sykkel etter der igjen. Litt av en glede!!

 24. Godt Nytt år til deg og alle dine Caroline! La 2017 være fantastisk nydelig! Jeg har en meget god følelse på dette vakre året!

  Og tusen takk for inspirasjon!

  Klem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk det samme, Katrine <3

 25. Skal bruke bloggen din til å inspirere meg selv i en del forandringer som jeg trenger. Trenger å bli mer positiv mot meg selv og andre rundt meg. Du er alltid så positiv! Trenger også å få orden på kropp og kosthold. Der får jeg indpirasjon fra deg. Og til sist stresser rot og uorden i huset meg. Så gi meg masse tips om dette!! Klem fra meg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, håper jeg kan være til inspirasjon Torill 🙂

   Klem!

 26. Jeg har et nyttårsforsett og det er og kutte ned på karbohydrater i hverdagen. Jeg elsker potet, ris og pasta, og må prøve og få mer orden på kostholdet, treningen er jo allerede på plass 🙂

 27. Hei. Kan jeg være så frekk og spørre hvor du har fått tak i de lekre spisestustolene? ☺ mvh mari

 28. Martine

  Nå ble jeg supermotivert! Du er så flink og motiverende, Mvh Martine, fast leser siden VG-snutten.

 29. Fine forsetter:) Jeg lurer på om Naia sover gjennom natten? Jeg er imponert over hvordan du orker så mye hvis du ammer og er mye våken om natten og kanskje i tillegg må tidlig opp med henne! Du er flink:)

 30. Hvor er ukesplanleggeren/ weekly planning fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *