farvel 2016 – velkommen 2017

010117_Nyttarsaften_3278nyttår_13

God kveld og godt nyttår! Jeg håper dere hadde en magisk feiring i går! Det hadde vi og her var mamma, pappa og Anette på besøk, de synes det var så fint å kunne ta farvel med Siljan på denne måten. Gjestene kom ikke før ved 17-tiden, men det var helt greit, for vi valgte å være sosiale med Siri, Kristoffer, Bård og Katrine dagen før dagen i stedet for å komme helt i orden her hjemme, så da vi våknet i går hadde vi en million ting å gjøre. Lars-Kristian var kokk og stod for all maten bortsett fra forretten, den ordnet mamma. Jeg skulle lage dessert, men da vi kom så langt var det ingen som orket. Haha! Jeg la veldig mye tid i å dekke bordet, handlet inn masse, nydelige hvite blomster på fredag og synes det ble noen utrolig fine buketter! 

nyttår_16nyttår_17nyttår_22nyttår_21nyttår_15nyttår_18nyttår_24nyttår_20nyttår_21nyttår_25

Kveldens kokk og mesterverket helstekt kalkun – nailer det hvert år! 

nyttår_29nyttår_28nyttår_30

Vi bestemte oss for sen middag, så jeg laget litt enkel snacks litt tidlig på kvelden så vi ikke skulle bli skrubbsultne før middagstid – pepperkaker med blåmuggost og lefser med gravlaks, snøfrisk og løk. Mmm! 

nyttår_12nyttår_10

Nelia fikk ikke oppleve rakettene, vi synes hun er for liten ennå til å være oppe så lenge, men stjerneskudd ble det sammen med moffar og det var STOR stas! Så fikk hun julegave fra tante Anette og det var kanskje enda mer stas – Belle stod høyt på ønskelisten i år! Og denne kjolen har hun gledet seg til å danse i helt fra hun fikk den, så hun danset seg rett inn i 2017 ♥ 

nyttår_14nyttår_11

Min kjole for kvelden var en jeg bestilte hjem for lenge siden, merket er line & dot og jeg har gledet meg til å bruke den så lenge nå! Elsker ryggen, og dessuten er den ammevennlig – bare å dra stroppene ned 😉 

nyttår_26nyttår_27

Vi klemte og skålet det nye året inn ute på terrassen, det var så deilig og mildt og overraskende masse raketter til Siljan å være. For en gangs skyld var det faktisk ikke skyet på nyttårsaften, det har vært det de siste årene, i hvert fall slik jeg husker det, så det var en kjempefin avskjed til Siljan og den utrolig vakre utsikten vi har her ♥ 

nyttårnyttår_2nyttår_3nyttår_4nyttår_5nyttår_6nyttår_7nyttår_8nyttår_9

I dag lå vi lenge i sengen og slappet av alle sammen, før vi laget en stor sen frokost, lekte med barna og sendte gjestene avgårde. Nå er Lars-Kristian på hodet nedi skuffer og skap for å rydde til vi skal flytte, og jeg har tenkt til å lure ham unna for en matpause til de siste epsiodene av Snøfall som vi ikke har fått sett ennå 😉 Pakke kan vi fortsette med i morgen – da starter hverdagen igjen dere! Velkommen 2017! Håper dere har en fin dag i dag ♥ 

41 kommentarer

 1. Happy new yers !!! Where the tray?

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is from Kremmerhuset 🙂

 2. Elizabeth

  Godt nyttår, Caroline! Jeg elsker bloggen din og har tittet innom daglig i flere år nå. Alltid like inspirerende og profesjonelt. Gleder meg til å fortsette å lese bloggen din i 2017.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elizabeth! 🙂 Godt nyttår 🙂 <3

 3. Vet du. Jeg synes det er så deilig å lese bloggen din! Du har alltid så fine bilder og feilfri tekst:) Du gjør en kjempejobb og fortjener hver eneste leser og hvert eneste klikk!

  Godt nyttår til deg og dine!:D

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så utrolig hyggelig å lese, Ina! Tusen takk 🙂 Godt nyttår til deg og dine også <3

 4. Åh, det så ut som en hyggelig kveld! Forloveden min og jeg har kjøpt oss ny leilighet sammen som er ferdig rett etter bryllupet til høsten, og jeg har allerede invitert et vennepar av oss til nyttårsfeiring 2017/18 der 😉 Så nå fikk jeg litt nyttårsbord-inspirasjon 😉 hehe!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig, gratulerer med ny leilighet 🙂 Stor klem!

 5. Cecilie

  Hei. Flotte bilder fra en fin kveld 🙂 ser ut som du har en fin familie som du er stolt av, men jeg lurer på en ting… spiser ikke Nelia middag sammen med dere på nyttårsaften? Har selv små barn, når mener du det er greit at barna får være oppe til midnatt på nyttårsaften?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi spiste snacks / tapas sammen med henne da hun spiste middag, og så spiste vi selve middagen klokken 21.30, hun la seg rett før 🙂 Jeg vet ikke ennå når jeg føler det er greit at hun er så sent oppe, kanskje neste år allerede? Dersom hun skulle vært det i år, ville hun blitt kjempetrøtt og sliten og da måtte hun eventuelt ha sovet midt på dagen, men det er et umulig prosjekt 😉 Så vi synes det var best å gjøre det sånn 🙂

   1. Synes dere har gjort det heelt riktig! Å la en på 3 år være oppe til midnatt fordi det er nyttårsaften ville være rene galskap. Har selv feiret jul der det var små barn i huset. Først var det mat (tapas) og jul (pakker) med dem, og så ble de lagt til deres vanlige tid. Deretter var det sen middag og jul for oss voksne! Absolutt beste løsning for alle parter!

 6. Så fine bilder! Riktig godt nyttår! 🙂
  Jeg lurte på merke/navn på serviset deres? Det var veldig pent!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det heter Sterling og er fra Wedgwood 🙂

 7. Hei 🙂
  Hvor er de nydelige servietteingene dine med sløyfe på, fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er gamle, fra h&m home 🙂

 8. Så utrolig nydelig festbord du har dekket – helt fantastisk! Det er alltid like inspirerende å lese bloggen din. Så fine farger du har valgt, og spennende blanding av granbar, blomster og elegant servise og glass. Morsomt med glass opp-ned! Fyller du forresten helium selv i ballonger hjemme, eller hvordan får du ballongene til å sveve? Det ser veldig stilig ut! Jeg gleder meg til å følge dere videre i det nye året, det blir spennende å følge med i det nye huset! Godt nyttår til dere alle sammen!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig at du synes det, Ida – tuse takk 😀 Godt nyttår til deg og dine <3

 9. Så fin feiring 🙂 Herlig å se!
  Fin kjole også, men lurer på hvorfor du kjøper ny hvert år Caroline? Du har jo så mange flotte nyttårskjoler. Husker spesielt flere fra Onlineformals 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Flere av de fra onlineformals har jeg gitt bort, jeg synes jul og nyttår er såpass spesielt at jeg synes det er gøy med en ny kjole til disse anledningene hvert år 🙂

 10. For en nydelig gjeng <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3

 11. Ser ut som dere hadde en veldig fin feiring og avslutning i det gamle huset. Lykke til med flyttingen og det nye bostedet Kan jeg spørre om hvorfor Naia er så lite med her på bloggen? Tenker siden igår var en slik stor dag og familien var samlet så hadde det vært hyggelig å sett hun på bildene også.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Naia sover mye fortsatt, og jeg synes egentlig hun har mye på bloggen allerede 🙂 Hun er med på bloggen i settinger hvor det føles naturlig for oss at hun er med 🙂

 12. Riktig godt nyttår, Caroline! Utrolig fine og inspirerende bilder:) Jeg kommenterer ikke så ofte, men vit at du har en trofast leser her som elsker bloggen din og synes du er et fantastisk godt menneske. Også så vakker da! Jeg vil ønske deg alt godt og et kjempefint og innholdsrikt år. Ta godt vare på deg selv og dine! Måtte 2017 bli fantastisk <3 klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk for at du er så god, Sara 🙂 Godt nyttår <3 Stor klem!

 13. Godt Nytt År til deg og din nydelige familie <3 Gleder meg til å følge dere videre i 2017 med flytting og alt annet spennende dere finner på. Takk for det gamle, og velkommen til alt det nye!

 14. Hei. Godt nyttår! Jeg lurer på oppskrift på forretten 🙂 ser sååå god ut!

 15. Godt nyttår <3 Nydelig familie. Er ikke vanskelig å se hvem faren til Nelia er hvertfall, som to dråper vann! <3
  Ønsker dere alt godt for det nye året. Blir spennende å følge med på nytt husprosjekt.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg tror det er øyet som ser, de fleste synes hun er veldig lik meg da jeg var liten jente 🙂 Men hun var veldig lik Lars-Kristian da hun var baby, jeg synes hun er en god blanding 🙂 Naia er også veldig lik pappan sin <3

   Tusen takk og det samme til deg 🙂

 16. Loveice

  Fantastisk bord! Godt nyttår! Hva fikk din vegetarsøster å spise når dere åt kalkun?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hun spiste torsk 🙂

   1. Loveice

    Nåh. Trodde hun var vegetarianer

   2. Caroline Berg Eriksen

    Det er hun 🙂

   3. Pescetarianer 🙂 Vegetarianere spiser ikke kjøtt eller fisk. Mange av de som kaller seg vegetarianerere i dag er pescetarianere, sikkert derfor det blir misforstått 🙂

   4. Loveice

    Pesceterianer heter det om hun avstår fra alt annet kjøtt enn fisk. Fisk er tross alt ingen grønnsak

 17. For et sykt kult forkle som Lars-Kristian hadde på seg. Hvor er det fra? 🙂 Godt nytt år <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er noen år gammelt, men det er fra hellandsjø 🙂

 18. Hvor er ballongene fra?

 19. Synes du skrev tidligere at kjæresten til din søster skulle være med på nyttårsfeiringen, hva skjedde der? Elsker bloggen din forresten

 20. Hvor er kjolen til Anette fra?

 21. Madeleine

  Hei! Nå fant jeg inspirasjon til dekking av bordet til barneselskap. Rosa ballong til hver av jentene! Men hvor får man tak på helium, og krever det spesielle ballonger?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *